Partyflock
 
­ Nederland

The Magic Milkshake Soiree op dakterras van Restaurant Bureau Amsterdam

gepubliceerd door , op
The Magic Milkshake Soiree
24 juni 2020
FeestThe Magic Milkshake Soiree · Supertoys
Datumvrijdag 24 juli 2020
LocatieBureau
FeestThe Magic Milkshake Soiree · Totally Drag Brunch
Datumzaterdag 25 juli 2020
LocatieBureau
FeestThe Magic Milkshake Soiree · Vieze Poezendek
Datumzaterdag 25 juli 2020
LocatieWesterpark Site
Milkshake Festival strijkt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juli neer op het dakterras van Restaurant Bureau in Amsterdam Nieuw-West. Daar worden twee keer een diner en éénmaal een brunch in de stijl van het festival georganiseerd. Per evenement zijn er, in overeenstemming met de geldende Corona-maatregelen van het RIVM, honderd plekken beschikbaar. Reserveren voor het driegangendiner met drankje is vanaf 24 juni, 12.00 uur, mogelijk via: milkshakefestival.com

Met The Magic Milkshake Soiree krijgt een gelimiteerd aantal bezoekers de kans toch een beetje Milkshake mee te maken. De diners vertegenwoordigen de twee hoofdpodia van het festival; 'Supertoys' en 'Vieze Poezendek' en de brunch staat in het teken van de 'Totally Drag Brunch'. De Milkshake-supersterren brengen bijpassend entertainment van het festival op kleine schaal aan tafel.

Oorspronkelijk zou de negende editie van het open minded festival op 25 en 26 juli plaats vinden op het terrein van de Westergas. De belangstelling was overweldigend, want halverwege februari kon de organisatie al 'sold out' op de website vermelden. Daarmee was de komst van 18.000 bezoekers op beide dagen verzekerd.

Creatief Directeur Marieke Samallo: 'We zijn ons publiek enorm dankbaar voor de loyaliteit en support. Maar liefst 95% van onze ticketkopers heeft besloten hun kaartje te houden voor de editie in 2021, een overweldigend hoog aantal. Daarnaast is het voor ons heel belangrijk om hardgeraakte artiesten en entertainers op deze manier te steunen door ze alsnog een opdracht te kunnen geven tijdens het Milkshake weekend.'

De bezoekers van The Magic Milkshake Soiree worden vanaf een aantal centrale punten in Amsterdam gehaald en teruggebracht door de Magnum Pride Ride, om te zorgen dat de gasten veilig en gratis thuiskomen. Dit is een voortzetting van de Pride actie uit 2019, toen liet het ijsmerk een tiental taxi's door de stad rijden om de kwetsbare doelgroepen veilig door de stad te verplaatsen.

De kaartverkoop voor de diners en brunch start op 24 juni 2020 en de tickets zijn € 60,- euro inclusief een 3-gangen diner en een drankje. Mensen met een voucher kunnen deze verzilveren voor een diner of brunch.