Partyflock
 

Dejavu Events

afbeelding Dejavu Events
organisator
SiteSite dejavu-events.nl
E-mailinfo@dejavu-events.nl
AdresTorenallee 20 | Unit 2A
5617 BC
Eindhoven
Nederland
KvK17195802
Oprichting2007
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudvimeo

Informatie

Sinds het jaar 2007 is Dejavu Events actief in het organiseren van evenementen. Het is opgezet door drie jonge ondernemers met een passie voor het vak. Wat begon als een hobby is uitgegroeid tot een professionele organisatie, die zich landelijk op de kaart wilt zetten.

Naast de eigen evenementen is Dejavu Events ook gespecialiseerd in advies, conceptontwikkeling, boekingen, promotie, communicatie en participatie. Wij werken nauw samen met een aantal vaste betrouwbare partners, loyaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.
12 juni 2010
Foto's, Salvationz, 12 juni 2010, E3 Strand, Eersel
6 november 2008
Foto's, OffCourse040, 6 november 2008, Rembrandt, Eindhoven
Nieuws
Op zondag 28 juli 2019 vindt de 2de editie van R&B Sunday Outdoor plaats te Kerkrade, aan de voet van Music Dome. Voor deze 2de editie heeft de organisatie drie grote namen weten te strikken. Frenna, Josylvio en Bizzey strijken neer op de Roda Boulavard. De verkoop is inmiddels gestart en het ziet ernaar uit dat het evenement gaat uitverkopen. Jij kunt via Partyflock 2 x 2 tickets winnen. 26
Na de succesvolle, uitverkochte eerste editie van Urban Music Festival eerder dit jaar komt er een tweede editie op vrijdag 3 november.
In heel Nederland is het nu wel bekend, dat er eindelijk na al die jaren in onze hoofdstad "Amsterdam" een festival plaats zal vinden op koningsdag, die geheel in het teken staat van de nummer 1 muziekstroming van het moment urban.
Urban music
21 januari 2017
Het is bijna zover! Vrijdag 27 januari 2017 wordt een memorabele dag in Nijmegen. Dit is de dag dat een afgeladen kube honigcomplex van 'top tot teen' zal trillen door de dansende mensen op het urban music festival!
Na vier compleet uitverkochte edities komt Urban Music Festival op breed verzoek naar Nijmegen. De plaats waar je moet zijn voor het grootste indoor festival van Nederland, is voor Nijmegen De Kube. Voor deze aangelegenheid zal het Honigcomplex op vrijdag 27 januari geheel worden omgetoverd in een waar Urban-walhalla. Niets anders dan de dikste live acts van Nederland zullen de revue passeren, samen met de hotste deejays van dit moment. Bij UMF brengen ze alleen het beste van het beste!
Na een dik uitverkochte eerste editie van het Urban Music Festival is het zaterdag 12 maart tijd voor de opvolger. Deze keer 'even bigger and better' met alleen maar toppers on stage! Waarom deze editie nog harder wordt?! Omdat de organisatie heeft naar haar bezoekers. Er is een line-up met maar liefst twaalf live artiesten/acts van de bovenste plank uit de urban scene in Nederland. Daarnaast de tien hotste deejays van dit moment en als dat nog niet genoeg is, hebben ze de dertien meest opvallende talenten uit de scene bij elkaar gebracht in de Fitzz Stage.
Wat krijg je als je de twee meest populaire R&B concepten van Nederland (en zelfs het buitenland) samenvoegt? Het dikste urban indoor festival XXL dat Nederland ooit heeft gezien! De organisaties van Soixante Neuf en R&B Sunday hebben samen de vetste locatie van Eindhoven gestrikt: Het Klokgebouw. Hier zal Soixante Neuf samen met jou en vele andere party people op vrijdag 9 oktober helemaal los gaan, met alleen maar de dikste namen uit de scene! Verwacht een mega dikke XXL editie van formaat!
Bijna drie jaar lekker gaan in, voor Dejavu Events inmiddels tweede hometown, Breda met R&B Sunday! Met op 7 september: Tenko, DirtyDice, Naviday & MC Nas-T.
Vrijdag 25 april is de allereerste Koningsnacht van Nederland en dat moet natuurlijk keihard gevierd worden! Zorg dat je er dan ook bij bent op deze heugelijke oranje nacht. Soixante Neuf komt vrijdag 25 april naar Kerkplein, dus je weet wat dat betekent: 'party till you drop'!
Vrijdag 14 maart is het weer zover, dan bundelen de organisaties van Soixante Neuf en Dejavu Events wederom hun krachten om samen in de Kerkplein te Breda R&B All Stars te presenteren. Het event dat al maandelijks in Amsterdam en Utrecht volle zalen trekt en ook in Helmond zijn furore heeft gemaakt, zal op vrijdag 14 maart wederom spetteren in Breda. Als headliner heeft de organisatie niemand minder dan dj Prime van Team Encore Amsterdam. Daarnaast kun je de lekkerste R&B, Hip Hop, Dance Hall en andere eclectische tunes verwachten op deze magische avond.

7 waarderingen

afterisland
so als jullie dit salvations jaar hebben georganideer zwaar bagger mensen
JEEETJE!
zo moet het!
Allemaal super geregeld
-M.
Toppers
rubenk84
top organisatie!
CEZAR Dejavu
Originele designs van promotie, bezoeker staat centraal.­