Partyflock
 
­

Hed Kandi 5 jaar in Nederland

gepubliceerd door , op
afbeelding Hed Kandi 5 jaar in Nederland
FeestHed Kandi · 5 Year Anniversary
Datumzaterdag 22 december 2007
LocatieHotel Arena Site
WinactieHed Kandi actie, gesloten
Hed Kandi,‘s werelds meest stijlvolle clubmerk, bestaat 5 jaar in Nederland en dat wordt groots gevierd! Op zaterdag 22 december treden 9 DJs & 4 live-acts op in 3 area’s van Hotel Arena.

Het is het jaar 2002 en de Nederlandse kroonprins Willem-Alexander huwt de Argentijnse Máxima Zorreguieta in Amsterdam. Het is het einde van de Nederlandse gulden en het intreden van de euro. De start van het VOC herdenkingsjaar, Het Nederlandse Kabinet (Paars II) valt over de nasleep van 'Srebrenica'. Vrijspraak in de Puttense moordzaak. De Nederlandse politicus Pim Fortuyn wordt op het Hilversumse Mediapark vermoord. Real Madrid wint de Champions League en Brazilië wint in Yokohama de wereldtitel door Duitsland met 2-0 te verslaan in de finale van het WK voetbal. Maar minstens even belangrijk: In een kolkend Amsterdam vindt in dit jaar de eerste Nederlandse editie van Hed Kandi plaats. Licht gespannen en vol verwachting staan honderden mensen voor de nog gesloten deuren van een stijf uitverkochte Hotel Arena. Wanneer de entree om tien uur stipt worden geopend vult de kerkzaal zich meteen met een ongekende energie en uitbundigheid. Dit is waar Nederland al zo lang op heeft gewacht. Een avond vol elegantie en vrolijkheid, vol samenhorigheid en de echte Hed Kandi sfeer waar iedereen in het hippe London over praat. Na haar start in 1999 in London als compilatielabel is Hed Kandi uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen en synoniem geworden met de beste Club House. Vanaf die eerste memorabele dag in 2002 heeft Hed Kandi Nederland veroverd en staat Hed Kandi aan de top met fantastische feesten en geweldige muziek.

Vijf jaar in Nederland vraagt om een groot feest. Hed Kandi viert op 22 december haar verjaardag op de plaats waar het ooit begon, haar vlaggenschip, Hotel Arena. Meer DJ’s en verrassingen dan ooit, meer live acts, mooiere decoratie, een extra Disco Classics room en een langere openingstijd, zijn een aantal elementen uit deze bij voorbaat al legendarische avond.

Starring:

Speciaal uit België komt Hed Kandi routinier Tom de Neef over, om de Kerkzaal van Hotel Arena in extase te brengen. Tom de Neef heeft, gedurende de jaren dat hij produceert, altijd gezorgd voor een constante output aan hoogwaardige kwaliteitstracks. Hij wordt vaak geroemd als de protégé van Roger Sanchez en presenteert de Hed Kandi radio-show op Radio Donna in België. Uit Engeland komt talent Carl Hanaghan. Als nieuwste Hed Kandi DJ vertegenwoordigt Carl verassend veel ervaring door zijn optredens in het verleden samen met wereldsterren als Seamus Haji, The Soul Avengerz en StoneBridge. Zijn stijl in niet in een omschrijving te vangen, maar bruist van de energie en variatie. Deze buitenlandse Hed Kandi sfeermakers worden bijgestaan door onze eigen Nederlandse Hed Kandi resident: Steven Quarré. Steven’s ster is ook buiten onze landsgrenzen rijzende. Hij draaide dit jaar in Pacha London en El Divino Ibiza voor Hed Kandi.

In de Tuinzaal maakt Frederik Abas zijn opwachting. Zijn lijst met optredens in gerenommeerde binnen- en buitenlandse clubs en grote festivals is inmiddels te lang om te noemen. Billy the Klit krijgt met tomeloze energie ieder publiek, keer op keer helemaal los. Di-rect member Jamie Westland verzorgt deze avond een speciale DJ set. Ricky Rivaro zal wederom laten zien waarom hij tot de DJ top van Nederland behoort en routinier Steve Ohh zal menigeen verbazen met zijn enthousiaste inbreng.

Special voor Hed Kandi’s 5-jarige verjaardag opent Hotel Arena haar Todrink als derde Hed Kandi zaal. Deze Room III wordt gehost door de favoriete DJ van prinses Maxima. Hoogstpersoonlijk zette J-Harlem het huwelijk van onze kroonprins en Maxima op zijn kop en kreeg zelfs koningin Beatrix op de dansvloer met een mix van alles wat goed is.

Special Guest:

'Man of the Moment' Dennis Christopher is op dit moment wereldwijd zeer, zeer hot. Hij stond met Beatfreakz’s remake van 'Somebody’s Watching Me' en ‘Superfreak’ in de top 3 in de UK charts. Daarnaast remixte hij o.a. de Sugababes, Whitney Houston, en Michael Gray (The Weekend) en draait hij op grote feesten over de hele wereld. Speciaal voor Hed Kandi 5 YRS zal Dennis Christopher samen met zangeres Rocq-e voor het eerst zijn nieuwe single “Music is My Life”, live ten gehore brengen. Deze track komt uit op Hed Kandi records.

Surprises all night long:

Hed Kandi biedt deze speciale editie extra veel aandacht aan aankleding en spetterend entertainment. Sexy zangeres Lex Empress & Ace on sax ondersteunen de echte Hed Kandi sound al jaren. Drie zalen van Hotel Arena worden omgetoverd tot Hed Kandi paleis en de Heavenly Kandi Dancers dansen de lichten van het plafond.

Een kaartje voor deze editie kost €20 in de presale via www.hedkandi.nl (e-tickets), ticketbox, AUB en Hotel Arena.

Kijk op de Nederlandse Hed Kandi website: www.hedkandi.nl en maak kans op 2 van de 50 deze maand te verloten gastenlijstplaatsen voor jou en een vriend(in).