Partyflock
 
­ Nederland

Even een persberichtje van het vrijbuiters front

gepubliceerd door , op
Vrijbuiters
10 juni 2010
FeestVrijbuiters · a:rpia:r label special
Datumzondag 25 juli 2010
LocatieWoodstock 69 Site
De illustere Vrijbuiters crew slaat weer toe. Op 25 juli aanstaande wordt de zwart-witte vlag gehesen in kampement Bloemendaal. De locale strandhut Woodstock 69 zal aldaar een dag lang bezet worden. Op het programma staat een Vrijbuiters XL editie met een 4 uurs set van twee Roemeense dj's, een verlate sluitingstijd en een poel aan eigenaardigheden.

Vrijbuiters, zee, kampvuur, zonsondergang en ondergrondse house is een perfecte combi gebleken in de twee voorgaande edities. Toch gaat het dit keer net iets anders worden dan de vorige keren.Vrijbuiters heeft namelijk op twee fronten flinke terreinwinst geboekt. Zo is de sluitingstijd subtiel opgerekt naar het tijdstip van 1 uur. Dit betekent dus dat het weekend even wat langer doorgetrokken wordt, en dat is altijd lekker.

En nog belangrijker, er worden twee absolute hotshots uit het oostblok ingevlogen in de vorm van Petre Inspirescu en ElCezere.

Dat de Roemeense sound hot is wist de Vrijbuiters achterban al lang. Eerder stonden Ali Nasser en Praslea al achter de draaitafels. En daar wordt nu verder op voortgeborduurd. Vrijbuiters bundelt voor deze strand-episode de krachten met het toonaangevende Roemeense syndicaat A:RPIA:R.

A:RPIA:R staat voor Rhadoo, Pedro en Raresh en het label daarachter. De 3 worden geroemd om hun epische lange sets en worden op handen gedragen voor collega dj's en grote clubs wereldwijd. Vrijbuiters heeft voor deze editie Pedro, ook wel bekend als Petre Inspirescu gestrikt. Pedro wordt gezien als meest muzikale van de drie en stond slechts één keer eerder in NL.

Maar het blijft niet bij één bijzonder boeking want ElCezere gaat debuteren in het Hollandse. Deze youngster is na Praslea de aanstormende A:RPIA:R telg die het wereldwijde aan het opzoeken is. Samen met Pedro mag hij een dikke 4uur+ set gaan neerzetten zoals alleen zij dat kunnen.

Maar er is meer.
Zo komt er ook muziek uit ons eigen landje, althans uit de tassen van vrijbuiters residents Reiss en Freddy Spool, zij begeleiden de Roemeense broeders in hun tocht naar muzikale heldendom. Beiden staan garant voor exotische underground house platen met scherpe randen. En natuurlijk sex-appeal deluxe.

Genoeg over het hoofdprogramma. Meer volgt (live).
Ahoy.

5 opmerkingen

Werkzaam bij VBX
Artiest Tettero
De roemeense invasie, naaais!
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1981, 2846}
Nice!

Als stond Pedro 2x in NL :)
@rick, daar heb je zeker een punt zie ik nu. Anyway, prima zaak dat ie er weer bij is.
:-p
Artiest {SHOWLIST artist 43151, 52597}
Erg leuk concept en prima boekingen!