Partyflock
 
­

Het jaarlijkse Hed Kandi Winterball strijkt neer in Millers Den Haag

gepubliceerd door , op
flyer Hed Kandi
FeestHed Kandi · The Winter Ball
Datumzaterdag 17 december 2011
LocatieMillers Site
Nu de dagen korter en kouder worden is er gelukkig óók nog een lichtpuntje: de nachten worden langer. In plaats van een winterslaap.head straight to the dancefloor voor het jaarlijkse Hed Kandi Winterball. In Retro chique hotspot Millers bestijgt op 17 december de Hed Kandi snow Queen weer haar beruchte troon en het belooft een warm spektakel te worden met de sizzling sound van de Hed Kandi residents. The time has come to de-ice the decks and defrost the dancefloor! De earlybird tickets voor deze editie zijn reeds uitverkocht.

Snowflakes and Kandi stars
Nog nooit is het hartje winter zo warm geweest in Den Haag met Hed Kandi residents Sarah Louise Verenigd Koninkrijk en Steven Quarré Nederland. Sarah Louise deed voor Hed Kandi alle windhoeken van de wereld aan, van VIP partys tot het enorme Creamfields en is een graag geziene gast op het befaamde Ministry of Sound Radio. Ze omschrijft Hed Kandi als 'the only brand in the world where the people are just as beautifull as the club itself'. Steven Quarré behoeft met zijn vele optredens op de Hed Kandi edities in Het Paard eigenlijk geen introductie meer. Ook hij reisde voor Hed Kandi de hele wereld over van Vancouver en Parijs, tot Barcelona en Dubai. Met als hoogtepunt zijn optreden in spiritual home of house music: Space Ibiza.

Winter Wonderland
Daarnaast beloven ook de muzikale bijdragen van MC Choral en Saxy Mr S. de warme temperaturen flink aan te wakkeren. Met het Hed Kandi decor dat speciaal overgevlogen wordt uit Londen wordt Millers voor dit much talked about Winterball omgetoverd tot een waar Winter Wonderland. Tel daarbij de Hed Kandi snow girls op en er is geen twijfel mogelijk.. It's the most wonderfull time of the year!

Step into a snowcovered winter wonderland clearing under a sparkling night sky filled with disco balls, snow flakes and Kandi stars.

Ticketsales
Hed Kandi – The Winterball vindt plaats op 17 december in Millers te Den Haag. De earlybird tickets zijn reeds uitverkocht, regulare presale tickets zijn €12,50 (ex fee) en indien nog beschikbaar aan de deur €15,00.
Meer info: www.hedkandi.nl