Partyflock
 

HAL16

op de kaart
afbeelding HAL16
AdresArchimedeslaan 16
3584 AB
Utrecht
Nederland
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

HAL16 is gevestigd in een voormalig schoolgebouw.

Er heeft zich, vanuit zijn eigen dynamiek, een vernieuwend en eigenzinnig horecabedrijf ontwikkeld in deze unieke "Berlijnse" omgeving. Het is de plek waarbij het begrip cultuur een echt eigentijds karakter heeft gekregen. Uniek in Utrecht! HAL16 geeft de ruimte aan bestaande en nieuwe creatieve collectieven om zich te laten zien. Spraakmakende culturele manifestaties waarbij kunst, creativiteit en uitgaan samenkomen.

Het "nieuwe uitgaan" of een "vernieuwde kijk" op kunst en cultuur, oordeel zelf.
Boek een overnachting in of in de buurt van HAL16 via Booking.com.

Uitgaansagenda HAL16

Laatste feest was op vrijdag 28 november 2014: Boze Buren
Statistieken
90·feesten
geen·in de toekomst
90·in het verleden
7·nieuwsberichten
6·video's
1381·bezoekers · herkomst
759·unieke bezoekers
103Partyflockfans
8.7 KFacebooklikes
3·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (324 stemmen)
Nieuws
Op 29 maart maakt het DJ-duo Akkord GB hun debuut op Verbaasd in HAL16 te Utrecht. Naast Akkord zullen ook andere Britse namen zoals Ansome en Edmondson aantreden. Nederland zelf wordt vertegenwoordigd door homegrown artiest A Made Up Sound (AKA 2562). Met deze line-up vol pioniers zet het collectief Verbaasd vooruitstrevende elektronische muziek op de kaart in Utrecht.
Verbaasd in HAL16
11 december 2013
Na het succes van de vorige edities presenteert het collectief Verbaasd een nieuwe bass-heavy avond op een fantastische plek: HAL16 in Utrecht!
Met betonnen muren, donkere gangen en stapels kluisjes als dj booth is HAL16 een soort nostalgische trip naar je middelbare schooltijd, maar dan met dikke underground feesten, de tofste dj's en een diversiteit aan evenementen. HAL16 is gevestigd in het oude gebouw van de Utrechtse lerarenopleiding, maar voor leraren hoef je niet meer bang te zijn. 3
Op vrijdag 25 mei vindt in HAL16 de allereerste editie plaats van 4x4, het nieuwe maandelijkse all-terrain borrelevenement voor studerend, levend en werkend Utrecht.
Na een aantal succesvolle try-outs wordt op 16 maart 2012 om 17.00 uur in de middag Archimedeslaan 16 door burgemeester Aleid Wolfsen van Utrecht officieel geopend tijdens Springplank. Tijdens de avond en nacht kunnen bezoekers genieten van een intrigerend programma vol muziek, theater en performances. 5
Over nog maar tien nachtjes slapen is het zover. Dan trekt iedereen die niet kan wachten op het festivalseizoen naar HAL16 in Utrecht om twaalf uur lang al het goede van de Hollandse winter te vieren op de allereerste editie van Stekker Stamppot Festival.
Iedereen houdt van festivals, Vers Vermaak natuurlijk ook. Net als vele andere liefhebbers heeft de organisatie van Ouwe Sokken Nieuwe Sokken en Stekker Fest iedere week en eigenlijk het hele jaar door wel zin in een festival!

3 waarderingen

sneeuwFLOk
Zeer leipe locatie, Tresor invloeden...­ jammer dat het geluid de helft zo hard staat
Teggie
Aanwinst voor Utrecht! Heerlijk donker en industrieel.­ Leuke bar- en garderobemensen.­
wombat
Coole locatie.­