Partyflock
 
­ Nederland

Vette Shit Ouwuh!
Club Rembrandt Eindhoven

gepubliceerd door , op
Alweer de 3e editie van dit zondagsfeestje in Eindhoven. Ditmaal is het de beurt aan veel regionaal talent uit Eindhoven en omgeving! Vanaf 19.00 kan je genieten van Jordy Lishious, Kriss-One, Dansa, KruH, Ratha, Bruze, Moradzo en Lourenz. Genoeg DJ’s die in twee verschillende area’s jou tot 01.00 uur zullen entertainen!

Jordy Lishious - Hij was nog maar 50 cm groot toen hij al interesse kreeg in de muziek. Hij zat helemaal in de scene door zijn werk bij Freaky Records in Eindhoven. Via een collega daar kwam hij weer terecht bij Globaltwist Music. Daar onstonden in de studio zijn eerste hitjes als Raw en Slick. Zijn grote doorbraak was natuurlijk met “Ooh la Lishious!”. Een 18e plek in de top-40 en werd door meer dan 12 labels uitgebracht in heel de wereld. Nu achter de draaitafels bij Vette Shit Ouwuh dus! Een nieuwe mijlpaal in de carrière van deze getalenteerde DJ!

Kriss-One - Nog een talent uit Brabant, Tilburg in dit geval… Zijn “Feel this Shit” is deze week vanuit het niets op nummer 58 binnengekomen in de top 100! De Effenaar of clubs op Mallorca, Nighttown Rotterdam of Club Rembrandt, deze upcoming DJ en producer zal zijn talent laten gelden tijdens ons Zondagsfeestje…

Dansa - Pas geboren en meteen door zijn ouders achter de piano gezet… Op zijn 16e verjaardag kwam de rebel in hem boven… Hij biechtte zijn pa op dat hij piano had omgeruild voor draaitafels! Niet zonder succes… Inmiddels al samen gedraaid op feesten met oa. Tiësto en Erick E. 25 Jaren jong en komend uit Breda, alle grote steden uit Brabant zijn bij deze vertegenwoordigd!

Zo blijkt wel weer, al het goede komt uit Brabant zelf! Dus een extra reden om de locals eens te supporten op deze zondagavond in Club Rembrandt. Een discotheek die inmiddels al grote bekendheid geniet in heel Nederland door feesten als Nope is Dope, Sappig en Le Nouveau die hier gevestigd zijn!
Lekkere cocktails, te gekke filmpjes en dik entertainment… Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke en perfecte afsluiting van je weekend!

Kaarten kan je via www.back2basicagency.com bestellen in de voorverkoop! Aan de deur kan je ook een kaartje kopen voor maar 12 euro… Dus wat let je?! Dit is pas echt Vette Shit Ouwuh!

9 opmerkingen

mooie snor (Y)
vette shit, ouwe!!!
waarom Borat hiervoor misbruiken :cry:
 
Uitspraak van Hazel (L) op dinsdag 4 december 2007 om 22:32:
waarom Borat hiervoor misbruiken

:nocheer:
ik zeg het gaat weer HELEMAAL los zondag !

xx