Partyflock
 
­ Nederland

12inchCity presents Graefenthal 2012

gepubliceerd door , op
12inchCity presents Graefenthal 2012
14 mei 2012
Het weekend van 7 en 8 juli gaat ook dit jaar weer de boeken in als meest memorabele weekend van heel de zomer. Graefenthal 2012 staat dan bij iedereen weer in de agenda. Dit festival viert zijn tweede verjaardag in een dertiende-eeuws Het Klooster aan het rustig Meanderende riviertje de Niers. Op een steenworp afstand van het geboortehuis van heilige Nobertus gaan de echte gelukkigen feesten tot ze niet meer kunnen. Voor wie de vorige editie van Graefenthal heeft meegemaakt, weet dat dit een festival extra-ordinaire wordt. Een heerlijke 'melting pot' van mensen, culturen en die-hards. Het circus dat Graefenthal 2012 heet.

Op het complex van 5 hectare word je op zaterdag 7 en zondag 8 juli 33 uur betoverd door de beste dj-s in het engelen-woud, de hemelse kapel, de ontelbare gangetjes, de donkerste krochten, de camping aan een kabbelend riviertje en uiteraard veel, heel veel lieve mooie meisjes en flexe boys van de vorige editie. De festival-zielen kunnen weer genieten van een groot aantal bedreven platendraaiers die achter de tafels schuiven en deze unieke locatie is de cherry on the cake. Graefenthal 2012 is Woodstock-ish en ook 12inchCity gelooft in two days love, peace, happiness and a lot of music. Op de camping rook je met je vrienden een vredespijp in je tipi terwijl je luistert naar de klanken van de beats van de dj ergens in de verte. Met een kano voel je je de Hiawatha van de Lage Landen. Alleen dat gevoel is al de moeite waard.

Line up
De line-up voor Graefenthal 2012 is zo goed als afgerond. De laatste bevestigingen zijn binnen en 12inchCity kan nu al bijna 50 hele dikke namen bekendmaken.
Bijzonder dit jaar is een hele fijne samenwerking met de boys&girls van 3Gram en Slapfunk. 12inchCity kan zich geen betere interim burgemeesters voorstellen. Graefenthal 2012 kan de sleutel van de toegangspoort daarom vol vertrouwen met hen delen.

Graefenthal 2012 is het Elysium onder de festivals. En tevens heeft Graefenthal een nominatie van de Gouden Kabouter Award 2011 op zak. Beter mis je de editie in 2012 niet.

Haal nu je kaarten online via www.12inchCity.nl/tickets