Partyflock
 

Club Loft

op de kaart
Loft
6 april 2020
AdresKorenmarkt 29
6811 GW
Arnhem
Nederland
Telefoon+31 26 37 93 772
SiteSite loft-arnhem.nl
E-mailinfo@loft-arnhem.nl
Linksfacebookpageinstagramsoundcloud
Capaciteit450

Informatie

Loft Arnhem is de uitgaansplek op de Korenmarkt in Arnhem. Met een intiem en stijlvol interieur, een capaciteit voor 400+ personen en twee etages is Loft uniek in de regio!

Er worden verschillende thema avonden gehouden met onze resident DJ's en Guest DJ's, zo is er voor ieder wat wils om een heerlijk feestje te bouwen. Houd onze agenda in de gaten voor de komende feesten.
Boek een overnachting in of in de buurt van Loft via Booking.com.

Uitgaansagenda Loft

Laatste feest was op zaterdag 18 november 2023: Qlimax

Statistieken

175·feesten
geen·in de toekomst
175·in het verleden
8·nieuwsberichten
1·fotoshoot
55·foto's
9·video's
931·bezoekers · herkomst
472·unieke bezoekers
228Partyflockfans
141·albumfoto's
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (83.3313 stemmen)
7 februari 2020
Foto's, Loft Goes HARD, 7 februari 2020, Loft, Arnhem

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Over iets meer dan een maand start het 13e Dancetour seizoen. Traditiegetrouw is in Arnhem met Pasen de eerste editie. Dit jaar bezoekt Dancetour 11 steden van Leeuwarden tot Maastricht. Het Dancetour Projects programma is verder uitgebreid en richt zich op onderwijs, talentenontwikkeling en jongeren met een beperking. Nieuw dit jaar is een leeftijdsgrens van 16 jaar.
Inmiddels is het alweer 2,5 jaar geleden dat E-Force, Loft in Arnhem sloopte! Deze avond was helemaal uitverkocht & daarom kiezen Dark Chemistry, Future of Hardstyle & Loft Arnhem ervoor om E-Force terug te halen naar Arnhem!
De tijd gaat snel en zo ook met de heren van Dark Chemistry, inmiddels alweer 3 jaar volop aan de gang, maar nog steeds vol passie! Op vrijdag 27 februari zal er een knallend feest gehouden worden om met iedereen het 3 jarig bestaan te vieren. Het evenement zal plaatsvinden in Loft te Arnhem, gevestigd op de Korenmarkt. De line-up zal voornamelijk bestaan uit artiesten waar Dark Chemistry in het verleden maar ook in het heden veel draaiplezier mee heeft gehad.
Een ware gekte is er aan het ontstaan in de omgeving van Arnhem. Het vernieuwde concept van Hardstyle Feelings gaat van start in Club Loft te Arnhem! Een avond/nacht lang Hardstyle en Rawstyle, waar je zeker bij moet zijn. Na een aantal geslaagde edities doet Hardstyle Feelings er nu een flinke schep boven op! Nog meer, nog vetter, nog spectaculairder, nog gekker, en niet te vergeten nóg harder!
Met het festival gevoel nog in je achterhoofd, begint het indoor seizoen ook weer aardig vorm te krijgen. Zo is ook Loft Arnhem ontzettend druk geweest om weer een hardstyle avond van jewelste neer te zetten. Met een gloednieuw concept, maar met dezelfde intentie is Insanity ontstaan. Net zoals de vorige avonden zullen de hardstyle avonden binnen Loft zijn plek op donderdag avond gaan invullen. Op 17 oktober zal de eerste editie van Insanity plaatsvinden, en dit wordt niet zo maar een editie, want niemand minder dan The Magic Show zal met hun tour Arnhem aan doen. Met een viertal artiesten van The Magic Show en 3 lokale talenten zal dit een avond worden om nooit te vergeten. 2
Afgelopen december maakte Music Made Addictz Events een belangrijke stap om hardstyle weer terug te brengen naar de Korenmarkt in Arnhem. Dit resultuurde in de XXL edities waarbij Frequencerz de taak had om het tot een succes te helpen, en dat is absoluut gelukt zowel de dj's als bezoekers hadden het enorm naar hun zin. Vanwege dit enorme succes gaat Music Made Addictz Events een stap verder. 6
Music made Addictz XXL
20 december 2012
De kerstvakantie komt dichterbij en daarmee ook de eerste editie van Music Made Addictz XXL. Zoals bekend is heeft Music Made Addictz Events een dj contest in het leven geroepen om via talentvolle dj's een kans te geven ook eens in Arnhem te staan. Na veel beluisteren en beoordelen is de organisatie tot de conclusie gekomen dat Udex & Simplicity de terechte winnaars zijn van de contest.
Begonnen als een feestje voor talenten en uitgegroeid tot een organisatie die de binnenstad van Arnhem weer gaat omtoveren tot hardstyle-domein. 10

2 waarderingen

Melissa123
5stars
Marco
goed