Partyflock
 
­ Nederland

J'Adore Monday Vaganza

gepubliceerd door , op
Op 23 februari 2015 staat Club Vie Rotterdam weer in het teken van het meest populaire evenement van de maandag: J'Adore Monday Vaganza!

J'Adore
De bekende edities van J'Adore Monday staan altijd in het teken van al het vrouwelijk schoon. Alle dames zullen worden verwelkomd door de J'Adore gastheren & hostesses en worden verwend op de heerlijkste beats van de diverse muziek genieën

J'Adore Artists
Anders dan anderen en beter dan de rest.. Stijl, kwaliteit en diversiteit samengevoegd met het leukste publiek, de beste sfeer en exclusieve tracks van onze spetterende deejay line-up.
Voor de koude maand februari hebben we een heerlijke warme line-up ready staan:



Classy & Chique
J'Adore is in 2012 begonnen als een exclusief evenement. Een event waarbij strikt wordt gelet of de gasten voldoen aan het J'Adore profiel: 'Classy & Chique gekleed. Op maandag 26 januari zal de 'doorbitch' er nauwlettend op toezien dat de dresscode wordt gehandhaafd en dat elke bezoeker minimaal 21 jaar is. Het is dan ook verplicht om een geldig Identiteitsbewijs te kunnen overhandigen. Als jij in het profiel past is jouw entree gegarandeerd en staat jou niks meer in de weg om een top avond te beleven.

VIP
Mocht jij J'Adore Monday Vaganza exclusief als VIP willen beleven, neem dan telefonisch contact op met de VIP manager via 06-41976033 of stuur een mail met jouw verzoek naar info@jadoremonday.com . Wees er wel op tijd bij, want Club Vie beschikt over een beperkt aantal exclusieve VIP spots!

Kwaliteit staat aan de top van het evenement J'Adore MondayVaganza en de only way to experience it is to be there: Every last Monday of the month at Club Vie Rotterdam!