Partyflock
 

Millers

op de kaart
Millers
12 juni 2018
AdresPlein 8
2511 CR
Den Haag
Nederland Nederland
Telefoon+31 70 362 9043
SiteSite millersdenhaag.nl
E-mailinfo@millersdenhaag.nl
Linksfacebookpagex
Minimumleeftijd21
Opvolger van Crystal.
Boek een overnachting in of in de buurt van Millers via Booking.com.

Uitgaansagenda Millers

Laatste feest was op dinsdag 4 augustus 2020: Tequila Tuesdays
Statistieken
132·feesten
geen·in de toekomst
132·in het verleden
18·nieuwsberichten
236·bezoekers · herkomst
203·unieke bezoekers
244Partyflockfans
2·opmerkingen
goed·stemresultaat (10.7602 stemmen)
Nieuws
Op zaterdag 1 september hop je in de Hofstad van de ene club naar de andere tijdens de allereerste editie van Clubhopping The Hague.
Millers NYE Special
12 november 2015
Zoals ieder jaar zal Millers ook dit jaar weer acte de presence geven als het gaat om oudejaarsavond. Na vijf uitverkochte edities kunnen ze ook dit jaar met trots zeggen dat de line-up weer van het hoogste niveau is. Een combinatie van de gevestigde orde met talenten die hét er momenteel toe doen zijn ook dit jaar weer de ingrediënten. Van 22:00 tot 06:00 uur kun je jezelf laten gaan in het volgende muzikale spektakel.
Mansion is back
7 augustus 2014
Op 6 september 2014 is Mansion terug in Millers Den Haag. De line-up van deze nacht zal spectaculairder zijn dan ooit. Headline tijdens deze avond is Quintino, ondersteund door Roul and Doors.
Hed Kandi verwelkomt op 31 mei 2014 de lente in de meest beautiful hotspot op Het Plein: Millers Den Haag. International resident DJ Sarah Louise GB en Steven Quarré NL zorgen samen met live muzikanten en entertainment voor een onvergetelijke nacht.
Op zaterdag 7 december laat Dennis van der Geest het publiek in Millers in Den Haag genieten van house muziek van morgen, vandaag en gisteren. Treed binnen en geniet van de feel-good vibes en opzienbarende gastoptredens. Het 'Sounds from the Loft' concept biedt muziek voor een breed publiek.
Brace yourself for the hottest winter in Kandi History! Millers Den Haag zal op 30 november het elegante decor zijn van Hed Kandi - The Winter Ball! Funky Female DJ Phoebe D'Abo zal speciaal overvliegen vanuit London om haar beats ten gehore te brengen.
Hed Kandi braces the new season in the only way they know how...dressing up and going out! Op zaterdag 27 april zal Millers Den Haag worden omgetoverd tot een funky sunset trip waarbij onder begeleiding van de warme beats van Hed Kandi internationel resident Carl Hanaghan en Steven Quarré je je waant op Ibiza's sunny boulevard. 2
Nu de dagen korter en kouder worden is er gelukkig óók nog een lichtpuntje: de nachten worden langer. In plaats van een winterslaap.head straight to the dancefloor voor het jaarlijkse Hed Kandi Winterball. In Retro chique hotspot Millers bestijgt op 17 december de Hed Kandi snow Queen weer haar beruchte troon en het belooft een warm spektakel te worden met de sizzling sound van de Hed Kandi residents.
De maand juli is Mansion-maand want zowel de eerste als de laatste zaterdag van juli voorziet Mansion Millers van twee spectaculaire evenementen met talent uit eigen land! Op 30 juli, de laatste zaterdag in de maand is Haagse bekende Billy the Kit te gast in Millers. Daarnaast: Na een zeer geslaagde eerste editie van Official Dance classics op 24 april in Millers snakken de dance classics weer terug naar de unieke combinatie van de retro stijl en LED-dansvloer van de Haagse hotspot aan het Plein. Dit heeft Millers en Official Dance classics doen besluiten om maandelijks te gaan samenwerken. 1
Na een zeer geslaagde eerste editie van 'Official Dance classics' op 24 april in Millers snakken de Dance classics weer terug naar de unieke combinatie van de retro stijl en LED-dansvloer van de Haagse hotspot aan het Plein.

2 opmerkingen

 
Een geweldige tent!!!! I(L)Millers
Mooie zaak en goed barpersoneel, maar nog nooit zulke respectloze doorgesnoven uitsmijters meegemaakt als hier!