Partyflock
 
­ Nederland

Click at the beach op Woodstock

gepubliceerd door , op
Zondag 13 juli is het weer raak tijdens Click at the Beach aan de kust voor Bloemendaal. Omdat oude liefde niet roest en zeker in deze broederlijke synthese niet, brengt Click twee vertrouwde en gevierde helden ten tonele bij het ontspannen Woodstock. De Spaanse Edu Imbernon en Nick Curly vanuit de UK. Twee knallers van namen die op dit moment wereldwijd de maat slaan.

Imbernon is een van de kroonprinsen van Ibiza en voert de toplijsten van Beatport aan via labels, naast het eigen Eklektisch, als Get Physical en Noir Music. Warm en opzwepend, onafgewerkt met een ruige kartelrand. Tijdens Off Sonar bracht hij op de Click Pirates boot thet publiek nog in hogere en ook in de US, het beloofde land, is Imbernon 'hot property'.

Nick Curly bepaalt met zijn eigen labels Cécille en 8bit en vaste, dagelijks opvolgende gigs van eveneens het kloppende hart van de zomer Ibiza tot de topclubs en festivals de wereld over het geluid van het volgende moment. De house revolutie uit Mannheim werd een aardverschuivende hype, waar Curly als blijvende ster uit ontstegen is –en is blijven stijgen. Click at the Beach closing 2013, samen met makker Imbernon, ging door de geluidsbarrière dankzij zijn performance.

Ontstijgen is de norm voor de Click at the Beach edities. Daarom als traktatie Imbernon vs Curly het laatste uur van de dag in een niets ontziende b2b sessie. Verder kan het publiek al eerder op de dag prima in de stemming komen. Woodstock opent vanaf het middaguur de toko en vanuit Rusland komen Sashanti en Mescalito de boel op gang jagen. Stefano Richetta zal daartussen ook nog aanwezig zijn! Kortom: Click at the Beach 2014 in volle vaart met een nieuwe meedogenloze strandsessie.

Tickets bestel je bij koop tickets

Hoe was vorige editie?