Partyflock
 

Amnesia Ibiza

op de kaart
Amnesia
16 juli 2023
AdresSan Antonio Road Km. 5
07816
San Rafael
Ibiza
Spanje Spanje
Telefoon+34 971198041
SiteSite amnesia.es
E-mailinfo@amnesia.es
Linksfacebookpageflickrinstagrammixcloudsoundcloudyoutube
Concept

Informatie

What stated in the 70s as The Workshop of Forgetfulness is today on of the island's most legendary clubs. One for the bucket list for those who want to enjoy the island's real party spirit. A club that's been writing its history for more tan 40 years next to all the electronic music lovers.

Amnesia Ibiza is much more than a club. It's a family. The home of all electronic music lovers, where the only thing that matters is the party.
Boek een overnachting in of in de buurt van Amnesia via Booking.com.

Uitgaansagenda Amnesia

Laatste feest was op woensdag 4 oktober 2023: Paradise
Elders
Laatste feest was op zaterdag 11 februari 2017: Amnesia goes to Belgium, Café d'Anvers, Antwerpen
Statistieken
796·feesten
geen·in de toekomst
796·in het verleden
1·feest elders
4·nieuwsberichten
56·video's
5029·bezoekers · herkomst
2941·unieke bezoekers
873Partyflockfans
113·albumfoto's
26·opmerkingen
16·waarderingen
geweldig·stemresultaat (289.5968 stemmen)

soundcloud Recente muziek

mixcloud Recente muziek

Nieuws
Naar verluid zijn gewapende politieagenten Amnesia Ibiza binnengevallen en is clubeigenaar Martin Ferrer gearresteerd. De operatie zou onderdeel zijn van een onderzoek naar georganiseerde misdaad. Spaanse krant El Mundo meldt dat het een gezamenlijke operatie met de fiscus. 2
Ibiza geld al jaren als het absolute party-walhalla. Non-stop, 24/7 doorfeesten met weinig restricties. De lokale overheid is het echter beu. Er worden meer en meer besluiten genomen die het de uitgaanswereld en toerist lastiger maken. Zo werd onlangs een toeristenbelasting voor de Balearen ingevoerd waardoor mensen tientallen euro's meer kwijt zijn voor een vakantie van een weekje. De sluitingstijden zijn ook al langer punt van discussie. Het was in oktober al aangekondigd: clubs mogen niet later openblijven dan 6:30 's morgens. Amnesia is de eerste club die een officieel bericht naar buiten brengt om aan te kondigen dat ze inderdaad vroegER sluit deze zomer. 1
Het blijft voer voor discussie: geen sluitingstijden versus strikte tijden waarop deuren gesloten moeten zijn en muziek uit moet. Ibiza krijgt volgens Diario de Ibiza te maken met een veel strikter beleid dan we tot nu toe gewend zijn op het hedonistische party-eiland. 8
Zakenvrouw en media-icoon Paris Hilton vormt deze zomer samen met Amnesia Ibiza een Joint Venture om het publiek een aantal evenementen met muziek en mode op het Spaanse eiland Ibiza te bieden. Hilton zal deze zomer als resident DJ in Amnesia fungeren en ze lanceert tevens een pop-up store met haar naam waar haar lijn van modieuze handtassen en accessoires verkocht zullen worden. 24

16 waarderingen

buell x1
voor mij totaal geen toegevoegde waarde aan ibiza de club is op zich wel leuk , maar de line up van HYTE was voor mij de reden om er naartoe te gaan.­ na deze nacht heb ik meteen besloten : 1 keer en NOOIT meer .­ voordelen : - leuke locatie - goede line up nadelen : - prijs vd drank is belachelijk : cola 13€ - water 9€ - mix 22€ tot wel 30€ ( zielig glaasje met natuurlijk heel veel en duur ijs er in ) - algemene sfeer is er saai .­ volk komt niet los en staat wat suf voor zich uit te kijken - geluid vaak VEEL te hard en kwaliteit vh geluid is waardeloos - personeel is wel van de irritantste rattensoort die ik ooit gezien heb .­ nog nooit zo veel mensen belazerd zien worden .­ men past de prijs zelf aan en vult daarmee de fooien pot royaal .­een glas dat minimaal nog half vol is verdwijnt direct als je deze ff laat staan .­ mijn advies : spaar het geld en bezoek de kleine feestjes
gewoon-menno
dc10
Quick
Er worden hier topfeesten gegeven, maar deze locatie heeft behoorlijk wat minpunten. Het personeel is onvriendelijk en arrogant. Abnormaal hoge drankprijzen. De booth in de main room staat links in deze ruimte. Sta je aan de rechtskant dan heb je slecht zicht en is het geluid ook matig. Sta je recht voor de booth dan is het geluid super goed. De indeling van terrace is wel logisch. Ook mooie lasers daar.
THE TERRACE IS AWESOME!!!!!
ZAZAZA
Erg fijn, mijn eerste keer was in 1997 toen het terras nog ècht buiten was:-P
jacqui
kuttent. vooral als je vip denkt te hebben. je betaald al meer voor je kaartje dan kost je drankje ook nog extra en dan blijkt dat je eigenlijk pas vip bent als je een flesje van minimaal 100 euro besteld.
Raggie76
MATINEE op zaterdag, retevet feest met goddelijke gogo's! En vroeger toen Tiësto er nog draaide ging het ook gruwelijk los!
Brokke
Cocoon @ AMNESIA GEWELDIG dikste vetste club die ik ooit heb gezien vooraal die rookmachine werelds :D:D
Roelio
dikke sound! :D
Paul Ajay
Mooiste en vetste club van de wereld
mis Amnesia :-P next year weer, mooie sound
AMNESIA IBIZ@ MY FAVORITE !!!! :kwijl:
Reetje &­ Barrel
Supertent! wat een heerlijke sfeer daar! ongekend! maar die meiden achter de bar weten echt niet wat spontaan zijn inhoud, wat een arrogantie, bah!
Sjees18
Jeeeezus wat een supergave locatie!!! Wauw...alles geweldig...behalve de prijzen, mag ik 2 biertjes, da's dan 20 euro haha...stelletje grapjassen daarzo maar ja, dat mag want het is Ibiza he :P. Blijft suuuupergave tent
SPB
Mooiste plek die ik ken om te feesten :-) Sfeervol, stijvol, verzorgd en dikke dikke sfeer!!! Mooi lampies en lasers, goeie danseressen en zelfs een danser!! I love it....
JUST CAVALLI
fantastisch!!!!

26 opmerkingen

 
Can't nearly wait Summer 2007!
 
F**k they are closed by gouverment announcement, for 1 month!:frusty:
 
wehehehe... wat een giller een maand later open :P je zou tog denken dat ze nog wel goeie dealtjes sloten met de local's... achjaaa good old maffia days on Ibiza... tis toch een ballentent PACHAAA!!!
amnesia haze (L)
 
naaaah tog wel leuk :P
Uitspraak van verwijderd op donderdag 26 juli 2007 om 18:14:
naaaah tog wel leuk

was je ff snel gaan kijken :P
Spijtig dak der ni geraak :P
Kmis dat eilandje Ibiza wel (l)
hawtin was meesterlijk\
Damn, al veels te lang geleden! But it was GOOD!!
 
Zaterdagnacht geweest: WAT EEN VETTE TENT! Het dak ging eraf, mega-happening :D
Ik was er maandag 25 augustus met Svenneke :respect: ECHT HELEMAAL TE GEK / SUPER / MEGA!!
Wat een tent zeg...daar weten ze wel een feest te houden wauwie!!!

Helaas was ik er ook op dinsdag met Armin ... zucht...wat een kutfeest maar ja kaartjes gekregen (gegeven paard niet in de bek enzo)

Ben zo blij dat ik er maandag ben geweest!!!! ;-)
 
in 2009 in ibiza te vinden !! :D
Een van m'n meest favoriete clubs! Goede feesten, mega goede geluidsinstallatie, perfecte lasers en verlichting en natuurlijk de Dry Ice Cannon!
 
EEN GRUWELIJK VETTE TENT :respect:
Matige tent .... ga je naar een schuimparty, 2 uur binnen, zegt men dat er pas om 4.30 schuim komt. Uiteindelijk kwam er pas om 05.40 schuim. Ik was toen allang naar huis met de niet-gratis bus wat wel werd beweerd .... :S
Wie wil 1 ticket naar Ibiza voor 150 krijgen i.p.v. 220 ?


Jammergenoeg kan ik niet gaan:(

-heenvlucht: 22 juli 2010,
Van: Amsterdam vertrek. om 19:25uur

-terugvlucht: 30 juli 2010, Ibiza - Amsterdam
Van: Ibiza vertrek. om 22:35 uur
binnenkort maar even naar een Cocoon night daar, ben benieuwd
Vond dit the place to be op Ibiza.
Fototoestel mocht niet mee naar binnen, dus mocht ik voor € 3,00 in bewaring geven bij de garderobe. :\
 
kuttent. Veel te warm, veel te druk en veel te duur.

32 euro voor een wodka 7up in de vipbar. :vaag:
Ik ben er vorig jaar en dit jaar geweest. Voor mij is dit de beste tent op Ibiza ;). Wat is duur? Ja €11,00 voor een pilsje is inderdaad duur. Maargoed €10,00 in de Privilege en €12,00 in de Pacha. Op Ibiza zijn alle clubs duur. Maarja, ik zeg dan maar: je leeft maar een keer!
Uitspraak van verwijderd op zondag 31 juli 2011 om 23:12:
kuttent. Veel te warm, veel te druk en veel te duur.

32 euro voor een wodka 7up in de vipbar. :vaag:

Hoezo bestel je dan in de VIP-Bar?
Jammer dat La Leche er niet tussen staat wat een gewelgdig top feest was dat op 14 sept. 2013 alleen maar gedanst en wat een show zeg!!! Volgend jaar weer naar Amnesia!!! LOVE IT!!!
voor mij totaal geen toegevoegde waarde aan ibiza

de club is op zich wel leuk , maar de line up van HYTE was voor mij de reden om er naartoe te gaan. na deze nacht heb ik meteen besloten : 1 keer en NOOIT meer .

voordelen :
- leuke locatie
- goede line up

nadelen :
- prijs vd drank is belachelijk :
cola 13€ - water 9€ - mix 22€ tot wel 30€ ( zielig glaasje met natuurlijk heel veel en duur ijs er in )
- algemene sfeer is er saai . volk komt niet los en staat wat suf voor zich uit te kijken
- geluid vaak VEEL te hard en kwaliteit vh geluid is waardeloos
- personeel is wel van de irritantste rattensoort die ik ooit gezien heb . nog nooit zo veel mensen belazerd zien worden . men past de prijs zelf aan en vult daarmee de fooien pot royaal .een glas dat minimaal nog half vol is verdwijnt direct als je deze ff laat staan .


mijn advies : spaar het geld en bezoek de kleine feestjes