Partyflock

De PIT

 

De PIT

op de kaart
PIT (afbeelding)
AdresKorte Kerkstraat 28
4531 CL
Terneuzen
Nederland
SiteSite podiuminterneuzen.nl
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit350
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van PIT via Booking.com.Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Party agenda PIT
Laatste feest was op maandag 1 januari 2018: VOLT NYE
Statistieken


x
35·feesten
geen·in de toekomst
35·in het verleden
7·nieuwsberichten
587·kliks
513·bezoekers · herkomst
253·unieke bezoekers
13Partyflockfans
2.2 KFacebooklikes
77·albumfoto's
5·opmerkingen
goed·stemresultaat (262 stemmen)
Nieuws
De afgelopen jaren is Drum & Bass een beweging geworden in Zeeland. Wat begon als een kleine groep liefhebbers is uitgegroeid tot een heuse scène.
De Volt-crew strijkt weer neer in De PIT om feestelijk het nieuwe jaar in te luiden. Hiervoor hebben ze de beste Zeeuwse DJ's uitgenodigd en als headliner niemand minder dan het enorm succesvolle collectief banganagangbangers.
De jongens van Volt Events hebben de smaak goed te pakken en halen weer een groot drum&bass label naar Terneuzen. Met verschillende internationale DJ's, maar zoals altijd ook lokale talenten. Helaas zijn de artiesten nog geheim, maar deze worden binnenkort bekend gemaakt!
Het feest in Terneuzen waar je bij moet zijn geweest, waar de beste EDM gedraaid wordt door verschillende DJ's. Met deze keer special guests als STTRBSTN en MC Tricky Gullivan, o.a. bekend van NightHype.
Volt gaat nóg groter. Volt haalt voor de komende editie het bekende Vlaamse label Radar Records naar hun home base De PIT. De line-up bestaat uit Murdock, T & Sugah, NCT, Doctrine, Oorgasme, E-dict, SkaffaRaffa en DJ-contest winnaar Tiydel. Grote namen in de DNB wereld, voor maar €10,-per kaartje in de voorverkoop. Iedereen is welkom vanaf 21:00 uur en gaat naar schatting tot 04:00 uur door.
VOLT gaat nóg groter. Volt haalt voor de komende editie het bekende Vlaamse label Radar Records naar hun home base De PIT. De line-up bestaat uit Murdock, T & Sugah, NCT, Doctrine, Oorgasme, E-dict, SkaffaRaffa en DJ-contest winnaar Tiydel. Grote namen in de DNB wereld, voor maar €10 per kaartje in de voorverkoop.
Zaterdag 27 februari zal de eerste DJ contest in De PIT plaatsvinden. Tijdens deze avond krijgen jonge regionale DJ's uit alle genres kans om hun expertise te laten zien. Deelnemers worden beoordeeld door een jury bestaande uit de organisatoren van VOLT, Oorgasme & Friends, en I Love House. 1

5 opmerkingen

ghehe