Partyflock
 
­ Nederland

SeXed Up

gepubliceerd door , op
Na vele spetterende en uitverkochte edities in 2012 is het meest vrouw vriendelijke evenement in 2013 weer terug in de gekste stad van het land: Eindhoven!
Op vrijdag 22 februari 2013 staat Bermuda Eindhoven in het teken van SeXed Up 'Ladies night out'.

Een avondje SeXed Up staat gelijk garant voor: live entertainment, prachtige decoratie, de leukste mensen, special effects, vele verassingen en een variatie van de lekkerste muziekstijlen!
Dit gebeurt allemaal onder aanvoering van niemand minder dan de grondlegger van dit succesvolle concept: Dj Dyna! Met zijn excentrieke manier van draaien weet hij als geen ander hoe hij het publiek moet entertainen. Gedurende elke editie van SeXed Up nodigt hij zijn collega artiesten uit om samen de avond naar een absolute hoogtepunt te brengen. Op vrijdag 22 februari zal Dyna worden bijgestaan door niemand minder dan: Biggi, de dames van Cincity's Yazz, Richie Lee, Patrick Paul & mc D-Jay!

Samen zullen deze toppers Bermuda Eindhoven weer op haar grondvesten doen trillen!
Wil jij getuige zijn van het meest vrouwvriendelijke feest van Eindhoven? Zorg er dan voor dat jij in het bezit komt van je SeXed Up ticket en zeker bent van je toegang!

Presale tickets
De voorverkoop kaarten zijn voor slechts € 8,00 (excl. fee) verkrijgbaar [21+ id verplicht] bij de volgende presale spots:
Online: SeXed Up World & Bermuda Eindhoven
Winkels:
* Free Record Shops (alle filialen)
* Voor een voorverkooppunt dicht bij jou in de buurt kijk op Easyticket
Op vrijdag 22 februari 2013 zal het vanaf 23:00 mogelijk zijn om kaarten aan de deur te kopen [let wel op = op].

SeXed Up Vip
Voor deze editie zijn alle vip tafels jammer genoeg al uitverkocht! Het is wel mogelijk om een vip spot te reserveren voor de volgende editie. Op vrijdag 26 april staat er namelijk weer een editie van SeXed Up op het programma in Bermuda Eindhoven. Mocht jij deze editie van SeXed Up exclusief als vip willen beleven, wees er dan snel bij en stuur een email naar vip@bermudaeindhoven.nl. Jouw aanvraag zal dan zo spoedig mogelijk in behandeling worden genomen.

*First 100 ladies free entrance*
Gedurende elke editie van SeXed Up neemt Dyna de kosten van de toegang voor de eerste 100 dames op zich! Natuurlijk zal Dyna het erg op prijs stellen als jij 'on the SeXed Up way' op de rode loper zal verschijnen: 'High Heels & Classy dress'. Het is een ladies night, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat de heren niet welkom zijn. Voor de heren geldt: Just Dress 2 Impress!