van dat stuk spijs erin moet ik kotsen en van de roomboter ook dus eh (n) nee dank je 
sukade? 
dat was et eerste wat in me op kwam haha..
hmm hoe heet et dan
hmm hoe heet et dan
Uitspraak van Profiel 11580 op donderdag 22 december 2005 om 00:02:hmm hoe heet et dan
Ja goeie vraag haha!
M'n moeder weet het wel, maarja die ligt al te pitten!
Morgen..dat weet ik het!!
Iets met sk...??
Ja goeie vraag haha!
M'n moeder weet het wel, maarja die ligt al te pitten!
Morgen..dat weet ik het!!
zo gauw je et weet hier neerknallen, straks kan ik er niet van slapen omdat ik niet weet hoe et heet
(okay zo erg is et nou ook weer niet
Uitspraak van Profiel 11580 op donderdag 22 december 2005 om 00:00:sukade?
dat is vlees
en jullie bedoelen vast de sinaasappelschillen
sukade
ff opgezocht wat sukade is....
Sukade is de gesuikerde schil van de vrucht van de sukadeboom, Citrus medica.
Het is een citrusvrucht, die ook wel cederappel, cedercitroen of muskuscitroen genoemd wordt. De vrucht bestaat grotendeels uit schil, en lijkt wel wat op een citroen of sinaasappel.
Sukade wordt als de vrucht geplukt en daarna gekookt met veel suiker om de sukade te confijten. Meestal is sukade in stukjes gehakt te koop, maar soms ook als een halve schil. De kleur is doorschijnend geelachtig of groenachtig. Soms wordt de sukade echter in fellere kleuren groen, geel of rood gekleurd. Goede sukade is zacht en smaakt eningszins naar sinaasappel, maar het is minder bitter dan de schil van sinaasappelen.
Sukade is de gesuikerde schil van de vrucht van de sukadeboom, Citrus medica.
Het is een citrusvrucht, die ook wel cederappel, cedercitroen of muskuscitroen genoemd wordt. De vrucht bestaat grotendeels uit schil, en lijkt wel wat op een citroen of sinaasappel.
Sukade wordt als de vrucht geplukt en daarna gekookt met veel suiker om de sukade te confijten. Meestal is sukade in stukjes gehakt te koop, maar soms ook als een halve schil. De kleur is doorschijnend geelachtig of groenachtig. Soms wordt de sukade echter in fellere kleuren groen, geel of rood gekleurd. Goede sukade is zacht en smaakt eningszins naar sinaasappel, maar het is minder bitter dan de schil van sinaasappelen.
laatste aanpassing












