Partyflock
 
­ Nederland

Official Dance Classics en Billy the Klit in Millers

gepubliceerd door , op
Mansion presents Billy the Klit!
De maand juli is Mansion-maand want zowel de eerste als de laatste zaterdag van juli voorziet Mansion Millers van twee spectaculaire evenementen met talent uit eigen land! Op 30 juli, de laatste zaterdag in de maand is Haagse bekende Billy the Klit te gast in Millers die samen met zijn MC het dak van Millers weer op de proef zal stellen. Daarnaast zal Mansion deze editie voor meer spektakel zorgen met nieuwe live acts en special effects als nooit te voren.

Billy the Klit die op dit moment op weg is naar een mega hit met zijn nieuwe track 'Don't be shy' loopt al heel wat jaren mee in het Haagse nachtleven. Met bijna alle clubs en meerdere festivals in Nederland op zijn naam breekt Billy overal waar hij komt de tent af met zijn karakteristieke sound en energieke mixes. Billy the Klit is ook zeker geen onbekende bij Millers dus hij zal ongetwijfeld de juiste snaar bij het publiek weten te raken om een sensationele Mansion-editie neer te zetten. Voorafgaand aan Billy draait Millers-resident DJ Sylvo zijn zwoele zomerse sound zoals je dat normaal gesproken van hem in Millers gewend zijn.

Zoals elk evenement in Millers zijn er ook nu VIP arrangementen beschikbaar. Speciaal voor deze Mansion editie zijn de VIP-tafels erop gericht om een spectaculaire avond te beleven. Bent u geïnteresseerd informeer dan via vip@exclusiveproductions.com naar de mogelijkheden.



Official Dance classics elke laatste zondag in Millers!
Na een zeer geslaagde eerste editie van Official Dance classics op 24 april in Millers snakken de dance classics weer terug naar de unieke combinatie van de retro stijl en LED-dansvloer van de Haagse hotspot aan het Plein. Dit heeft Millers en Official Dance classics doen besluiten om maandelijks te gaan samenwerken en dit unieke concept elke laatste zondag van de maand terug te laten keren! De tweede zondageditie van Official Dance classics in Millers zal plaats vinden op zondag 31 juli vanaf 20:00.

Sinds 2011 hebben de befaamde verzamelalbums een eigen, landelijk evenement om iets terug te doen voor alle liefhebbers en supporters van Dance classics. Dit evenement toert onder de naam Official Dance classics door het hele land en neemt gedurende het jaar verschillende grote steden mee terug naar de goede oude tijd. Beleving, sentiment en liefhebberij staan centraal gedurende dit evenement en zullen door middel van zorgvuldig geselecteerde DJs, live artiesten en decor worden gewaarborgd. Het Official Dance classics evenement geeft identiteit aan de verzamel albums en zal ieders verwachtingen overtreffen!

Voor alle liefhebbers en verzamelaars zal Official Dance classics in de toekomst een speciale entree ticket beschikbaar stellen waar, bij aankoop van dit ticket, op het evenement zelf de nieuwste Dance classics CD zal worden uitgereikt. Zo kan u het nuttige met het aangename verenigen en de spectaculaire beleving van de avond tevens op CD mee naar huis nemen!

1 opmerking

 
Billy the Klit lekker hoor (Y)