Partyflock
 

Club Vie

op de kaart
Vie
6 december 2018
Locatie is gesloten.
AdresMaasboulevard 300
3011 TX
Rotterdam
Nederland
Telefoon+31 10 280 02 38
SiteSite clubvie.com
E-mailinfo@clubvie.com
Linksfacebookpageinstagramxyoutube
Minimumleeftijd21
Opvolger van Jackie RC.
Boek een overnachting in of in de buurt van Vie via Booking.com.

Uitgaansagenda Vie

Laatste feest was op zaterdag 2 november 2019: MOOD - Let's move on our dancing shoes

Statistieken

1500·feesten
geen·in de toekomst
1500·in het verleden
107·nieuwsberichten
1·fotoshoot
81·foto's
46·video's
9322·bezoekers · herkomst
3389·unieke bezoekers
1595Partyflockfans
154·albumfoto's
12·opmerkingen
10·waarderingen
goed·stemresultaat (330.5472 stemmen)

Nieuws

Latin Lovers
30 november 2017
Na het succes van de 12 years anniversary tour keert het meest vrouwvriendelijke concept Latin Lovers terug naar Club Vie te Rotterdam!
Salto sounds
14 september 2017
Nieuw en uniek in Rotterdam: Salto Sounds! Op zaterdag 30 september zal dit nieuwe concept van niemand minder dan Gregor Salto haar intrede doen aan de hotspot aan de Maasboulevard van de Havenstad: Club Vie.
Club Vie, de Rotterdamse discotheek die in opspraak is door een reeks zedendelicten, mag toch de deuren weer opendoen. Begin deze maand sloot de club op last van de gemeente. 2
Club Vie in Rotterdam is voor drie maanden dicht. Burgemeester Aboutaleb heeft de sluiting bevolen omdat de afgelopen anderhalf jaar elf vrouwen zouden zijn gedrogeerd in de nachtclub onder de Willemsbrug. Daarna werden ze aangerand of verkracht. 21
Op woensdag 24 mei is The Real House Event weer terug in Rotterdam: Club Vie!
Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.nl. Ook in augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel sensatie beloven. Het wordt een lekkere maand met gekke feesten dus wij adviseren je om je festivalkleding (weer) uit de kast te trekken!
Elf keer de handen omhoog, de toeters laten blazen en de bellen laten rinkelen, want Latin Lovers bestaat namelijk alweer elf jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware '11 Year Anniversary Tour' door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 september in Club Vie te Rotterdam waar de kick-off zal plaatsvinden van de landelijke tournee!
Happy New Year! Tot wanneer mag je eigenlijk iedereen een gelukkig nieuwjaar wensen? Wat Metz betreft, kan dit natuurlijk altijd, maar een betere gelegenheid dan op zondag 17 januari is er niet.
Al jaren is Bon Chic een onmisbaar begrip in Frankrijk. Het staat voor klasse, stijl, allure en gevoel voor een goede smaak. Waan je tot de 'Bon Chic gemeenschap' en onderscheid je van de rest!
Iedere maand gaat Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. Ben jij op zoek naar een spetterend feest met een dresscode in december? Check dan snel de feesten in dit overzicht!
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.
Tienmaal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit al wel weet, deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op de meest grote manier vieren met een ware '10 Year Anniversary Tour' door heel Nederland. De eerste stop is duidelijk: zaterdag 24 oktober in Club Vie te Rotterdam!
Op zaterdag 11 juli kunnen jullie weer optimaal genieten van de beste latin house en urban sounds. Wie er bij de vorige edities aanwezig was, zal zich nog herinneren dat een avond bij Pour Toi gevuld is met entertainment en de beste muziek. 'We bring you the difference, DJ's surrounded by live artists!'
Lunapark is al negentien jaar lang 'het feest der feesten' en zij keert op zaterdag 27 juni terug in de Havenstad! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige drie edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
Het feest der feesten keert op zaterdag 9 mei terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige twee edities terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie! Vanaf 23.00 uur zullen de deuren van deze unieke en gastvrije locatie geopend zijn voor de echte Lunaparkers van het eerste uur en verwelkomt het graag vele nieuwe nieuwsgierige gezichten.
Dit keer weer op een locatie waar toch wel de leukere edities van 30love hebben plaatsgevonden. Club Vie Rotterdam is met z'n mooie inrichting, vriendelijke bediening en perfect geluidssysteem de ideale locatie voor 30Love.
J'Adore Monday Vaganza
3 februari 2015
Op 23 februari 2015 staat Club Vie Rotterdam weer in het teken van het meest populaire evenement van de maandag: J'Adore Monday Vaganza!
Een van de langstlopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 28 februari terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum na het succes van de vorige keer terug keren in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
Een nieuw jaar moet je altijd goed beginnen en op wat voor manier kan dat het beste? Juist, met Latin Lovers natuurlijk! Op zaterdag 24 januari keer het meest vrouwvriendelijke concept terug in de club waar het zich altijd meer dan thuis heeft gevoeld: Club Vie in Rotterdam! Aan de Maasboulevard is Latin Lovers natuurlijk geen onbekende meer, want jaren heeft het zich daar gehuisvest met spectaculaire edities waarbij iedereen op de dansvloer zich waande in tropische atmosferen!
Een van de meest langst lopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 8 november terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum haar debuut maken in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
Achtereenvolgend succes! Yes! De tweedee editie van Caramelo - 'A Taste of LED' was groots uitgepakt en afgeladen. Dames werden getrakteerd op onder andere de models van Candyman en de beats van LED! Voortaan staat de eerste zaterdag van de maand vast in je agenda, want Club Vie bewijst dat Rotterdam genoeg te vertellen heeft in het uitgaanscircuit.
In juni is het toch echt zomer in Nederland en dat betekent reden voor een tropisch feestje. Laat nu net het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland hier onwijs goed in zijn?
Op zondag 9 juni is Metz on Sunday weer terug in Rotterdam met een wel heel speciale en exclusieve editie: de befaamde White edition! The Real House Event strijkt dan uiteraard weer neer in haar nieuwe thuisbasis en tevens de mooiste en beste club van Nederland: Club Vie!
Zondag 21 april gaat een memorabele dag worden. Nadat de afgelopen weken via de mediakanalen met kleine stapjes de line-up is prijsgegeven, mag nu iedereen het weten. Na twee succesvolle edities in de vernieuwde Club Vie met oa Rae is er nu gekozen voor een ware legende: Michel de Hey!
Ken je Klassiekers
5 april 2013
Vroeger was alles beter, we horen het steeds vaker om ons heen... Termen als 'die goeie ouwe tijd' en 'weet je nog toen we daar heen gingen' passeren steeds vaker de revue bij de huidige 25 plussers en daaromheen. Tijd voor verandering dus en tijd om in het weekend van de bank af te komen. 1
Jullie hebben er even op moeten wachten maar het is zover, 12 april is Latin Lovers terug in Club Vie! Nadat Club Vie een maand lang haar deuren heeft gesloten voor een grootse verbouwing is Latin Lovers nu weer terug in de mooiste club van Rotterdam.
Afgelopen vrijdag en zaterdag was het openingsweekend van de vernieuwde Club Vie en dit was dankzij de bezoekers een geweldig succes. De zaterdag concepten zijn bekend en de vrijdagen zullen ook barsten van de energie. Ze trappen aankomende vrijdag af met het debuut van het nieuwe concept 'A Night With...'
De zaterdag van Club Vie is vernieuwend, fris & verrassend want ze zullen niet bekend maken welk van de onderstaande concepten er op welke datum is. Het kan dus zijn dat je binnenwandelt in de kleurrijke Neon Nights van Undercontrol of dat je welkom wordt gezongen in ROOG's House. Het enige wat je zeker weet is dat één van de roulerende concepten je een complete avond uit zal geven.
Na een perfect debuut op de zondag in Club Vie, maakt Metz on Sunday ook deel uit van de nieuwe programmering na de verbouwing. Omdat Metz on Sunday nu ook internationale allure en uitstraling heeft, opent het stoerste house feest op zondag 17 maart meteen met een internationale top act: Rae! 1
Groot nieuws in de dance scene: Club Vie is aan het verbouwen! En niet zomaar een verbouwing...de gehele maand februari zal de beste club van Rotterdam en omstreken haar deuren sluiten voor een complete nieuwe make-over in zowel de boven- als de benedenzaal. Wat er allemaal gaat gebeuren, blijft nog geheim en is pas te zien tijdens de Grand Opening op vrijdag 1 maart.
Tijdens de Birthday Bash van Leroy Styles zal het er gewoon heet aan toegaan. Leroy zal samen met zijn guest dj's jouw meenemen op een trip rond de meest zomerse eilanden ter wereld, allemaal geïnspireerd door de bekende latin sound zoals je van Club Vie gewend bent.
Metz gaat 'On Tour' en op zondag 20 januari strijken ze dan ook neer in de mooiste club van Rotterdam onder de Willemsbrug: Club Vie!
Ook in 2013 gaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland door met haar wervelende en vooral spectaculaire Clubnight in de beste venue van Nederland: Club Vie! Iedere zaterdag in januari een exclusieve zaterdagavond uit in een stoere omgeving met de mooiste mensen op de dansvloer!
November is altijd een echte herfstmaand, maar daar trekt het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zich natuurlijk niks van aan. Iedere zaterdag in de maand november, zorgt Latin Lovers er met een tropische en zomerse gloed voor dat de zon altijd schijnt in haar thuisbasis: Club Vie!
Oktober is altijd al een speciale maand geweest voor Latin Lovers en natuurlijk ook voor Club Vie. In deze maand bestaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland namelijk exact zeven jaar en daarom staat oktober geheel in het teken van de Latin Lovers 7 Year Anniversary! Maar er is meer...
De bekende en populaire Latin Lovers Clubnight gaat vanaf 30 juni iets nieuws doen. Speciaal voor de zomer presenteert Latin Lovers: Summer in the City! 1
The Social Network Drink
16 december 2011
Eindelijk is er een vrijdagmiddagborrel waar overal aan gedacht is: The Social Network Drink. In samenwerking met The Citydrink is dit een vrijdagmiddagborrel met alle exclusieven binnen handbereik en het allerbelangrijkste: de beste service!
Latin Lovers is jarig
29 september 2011
Dit wordt wel een héél bijzonder weekend voor iedereen en natuurlijk ook voor Latin Lovers. Het meest vrouwvriendelijke concept bestaan dit weekend namelijk precies 6 jaar en dat is natuurlijk meer dan een reden voor een uitbundig feest. 1
September wordt gezien als de enige echte "after summer" maand en deze heeft ook nog eens een heel bijzonder tintje. Iedere zaterdag host Latin Lovers in de meest extravagante club aan de Maasboulevard haar altijd spectaculaire en vrouwvriendelijke clubavond. Club Vie bestaat op 17 september ook nog een 5 (!) jaar en dat wordt natuurlijk keihard gevierd samen met Latin Lovers! September staat voor ons nog een klein beetje in het teken van de zomer die we niet gehad hebben.
Op zaterdag 20 augustus staat er een wel heel bijzondere Latin Lovers Clubnight op het programma in Club Vie. Deze avond staat namelijk compleet in het teken van de Miss Latin Lovers verkiezing! Dat betekend dat alle modellen natuurlijk op de avond aanwezig zullen zijn om het feest meer dan ooit compleet te maken. Ook maken ze deze nacht de grote winnares bekend en dus zal Miss Latin Lovers 2011 onthuld worden!
Aankomende zaterdag 30 juli zullen de straten van Rotterdam even worden omgetoverd tot het bruisende Rio de Janeiro. Latin Lovers is hierbij natuurlijk aanwezig met haar wekelijkse succesvolle clubnight en dan in de vorm van een geweldige afterparty!
Sex and the City
1 april 2011
Koninginnenacht vrijdag 29 april 2011 kunnen de sexy design jurkjes, hoge hakken en de leukste handtasjes weer uit de kast getrokken worden. Het is namelijk weer tijd voor Sex and the City - Queensnight! Deze koninginnenacht zal iedereen Sex and the City - Queensnight spektakel voor de eerste keer van het jaar voorbij komen, en natuurlijk hoort er bij een speciale avond ook speciaal entertainment. Club Vie presenteert in samenwerking met Moët & Chandon de lekkerste cocktails en champagne voor jullie dames (en heren).
Op 7 maart staat er weer een nieuwe editie gepland met een spektakel van hoog niveau, partyminded publiek zal in grote getale afreizen naar Club Vie. Voor deze super speciale editie, wat dit gaat worden houdt Vie natuurlijk geheim! Club Vie vond het weer eens tijd worden om eens extra uit te pakken. Hoewel het feest nog moet komen durft Vie nu al te zeggen dat het een supersucces zal zijn.
De magische maand maart wordt ook wel de lentemaand genoemd. De zon begint zich weer stilletjes te vertonen en de bloemetjes beginnen voorzichtig te bloeien. De temperatuur begint iets aangenamer te worden, maar is nog lang niet op een tropische warmtegraad zoals het hoort te zijn.Gelukkig voor ons allen zijn daar de Latin Lovers Clubnights voor.
Sex and the City
14 december 2010
Kerstavond 24 december 2010 kunnen de sexy design jurkjes, hoge hakken en de leukste handtasjes weer uit de kast getrokken worden. Het is namelijk tijd voor Sex and The City. Begin jouw kerstweekend letterlijk goed in stijl, want bij een speciale avond hoort ook speciaal entertainment. Club Vie presenteert in samenwerking met couturier Marlon Borgschot een echte modeshow deze avond. 1
Latin Lovers gaat samen met Club Vie al jullie koude handen, voeten en oren eens lekker verwarmen tijdens deze extra editie. Want op Eerste Kerstdag slaan zij weer de handen ineen voor een gouden combinatie wat nu al resulteert in een onvergetelijke kerst! 1
Latin Lovers
2 december 2010
Een unieke happening in Rotterdam tijdens de meest besproken dag (en vooral nacht) van het jaar. Club Vie presenteert met heel veel trots de allereerste Latin Lovers! Vrijdag 31 december is de laatste dag van 2010 en op welke manier kun je deze nou het beste afsluiten? Precies...gewoon met Latin Lovers in Club Vie!
Latin Lovers
25 november 2010
Het is weer december en dus is dat de gezelligste tijd van het jaar. Allerlei leuke dingen komen deze winterse maand op je pad zoals Sinterklaas, Kerstmis en natuurlijk Oud & Nieuw. Maar...tussen al deze gigantisch leuke feestdagen door zitten er nog genoeg zaterdagen voor allemaal andere leuke dingen, namelijk de eigen Clubavond van Latin Lovers, iedere zaterdag in het de vaste thuisbasis: Club Vie Rotterdam. Op de zaterdagen van 4, 11 en 18 december weet jij in ieder geval al waar je moet zijn... 1
Latin Lovers
14 november 2010
De koude en vooral natte herfstmaand november is weer aangetreden is ons land en dat betekend dat iedereen weer op zoek gaat naar warmte. Latin Lovers geeft jou nog véél méér dan warmte en wel iedere zaterdag tijdens de unieke clubnights in Club Vie te Rotterdam
Vie Monday
20 oktober 2010
De populariteit rondom Vie Monday blijft maar stijgen en stijgen. Het is elke keer weer raak met enorme rijen en een immens bezoekersaantal. Om speling te creëren voor de beruchte ‘rij’ zal vanaf heden het Vie Café betrokken worden op Vie Monday. Op deze manier kun je vooraf aan Vie Monday, kiezen uit een perfect samengesteld, heerlijk Japans of Mexicaans menu of genieten van heerlijk drankje aan de bar. Waarom perfect samengesteld? Er wordt natuurlijk rekening met jou gehouden, omdat je nog een hele avond moet dansen. Dit is de beste manier om te genieten van je vooravond en alvast op gang te komen in het gezelligste en meest sexy café van Rotterdam. Club Vie biedt jou dus de gelegenheid om al vanaf 20:00 uur plaats te nemen en de avond binnen door te brengen in plaats van voor de deur. 2
Club Vie
14 september 2010
Na een spetterende verbouwing met een legendarisch openingsweekend achter de rug, is Club Vie nog steeds de hotspot van Rotterdam. De Maasboulevard pronkt al vier jaar lang met de meest exclusieve club van Rotterdam en nu zij vier jaar lang bestaat moet dit natuurlijk op een bijzondere manier geVIErd worden! In het weekend van 16, 17 en 18 september is Club Vie jarig en wordt zij alweer VIEr jaar jong. In de afgelopen VIEr jaar heeft de club zich in de Havenstad neergezet als hotspot, marktleider en place to be in het uitgaansleven. Internationale sterren kwamen in deze VIEr jaar met veel plezier en genoegen naar Club Vie om hun sets te draaien voor het iedere week weer uitzinnige uitgaanspubliek, zoals oa Roger Sanchez, Fedde le Grand en Sebastian Ingrosso.
Latin Lovers
3 september 2010
Na een spetterende Grand Opening tijdens het openingsweekend en een uiterst succesvolle tweede editie heeft Latin Lovers bewezen waarom het iedere zaterdag thuis hoort in de nieuwe en verbouwde Club Vie. De eigen clubavond van Latin Lovers wordt door alle trouwe en vaste fans enorm goed opgepikt en de formule straalt meer dan alleen succes uit. De combinatie en de chemie van het meest vrouwvriendelijke feest van Nederland en de exclusieve club aan de Maasboulevard geeft als resultaat dat er eindelijk weer een échte zaterdagavond is in Rotterdam.
Geweldig nieuws voor alle vaste Latin Lovers fans en de trouwe Club Vie aanhang. Na de heropening van een compleet verbouwde Club Vie, zal de meest exclusieve club van Rotterdam het concept Latin Lovers hosten. Verwacht alle ervaring van 5 jaar Latin Lovers en een 2 jaar sterke partnerschap tussen Latin Lovers en Club Vie, gestopt in 1 bruisende avond met een nog uitgebreider decor, meer beleving en echt entertainment ondersteund met de vlijmscherpe visuals op een nog nooit eerder vertoonde manier. 1
Officiele afterparty van de Bavaria City Race met 33,3% van de Swedish House Mafia! Zondag 22 augustus brengen Bavaria en Club Vie jullie één van de grootste sterren van de House scene van dit moment. Sebastian Ingrosso, lid van de beruchte Swedish House Mafia, zal de verbouwde Club Vie compleet uit zijn voegen trekken. Dit is de allereerste keer dat de superster naar Club Vie komt, een welverdiend debuut. 8
Grand opening Club Vie
15 augustus 2010
Het is al een aantal weken het gesprek van de dag. De verbouwing van Club Vie en wat er precies gaat gebeuren. Om jullie niet langer in onzekerheid te laten, zal alles duidelijk worden uitgelegd in het onderstaande bericht, met betrekking tot het nieuwe Vie Café en de nieuwe programmering. 6
Bavaria
9 augustus 2010
Zondag 22 augustus brengen Bavaria en Club Vie u een van de grootste sterren van de House scene van dit moment. Sebastian Ingrosso lid van de beruchte Swedish House Mafia zal Club Vie op zijn kop gaan zetten. Dit is de allereerste keer dat de superster naar Club Vie toe komt. Naast Sebastian Ingrosso hebben ook Sunnery James & Ryan Marciano even tijd gemaakt om de Vie op zijn kop te zetten. De most upcoming man van het moment in Nederland mag ook deze avond niet ontbreken, Baggi zal de avond muzikaal compleet maken. 3
Op zaterdag 31 juli zullen de straten van Rotterdam even worden omgetoverd tot het bruisende Rio de Janeiro. Latin Lovers is hierbij natuurlijk aanwezig en dan in de vorm van een geweldige afterparty met als thema Brazilie! Het jaarlijkse Zomercarnaval in Rotterdam zal deze dag door vele mensen uitbundig worden gevierd en vanaf 23.00uur staan de deuren van Club Vie dan ook open voor iedereen die niet kan stoppen met dansen op de ritmische samba's! Met de beste dj's in een secret line-up, fantastisch decor in de sferen van Brazilie, sexy carnval entertainment en nog veel meer verrassingen! 1
Sex And The City 2
19 juni 2010
De Champagne van de filmwereld organiseert een exclusieve avond geheel in stijl van Sex And The City 2 4
Guess who's back? Kapsones is weer terug van weggeweest! De stoutste, de stoerste en de meest sexy clubavond van heel Rotterdam is weer helemaal terug na een paar maantjes absentie. Voor bijna iedereen is juni het begin van de zomer, dus begin je zomer gelijk goed met een waanzinnige editie van Kapsones op zaterdag 5 juni. Deze zaterdag is tevens ook de allereerste zaterdag van de zomerprogrammering (meer informatie over de Vie zomerprogrammering staat op www.clubvie.com)?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock. 1
Latin Lovers voelt zich helemaal thuis op de laatste zaterdag in Club Vie. De vorige editie was er met de Opening Summer Season 2010 een primeur in Rotterdam en met een uitverkocht huis kijkt Latin Lovers nu alweer uit naar de volgende editie aan de bruisende Maasboulevard! Deze zal plaatsvinden in hartje lente namelijk op zaterdag 29 mei. Palmbomen, vlinders, papegaaien, rondslingerende apen, fluitjes, sambas, trommels en nog meer Braziliaans geweld, het komt allemaal voorbij!
Dat Lucien Foort een held is, weet iedereen. En waarom, dat zal hij op 1 mei met zijn muzikale Heroes Of Housemusic opnieuw bewijzen in Club Vie te Rotterdam! 2
Latin Lovers Live
19 april 2010
Met veel oorverdovend kabaal, fluitjes, samba's en trommels maakt Latin Lovers dit geweldige nieuws bekend: Latin Lovers opent het zomerseizoen met een speciale editie in Club Vie! Vanaf nu verhuisd Latin Lovers namelijk van de eerste vrijdag naar iedere laatste zaterdag van de maand in Club Vie, Rotterdam!
Met veel oorverdovend kabaal, fluitjes, samba's en trommels maakt Latin Lovers dit geweldige nieuws bekend: Latin Lovers opent het zomerseizoen met een speciale editie in Club Vie! Vanaf nu verhuisd Latin Lovers namelijk van de eerste vrijdag naar iedere laatste zaterdag van de maand in Club Vie, Rotterdam! Op zaterdag 24 april is het midden in de lente en dus staat de zomer voor de deur! Latin Lovers zou haarzelf niet zijn als zij dit zomaar aan haar voorbij liet gaan, dus dat wordt groot gevierd! Ben jij klaar voor een zomerse zaterdagnacht inclusief Latin Lovers? Mis dan deze hete happening zeker niet want ook deze editie zit vol met verrassingen en secret line-ups en draait dus helemaal om jouw zomer!
Voor de allereerste keer in Rotterdam presenteert Club Vie, Defected in the House op Koninginnenacht! Donderdagnacht 29 april zal volledig toegewijd worden aan het grootste houselabel van de wereld!
Latin Lovers
3 maart 2010
Er lijkt maar geen einde te komen aan de strenge wind, de forse sneeuwbuien en de vrieskou dat te zien is aan het kwik. Gelukkig is er dan altijd nog Latin Lovers om jou al die rillingen over je lijf te doen vergeten en te laten verlangen naar meer zon, veel warmte en vooral vakantie! De Rotterdamse thuisbasis Club Vie is nog steeds iedere eerste vrijdag van de maand het toneel van Latin Lovers en daar wordt ook grondig gebruik van gemaakt! Vrijdag 5 maart zal deze bijzondere editie weer volledig in het teken staan om jou!
Entourage is terug. Comedy Central presenteert op 12 maart niet alleen Entourage in Club Vie, maar heet de jongens ook welkom op een nieuwe avond op tv. En wie kent de heren nu onderhand niet? Hollywood sweetheart ‘Vinnie Chase’ is een jonge succesvolle acteur die zijn vrienden, Johnny Drama, Turtle en E., uit Queens, NY mee naar Hollywood heeft genomen. Samen maken de jeugdvrienden de straten van L.A. onveilig. Hun leven bestaat uit feesten met de mooiste vrouwen, rijden in de nieuwste auto’s en netwerken met de machtigste mensen uit de entertainmentindustrie. Maar Entourage gaat vooral over vriendschappen, die voor hoofdrolspeler Vincent Chase voor het leven zijn. 2
Wat zou jij doen als Vincent Chase (Adrian Grenier), de sexy hoofdrolspeler van de hitserie Entourage en gedoodverfde IT boy van het jaar, je allerbeste vriend zou zijn? 21
Het was een drukke en zeer indrukwekkende periode voor Kapsones, met haar comeback en overvolle edities hebben zij zich weten te positioneren als clubavond concept met kwaliteit en allure van de bovenste plank. Hiermee hebben zij dan ook een statement gemaakt in het uitgaansleven van Rotterdam en staan zij hoog in het verlanglijstje bij het publiek. Kapsones staat dan ook klaar voor het nieuwe jaar om nog veel meer van zich te gaan laten horen met uitgebreide plannen en een reeks aan topedities bij Club Vie. 1
I Love ChristMash
10 december 2009
Zoals iedereen gewend is komt Club Vie weer met een heerlijke eclectic, classics, 80's 90's en R&B special! I Love ChristMash is op donderdag 24 december jouw decor voor Kerstavond die Club Vie voor jou speciaal gaat omtoveren tot een magische kerstnacht. Met unieke kerstkado's voor de eerste 100 vrouwen en de eerste 100 mannen laat jij de familieverplichtingen met gourmet en fondue taferelen ver achter je en kom je alle kerststoom bij ons op de dansvloer afblazen!
Heart
29 november 2009
Door het grote succes keert de avond Heart weer terug en weet Club Vie elke keer weer de tent ondersteboven te krijgen. Om nog een schepje er boven op te doen heeft Club Vie zaterdag 5 en 12 december iets speciaals voor jullie in petto!
Dsquared2
27 november 2009
Merken van de bovenste plank gevleid door de charme van Club Vie! 1
Een overvolle en uitverkochte Kapsones editie bij Club Vie was vorige maand een feit, met haar comeback drukte zij een ware stempel op het uitgaansleven in Rotterdam. Het publiek, de Dj’s en de geweldige aankleding van Club Vie zorgden voor een top avond. Rotterdam is een clubavond rijker en mag zich gaan klaar maken voor een reeks aan top edities van Kapsones bij Club Vie. 1
Na het daverende succes van haar grote broer Vie Monday komt de meest exclusieve Club Vie nu ook met het jongere zusje: Vie Thursday! 1
Succesvolle comeback van Kapsones™ opent deuren bij radiostation Decibel!
Vier maal een keiharde hoera voor Latin Lovers. Al vier jaar lang spant Latin Lovers de gouden kroon wanneer het gaat om sexy, spontane, energievolle en knallende vrouwvriendelijke feesten door heel Nederland. Latin Lovers bestaat het eerste weekend van oktober gelukkig vier jaar en dat gaat natuurlijk een supergroot feest worden. De verjaardag wordt gevierd op twee locaties in Nederland zodat alle Latin Lovertjes van alle uithoeken in Nederland deze fenomenale nacht mee kunnen maken.
Het gebeurt niet iedere dag dat je, al dansend of leunend aan de bar met een lekker glas wijn of stevige whisky, kunt genieten van een geweldige makeover. Club Vie, de meest sexy uitgaansgelegenheid van Rotterdam met internationale allure, krijgt een kosmopolitische uitstraling. 1
Wie er niet bij was heeft nog steeds spijt, wie er wel bij was, kon zijn/haar ogen niet geloven.de Moët & Chandon Night van Vie is de uitgaansboeken in gegaan als de meest glamoureuze nacht in de geschiedenis van het Nederlandse nachtleven. Waarom? Rivieren van champagne, fonteinen van chocolade, top entertainment, de beste DJ’s, de mooiste mensen, allemaal samengebracht onder het dak van Club Vie, de exclusieve club aan de boulevard in Rotterdam.
Na de kick off van de vernieuwde aanpak en nieuwe koers die Latin Lovers gaat varen in Vie mag er oprecht gesproken worden van een groot succes! In een zeer bijzondere en vooral verrassende avond werd het publiek continue getrakteerd op surprise acts van danseressen, vocalisten, special effects, de beste dj’s en natuurlijk de goodies! Vrijdag 7 augustus is de nieuwe datum voor Latin Lovers in Vie en ook dit keer is alles weer een verrassing.
Na het uitverkochte succes van de officiële Sex And The City party vorig jaar in Club Vie komt dit hippe en unieke feest op vrijdag 24 juli terug in Rotterdam! Dit bijzondere event staat volledig in het teken van de meest populaire serie uit de USA. Waan je compleet into Sex In The City omringd door VIPS, goodiebags en prachtige gifts!
Fashion Friday is een genot voor de ware fashionista. Deze luxe avond wordt maandelijks georganiseerd in samenwerking met Unique Silence Model Management. Werkelijk alles wat met fashion en lifestyle te maken heeft, zul je tegenkomen op deze avond. Het interieur, de aanwezige modellen en natuurlijk de lekkere muziek, zorgen elke editie weer voor een sprankelende avond.
Met veel energie, vleugels, adrenaline en trots presenteert Heart, dé zaterdag avond van Vie, in samenwerking met Red Bull de officiële Cliff Diving Official Afterparty Afterparty! Op zaterdag 20 juni vinden in de verlengde Oude Haven de Cliff Diving Official Afterparty kampioenschappen plaats! Na al het gespartel in het water is het tijd voor serieuze house muziek in de meest exclusieve club van Rotterdam, Vie! Onze eigen dj's komen met duikbril en dit zijn Ricky Rivaro, Leroy Styles, Jamie Westland, Mel Marquez & Mathmatic, Sir Edward en wordt gehost door MC Choral op de vocals enNorman Soares op de percussies! 5
Met veel inspiratie en sfeer in overvloed zet Latin Lovers de toon in hoge hoogte door in Vie! Op vrijdag 5 juni is de vierde editie alweer een fenomeen in Rotterdam!
In deze wat minder fortuinlijke tijden heeft Housexy de volgende lijfspreuk: ‘it’s better to have great music and no money, than to have lots of cash but nothing to dance to’! Om deze uitspraak kracht bij te zetten geeft de meest sexy club avond van het befaamde Ministry of Sound GB op 23 mei niet één maar twee edities, in Amsterdam (Arena) én Rotterdam (Club Vie).
Club Vie straalt weer een en al liefde uit voor de lente maand mei! Maandag 25 mei leggen niet alleen alle vogels een ei, maar dan is het namelijk weer tijd voor een legendarisch avondje Vie Monday! De meest hete horeca avond van Nederland staat vooral bekend om haar mooiste mensen op de dansvloer van de meest exclusieve club aan de Maas van Rotterdam, namelijk Club Vie! 2
Vie is weer voor de volle 200% paraat in de lente maand april! Aankomende maandag 27 april fluiten niet alleen de vogels en kleuren de bomen weer groen, het is dan namelijk weer tijd voor een avondje Vie Monday! De meest drukke horeca avond van Rotterdam staat bekend om haar mooiste publiek in de meest exclusieve club aan de Maas die onze Havenstad rijk is, namelijk Vie!
Vie laat de pasen niet zomaar aan jou voorbij gaan! Met een bijzondere H.e.a.r.t. in het paasweekend en dat is op zaterdag 11 april 2009! Dus cancel al je paasontbijtjes en stop het zoeken naar eieren of andere feesten, bij Vie heb je ze al snel gevonden! H.e.a.r.t. is iedere zaterdagnacht het kloppende hart van je weekend! Vie presenteert met trots de enige echte zaterdagavond met eigen dj's Steven Quarré, Jasper Clash, Nick Base en daaromheen MC Choral & Ace on sax en het meest sexy barpersoneel van de randstad! Ook tijdens dit paasweekend heeft dé club aan de Maasboulevard liefde voor muziek, liefde voor schoonheid, liefde voor de mensen en liefde voor mode maar ook liefde voor pasen en de paaseitjes.
Latin Lovers beukt hem stevig door in Club Vie! Vrijdag 3 april is de nieuwe editie een feit en dit wordt wel een heel bijzondere editie! Latin Lovers Live is namelijk terug en dat betekend nog meer interactie, nog meer entertainment, nog meer artiesten en een nog dikker decor. Club Vie en Latin Lovers hebben elkaar gevonden en de club en het concept stralen dat ook beiden uit. 3
Queens Boulevard
28 maart 2009
Vie komt met een wel heel bijzondere koninginnenacht dit jaar! Woensdag 29 april 2009 wordt de meest unieke en intieme club van Rotterdam aan de Maasboulevard omgetoverd tot een internationale arena! Vie presenteert namelijk tijdens Queens Boulevard exclusief de artiesten Martin Solveig & Fedde le Grand! Verder komen er op deze nu al legendarische en bijzondere avond Chris Rox en MC Shurakano. Jouw koninginnenacht van 2009 zal nooit meer hetzelfde zijn! 1
Vrijdag 6 maart 2009 is weer een unieke datum voor in je agenda! Het concept Latin Lovers strijkt dan namelijk met veel liefde neer in de dikste toplocaties die Nederland rijk is: Club Vie Rotterdam en Escape Amsterdam! Met een arsenaal aan topartiesten in de latinhouse sferen als Benny Rodrigues, ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Gregor Salto, Baggi, Chris Rox, Jasper Clash, Andy Sherman, Zawdi MC MC en het Engelse duo Prok & Fitch dat speciaal wordt overgevlogen is Latin Lovers volledig on fire!
BLVD
19 februari 2009
Laat je meevoeren naar de zwoele nachten van Havanna tijdens Blvd in Club Vie! Laat je meevoeren naar de zwoele nachten van Havanna, duik in het exotische nachtleven van Miami en proef de glamour van LA. Dat is Blvd, de exclusieve vrijdagavond van Club Vie! Elke vrijdagavond kan je dit geheel meemaken op onze eigen Rotterdamse Maasboulevard. Deze avond is al tijden de meest sexy en stoere boulevard avond en staat bekend als Blvd.
Latin Lovers
6 februari 2009
Latin Lovers goes Vie in 2009! Wekenlang lieten we iedereen in spanning wat nou de nieuwe locatie zou worden van Latin Lovers in Rotterdam voor het jaar 2009. Met trots kunnen we jullie dan eindelijk het grote nieuws onthullen Latin Lovers gaat vanaf nu naar Vie! En we zijn er trots op! 2
Op New Years Eve luidt Housexy, de internationale club avond van Ministry of Sound, in stijl een nieuw jaar in. Het decor voor dit knallende event op 31 december is Vie te Rotterdam. Housexy geeft je nauwelijks tijd om je champagne glas bij te vullen tijdens deze speciale nacht met als ingrediënten DJs van wereldformaat, oogverblindende decoratie, live-artiesten en gewaagd entertainment.
Wie snijd de cake aan? Wie schenkt de cappuccino in? Latin Lovers natuurlijk! Op donderdag 18 december neemt het populairste feest van Rotterdam de toko Club Vie over! Alle tafels, stoelen, banken en krukjes gaan aan de kant want Latin Lovers komt op de koffie met een zeer unieke editie bij VI-SI-TE!
Speciaal voor 'the most wonderful time of the year' strijkt de reizende internationale Hed Kandi karavaan na een periode van afwezigheid weer neer in de Maasstad. Laat de kersttoespraken, nachtdiensten, kerstkoren en de kerstboom even voor wat het is en dans op 26 december het vuur uit je 'deliciously stylish' schoenen tijdens deze speciale Hed Kandi Christmas special.
Samsobeats
14 november 2008
Eindelijk is het zover. Het Labelnight Samsobeats komt op donderdag 20 november op Vi*Si*TE in de heetste club van Rotterdam namelijk Club Vie. Na uitverkochte edities in Amsterdam heeft nu Club Vie de primeur om Samsobeats te hosten in Rotterdam. 2
BLVD
30 oktober 2008
“Time flies when you're having fun!!” Blvd bestaat alweer 1 jaar en viert dit uitbundig met al haar bezoekers. Het gezellige wekelijks vrijdagavond concept van Club Vie heeft onder andere na vier buitengewone succesvolle specials zoals Sex And The City, I Love NY, Diamonds are.. a Girls Best Friend! & Club Vie 2 Year Anniversary Special waar boy’s and girls centraal stonden en de atmosfeer, muziek en gezelligheid werkelijk in één woord als geweldig ervaren was. 2
BLVD
14 september 2008
Zevenhonderd en drieëndertig dagen geleden opende Club Vie voor het eerst haar deuren. Vandaag de dag, na twee voorbijgevlogen jaren staat Club Vie bekend als een van dé meeste trendy club met hippe verfrissende themafeesten binnen Rotterdam. 2
BLVD
15 augustus 2008
Na twee buitengewone succesvolle specials Sex And The City & I Love NY waar de ladies centraal stonden en de atmosfeer, muziek en gezelligheid werkelijk in één woord Heerlijk was!! Heeft dit voor BLVD geen andere keuze overgelaten dan de “Cherry on top of the Cream” te plaatsen met deze nieuwe special: Diamonds are a Girls Best Friend!
BLVD
24 juli 2008
Na de meer dan succesvolle “BLVD presents The Sex And The City party” komt BLVD op vrijdag 25 juli terug met een avond die opnieuw in het teken zal staan van de ladies. BLVD - I love NY.
De lang verwachte film Sex And The City: The Movie wordt gelanceerd met een hippe Sex And The City party in samenwerking met Skyy Vodka op 13 juni in Club Vie! Een uniek feest met VIPS en prachtige prijzen. Niet te missen! 2
Kom jij ook op vi•si•te? Donderdag 22 mei is Latin Lovers voor de tweede keer op vi•si•te in Club Vie, Rotterdam! Maar watch out... dit wordt niet zomaar een bezoekje zoals je van je vrienden, je neefjes, nichtjes of je opa & oma gewend bent...
Kapsones™
11 april 2008
Er was eens een avond... Een heldere zwoele lente avond.. met vreugde & gezelligheid, mooie mensen met style en allure in een lekkere atmosfeer, mooie aankleding, top artiesten, sexy acts en geweldige sounds. Dit zijn kenmerken die behoren tot één van de succesvolle uitgaansavonden in Den Haag, de voormalige Haagse avond Kapsones. Kapsones gaat nu Rotterdam onveilig maken bij de hotste club van deze stad. 2
Een lange en brede boulevard langs de zee met rijen dansende palmbomen die naar je zwaaien en jou kriebels geven om mee te doen. Het warme gevoel van de zomer met zonnestralen die je huid strelen, met mooie mensen om je heen en een geweldige atmosfeer. Dit zijn de ingrediënten die een boulevard compleet maken, en dit kan nergens anders beter dan op de geweldige locatie van Club Vie. 1
BLVD
4 februari 2008
De Maasboulevard zal eindelijk de internationale allure krijgen die zij verdient. Vrijdagavond zal voortaan in het teken staan van de sexy en stoere avond Blvd. Zien en gezien worden, dansen en sjansen, verleiden en flaneren, de avond krijgt een tintje zoals past op een echte boulevard. 1
gKOM JIJ OOK OP Vi•si•te? Donderdag 22 november zijn wij, Latin Lovers op Vi•si•te in Club Vie, Rotterdam! Maar watch out... dit wordt niet zomaar een bezoekje zoals je van je vrienden, je neefjes, nichtjes of je opa & oma gewend bent... Dit wordt niet zomaar een Vi•si•te met taaie toastjes en lauwe cola. NEE! Kom je bij ons op Vi•si•te dan pakken we uit en laten we Club Vie zo hard trillen dat de Maas spontaan golven slaat op de zuidelijke kade! 3
The world isn’t big enough zo lijkt men in Amsterdam te denken. Terwijl de euforie van enkele zeer geslaagde Amsterdamse en Haagse edities nog maar nauwelijks getemperd is, komt de Franchise karavaan nu werkelijk op stoom. 4
Vanaf het moment dat Club Vie haar deuren opende is het Rotterdamse weekend één groot spektakel met louter te gekke feesten met dito artiesten. Na deze droomstart wil Club Vie haar achterban verwennen met een onvergetelijke avond met Roger Sanchez om het jaar op gepaste wijze af te sluiten en het nieuwe jaar in stijl te beginnen. 10