Partyflock
 
Interviews · januari 2012
­ Nederland
De 27-jarige Abdelsamad Ben Abdelouahed, die als dj Apster steeds vaker terug te vinden is in de line-ups van buitenlandse dance-evenementen, is een vaste waarde van Afrojack's Wall Recordings team. Volgende week komt Apster's eerste soloplaat 'Goldcoast' uit op Afrojack's label.
DJ Rap: Muziek is mijn zuurstof
woensdag 25 januari 2012
In oktober maakte het Engelse dance magazine DJ Mag hun jaarlijkse DJ Top 100 bekend. Tot verbazing van velen stond er dit keer niet één vrouw in de lijst. Schande!
JP: terug naar waar het begon
donderdag 19 januari 2012
Op 28 januari staat hij voor een 'JP stijl' gevarieerde harddance set ook op Afdeling:HD. We ontmoeten JP na afloop van zijn radioshow Rebel Radio in de radiostudio van de 80 in Amsterdam voor een persoonlijk gesprek. Met passie vertelt hij over de house-scene van vroeger en over die van nu.
Paul Oakenfold: The Legend Returns
woensdag 11 januari 2012
Hij gaat al jaren mee, heeft een hele berg aan producties en remixen op zijn naam staan en houdt zich staande tussen al het jonge dj talent van tegenwoordig. We hebben het natuurlijk over Paul Oakenfold. Hij is terug met een nieuwe compilatie, genaamd "We Are Planet Perfecto vol. 1" en wij van Partyflock laten deze gelegenheid niet voorbij gaan en vragen Paul net voor de kerst het hemd van het lijf.
De uit Canada afkomstige Max Graham heeft een wonderschoon 2011 achter zich: zijn nieuwe Cycles compilatie, een scala aan producties en remixen en ga zo maar door. We blikken terug op 2011 en we willen natuurlijk weten wat wij kunnen verwachten van Max Graham in 2012.
Apster: voorbereiding op het grote werk28 jan 2012
DJ Rap: Muziek is mijn zuurstof25 jan 2012
JP: terug naar waar het begon19 jan 2012
Paul Oakenfold: The Legend Returns11 jan 2012
Max Graham: More yoga, less Twitter4 jan 2012