Partyflock
 

Bermuda Eindhoven

op de kaart
Opgevolgd door Plein 4.
AdresStationsplein 4
5611AB
Eindhoven
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageyoutube
Opvolger van Danssalon.
Boek een overnachting in of in de buurt van Bermuda Eindhoven via Booking.com.

Uitgaansagenda Bermuda Eindhoven

Laatste feest was op zaterdag 31 augustus 2013: Bermuda's Grand Closing
Statistieken
318·feesten
geen·in de toekomst
318·in het verleden
13·nieuwsberichten
6·video's
1667·bezoekers · herkomst
649·unieke bezoekers
89Partyflockfans
10.4 KFacebooklikes
16·albumfoto's
3·waarderingen
goed·stemresultaat (437 stemmen)
Nieuws
Vrijdag 5 april ga je zoals gewoonlijk weer los in de Bermuda Eindhoven! De vijfdee gaat Soixante Neuf 040 namelijk weer internationaal! Niemand minder dan één van de beste, zo niet de beste, deejay van de States dj Trauma is op vrijdag 5 april in the building. 3
Op vrijdag 1 maart is het alweer tijd voor wederom een extra speciale editie van Soixante Neuf 040. De afgelopen editie waren supersterren Marques Houston en Horace Brown live on stage en ook deze keer mogen jullie zoals altijd weer iets spectaculairs van Soixante Neuf verwachten.
SeXed Up
9 februari 2013
Na vele spetterende en uitverkochte edities in 2012 is het meest vrouw vriendelijke evenement in 2013 weer terug in de gekste stad van het land: Eindhoven! Op vrijdag 22 februari 2013 staat Bermuda Eindhoven in het teken van SeXed Up 'Ladies night out'.
Latin Lovers
27 september 2012
Yes, leuk nieuws! Want op zaterdag 24 november komt Latin Lovers opnieuw naar Eindhoven! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft haar stukje in de uberdikke club Bermuda inmiddels feilloos gevonden en gaat na het succes van haar eerdere edities vrolijk verder!
Latin Lovers komt voor de tweede keer naar Eindhoven! De intieme en vooral exclusieve locatie Bermuda in het hartje van Eindhoven is op Zaterdag 22 september het decor voor een hete maar vooral heerlijke jungle van Latin Lovers.
Na vijf jaar Amsterdam onveilig te hebben gemaakt komt het vriendelijke concept Friends voor het eerst naar Eindhoven en wel op vrijdag 3 augustus. Het concept waar steeds een andere deejay met zijn vrienden, de clubs onveilig maakt, staat deze maand in het teken van FS Green.
Line-up = Amazing, Crew = Amazing, Location = Amazing, Music = Amazing, Amazing People. Combine these elements and you have the brand new concept: Amazing. Be Amazing by this brand new Edition!
Na een afgeladen editie in mei is het 1 juni weer tijd voor de volgende knaller van Soixante Neuf. Dit keer gaat het concept internationaal met Belgisch nummer 1 eclectic R&B deejay Sake, die elke zondag de Mondial op zijn kop weet te zetten!
Na een maand over te hebben geslagen is het vrijdag 4 mei weer tijd voor Eindhovens nummer één feestje Soixante Neuf. Nederlands nummer één R&B zanger Gio, welbekend van talloze hits zoals: 'We're in charge' ft. Issy, 'Hoe ze loopt' ft. Keizer & 'Je hebt me' komt de dames hun harten breken.
Latin Lovers heeft er weer een nieuwe locatie bij! De intieme en vooral exclusieve locatie Bermuda in het hartje van Eindhoven is op vrijdag 20 april het decor voor een hete maar vooral heerlijke jungle van Latin Lovers.

3 waarderingen

Kriss-One
dikste club van brabant e.o. (y)
S.F.X.
mooie opvolger van de danssalon, ehv heeft eindelijk weer n echte club erbij
Mooiste en leukeste uitgaans gelegenheid van Eindhoven