Partyflock
 
­ Nederland

Verbaasd 29 maart in HAL16

gepubliceerd door , op
Verbaasd
3 februari 2014
Op 29 maart maakt het DJ-duo Akkord Verenigd Koninkrijk hun debuut op Verbaasd in HAL16 te Utrecht. Naast Akkord zullen ook andere Britse namen zoals Ansome en Edmondson aantreden. Nederland zelf wordt vertegenwoordigd door homegrown artiest A Made Up Sound (AKA 2562). Met deze line-up vol pioniers zet het collectief Verbaasd vooruitstrevende elektronische muziek op de kaart in Utrecht.

Na een succesvolle editie in december van afgelopen jaar in HAL16, beklimt de aankomende editie qua muziek de overtreffende trap. Het illustere duo Akkord heeft in 2013 een veelgeprezen album op het prestigieuze Londense label Houndstooth uitgebracht. Houndstooth is gekozen tot label van het jaar 2013 door XLR8R. De Brit Edmondson heeft recentelijk een EP gereleased op Hypercolour. Ook UK-techno artiest Ansome is een opmars aan het maken en doet het in het Verenigd Koninkrijk buitengewoon goed. Nederlands eigen A Made Up Sound was op 1 maart al te zien in de Boiler Room en gaat zijn kunsten nogmaals vertonen op Verbaasd.

Het event begint om 23:00, in HAL16 aan de Archimedeslaan 16 in Utrecht. De entreeprijs is €12,50 in de voorverkoop en €15 aan de deur. Tickets bestel je bij koop tickets.

Ga voor meer informatie naar www.verbaasd.net, waar je naast event-info ook tal van DJ-mixes en radiouitzendingen kunt vinden van Verbaasd-residents en gast-DJ's; ideaal om in de stemming te komen! Voor een kleine sfeer-impressie, kun je hier de trailer bekijken: