Partyflock
 
­ Nederland

Inval door politie bij Amnesia Ibiza

gepubliceerd door , op
Inval door politie bij Amnesia Ibiza
5 juli 2016
LocatieAmnesia Site
Naar verluid zijn gewapende politieagenten Amnesia Ibiza binnengevallen en is clubeigenaar Martin Ferrer gearresteerd. De operatie zou onderdeel zijn van een onderzoek naar georganiseerde misdaad. Spaanse krant El Mundo meldt dat het een gezamenlijke operatie met de fiscus.

De krant Diario de Ibiza meldt dat de actie van de Spaanse Guardia Civil sinds vanochtend acht uur bezig is. Er wordt beweerd dat agenten en speurhonden zijn aangekomen per helikopter. Er zijn naar verluid in totaal vier mensen gearresteerd. Er is momenteel al geen officiële verklaring gegeven, omdat er een bevel tot geheimhouding is afgegeven door een strafrechter. Dit is overigens een standaardprocedure als het een onderzoek betreft dat zich nog in het beginstadium bevindt. Een woordvoerder van de Guardia Civil in Mallorca zegt dan ook: "Er is een operatie aan de gang, maar het bevel tot geheimhouding dat door de rechtbank is opgedragen, betekent dat we geen persbericht zullen versturen en verder ook geen officiële mededelingen doen".

Het is vooralsnog onduidelijk of de club vanavond open zal zijn voor publiek. Op de social media van Amnesia word nog enthousiast een aankondiging gedaan voor 'Together' met oa Chase & Status en Gorgon City.

2 opmerkingen

Inmiddels is de buit bekend.

Er is voor aardig wat aan waren aangetroffen, namelijk voor 17,5 miljoen euro :O























Er zijn namelijk vier pallets flesjes water aangetroffen met een straatwaarde van 17,5 milj. €
Een foto van de vondst:


De vermeende bron van het water
laatste aanpassing