Partyflock
 

Milkshake Festival

afbeelding Milkshake Festival
concept
Concept van & .
SiteSite milkshakefestival.com
E-mailmarieke@dolhouse.nl
AdresAmsterdam
Nederland
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube

Informatie

What happens when the unique Free Love and Tolerance Policy of two of the biggest clubs in Amsterdam be thrown in a blender together with a dose of liberalism, art, culture, entertainment and creativity?
Nieuws
Milkshake Festival strijkt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli neer op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam Nieuw-West. Daar worden twee keer een diner en éénmaal een brunch in de stijl van het festival georganiseerd. Per evenement zijn er, in overeenstemming met de geldende Corona-maatregelen van het RIVM, honderd plekken beschikbaar.
De negende editie van Milkshake Festival, 25 & 26 juli 2020 op het terrein van de Westergas in Amsterdam, is volledig uitverkocht. Zowel op zaterdag als zondag passeren 18.000 bezoekers de kassa's. Niet eerder kon de organisatie al zo vroeg 'sold out' op de website vermelden. Organisator Marieke Samallo: "Wij springen hierdoor natuurlijk een gat in de lucht. Het is mooi om te zien dat een grote groep mensen behoefte heeft aan een festival waarin we de identiteit vieren, maar ook liefde voor humanity."
Op vrijdag 26 juli vindt, inmiddels voor de vierde keer op rij, Mini Milkshake plaats. De stichting For All Who Love Foundation ontvangt dan zo'n 750 verstandelijk beperkten die samen met hun begeleiders een Mini Milkshake experience ondergaan.
Vier LHBTQIA+ koppels kunnen elkaar het ja-woord geven tijdens de aanstaande editie van Milkshake Festival, zaterdag 27 en zondag 28 juli op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. 4
Spice Girl Melanie C komt met Sink The Pink naar Milkshake Festival. Op zondag 28 juli brengen zij alle grote hits van The Spice Girls in een voor Nederland uniek optreden.
Milkshake festival
18 oktober 2017
Milkshake festival, zaterdag 28 en zondag 29 juli in het Amsterdamse Westerpark, heeft als nieuwe toevoeging een camping genaamd "Camp Milkshake" die van vrijdag 27 tot en met 30 juli toegankelijk is.
Milkshake festival, the world's most open-minded music festival taking place in Amsterdam is taking place this Saturday 29th and Sunday 30th July and to celebrate, have revealed some more weird and wonderful festival happenings to get you in the mood. Now in its sixth year, Milkshake is a true celebration of diversity and freedom of expression, created from the thought that 'nothing should be mandatory and anything is possible'. Here's 10 reasons why this year's event is not to be missed!
Op maandagavond 10 april heeft Milkshake Festival een award gewonnen op de Gouden Kabouters, namelijk 'Partij van de Gezelligheid'.
Milkshake Festival, zaterdag 29 en zondag 30 juli in het Amsterdamse Westerpark, brengt Wham'bam Thank You Ma'am, een ode aan Wham, ter ere van de onlangs overleden George Michael.
Het Milkshake Festival bestaat dit jaar vijf jaar en dat wordt gevierd met een speciale Mini Milkshake voor jongeren met een beperking. Het Mini Milkshake Festival staat voor 29 juli gepland, een dag voor de start van 'het grote Milkshake'. 4