Partyflock
 
­ Nederland

Mansion is back

gepubliceerd door , op
Op 6 september 2014 is Mansion terug in Millers Den Haag. De line-up van deze nacht zal spectaculairder zijn dan ooit. Headline tijdens deze avond is Quintino, ondersteund door Roul and Doors. Quintino is een DJ met een enorme passie voor dance muziek en hij staat op de drempel door te breken tot de top van de hedendaagse wereldwijde muziek industrie. Zijn enorme hit 'Epic' tezamen met zijn samenwerking met legendarische dance artiesten zoals Tiësto en Afrojack alsmede zijn indrukwekkende DJ sets hebben hem gemaakt tot een vaste waarde in de top van de EDM wereld. Quintino reist de hele wereld over om te draaien op de grootste festivals en in de grootste clubs en zal nu terug zijn in Nederland om te draaien in Millers Den Haag.

De avond zal worden geopend door de resident DJ Thomas Hensbroek en afgesloten worden door het fantastische DJ duo Roul and Doors. Met als doel de muziek industrie te verrijken met hun specifieke combinatie van verschillende muziek genres en producties zijn Roul and Doors bekend geworden door gebruik te maken van een unieke combinatie van melodieën, ritme en energie. 2014 Startte in een stroomversnelling nadat hun zeer gewaardeerde track 'Follow the sound' #9 bereikte in de Beatport progressive house top 10. De remix van een van de spectaculairste zangeressen op dit moment, Christina Perri werd direct gedraaid door de grote DJ in de wereld en het optreden naast nummer 1 van de wereld Hardwell in Ushuaïa Ibiza op 19 augustus laat zien hoe groot de waardering voor het geluid van Roul and Doors is.

Naast deze DJ's van wereldformaat zullen er een aantal supporting acts zijn en zal de zaak weer omgetoverd worden in een ruimte vol special effects en verrassingen. De kans om een VIP tafel te krijgen op een feest zoals deze is dichterbij dan ooit! Voor meer info email info@exclusiveproductions.com. Het belooft een nacht te worden om nooit te vergeten!

Tickets kosten € 10,- in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via koop tickets.