was dat kreng uitverkocht tot half januari.. 
ja omdat mensen teveel spellen downloaden, las ik.
beetje wat mosterd/pesto voor ons is
ons? Als in Nederlanders?
Pesto

Maar dat vind ik toch niet echt iets om overal overheen te smijten.
wat is het dan ik ken het niet
saus gemaakt van o.a. geroosterde parika's.
SRPSKI AJVAR (SERVISCHE AJWAR)
2 grote aubergines
6 - 8 rode paprika’s
zout
zwarte peper
2 teentjes knoflook
olie
citroensap of azijn
½ bosje peterselie
Bak de aubergines en de paprika’s in een voorverwarmde oven, haal ze er weer
uit en verwijder schilletjes en zaad. Hak het vruchtvlees zeer fijn of
pureer het in de gehaktmolen of door een zeef. Voeg peper en zout en de
gesnipperde knoflook toe. Doe er wat azijn bij en zoveel olie als de puree
kan opnemen. Goed roeren.
Alleen het is EN een klerewerk om te maken, EN de paprika's zijn zo duur dat het goedkoper is om een pot kant en klaar te kopen.
