Partyflock
 
­ Nederland

Latin Lovers Madness cést lavie

gepubliceerd door , op
Latin Lovers  Madness cést lavie
5 juni 2009
Met veel inspiratie en sfeer in overvloed zet Latin Lovers de toon in hoge hoogte door in Vie! Op vrijdag 5 juni is de vierde editie alweer een fenomeen in Rotterdam!

Als broer en zus, vriend en vriendin en huisgenoten hebben Vie en de organisatie van Latin Lovers elkaar gevonden! Iedere keer weer krijg je op deze avond nog meer specials, nog meer geluid en nog meer prachtige decorstukken in deze magistrale club onder de Willemsbrug! Latin Lovers boekt deze maal een zeer speciale versie van de avond namelijk met internationale gedachtes die waar worden gemaakt! De wonderschone Abigail Bailey wordt rechtstreeks vanuit Engeland overgevlogen voor een spannende live DJ & MC set, die nog nooit eerder in Nederland is vertoond! En naast al het internationale geweld kan iedereen genieten van de trommels en conga's van de residents van het concept: Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Rox & Jasper Clash en nieuweling MC Akash!

Samen met Vie vormt Latin Lovers nu een ijzersterk front in Rotterdam. Met vele trouwe fans die het concept al jaren supporten en vele nieuwe gezichten heeft de organisatie een goeie stap gemaakt! Latin Lovers voelt zich al helemaal thuis in Vie en dat straalt ook aan alles af! Deze vierde editie op vrijdag 5 juni zal Latin Lovers weer iets speciaals gaan doen, namelijk met een internationale act die nog nooit eerder in Nederland is vertoond!

Zoals eerder gezegd wordt de wonderschone blonde stoere Engelse dame Abigail Bailey overgevlogen naar Vie vanuit London! Wie heeft er deze zomer op Ibiza niet gedanst op haar klapper van het jaar Runaway samen met Tom Novy? Wie stond er tijdens het Amsterdam Dance Event niet te springen toen ze samen met Erick Morillo & ROOG de Powerzone op zijn kop zette met een live act? En wie heeft er niet genoeten van haar prachtige stem tijdens de Birthdaybash van Erick Morillo in The Sand? Dan heb je wat gemist! Maar geen nood, vrijdag 5 juni komt Abigail Bailey met een unieke DJ & MC set in Vie! De trouwe zangeres tourt nu door heel de wereld en is on fire! Met producties op labels als Defected en Hed Kandi en haar hit "I Just Can't Get Enough" van Herd & Fitz en "Changes" met Chris Lake heeft Latin Lovers een echte topper in het huis van Vie gehaald!

Zijn het nou echt broers of zijn het gewoonweg buurjongens? Beste matties of zijn het huisgenoten? Latin Lovers weet wel zeker wie Sunnery James & Ryan Marciano zijn: de meest populaire back2back trommelaars van Nederland! Met zoveel energie spatten de vonken gewoon rechtstreeks op de dansvloer, deze twee boys zijn echt niet te stoppen! Iedere club, ieder festival van Nederland en zelfs op de TMF Awards is het Sunnery James & Ryan Manifesto te vinden! De organisatie is blij dat dit koningskoppel iedere keer weer graag bij Latin Lovers in de bamboe hut staan! Wie tegenwoordig ook voor broers aangezien worden zijn de drijvende diesel motoren achter het concept en de vast residents op iedere locatie en dat is niet voor niks! De kleine Chris Rox en de lange Jasper Clash vullen elkaar in ieder opzicht aan! Muzikaal zitten ze beiden op een hoog niveau en daarom is de Rox & Clash Chaos nu al een begrip vooriedereen op de dansvloer! Nachtburgemeester Chris Rox is door heel Nederland terug te vinden bij Latin Lovers, maar ook bij andere geronemeerde concepten zoals F*ckers en het festival van Musica Republica! Jasper Clash geniet met volle teugen van gigs bij het exclusieve feest Mascarada en een vaste waarde voor Subliminal Sessions bij Erick Morillo! Nieuwkomer in het huis der conga's en trommelaars is MC Akash! Dit talent uit Rotterdam verovert met zijn gouden stembanden straks ook de rest van Nederland, houdt deze youngster in de gaten!

Latin Lovers brengt de zomer dus weer helemaal terug in Vie! In juni voelt het concept zich meer dan thuis en daarom krijgen de palmbomen net iets meer water, de vlinders hebben dan weer net iets meer bladeren om zich aan vast te klampen en de apen en papegaaien boven de dansvloeren pakken iedere liaan of tak beet om te slingeren door de meest unieke en exclusieve club van Rotterdam onder de Willemsbrug: Vie!