Partyflock
 

Insanity Events

afbeelding Insanity Events
organisator
Concept van .
AdresKorenmarkt 29
6811 GW
Arnhem
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Een vernieuwd hardstyle concept van Loft Arnhem. Gezelligheid, exclusieve line-up & uiteraard veel beukwerk op de Korenmarkt.

Uitgaansagenda Insanity Events

Laatste feest was op zaterdag 5 juni 2021: Loft Goes Hard, Club Loft, Arnhem
7 februari 2020
Foto's, Loft Goes HARD, 7 februari 2020, Club Loft, Arnhem
Nieuws
Inmiddels is het alweer 2,5 jaar geleden dat E-Force, Club Loft in Arnhem sloopte! Deze avond was helemaal uitverkocht & daarom kiezen Dark Chemistry, Future of Hardstyle & Club Loft Arnhem ervoor om E-Force terug te halen naar Arnhem!
De tijd gaat snel en zo ook met de heren van Dark Chemistry, inmiddels alweer 3 jaar volop aan de gang, maar nog steeds vol passie! Op vrijdag 27 februari zal er een knallend feest gehouden worden om met iedereen het 3 jarig bestaan te vieren. Het evenement zal plaatsvinden in Club Loft te Arnhem, gevestigd op de Korenmarkt. De line-up zal voornamelijk bestaan uit artiesten waar Dark Chemistry in het verleden maar ook in het heden veel draaiplezier mee heeft gehad.
Met het festival gevoel nog in je achterhoofd, begint het indoor seizoen ook weer aardig vorm te krijgen. Zo is ook Club Loft Arnhem ontzettend druk geweest om weer een hardstyle avond van jewelste neer te zetten. Met een gloednieuw concept, maar met dezelfde intentie is Insanity ontstaan. Net zoals de vorige avonden zullen de hardstyle avonden binnen Club Loft zijn plek op donderdag avond gaan invullen. Op 17 oktober zal de eerste editie van Insanity plaatsvinden, en dit wordt niet zo maar een editie, want niemand minder dan The Magic Show zal met hun tour Arnhem aan doen. Met een viertal artiesten van The Magic Show en 3 lokale talenten zal dit een avond worden om nooit te vergeten. 2