Partyflock
 

Woodstock 69

op de kaart
Woodstock 69
14 juli 2017
AdresZeeweg 94, tent 7 (BL10)
2051 EC
Bloemendaal aan zee
Nederland
Telefoon+31 23 5732152
SiteSite woodstock69.nl
E-mailinfo@woodstock69.nl
Linksfacebookpageinstagramlinktreeresidentadvisorsoundcloudyoutube
Capaciteit2000
Ook herkend als
  • Woodstock '69
  • Woodstock Bloemendaal

Informatie

Woodstock 69 – a place unlike any other. Part happening beach/nightclub, part live stage for aspiring and established artists, mixed with the comforts of your living room and a laid-back atmosphere. Either dance your heart out on the floor, have a lovely meal from the refined kitchen, or just take a breather outside around the huge bonfire lit every night, be it rain or shine. One minute you're enjoying yourself in the sun, the next a huge party erupts and you won't know what hit you. Whether you're young or old, boredom is not on the menu at Woodstock69. Started in 1992, Woodstock69 has quickly grown from being an intimate hang-out to a large beach pavilion that can accommodate 2000 people. All the while keeping its identity as a place where everybody can just be themselves. No masks, no phoniness. Sound wise, Woodstock69 holds her own...
Boek een overnachting in of in de buurt van Woodstock 69 via Booking.com.

Uitgaansagenda Woodstock 69

Laatste feest was op vrijdag 29 maart 2024: Woodstock opening

Elders

Laatste feest was op zaterdag 22 oktober 2016: Slow Life, BRET, Amsterdam

Nieuws

Zondag komt Mano le Tough naar Beachclub Woodstock 69 voor een tropische beach special van de Amsterdamse organisatie Horizon. Het is traditie dat Mano le Tough jaarlijks het strand van Bloemendaal bezoekt, wat telkens weer leidt tot een waar hoogtepunt.
Zondag 3 juli strijkt STRAF_WERK neer bij Woodstock in Bloemendaal voor haar tweede strandeditie. Eerder dit jaar zorgde een grote brand ervoor dat Woodstock volledig werd verwoest maar inmiddels zijn zij weer uit de as herrezen en klaar voor een nieuw seizoen waar STRAF_WERK voor één dag de dienst zal uitmaken.
Een brand op camping Bloemendaal in Overveen heeft maandagavond de inventaris van strandtent Woodstock 69 in de as gelegd. 9
Full Spectrum, Atomnation en Woodstock slaan de handen ineen voor de derde editie van Making Waves Festival, de afsluiter van het festivalseizoen op het strand van Bloemendaal. Dit jaar kiest het festival volledig voor de elektronische invulling die eerdere edities al de boventoon voerde.
Click at the beach
5 augustus 2015
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan De Kust achter de decks van Woodstock 69 is inmiddels een jaarlijkse traditie. Hollands goud Steve Rachmad, Dimitri, Wouter de Moor en Stefano Richetta onderstrepen dit Click at the Beach hoogtepunt.
Monkey Business maakt zich klaar voor de 11e editie van Save Me at the beach. Op zaterdag 6 juni staat het strand bij Woodstock geheel in het teken van de jungle. Niet alleen waan je jezelf even op de tropische eilanden Borneo en Sumatra; je helpt mee aan het behouden van het regenwoud daar en beschermt de orang-oetans. Dit alles terwijl je danst op lekkere muziek en er veel aandacht is voor decor en creatie.
Terwijl een van de zwoelste zomers die Nederland in tijden beleefd heeft naar haar hoogtepunt klimt, maakt Click zich op voor de finale van het seizoen. Onnodig te vermelden dat dit tot in iedere vezel een Click at the Beach kraker zal worden. Op zondag 14 september scharen Dubfire, Gabriel Ananda, Stefano Richetta en Patrick Topping zich trappelend achter de decks voor het laatste Click strandfeest van het jaar bij strandclub Woodstock 69 in Bloemendaal.
Click at the beach
4 augustus 2014
Click staat standaard garant voor een topfeest en de Click at the Beach edities vormen de kroon op dansbaar vertier aan zee. Onafgebroken seizoen op seizoen knallen op met liefde geselecteerd elektronisch feestgeluid. The Advent live in het holst van de zomer aan de kust achter de decks van Woodstock is inmiddels een jaarlijkse traditie.
Zondag 13 juli is het weer raak tijdens Click at the Beach aan de kust voor Bloemendaal. Omdat oude liefde niet roest en zeker in deze broederlijke synthese niet, brengt Click twee vertrouwde en gevierde helden ten tonele bij het ontspannen Woodstock. De Spaanse Edu Imbernon en Nick Curly vanuit de UK.
Gisteren maakte de organisatie van Making Waves Festival de laatste vijf namen voor haar festival bekend. Eind augustus sluiten ze opnieuw het festivalseizoen af met tien verrassende acts op het strand van Bloemendaal.
Zondag 15 juni strijkt Horizon neer aan Bloemendaalse kusten voor een zinderende stranddag vol voortreffelijke vierkwartsmaten. Niemand minder dan Maeve-icoon Mano le Tough neemt strandpaviljoen Woodstock 69 mee in een vijf uur lange set, met het beste wat er momenteel aan emo-house te vinden is. Support komt van Pieter Jansen en Mick Benjamins.
Click heeft strandclub Woodstock in Bloemendaal nog maar net bezet voor een nieuwe reeks Click at the beach edities, maar de hoogste versnelling wordt als fors belast. Deze zondag haalt Click 'the best of the best' van de heter dan hete Noord-Amerikaanse scene naar onze woeste kust: Thugfucker. Samen met Vaal en organisator Stefano Richetta achter de decks een editie op leven en dood.
Op zaterdag 7 juni organiseert Monkey Business voor de tiende keer Save Me at the Beach. In strandtent Woodstock 69 treden oa. Isis, David Labeij en SHMLSS op tijdens het benefietfeest ter bescherming van de bedreigde orang-oetans en het regenwoud. Als de zon in de zee is gezakt, gaat Save Me nog even door: Club Stalker host de afterparty met oa. Wouter de Moor, Terry Toner en Some Chemistry.
Poppodium Patronaat & strandclub Woodstock 69 presenteren op donderdag 17 juli Wu-Stock op het strand van Bloemendaal Aan Zee. Wu-Stock is een combinatie van rapgroep Wu-Tang Clan en Woodstock 69, een uniek evenement met optredens van Method Man & Redman, Raekwon & Ghostface Killah. 3
WLC Closing Woodstock
4 september 2013
Woodstock 69, Labyrinth Productions en Click staan met WLC bekend om hun bijzonder fijne selecties artiesten van over de hele wereld. Voor hun hekkensluiter van het strandseizoen 2013 bevestigen ze deze naam door een van de heetste techno artiesten van het moment naar de Hollandse kust te halen. Op zondag 8 september staat Nina Kraviz samen met Sandrien achter de decks voor een uitdagende WLC Closing editie. 2
Als Woodstock, Labyrinth en Click samen het bos in gaan, dan kun je er vanuit gaan dat ze als ware truffelzwijntjes terugkeren met het beste van beste elektronische geluid. Op zondag 25 augustus nestelen ze zich broederlijk op het strand van Bloemendaal voor WLC. Een editie die de dj der dj's achter de decks extra lang zijn spel laat doen: Karotte. Boris Werner zet de muzikale puntjes op de i. 3
Chateau Techno, de organisatie die techno in het DNA heeft zitten, geeft op zondag 22 september voor het eerst een eigen strandfeest. En niet zomaar een strandfeestje, want om er zeker van te zijn dat deze editie een plekje krijgt in de favoriete herinneringen allertijden, vliegt Chateau drie grootheden over uit Noord-Amerika.
Muzikale helden Hernán Cattáneo en Nick Warren gaan aanstaande zondag een dikke set in elkaar schroeven van 8 uur lang en WLC gaat weer een ontzettend gave editie neer zetten op het strand van Bloemendaal, bij de strandtent van het jaar 2013, Woodstock 69. 1
Niet alleen de zomer zelf bereikt haar kookpunt. Click gaat komende zondag 4 augustus volledig door het geluid aan het zinderende strand van Bloemendaal. Voor Click at the Beach komt niemand minder dan The Advent over vanuit de UK, om samen met Hollands technoglorie Steve Rachmad, Michel de Hey, Wouter de Moor en Stefano Richetta de sterren van de heldere hemel te draaien voor het tiende verjaardagsfeest van AD Bookings.
Aanstaande zondag is het weer zo ver, Koen Lebens & Tom Noah zullen deze heerlijke dag openen en warmen de boxen op voor niemand minder dan Art Department. Art Department is het pareltje van de Canadese techno & deephouse scene. 2
Zondag 14 juli plugt Click weer in bij strandfenomeen Woodstock in Bloemendaal aan Zee om stroom te tappen voor een temperamentvolle editie Click at the Beach. Acht uur lang twee massieve namen van het internationale technotheater: Nick Curly en Edu Imbernon. 1
Woodstock, Labyrinth Productions en Click vangen de zomer onder verhitte omstandigheden en zonder inleiding aan. Komende zondag, 30 juni, halen ze het Mexicaanse mega duo Climbers naar het strand van Bloemendaal als onderdeel van hun zomertoer.
Op de laatste dag van augustus organiseert Full Spectrum de eerste editie van het Making Waves Festival. Vandaag maakt de organisatie de eerste vijf namen bekend die op zullen treden op een sfeervolle locatie in Bloemendaal. Met indie, hiphop, disco en singer songwriter presenteren zij een breed scala aan artiesten.
De maand mei is de ultieme opwarmer voor een lange en hete zomer. Waarom? Extra veel vrije dagen en een verse strandeditie van WLC natuurlijk. Komend weekend, Pinksterweekend, slaan Woodstock, Labyrinth Bookings en Click de handen ineen voor een strandfeest met Hollands glorie Michel de Hey, De Man Zonder Schaduw, Makcim, Stefano Richetta en Daan Donk. Ongeremd vlammen aan het strand.
Op zaterdag 8 juni organiseert Monkey Business alweer de negende editie van het benefiet evenement Save Me at the Beach! In strandtent Woodstock 69 te Bloemendaal worden er bizarre apenstreken beleeft tijdens het benefietfeest voor de bescherming van bedreigde orang-oetans.
Vanaf nu vloeien de feestelijke vibraties weer over het strand van Bloemendaal. Click laat een knaller van een clubseizoen achter zich en gaat met een vreugdedans en gespreide armen het strandseizoen in. Click at the Beach zet op de eerste strandeditie van het jaar de toon met Marek Hemmann, Wouter de Moor en Ille Bitch bij het ontspannen zomerverblijf Woodstock 69. 1
Om de mooie ervaringen, schitterende locaties en vooral het ontmoeten van zoveel nieuwe vrienden te vieren rest dit jaar een speciale '10 jaar AD Bookings schowcase' rond. De line-ups voor deze tour zullen aangepast worden aan de specifieke locaties. Aanstaande zaterdag neemt AD Bookings haar intrede in Tresor Club in Berlijn. 2
WLC brengt dit zomerseizoen eigen producties bij Woodstock. Voor deze editie artiesten die hun publiek, de strandsfeer en het geven van een lekker feest naadloos aanvoelen, ze staan er immers het vaakst.
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden. Een strandfeest van WLC is er altijd al een voor in de boeken, dit wordt er een als in the 'Never Ending Story'. Magisch, ontroerend en overdonderend. 4
Laatste Woodstock feest
24 september 2012
Woodstock, Labyrinth en Click laten het publiek hongerig achter na hun finale van het strandseizoen 2012. Op zondag 30 september staan 3 zonnekoningen van de Nederlandse elektronische muziek bij de woeste strandclub Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee voor de laatste editie WLC deze zomer. 4
Click en Labyrinth maken samen een fabuleuze eindsprint deze zomer. Zaterdag 22 september brengen ze de Italiaanse technolegende Marco Carola naar de Nederlandse kust voor een aan de Maestro zelf gewijde Marco Carola at the Beach! editie. 3
Op zondag 16 september daalt een sterren line-up neer aan de kust van Bloemendaal. Een bijzonder verfijnd gezelschap draait dan aan de knoppen, de legendarische Dubfire die wordt aangevuld door Carlo Lio en MMOTHS. WLC Invites Dubfire.
Op zaterdag 15 september wijden Click en Labyrinth een speciale editie volledig aan de Nederlandse legende De Man Zonder Schaduw voor een zes uur set. Een marathon van soepel mechanisch rollende en pompende elektronische muziek in een onontkoombare opwaartse stroming op het scherpst van de snede. 2
Click at the beach
4 september 2012
Met roffelende drum en geheven vrolijk lachend zonnebebrild hoofd sluit Click at the Beach een zinderend en drukker bezocht dan ooit tevoren seizoen technodansen met de voeten in het zand af. Voordat het terugkeert naar thuisbasis WesterUnie nog één keer alle hens aan dek met een Click-waardige samenstelling van relevante topartiesten uit binnen- en buitenland. 3
Helemaal uit het zonnige Argentinië voor het eerst op, het hopelijk nog zonnigere, Bloemendaal: Hernán Cattáneo! 3
Komende zondag 26 augustus slaan de feestveteranen achter strandclub Woodstock, internationaal event agency Labyrinth en Click de handen weer ineen voor een fijne editie van WLC Invites .., hun stokpaardje. En wat voor één. 5
Click at the beach XL
7 augustus 2012
Op zondag 12 augustus gooit Click at the Beach er een schepje bovenop met een twaalf uur lange XL editie met onder andere The Advent, Max Cooper, Johannes Heil en Remy Unger. 2
De WLC zondagen van Woodstock 69 nemen epische proporties aan. Op zondag 5 augustus strijkt het Britse Border Community neer in Bloemendaal met een line-up om van te dromen. 3
Als er een dak op zou zitten, dan zou het er niet af gaan. Het zou de ruimte ingeschoten worden. Een strandfeest van WLC is er altijd al een voor in de boeken, dit wordt er een als in the 'Never Ending Story'. Magisch, ontroerend en overdonderend. Op zondag 15 juli brengt WLC -Woodstock 69, Labyrinth Productions en CLICK- de tot de verbeelding van iedere post-hippie generatie sprekende artiest Sasha naar het strand van Bloemendaal. Pole Folder, de nummer 1 DJ van België, maakt de winnaar line-up kloppend compleet. Samen 2 grootmachten van het moddervette elektronische geluid. WLC Invites Sasha. 7
Komende zondag 1 juli pakt WLC het stokje van de A-lijst aan gastorganisaties over om op eigen kracht en met massieve kennis van zaken een strandfeest met glimmende toeters en bellen neer te zetten aan de Bloemendaalse kust bij Woodstock 69. 3
Click at the beach
25 juni 2012
Op zondag 8 juli vat Click at the Beach in het hart van de zomer 2012 doeltreffend samen waar het voor staat. Vanuit het Verenigd Koninkrijk komt de reizende ster Laura Jones over, uit eigen land Bart Skils om samen met Stefano Richetta & vrienden voor muzikaal spektakel van de hoogste klassen te zorgen aan het Bloemendaalse strand. Relevant, scherp, heet en daverend. Voor minder gaat de zon die dag niet op, noch terug de zee weer in. 3
Click at the beach
12 juni 2012
Topsport zowel op het gras als in het zand op zondag 17 juni in Bloemendaal aan Zee. Bij strandclub Woodstock 69 zet Click een vertrouwde selectie neer van gedoodverfde winnaars voor Click at the Beach. 3
Op zondag 10 juni strijkt een sterrenteam neer bij strandclub Woodstock in Bloemendaal aan Zee voor een eigenzinnige editie van CLICK at the Beach. Spannende topnamen van Amsterdamse bodem die een boeiende wisselwerking samen achter de draaitafels opleveren, aangevuld met Duitse kwaliteit. 2
Rust Roest Producties en Plak bedrijven voor de vierde keer de liefde op het strand. Na drie knallers van edities is het weer hoog tijd om dit prachtduo samen te laten komen. 3
Dat Click in volle vaart gaat behoeft weinig uitleg. Het clubseizoen 2012 in de Amsterdamse WesterUnie wordt komende zaterdagnacht 12 mei spectaculair afgesloten met de Duitse schone Bloody Mary en nog wat andere krakers van namen. De dag erna gaat het feest onverminderd door met gierende zandbanden naar het Bloemendaalse strand. 1
Op zaterdag 2 juni kunnen de voetjes van het zand in Bloemendaal voor de met uitsterven bedreigde orang-oetan. Monkey Business organiseert voor de 8e keer het succesvolle benefietevenement 'Save me at the beach' bij het befaamde strandpaviljoen Woodstock 69. Doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het behoud van de orang-oetan en zijn regenwoud.
Click at the beach
27 maart 2012
Ongedwongen dansen met de blote voeten in het warme zand met uitzicht op de kabbelende zee en een vriendelijk kolkende menigte om je heen. Vanaf zondag 8 april kan dat weer. Click organiseert dan de eerste Click at the Beach editie van het jaar. Na de onvergetelijke feesten van voorgaande seizoenen staan er ook voor de lente en zomer van 2012 weer veelbelovende Click at the Beach edities in de planning bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee, de fijnste strandtent van de Nederlandse kust. 1
Wunderbar
24 maart 2012
Op Hemelvaartsdag wordt herdacht dat grote vrind JC is opgevaren naar de hemel. Een nationale vrije dag waarop velen er op uit trekken om feest te vieren. Van oudsher stonden mensen vlak voor dag en dauw op om al zingend en dansend op blote voeten door het gras te lopen, het zogenaamde 'dauwtrappen'. Men geloofde destijds dat dit ritueel een magische en genezende werking had...
Woodstock 69, Labyrinth en Click gaan vanaf dit voorjaar hun krachten en expertises delen. Onder de naam WLC staan ze voor kwaliteit op een eerlijke manier georganiseerd, waar de liefde en respect voor de betrokken artiesten en feesten centraal zal staan. WLC heeft als ambitie te laten zien dat het organiseren van topfeesten anno 2012 opener en beter kan. 3
Woodstock en Click houden van elkaar. Na wederom een opvolgend succesvol strandseizoen daarom niet voor niets de officiële afsluiter van het strandseizoen 2011 van strandclub Woodstock 69 samen met Click. Op zondag 18 september wordt de strandclub tot aan de laatste splinter afgebroken met behulp vanuit de Verenigde Staten 4 uur lang Dubfire achter de decks, uit de U.K. Audiofly en van Hollandse bodem Stefano Richetta en Daan Donk. 3
Click at the beach
30 augustus 2011
Zon, zee, Woodstock aan het Bloemendaalse strand en 3 hele grote (en 2 hele fijne kleine) jongens achter de draaitafels op de hekkensluitereditie van een prachtig seizoen Click at Beach. 2
Terwijl de meeuwen vorig jaar uit de lucht waaiden, zette Karotte binnen de snelkookpan op een hoog vuur voor een stomend optreden. De Woodstock 69 piepte en kraakte in alle kieren en naden, zo likkebaardend lekker stond onze master-chef te kokkerellen voor zijn dansvloergasten. Op zondag 28 augustus neemt Karotte voor het tweede achtereenvolgende jaar bezit van het kookeiland aan de 'Holländische' kust om tussen 15:00 en 0:00 uur het Evotions' strandseizoen smaakvol uit te luiden.
Na de twee über-geslaagde feesten onder de Cocoon-vlag van de bevriende Oosterburen, vindt er op 14 augustus voor het eerst een Minus & Plus 8 on the Beach editie plaats in clubhuis Woodstock 69. Onder de altijd optimistische noemer 'Here comes the sun' is de feestenreeks een gewilde invulling van de zondag gebleken. De Minus crewleden Barem, Paco Osuna, Fabrizio Maurizi en Heartthrob (live) zijn vanaf 15:00 tot 00:00 verantwoordelijk voor de muzikale input op het strand. 4
Click weekender
26 juli 2011
Een monster line-up met supertechno verspreid over een heel weekend lang non-stop Click. Het weekend van 6 en 7 augustus volgen een rock-steady Click XL en een waanzinnige Click at the Beach elkaar op. 3
Geen ontkomen aan Click deze zomer. Met alweer 2 topedities Click at the Beach achter de rug met openluchtsets van o.a. artiesten als Secret Cinema die nu al de boeken in gaan kijkt de organisatie vooruit naar het weekend van het jaar.
Hey at Woodstock
24 juni 2011
Na een aantal regenachtige weken lijkt het aankomende zondag weer prima strandweer te worden, prima met een hoofdletter P. 23 graden, een wolkje en een zonnetje. Een dag vol gegarandeerd goede muziek, swingende heupen, zon en cerveza's! 1
Click sloot zijn indoorseizoen met grof geschut af in een uitverkochte Westerunie en richt met kloppend hart alle peilen op de klapper van het jaar: Click Festival. De line-up is dichtgetimmerd, een flinke hoeveelheid licht, geluid, podiumdelen, tentdoeken, dranghekken, verfkwasten en nog veel meer materiaal om een waardig festival mee op te bouwen zijn afgeleverd. 5
ff Anders is inmiddels niet meer weg te denken van het Bloemendaalse strand. Met artiesten als Losoul, Paul Kalkbrenner en Melon is de toon gezet voor een warm en onderscheidend housegeluid.
Ze hadden de magische woorden 'here comes the sun' nog niet uitgesproken of de zon weigerde zich nog langer achter de wolken te verstoppen. Met de mooiste Hollandse lente sinds mensenheugenis is iedereen heerlijk opgewarmd voor een hopelijk zinderende zomer. Op zaterdag 28 en zondag 29 mei neem je met een lekker lange Cocoon Weekender alvast een hartverwarmend voorschot op het hoogtepunt der seizoenen. 2
Met de zinderende zomer in het vizier dendert het Click circus de komende maanden flink door. Afgelopen zondag 8 mei werd het strandfeestseizoen officieel geopend met een spectaculaire eerste editie van Click at the Beach. Artiesten als Secret Cinema, Michel de Hey en Remy Unger lieten het Click publiek compleet los gaan bij het zomerverblijf van Click, Woodstock in Bloemendaal aan Zee. Op 5 juni is er een nieuwe editie en gaat Click at the Beach in de 6e versnelling met Guido Schneider, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor en Stefano Richetta aan het Bloemendaalse strand. 2
Op zaterdag 4 juni geven Monkey Business en Woodstock 69 het startsein voor de zomer. En hoe! Na 6 succesvolle edities van Save me at the beach, staat er een aantal toonaangevende Nederlandse DJ's te trappelen om er weer een heerlijk feest van te maken op de meest chille strandlocatie van Nederland. 4
Goed nieuws voor liefhebber van vooruitstrevende vierkwartsmaten: PollerWiesen komt naar Nederland! Op zaterdag 28 mei strijkt het gevierde Duitse techno-instituut neer in Bloemendaal aan Zee voor de allereerste PollerWiesen NL. Niemand minder dan Michael Mayer, Tobias Thomas, Dimitri, Brent Roozendaal en Aron Friedman beroeren de decks van Woodstock 69, tijdens deze veelbelovende stranddag. 11
Click at the beach
14 april 2011
Zomer, zon, zee, strand en Click at the beach. Met al enkele topseizoenen op Woodstock achter de rug en naast een reeks uitverkochte mooie edities in de Amsterdamse WesterUnie maakt Click vanzelfsprekend het Bloemendaalse strand ook dit seizoen weer maandelijks onveilig. 2
Knallend de nazomer in! Bereid je voor op een magisch strandfeest... onder de palmen, in het zand, zon...zee... Click on The Beach sluit de zomerfeesten af met een fantastische Click Closing. 4
Hey! weekender
18 augustus 2010
Aankomend weekend staat de Hey! weekender op het programma. En ondanks het slechtere weer van de afgelopen tijd en de niet geweldige voorspellingen zijn de verwachtingen vanuit Hey! hoog gespannen. Met begin twintig graden, een wolkje, een zonnetje en misschien heel af en toe een kleine bui valt er namelijk een prima feestje te bouwen! 2
Het is hartje zomer maar toch alweer tijd voor de laatste episode van de Evotions ´Here comes the sun´ feesten bij Woodstock op het Bloemendaalse strand. Met Karotte´s Kitchen on the beach komt er een meer dan waardige afsluiter van de reeks die op 30 mei begon. Hoogtepunt tot nu toe was natuurlijk de Cocoon on the Beach editie op 18 juli met Dubfire, Sis, Secret Cinema en Frenk Wiersma. Een heerlijke zomeravond met een geweldige sfeer, leuke mensen en goede muziek. Meer heeft een beachparty niet nodig! 6
Electronation
8 augustus 2010
Zondag 8 augustus is het wederom tijd voor een editie van Electronation. En niet zo maar een. Dit keer zal niemand minder dan de electronica formatie Minilogue een speciale 2 uur durende liveset ten gehore brengen. 1
Hey! Weekender
7 augustus 2010
In het weekend van eenentwintig en tweeëntwintig augustus staat er een heuse Hey!! weekender op het programma, dit keer aan de Nederlandse kust. Op zaterdag staat net als vorig jaar een 12-uurs set van Michel zelf op het programma. Vorig jaar was één groot succes en zal zeker niet snel vergeten worden. Op zondag 22 augustus is Hey!! voor het eerst te gast op het strand van Bloemendaal. En dat gelijk bij de strandtent van het Noord-Hollandse strand, Woodstock 69! Joris Voorn zal één van de gasten zijn, lees hieronder meer over beide dagen in de aparte nieuwsberichten. 1
Dit weekend zal niemand minder dan de Zweedse electronica formatie Minilogue tweemaal een speciale liveset ten gehore brengen. Vrijdagavond tijdens Electronation Klinch in de Melkweg en zondag 8 augustus avond op het strand bij Woodstock in Bloemendaal aan zee als perfect after van al het festivalgeweld de dag ervoor. 3
Na een lang, bijna ondraaglijk jaar van stilte, komt Circoloco eindelijk weer terug naar Nederland. 21
De illustere Vrijbuiters crew slaat weer toe. Op 25 juli aanstaande wordt de zwart-witte vlag gehesen in kampement Bloemendaal. De locale strandhut Woodstock 69 zal aldaar een dag lang bezet worden. Op het programma staat een Vrijbuiters XL editie met een 4 uurs set van twee Roemeense dj's, een verlate sluitingstijd en een poel aan eigenaardigheden. 5
Het weekend van 17 en 18 juli kan in de agenda van liefhebbers van de Cocoon sound. Op zaterdag 17 juli host Cocoon in samenwerking met Evotions een van de grootste festivaltenten van Nederland op Extrema Outdoor, een dag later wordt het feest in de veel kleinere setting van Woodstock 69 nog eens dunnetjes overgedaan. Niemand minder dan Dubfire tekent op zondagavond 18 juli voor een dikke drie uur set op het Bloemendaalse strand. Kan het weekend mooier eindigen? 2
Op een van de langste dagen van het jaar (we nemen het graag ruim..) strijkt Click wederom neer op haar zomerse thuisbasis Woodstock aan het Bloemendaalse strand. Een fijne strandeditie met artiesten achter de decks die weten hoe je de gemoederen warm dient te houden onder de zinderende zomerzon. Steve Rachmad, Remy Unger, Wouter de Moor, Ille Bitch, Stefano Richetta en Lone Striker tekenen voor deze editie. Technohelden die muziek uit hun hart brengen, op zaterdag 4 juli. 5
Zondag 13 juni gaat het dan eindelijk gebeuren. Electronation's eerste strandfeest van het jaar zal dan namelijk plaatsvinden in Woodstock 69 te Bloemendaal aan zee. De weergoden werken godzijdank mee en voorspellen een droge en zonnige dag. Aanstaande zondag zal er de speciaal uit Berlijn overgevlogen act Format: B een optreden verzorgen. 3
mei 2010 was een legendarisch koude maand. Het broeikaseffect, dat een wereldwijd fenomeen schijnt te zijn, heeft kennelijk uit pure willekeur besloten haar effecten op Nederland te doen overslaan. Tenminste tot nu toe… 1
Voeten in het zand en je handen in de verse blauwe zeelucht! Op zondag 6 juni strijkt het Click circus wederom neer aan de Bloemendaalse kust. Maak je klaar voor een ware Duitse invasie. Nee, geen strand vol met kuilen, maar een podium met twee toppers uit Duitsland en vier Nederlandse technobelhamels. Kortom: gezelligheid aan het Hollandse strand bij het ongedwongen Woodstock 69. 6
Amsterdam is dit jaar de eerste regio die vakantie krijg; op 11 juni om precies te zijn. Thuisbasis Studio 80 wordt omgebouwd tot een heuse savanne waar iedereen mee kan op een avontuurlijke muzikale safari. Op 19 juni sleept We are E eigenhandig Hawaï een paar duizend kilometer in westelijk richting naar deze o zo mooie stad achter de duinen. Loops heeft alvast de handdoeken bij het zwembad gelegd en ook Gideon Bouwens en Eva Maria zijn aanwezig op deze zomerse nacht in het Haagsche. 19
Monkey Business, de “feel good, do good” apen stichting, organiseert opnieuw een fantastische editie van Save me at the beach. Op zaterdag 5 juni vindt dit succesvolle benefietevenement plaats bij Woodstock 69 aan het Bloemendaalse strand. Door naar dit feest te komen draag je op een leuke manier bij aan het voortbestaan van de orang-oetan, de opbrengsten van Save me komen namelijk ten goede aan projecten ter bescherming van deze bedreigde mensaap. Het is vijf voor twaalf voor de orang, dus hij heeft onze inzet hard nodig!
Click
5 mei 2010
Terwijl de eerste echte lente zonnestralen de wereld om je heen omtoveren tot een ontspannen zomerlandschap, maakt Click zich op voor de eerste editie van het jaar op het Bloemendaalse strand. Click on the Beach gaat dit jaar sterk van kracht op zondag 9 mei met Michel de Hey, Secret Cinema, Remy Unger, Wouter de Moor en Vincenzo de Bull. Thuisbasis deze zomer is nog altijd Woodstock 69. 5
Nu de zomer steeds dichterbij komt stijgt het kwik in de thermometers. De dagen worden langer en de natuur staat in bloei. Dat komt allemaal door de zon, de bron van alle leven op aarde en aanbeden sinds mensenheugenis. We houden van de zon en we worden er vrolijk van. Zo vrolijk dat we hem natuurlijk meenemen naar het strand als een van de ingrediënten voor vier topfeesten. Evotions gaat naar Woodstock 69 deze zomer… ‘here comes the sun!' 9
De vulkanische aswolk treft helaas ook de Free Your Mind Pre-Beach Party. Vandaag, donderdag 22 april, kwam het bericht binnen dat [artist=55920] niet aanwezig kan zijn aanstaande zondag. Hij zit nu in Brazilië en kan pas dinsdag 27 april aankomen in Engeland. Met Kabale und Liebe is er echter een meer dan geschikte vervanger gevonden voor [artist=55920] 2
De Koninginnedagkoorts begint alweer grootse vormen aan te nemen. Iedereen is druk bezig met het maken van plannetjes om maar zoveel mogelijk plezier te hebben. Op het kantoor Evotions staat in elk geval alles al in de stijgers. Prins Bernhard en Prins Claus zijn niet langer onder ons maar toch krijgt onze nationale feestdag met Cocoon een aanzienlijk Duits gehalte. Uiteraard en enkel in de beste betekenis want een feestje bouwen kunnen ze daar minstens zo goed als hier. 10
Na een jaar winter vol kou, sneeuw, nattigheid en vooral heel hard werken is We Are E eindelijk toe aan een welverdiende vakantie. Met dit in het achterhoofd werden de reisbrochures opgevraagd, reizen uitgestippeld en vooral heel veel gekibbeld over de bestemming. Zon, zee en strand is wat we willen, maar waar precies? Azië? Hawaï? Of misschien toch een safari in Afrika? Wat doe je wanneer je het niet eens kan worden? Heel simpel: je kiest gewoon voor alle opties! 7
De lentezon is er eindelijk en dus laat Free Your Mind Festival niet lang meer op zich wachten. Neem alvast een voorproefje aanstaande zondag 25 april bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee tijdens de Free Your Mind pre-beach party. Kom alvast in de stemming van het festival en dans in het zand op de muziek van dj's en artiesten van het festival. 5
Vrijbuiters
2 april 2010
Het strandseizoen gaat weer van start. De tijd van sneeuw, ijs en hagel ligt gelukkig achter ons, het is nu tijd voor zand, zee en bovenal zon. Op zondag 4 april doet Vrijbuitersde officiële kick-off van de zondagen op Woodstock 69. Vanaf 16.00 uur 's middags mogen de voeten in het zand in de vers opgebouwde strandhut in Bloemendaal. 3
Nu de reguliere kaartverkoop van start gaat doen snelle beslissers automatisch mee aan het 'Lucky Number 7' kansspel. Het kansspel is zeer eenvoudig: Elke 7de besteller (via de site van Free Your Mind of FCA) ontvangt een presentje of gadget, waaronder een Free Your Mind T-Shirt. Er zijn een beperkt aantal T-Shirts beschikbaar dus wees er snel bij. 5
Het strandseizoen is officieel weer bijna ten einde. Woodstock 69 heeft weer een bijzonder mooi jaar gekend en maakt zich intussen op voor de laatste closing feesten. 4
Electronation presents
27 augustus 2009
Zondag 30 Augustus is het weer zover..Terry Toner zal neerstrijken in de moeder der vaderlandse strandtenten voor zijn jaarlijkse 10 uur durende marathonset. Woodstock 69, de laatste strandtent aan het Bloemendaalse boulevard blijft een van de meest bijzondere locaties waar elke weekend weer een Ibiza achtige ambiance word gecreëerd met de kopstukken uit de nationale en internationale Dj-scene. 2
Zondag 9 Augustus is het weer tijd voor een nieuwe editie van Electronation op het Bloemendaalse strand. De vorige editie stond in het teken van onze eigen verjaardag en overtrof alle verwachtingen. Nu hebben we het Systematic Label uitgenodigd om hun 5 jarige bestaan te vieren.
Onder het motto 'Click komt naar je toe deze Zomer' strijkt dit technocircus de komende zaterdagen op een aantal heerlijk heldere zomerse plekjes neer ergens bij jou in de buurt. Bereid je voor op een keur aan artiesten die je blote voeten stevig in het zand zullen gaan houden tijdens de verschillende Click On The Beach feesten en een speciale one-off editie in de Amsterdamse Sugar Factory. 1
Zondag 9 augustus is het weer tijd voor een nieuwe editie van Electronation op het Bloemendaalse strand. De vorige editie stond in het teken van de eigen verjaardag en overtrof alle verwachtingen. Nu hebben ze het Systematic Label uitgenodigd om hun vijfjarige bestaan te vieren. 2
Zaterdag 25 juli wordt een druk dagje voor feestend Nederland. Met Rockit Open Air en A day at the park heeft Dansen aan Zee Beachtour 2009 te kampen met geduchte concurrentie. Echter, ieder nadeel heeft zijn voordeel. A day at the park is inmiddels stijf uitverkocht en Rockit Festival zal komende week ook wel volgen. Voor de twijfelaar of diegene die budgettair wat krapper zit, biedt Dansen aan Zee Beachtour 2009 een zeer goed alternatief aankomende zaterdag bij Woodstock 69 in Bloemendaal. De strandtent waar iedereen het dit jaar over heeft omdat zij in de Nieuwe Revu verkiezing van dit jaar tot nummer 1 strandtent van Nederland uitgeroepen is. 3
Zaterdag 25 juli en op zondag 26 juli bestaat Electronation alweer zeven jaar, dit zal worden gevierd met de Electronation 7 Years Anniversary, op zaterdag in de Amsterdamse Paradiso en op zondag aan het Bloemendaalse stand bij Woodstock. 2
Voor de vijfde keer wordt op 18 juli 2009 in Bloemendaal CF Beachdance gehouden bij Woodstock 69. Een knallend feest waarbij iedereen die van een goed feest houdt welkom is. CF Beachdance is niet zomaar een feest, maar een feest met een doel. Mensen met Cystic Fibrosis (CF of Taaislijmziekte) een onvergetelijke dag bezorgen en even vergeten dat je doodziek bent. En dat lukt inmiddels al vijf jaar uitstekend. 6
De maand juli van 2009 zal een maand zijn waarin Electronation weer veel van zich laat horen, ja, zelfs een definitieve stempel drukt op de hele maand. Electronation viert niet alleen zijn zevende verjaardag in zowel de legendarische Paradiso in Amsterdam als de Woodstock in Bloemendaal aan Zee, maar heeft een grote aanwezigheid op het Dance Valley Festival (4 areas!) en een eigen Electronation Festival Afterparty (VIVa La Afterparty). 3
In het weekend van 25&26 juni start een ware tour-de-force die de Electronation Summer Opener heet, beginnend in Cafe D’ Anvers in Antwerpen, naar de Sugar Factory in Amsterdam om af te sluiten met Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee voor een zomerse avond aan het strand.
Aankomende vrijdag 22 mei vindt bij Karavaan in Scheveningen de aftrap plaats van Dansen aan Zee Beachtour 2009. Firma Gezellig organiseert deze retro beachtour in een modern jasje alweer voor het vierde opeenvolgende zomerseizoen. 3
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. 7
Click geeft je iets om naar uit te kijken. Aan het eind van de maand staat je namelijk een knallend hard weekend te wachten. In de vertrouwde Amsterdamse WesterUnie en Woodstock 69 op het Bloemendaalse strand zet Click een rijtje zware technohelden voor je neer om U tegen te zeggen. The Advent (Live), Alexi Delano, Heiko Laux, Michel de Hey, Remy Unger, Secret Cinema, Wouter de Moor en Stefano Richetta om er wat te noemen. Lekker feesten! 8
Weer of geen weer, op het Electronation hoofdkwartier word niet stilgezeten, half augustus is het namelijk alweer tijd voor de derde release op Electronation’s Echoism Recordings. Na het succes van de eerste twee releases, met contributies van o.a. Phil Kieran, The Youngsters, Smash TV, Alexander Robotnick, Roel H en Freeform Five staat er weer een release gepland van niemand minder dan ElectroNation resident van het eerste uur Terry Toner. 5
Het weekend van Lowlands staat voor de deur. Geen onaardige line up, maar slechts toegankelijk voor 55.000 bezoekers. Genoeg liefhebbers te over die op zoek zijn naar hetzelfde gevoel en dat vind je natuurlijk bij Dansen aan Zee op Woodstock 69 in Bloemendaal. Woodstock houdt zich, ondanks de wederom tegenvallende zomer, kranig staande en is the hotspot van de Nederlandse kust. Voor velen geldt dit ‘vrijheidsparadijs’ als de nummer één strandtent van Nederland en terecht! 10
Dansen aan Zee
8 augustus 2008
Op zondag 17 augustus komt ‘progressief’ Nederland volledig aan haar trekken bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee. Tijdens Dansen aan Zee Beachtour 2008 wordt de bezoeker op een portie kwaliteitsmuziek getrakteerd zoals iedereen inmiddels van deze beachtour in een retrojasje gewend is. Onder andere Benny Rodrigues, Warren Fellow, Darko Esser, Michel de Hey, Estroe en BEHROUZ gingen de voorgaande edities reeds voor, maar de line up voor de 17e mag toch ook weer een zeer opvallende worden genoemd. 5
Electronation
10 juli 2008
Het weekend van 12 en 13 juli zal helemaal in het teken van Electronation staan. Electronation zal op zaterdag 12 juli een enorme tent op Dance Valley hosten en een Electronation DanceValley afterparty in de Sugar Factory organiseren. En op zondag 13 juli zal Electronation bij Woodstock 69 in Bloemendaal aan Zee de boel op stelten zetten. Met drie events in twee dagen zal het een druk weekend worden... 8
Wat kan een jaar snel gaan zeg! Firma Gezellig, bekend geworden om haar strandfeesten, organiseert al weer voor het derde opeenvolgende jaar de landelijke beachtour genaamd: Dansen aan Zee! 10
Met een nieuwe en grotere opzet van Dansen aan Zee Beachtour 2007 kijkt Firma Gezellig terug op een bewogen strandseizoen. Zondag 9 september vindt de spectaculaire afsluiting plaats bij Woodstock 69 in Bloemendaal.
Firma Gezellig introduceerde in de zomer van 2006 het danceconcept Dansen aan Zee. Na de succesvolle edities van vorig jaar heeft dit organisatiebureau besloten het concept langs de Nederlandse kust uit te breiden. In vier opeenvolgende zomermaanden zullen vier 'authentieke' beachclubs de basis vormen voor feesten met een muzikaal zeer uiteenlopend karakter. 5
De zomer is begonnen, het is weer Woodstock '69 tijd... Het bekendste strandpaviljoen van Bloemendaal aan Zee is helemaal klaar voor de zomer! Het strandpaviljoen Woodstock '69 met de unieke sfeer heeft een spetterend muziekprogramma inclusief diverse live acts in de Live On the Beach concerten op zondag. 26
Het voorjaar hebben we ondertussen weer achter ons gelaten. Een voorjaar waarin de zon ons veelvuldig heeft getrakteerd op haar stralen en bijbehorende sprookjesachtige zonsondergangen... 5