Partyflock
 

Vault Events

afbeelding Vault Events
organisator
SiteSite vaultevents.nl
E-mailinfo@vaultevents.nl
AdresNieuwezijds Kolk 25
1012 PV
Amsterdam
Nederland
Oprichting1994
Aanwezigheidfacebookpage
Medewerkers

Informatie

Vault Events is a professional event agency, specialized in creative event concepts and production since 1994. Examples of our events are Wasteland (Amsterdam and Berlin), CHMPGN, and House of Bad Habits. Our goal is to connect diverse cultures, and to propagate freedom and acceptance in a creative and festive way.
6 september 2014
Foto's, Valtifest, 6 september 2014, NDSM-Werf, Amsterdam
30 november 2013
Foto's, Wasteland, 30 november 2013, North Sea Venue, Zaandam
aftermovie
Wasteland
'19

aftermovie
Wasteland
'18

aftermovie
Wasteland Amsterdam
'18

aftermovie
Wasteland
'17

aftermovie
Wasteland
'17

aftermovie
Wasteland
'17

Nieuws
Met gepaste trots presenteren we het leeuwendeel van artiesten op de belangrijkste Plastic (not so) Fantastic Podia.
De datum van de 2018-editie van Valtifest is bekend. Het festival vindt plaats op zaterdag 1 september op het terrein Thuishaven in Amsterdam.
Er is een nieuwe locatie gevonden voor Valtifest. Het festival verhuist van het NDSM-terrein naar de Thuishaven in Amsterdam. De datum is ongewijzigd; het festival vindt plaats op 9 september.
Het festival, dat op 9 september plaats zou vinden op de NDSM-werf, kan daardoor gewoon doorgaan. Door de korte termijn tussen de overname en het festival zal het wel op een andere locatie zijn en een kleinere opzet hebben. Welke locatie dat zal zijn, is nog niet bekendgemaakt. Of de line-up intact blijft of dat ook namen worden geschrapt is eveneens onbekend. De drieduizend gekochte kaarten blijven geldig.
Het Amsterdamse festival Valtifest – dat in september zijn tiende editie beleeft – is gisterochtend door de rechtbank failliet verklaard. Het is nog onduidelijk of Valtifest 2017 door kan gaan, de curator L. Rijzewijk is met diverse partijen bezig om te kijken of er een doorstart mogelijk is. 4
Misschien hebben jullie al iets geroken, lieve vrije Valtifest vrienden. Er hangt al maanden iets in de lucht en die is er zwaar van. Want het is weer zover… Valtifest is in the Air!! Dus luchtalarm voor alle fans! 3
Zoals men van Wasteland gewend is, wordt het een extravagant en anderszins uniek festival voor iedereen die ruimdenkend en tolerant is.
Het is maar zeer de vraag of u in 2017 nog kunt genieten van festivals als Valtifest, OWAP en Manifesto. Het bedrijf achter de feesten betaalt al maanden zijn rekeningen niet en lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. 2
Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.­nl. Ook in augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel sensatie beloven. Het wordt een lekkere maand met gekke feesten dus wij adviseren je om je festivalkleding (weer) uit de kast te trekken!
Kom naar de ginger controledagen en bemachtig het ticket! Het thema van dit jaar is al enige weken bekend en sindsdien zijn we allemaal non-stop en all-the-time 'On Fire'. Een brandende vraag die tegelijkertijd omhoog kwam: wie zijn de meest vurige types? Dat zijn overduidelijk de roodharigen/redheads/gingers/carrot-tops (hoe je ze ook wilt noemen) van deze wereld. Als klapper op de vuurpijl is het op 3 september 2016 ook nog eens 'RedHead Day'. Ze komen er dus niet onderuit, hoog tijd om gingers in het zonnetje te zetten: Natural redheads mogen gratis naar Valtifest! 13

9 waarderingen

funn
De laatste feesten waren VEEL te druk, we lijken wel kudde schapen, helaas de kwaliteit is er niet meer ! 15 % minder mensen en het zou perfect zijn.­ Dus prijs omhoog of minder winst ! Over enkele tijd is het bij jullie ook een fetish feest met Ikea publiek ! Alle bekenden die jullie al jaren bezoeken, hebben hier geen zin meer in ! !
J.
Wasteland helemaal te gek.­ Maar nu een "­gevaarlijke"­ drukte.­ Waar is jullie verantwoordelijkheid? Volgende keer beter?
joja2
2 x per jaar wasteland is veel te weinig
kinkyhartjes
Rene & team bedankt...Wij gaan al 15 jaar naar Wasteland en dze hoort in onze top 3 Waanzinnige muziek en een schitterende aankleding en een heerlijke sfeer met leuke mooie mensen. Het was echt helemaal top. Op naar de volgende Wasteland ..(k)(k)(k)
Kinky Lady
Deze Organisatie weet wat zij willen en doen het goed.­
MysticMara
Gewoon heerlijk :kwijl:
Foxxy
Echt een super organisatie :D
Als je het al zo lang kan volhouden, is verdere vermelding onnodig.­ Proficiat Jeroen &­ Rene e.­a
Als je het al zo'n tijd kan volhouden, is verdere vermelding onnodig.­Proficiat Jeroen &­ Rene e.­a

4 opmerkingen

Was zonde dat de muziek vaak stil viel veders was het goed de admosweer was ok.­
Heb me verjaardag geviert en veders ging het wel.­
De mensen waren weer mooi aangekleed en verliep alles veders goed.­
Is er al bekend wanneer de volgende Wasteland party is?
Ja, die is op 16 april a.­s.­
 
Yessssss....­Wasteland, he wildest party on earthhhhhhh zaterdag 24 november 2012 van 22:00 - 06:00 in North Sea Venue in Zaandam
iloveitttttttttttttttttt