Partyflock
 

Westergasterrein

op de kaart
Westergasterrein
5 oktober 2022
AdresKlönneplein 1
1014 DD
Amsterdam
Nederland
SiteSite westergasfabriek.nl
E-mailinfo@westergasfabriek.nl
Linksfacebookpageinstagram
Boek een overnachting in of in de buurt van Westergasterrein via Booking.com.
5 juli 2014
Foto's, Pitch Festival, 5 juli 2014, Westergasterrein, Amsterdam
29 april 2009
Foto's, Rekord3r 'live', 29 april 2009, Westergasterrein, Amsterdam

Nieuws

Voor liefhebbers van cannabis evenementen zal het festivalseizoen wat langer op zich laten wachten dan normaal. Op 20 april (420) zal er nog niets georganiseerd mogen worden. Aangezien andere internationale cannabis festivals doorgaans ook in het voorjaar plaatsvinden, is er op korte termijn weinig hoop. Toch staan er al wat mooie groene feestjes gepland voor het najaar. Dat heeft één voordeel: je hebt genoeg tijd om je daar goed op voor te bereiden en je eigen voorraadje wiet te kweken. Zo kun je met gevulde zakken de hele dag genieten. Zin in? Dit zijn je opties! 1
Audio Obscura maakt zich op voor een speciaal feest op 1 februari in de Gashouder, Westergas in Amsterdam. In het midden van de bewegende kunstinstallatie SKALAR van Kangding Ray en Christopher Bauder zal niemand minder dan Peggy Gou optreden. De Zuid-Koreaanse super ster staat bekend om haar dromerige flow in haar tracks, zoals te horen in haar grote hit van 2019 'Starry Night'.
De sensationele audiovisuele bewegende kunstinstallatie SKALAR van lichtkunstenaar Christopher Bauder en muzikant Kangding Ray zal in januari 2020 in Amsterdam te zien zijn. Deze grootschalige artistieke productie is een samenwerking tussen de Berlijnse ontwerp- en kunst studio WHITEvoid, Amsterdamse dance promotors Audio Obscura en Westergas, een van de belangrijkste culturele locaties van de stad.
Na de A'dam Toren heeft ondernemer Duncan Stutterheim ook de zeventien gebouwen van de Westergasfabriek overgenomen. 33
Cartel gaat een samenwerking aan met De WesterUnie en viert na een jaar afwezigheid Koningsdag weer met een gratis feest. Het evenement vindt overdag plaats voor de deur van de WesterUnie, op het Klonneplein in Amsterdam. Aansluitend gaat het feest tot 05.00 's nachts door in de WesterUnie, WesterLiefde en het Transformatorhuis.
Waarom het einde van het jaar niet een dagje eerder vieren op 30 december? Net als de voorgaande jaren vindt het plaats in de WesterUnie, WesterLiefde en Transformatorhuis. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagd 2014 met ADE, STRAF_WERK festival, Kingsnight en natuurlijk de Noir Music Showcase. Genoeg reden voor een feestje!
Op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli 2014 vindt de vierde editie van Pitch plaats in Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Eerder werd al bekend dat o.a. Massive Attack, Caribou, Banks en FKA Twigs dit jaar op Pitch staan. Afgelopen week werden zestien nieuwe namen aan het programma toegevoegd.
Op 26 april bundelen Bla Bla Music, STRAF_WERK, The Core & de WesterUnie de krachten samen met een nieuw concept: The Union. Dit in- en outdoor festival is het nieuwe Amsterdamse stadsfestival in het Westerpark. Een eenheid, een formatie, een sterk verbond van Amsterdamse organisaties.
Massive Attack, Richie Hawtin, SBTRKT, Caribou, Moderat, Darkside en nog veel meer acts komen op vrijdag 4 en zaterdag 5 juli naar de vierde editie van PITCH in het Cultuurpark Westergasfabriek te Amsterdam. 2
De eerste namen voor de derde editie van Pitch zijn bekend: o.a. James Blake (live), Disclosure (live), Jamie Lidell, Bonobo en Django Django komen op 5 en 6 juli naar het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. De kaartverkoop start vandaag om 11:00. 2