Partyflock
 
­ Nederland

ReFresh

anoniem gepubliceerd op
ReFresh
17 februari 2008
Na een geslaagde eerste editie in oktober is het tijd voor een knallend vervolg. Zaterdag 23 februari zal de tweede editie van ReFresh gehouden worden in de opgefriste zaal van De Paal te Erp. Van wat? Ja, van De Paal. Nee, dit is geen oude stripclub waar Xtressure nieuw leven in wil blazen, maar een te gekke nieuwe zaal waar het leven al in geblazen is. En dat in het hart van bruisend Erp, wat willen we nog meer?

De nieuwe moderne indeling van De Paal in combinatie met klassieke materialen als glas-in-lood en hout zorgen voor een warme en exclusieve sfeer die past bij ReFresh. Het enige wat nu nog mist, is een stel dj’s die de boel eens even flink op z’n kop kunnen zetten, we weten tenslotte nog niet of de Paal wel House-proof is…

Om de muren te laten schudden is Jordy Lishious geboekt, een dj die nooit faalt en iedere zaal helemaal los krijgt met de nieuwste platen! Daarnaast is zijn show op XFM voor velen een vast ritueel vóór het stappen, en is zijn maandelijkse Dope & Dirty-mix al legendarisch voordat ie op internet staat. Deze dingen maken hem zonder twijfel de succesvolste dj’s uit de GlobalTwist-stal.

Een andere headliner is Bart B More, een jonge dj die de Nederlandse top aan het bestormen en verfrissen is! Bekend van onder andere zijn grote hit ‘So it Goes’ en zoals hij het zelf omschrijft: ‘Als je betaald wordt om te dj’en, vind ik dat je je trucendoos open moet gooien!’. Hopelijk heeft hij een goed gevulde trucendoos, want sinds hij zich heeft aangesloten bij Het house-management van Nederland (1management), zullen de optredens snel volgen. Maar toch gaat hij het 23 Februari niet alleen doen. Hij deelt die avond zijn ‘wheels of steel’ met niemand minder dan KruH. Er staat jullie dus een exclusieve back2back set te wachten!

KruH is door zijn eerdere optredens natuurlijk ook geen onbekende meer, met KruH is het altijd knallen en vol gas de hardste housetracks. Er staat ons dus wat te wachten de 23e in de gloednieuwe zaal van De Paal.

Op een fris, maar warm, knus en gezellig feest als ReFresh in De Paal horen natuurlijk ook dj’s die de omgeving kennen en weten wat deze wil. Daarom maarliefst drie zogenaamde local hero’s: Dirk Dali, Tasty Tom en Ricket: Garanties voor een gezellig sfeertje!

Timetable?
21:00 – 22:00 Tasty Tom b2b Ricket
22:00 – 23:30 Dirk Dali
23:30 – 01:00 Bart B More b2b KruH
01:00 – 02:… Jordy Lishious

Tickets?
Kaartjes voor ReFresh kunnen aan de deur voor €15,- gekocht worden. Als je niet voor een gesloten deur wil staan en verzekerd wil zijn van de ‘ReFreshing’ beats, bestel dan nu je E-Tickets met een vette korting via de website.
Natuurlijk hoort bij een nieuw feest en een nieuwe locatie, ook een nieuwe website.. Check voor meer info de vernieuwde Xtressure website.

5 opmerkingen

Leuke line-up :)
laatste aanpassing
Daar houden de vergelijkingen dan ook weer meteen mee op
Klopt, niet te vergelijken met de Refresh van Hoegaardan:P
Amusement zaterdag!!
laatste aanpassing
uiteraard, Refresh van HGD is veeeeeel beter zegt rui