Partyflock
 
­ Nederland

AntiClub

anoniem gepubliceerd op
AntiClub
19 maart 2008
Op zaterdag 22 maart komt Anticlub voor de eerste maal naar Arnhem! Dit succesvolle techno concept is begonnen als samenwerkingsverband van Brabantse DJ’s, VJ’s en vormgevers en breidt zich langzaam uit over Nederland. Na een reeks onvergetelijke parties in onder andere Eindhoven, Tilburg, Breda, Rotterdam en op het Amsterdam Dance Event doet Anticlub nu voor de eerste keer Arnhem aan. Met een keur aan nationale en internationale artiesten heeft Anticlub snel naam gemaakt onder de liefhebbers van de betere electronische muziek in Nederland. Vanavond de gelegenheid aan de bezoekers van Bosch in Arnhem om kennis te maken met Anticlub.

Namen als Heiko Laux, Oxia, Steve Rachmad, Stewart Walker, Daniel Bell, Billy Nasty maar ook rapper Jawat! hebben de affiches van Anticlub reeds gesierd. Speciaal om het live en underground karakter van de Doos, het podium van Bosch, te onderstrepen hebben we voor deze editie gekozen voor een lekker rauwe sound en een knallende live set van Solid Decay. Deze mannen weten hoe ze hun roffe techno en acid sound moeten serveren; rauw en onverstoorbaar. Bekend van hun optreden op Awakenings en regelmatige sets op feesten van de Zodiak Commune.

Anticlub resident Zaxxon heeft al eens eerder in Bosch gedraaid. Vorig jaar pinksteren maakte Arnhem met veel plezier kennis met Zaxxons unieke electrotechno sound. We kunnen wel stellen dat het dak er aardig af ging en Zaxxon zal niet nalaten dat deze keer eens dunnetjes over te doen. En met zijn jarenlange ervaring in het Nederlandse club- en undergroundcircuit zal dat zeker goedkomen! Uit Tilburg komt een andere Anticlubber van het eerste uur: Noes. Als een van de mannen achter Transistor en later City Sounds heeft Noes zij aan zij gestaan met namen als Jeff Mills, Ben Sims, Underworld en ga zo maar even door. Daarmee kunnen we zonder twijfel stellen dat Noes een zeer belangrijke schakel is geweest voor het op de kaart zetten van techno in Brabant.

Zaxxon en Noes zullen zorgen voor een afwisselende sound met techno, minimal, electro en een snufje acid als belangrijkste ingrediënten. Met een uiterst vriendelijke entreeprijs van 5 Euro nodigen we je van harte uit om deze eerste Arnhemse Anticlub editie tot een succes te maken! Iemand die als geen ander underground en clubmuziek met elkaar weet te versmelten is HerrFer. Deze uit Breda afkomstige en in Nijmegen residerende DJ is onder de kenners 1 van de beste “all style” DJ’s van Nederland. Moeiteloos mixt hij duistere acidtekno met hippe electro. Het staat buiten kijf dat HerrFer in een zaal als Bosch uitermate tot zijn recht komt!

Ook het gratis toegankelijke cafe staat voor deze gelegenheid in het teken van Anticlub. Oprichter Gideon zal onder zijn Alexis Tyrel alias samen met Eindhovense minimalisten Gustaf en Dumas het chill gedeelte voor zijn rekening nemen. Verwacht een aangename mix van minimale house en electronica.