Partyflock
 

Roepaen Podium

op de kaart
Roepaen
6 februari 2018
AdresKleefseweg 9
6595 NK
Ottersum
Nederland
Telefoon+31 48 55 16 070
SiteSite cultureelpodium.nl
E-mailpodium@roepaen.com
Linksfacebookpageinstagramxyoutube
Boek een overnachting in of in de buurt van Roepaen via Booking.com.

Uitgaansagenda Roepaen

Laatste feest was op zondag 9 juli 2023: Pleinfeest Ottersum

Statistieken

45·feesten
geen·in de toekomst
45·in het verleden
10·nieuwsberichten
26·video's
1679·bezoekers · herkomst
925·unieke bezoekers
61Partyflockfans
121·albumfoto's
zeer goed·stemresultaat (75.9238 stemmen)

Nieuws

Reggae is weer terug bij het klooster van Roepaen te Ottersum, met een gevarieerd programma van steengoeie reggae bands en dj's uit binnen- en buitenland. En voor de complete laidback reggae experience is er nu ook de mogelijkheid om in het prachtige kloosterpark van zaterdag op zondag kamperen, op Roepaen Reggae Camp.
Driedaags festival incl. camping op klooster Maria Roepaen LB met o.a. (Live) Dj's, ruime randprogrammering, hottubs, bizarre optredens en meer.
In het tweede jaar van 12inchCity's In Retraite op klooster Roepaen gaat het festival binnenkort uitverkopen. Voor het eerst zijn er dit jaar zondag-tickets beschikbaar.
Na de zo goed als uitverkochte editie in 2016 is 12inchCity's In Retraite Kloosterfestival weer aanstaande en wel van vrijdag 7 tot en met maandag 10 juli 2017. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, hottubs, massages en spelen zich af met nachtenlang feesten in en rondom het klooster. Dit jaar wederom een fijne mix van de beste dj's in deephouse en techno. Aanvulling op de meer dan 50 dj's zijn een aantal live artiesten die de basis van muziek lijken te hebben uitgevonden. Zij treden op met een heel arsenaal aan instrumenten live on stage.
12inchCity's In Retraite Kloosterfestival beleeft zijn debuuteditie van 8 tot en met 11 juli 2016. Tijdens dit festival wisselen zonovergoten dagen, gevuld met luieren, yoga en sport zich af met nachtenlang feesten in het klooster.
Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 juli strijkt Graefental festival weer neer in het pittoreske klooster van Ottersum (LI). De Duitse labels Kompakt en de Berlijnse legendarische club Salon zur Wilden Renate strijken neer in Ottersum voor wat nu al het leukste festival van de zomer lijkt te worden: Graefental festival.
Jawel. De eerste trip richting het bovenaardse kan weer worden geboekt. Op 11, 12,13 en 14 juli opent Graefenthal wederom haar poorten voor een ongeëvenaard festival. De laatste klank heeft het klooster nog maar nauwelijks verlaten of de volgende editie staat al weer te popelen de Limburgse klei van haar onschuld te ontdoen. En terecht.
Op 12, 13 en 14 juli 2013 opent Klooster Roepaen wederom haar poorten voor Graefenthal. Poorten die niet alleen toegang zullen verschaffen tot een imposant, prachtig oud Klooster in het heuvellandschap van Limburg, maar ook tot een driedaags festival op heilige grond. Even weg uit de ijzige greep van de dagelijkse zonden. Bezin, bid en biecht op het aangename ritme van bovenaardse beats.
Twee dagen retraite in een Het Klooster en je komt er als herboren uit. Zeggen ze. Zo was dat in 2011 en zo zal het zijn in 2012; een relaxte Woodstock sfeer op een idyllisch sprookjesachtig 13e eeuw Het Klooster waar je geheel tot rust kan komen. 1
Het weekend van 7 en 8 juli gaat ook dit jaar weer de boeken in als meest memorabele weekend van heel de zomer. Graefenthal 2012 staat dan bij iedereen weer in de agenda. Dit festival viert zijn tweede verjaardag in een dertiende-eeuws Het Klooster aan het rustig Meanderende riviertje de Niers.