Partyflock

Tommy Pulse - Music is life

 

Tommy Pulse - Music is life

door , gepubliceerd op
Veel mensen kennen de naam Tommy Pulse, maar wie gaat er eigenlijk schuil achter deze naam? Kun je meer over jezelf vertellen? Werk je fulltime aan je muziek of heb je naast de muziekwereld nog een andere carrière? Kortom: wie ben je?
Mijn echte naam is Bas Tichelaar, ik ben in 1978 door effect met rechts in Amsterdam geproduceerd door mijn Indonesische vader Hendry en mijn Nederlandse moeder Trudy, maar woon tegenwoordig in het kunstzinnige en vooral muzikale havenstadje Hoorn. Ik hou me met meerdere hobby's bezig dan alleen muziek maken, maar doe eigenlijk wel alleen dingen die met muziek te maken hebben. Ik produceer naast remixen voor anderen en tracks voor mijn eigen label ook vst-plugins, en dan vooral softwarematige synthesizers, computerprogrammaatjes waar geluiden uitkomen die je kunt gebruiken in combinatie met sequencers en muziekprogramma's als Cubase, Logic, Fruity Loops en meer van dat soort programma's. En om meteen maar reclame te maken, op www.tpworks.nl kun je een demo downloaden van de T-Pulse vsti (alleen voor Windows).


[photo id=188530 size=medium left clear]
Je bent vandaag de dag erg actief in het harddancewereldje, zowel wat draaien als produceren betreft. Maar volgens mij is dat niet altijd zo geweest, ik herinner me dat je tig alter ego's had enkele jaren geleden. Medicine Men, Headz Up en R.B.A. zijn enkele van die namen, maar je hebt ook meegewerkt aan de platen van o.a. Astrid. Onder de naam Tommy Pulse ben je pas sinds een jaar of twee geleden echt bekend aan het worden. Heb je 'vroeger' onder andere namen opgetreden? Of is je DJ carrière nog niet zo oud als je producersloopbaan?
Nou, ik ben ooit in een ver verleden begonnen met draaien. Mijn setup was een vooroorlogse mixer en mijn draaitafels waren van die dingen waarvan je de snelheid van de plaat kon regelen met een draaiknop. Echt verschrikkelijk om mee te mixen maar in die tijd waren het m'n eerste stapjes. Toen ik op een gegeven moment vaker naar feesten ging, hoorde ik DJ's platen draaien waarvan ik toen al dacht (terwijl ik nog niet eens apparatuur had haha): "Mwuah, dat kan ik beter maken" of "Hmmm, daar had wel wat meer bass in gemogen". Uiteindelijk heb ik die piepende oerdraaitafels verkocht om serieuze gear te kopen en dat werd een Atari-ste en een Ensoniq ASR-10 sampler, waar ik bijna failliet mee ging.

Ik ben toen samen met een vriend begonnen met het produceren van hardcore, onder de naam Virus, waarmee we platen hebben uitgebracht op het toenmalige ID&T label en het Masters of Hardcore label. Ook leerden we in die tijd Sebastian Hoff (DJ Promo) kennen, die toen nog geen hardcore maakte maar wel een hardcore radioshow had (Wildgroei), waar ik altijd bandjes met nieuwe hardcore nummers heen bracht zodat hij ze op de radio kon draaien. Met het Virus project hadden we tevens een geweldige live-act (ahum) waarmee we ondermeer op Thunderdome en Speedrazor hebben opgetreden. Als ik daar aan terug denk kun je me echt opvegen. Stonden we daar op het podium, totaal doorgedraaid, muts op, gezicht zwart geschminkt, ogen wit, schreeuwend in de mic... Blah blah, hardcore modderfokkers, enzo. Je kent het wel. Erg gezellig, goede herinneringen.

Na deze hardcore tijd heb ik flink wat platen uitgebracht onder nog meer pseudoniemen zoals Medicine Men, R.B.A. (waarvan 'No Alternative' de bekendste is), Headz Up, maar ik produceerde ook een aantal DJ Astrid releases (o.a. Twinkle). Ik bracht platen uit bij o.a. Purple Eye en Warner Bros. en maakte remixen voor ondermeer het project System F van Ferry Corsten. Na een tijdje wilde ik het draaien ook wel weer oppikken en heb toen m'n eerste goede tafels (de roemruchte, niet-te-verslijten Technics 1200's) gekocht. Op een gegeven moment kwam er een kink in de productiekabel en was ik het een beetje zat dat iedereen behalve ik een veer in z'n kont kreeg voor tracks die ik gemaakt had. Eigenlijk heb ik toen alles en iedereen, zowel producers als platenmaatschappijen, vaarwel gezegd en ben naar Sebastian Hoff gegaan die intussen een flink bedrijf (Third Movement) had opgebouwd met een leuk aantal platenlabels. Ik heb hem toen gevraagd of ik een eigen label kon beginnen onder zijn vleugels. Die stiekemerd had m'n carriére in al die jaren gevolgd en was meteen enthousiast. Na een aantal weken was de eerste release 'Cold Days' een feit en Tommy Pulse was geboren.


[photo id=210438 size=medium right clear]
Ten tijde van de release van 'The Answer' zo'n jaar of twee geleden, draaide zo'n beetje elke zichzelf respecterende
hardtrance DJ die track. Je was al redelijk bekend door eerdere releases als 'Anger' en 'Cold Days', maar is er tussen 'The Answer' en nu veel voor je veranderd?

Ik denk het wel. Tegenwoordig heb ik meer boekingen dan toen en je merkt dat er niet alleen uit Nederland interesse is maar ook uit Engeland, Zwitserland, Duitsland, Scandinavische landen en zelfs Canada en Australië doen vrolijk mee. Ook sta ik dit jaar op een aantal grote festivals, denk aan In Qontrol, Dance Valley 2006 en Ground Zero Festival 2006 maar ook in het buitenland op bijvoorbeeld Goliath en Mythos Rave in Zwitserland. Ook wat compilaties betreft zie je dat je steeds meer naamsbekendheid begint te krijgen.

Dat klinkt zeker niet verkeerd, de stijgende lijn is dus duidelijk te zien. Maareu, een boeking in Australië? Vertel!
Ja het is de laatste tijd steeds drukker aan het worden. Doe ik toch íets goed denk ik haha. Zoals ik al aangaf word ik met regelmaat geboekt in het buitenland, zo stond ik met Fausto al op Supernova in Academy Brixton en draaide ik op Breathe, een feest van de Engelse harddanceheroes Cally & Juice. Wat overigens erg leuk was! Ook sta ik eind augustus op Goodgreef samen met Eddie Halliwell, Judge Jules en Scot Project. Ja, en Australië! Ik denk dat 65% van de compilaties die we pakken uit Australië komt en er is al een tijdje interesse vanuit verschillende hoeken om daar een tour te doen en daar zijn we nu mee bezig. De datum (9 september) is een richtdatum en ligt nog niet vast, maar het zal rond die tijd wel gaan gebeuren.

Je plaat 'Creep' is het officiële anthem van het nieuwe Ground Zero Festival 2006 Festival. Is de plaat echt geïnspireerd op het aanstaande festival? Of is het toeval dat de sound van de track erg duister en hard aandoet, net als de aankondiging van Ground Zero Festival 2006?
Het is een vrij stevige plaat waar ik al mee bezig was toen UDC me vroeg om het anthem te maken voor een nieuw concept. Ik stuurde toen een stukje van 'Creep' en ze waren meteen verkocht. De track wordt ondermeer gebruikt in de radio-, internet- en tv-reclame voor het feest.

­[img ]http://www.hollandrocks.nl/rev/images/tommy_pulse_in_2005.101470.jpg[/img] ­[img]http://www.hollandrocks.nl/rev/images/tommy_pulse_in_2005.101470.jpg[/img] ­[img]http://www.hollandrocks.nl/rev/images/tommy_pulse_in_2005.101470.jpg[/img] ­[img]http://www.hollandrocks.nl/rev/images/tommy_pulse_in_2005.101470.jpg[/img] ­[img width=120 height=119]http://www.hollandrocks.nl/rev/images/tommy_pulse_in_2005.101470.jpg[/img]

Op je album, dat vorig jaar uitkwam, staan elf goede tot zeer goede tracks en de demo van je T-Pulse plugin. Op de één of andere manier weet je altijd je totaal eigen sound aan elke productie mee te geven, zonder dat ze allemaal hetzelfde klinken. Waar haal je je inspiratie vandaan? Ga je gewoon zitten en begin je wat in het wilde weg te pielen met een keyboard of heb je altijd echt een gestructureerd idee in je hoofd van wat je wil maken? En is dat ook de reden dat je zo'n aparte, eigen stijl hebt ontwikkeld?
Ik haal de inspiratie overal wel vandaan. Vaak als ik in het buitenland ben geweest, poppen ideeën op maar ook kan ik 's ochtends wakker worden en iets gedroomd hebben waardoor ik bepaalde ideeën krijg. Als ik aan de slag ga, heb ik eigenlijk altijd wel een soort chaos van ideeën in m'n hoofd die ik dan probeer uit te werken tot een kloppend en stampend geheel. Ik probeer eigenlijk altijd een soort swing in m'n muziek te houden zodat het niet te statisch klinkt. Op dit moment ben ik bezig met een nieuw album, wat ergens volgend jaar moet gaan uitkomen, waarop ik een aantal nieuwe dingen uit ga proberen en er dit keer een soort verhaal van ga proberen te maken.


[photo id=173806 size=medium right clear]
De afgelopen maanden heb je een behoorlijk grote hit gehad met 'Pirates', de plaat die je samen met Fausto maakte en uitkwam op diens Excessive Records. Gaan we meer van dit soort samenwerkingen zien in de toekomst of was dit een eenmalig uitstapje?Een succes was het zeker, we hebben op nummer 1 gestaan in de charts van www.germantrance.com en staan nu op 1 op www.4djsonly.com. En ik ga absoluut vaker dit soort samenwerkingen doen, en zeker meer met Fausto. Sterker nog, we zijn al bezig aan een nieuwe plaat! Ik kan het erg goed met hem vinden, ook productioneel gezien (wat ook wel belangrijk is voor een goeie plaat, haha) en we lachen wat af als we weer eens, met een paar haringen achter onze kiezen, zitten te stinken in de studio. Toch ben ik normaal gesproken niet iemand die makkelijk samenwerkt met anderen, ik ben toch meer de einzelgänger die in z'n eentje in een donkere muffe studio tussen de apparatuur en lampjes zit te pielen aan een nieuw recept.

Wat zijn de plannen voor de toekomst? Meer vst's? Nieuwe samenwerkingen? Nieuwe releases van Stealth Industries? Misschien Tommy Pulse Live?
Ik ben bezig met een nieuwe plugin die, denk ik, erg veel stof gaat doen opwaaien in zowel soft- als hardwareland. Voor deze plugin ga ik ook gebruik maken van een groot software distributiecentrum zodat ie over de hele planeet verspreid komt te liggen. Over de plugin zelf kan ik op dit moment nog niet teveel zeggen.
Uiteraard zit er een nieuwe release op Stealth Industries aan te komen, met deze release ga ik weer een iets andere kant op qua stijl. Een beetje in te trand van 'Pirates' maar toch niet helemaal. Ook wat trancier in ieder geval. Tevens ben ik bezig met m'n nieuwe album dat, zoals gezegd, ergens volgend jaar moet gaan uitkomen. Ik doe ook nog een aantal remixen, waaronder een remix voor Brooklyn Bounce en R.B.A. (juist!) en ik ben bezig met een producer uit New York die onder meer remixen heeft gedaan voor U2 en Michael Jackson. En 'Tommy Pulse live'? Ik denk dat je me in de toekomst wel live gaat zien... Als Tommy Pulse? Wie weet!

En daar is 'ie weer: Charly's Choise List! Je kent inmiddels het principe wel, here we go:

Wit of bruin brood?
Bruin brood met pitjes en nootjes.
PC of Imac? Iedereen zweert bij Mac voor de stabiliteit, maar geef mij maar een PC voor muziek, hoewel ik nog wel een Mac wil aanschaffen voor 3D rendering en videobewerking.
WK voetbal of Tour de France? Ik vind wielrennen kijken net als dansen op muziek van BZN. Voetbal dus.
Pioneer DJM600 of Dateq Apollo? Hmmm, lastig. De Pioneer is tegenwoordig zo'n beetje de standaard mixer in clubs en leuk om z'n effecten. De Dateq is een stuk robuuster en kwalitatief beter van geluid. Maar ik ga toch voor de Pioneer voor het mixplezier.
CD of vinyl? Vinyl, hoewel cd's bijna niet meer weg te denken zijn in een DJ-set. Bovendien sjouw je je een breuk met vinyl.
Produceren of draaien? Ook zo'n leuke... Het is een beetje appels met peren vergelijken. Met produceren kan ik meer mijn fantasie en inspiratie kwijt dan met draaien. Produceren dus.
Eten: Italiaans of Thais?
Ben gek op beide. Als ik echt moet kiezen, Thais. Met extra sambal.
Vakantie: Frankrijk of Spanje?Kan het nooit echt vinden met Fransen. Spanje dus.
Bier of wodka? Wodka, van bier zit je te snel vol en je hebt meteen een abonnement op naar de wc gaan.
En de laatste, meest onmogelijke vraag ooit: muziek of vrouwen? Haha ja inderdaad lastig. Laat ik het zo zeggen, zonder vrouwen geen muziek.

www.tommypulse.com
www.cb-bookings.com
www.stealthindustries.nl
www.xsifrecords.com
­[img width=626 height=200]http://www.sector-1.com/images/entertainment/upload/1691096362032.jpg[/img]

65 opmerkingen

leuk die t-pulse maar t word nu idd tijd voor een nieuwe vst
Volg Tommy Pulse ook al een tijdje vanuit de tijd van RBA en Virus en vond em destijds al een veelbelovend producer.­
Nadat hij bij Stealth Industries ( TTM ) ging releasen werd mijn gevoel alleen maar bevestigd en maakt de man zeer frisse en originele hardtrance.­
Heb zijn cd ook blind aangeschaft en tot op de dag van vandaag zit hij nog regelmatig in mijn cd speler.­

Respect voor deze man, die ik zeker op Ground Zero ga aanschouwen tussen het geweld van de hardcore area's waar ik veelal zal vertoeven.­

Klasse interview verder met intressante antwoorden.­
Goed interview Charel!! (y)
laatste aanpassing
een van de enige producers die qua proucties nooit teleurstelt.:)

als DJ ook erg fijn om naar te luisteren(y)
laatste aanpassing
ken em ook al een flinke tijd (van Medicine men -voodoo enz) goede producer! (y)
Top producer en dj! mijn nr 1 ;)
Goed interview charly ;p
laatste aanpassing
Je plaat 'Creep' is het officiële anthem van het nieuwe Ground Zero Festival.­ Is de plaat echt geïnspireerd op het aanstaande festival? Of is het toeval dat de sound van de track erg duister en hard aandoet, net als de aankondiging van Ground Zero?
Het is een vrij stevige plaat waar ik al mee bezig was toen UDC me vroeg om het anthem te maken voor een nieuw concept.­ Ik stuurde toen een stukje van 'Creep' en ze waren meteen verkocht.­ De track wordt ondermeer gebruikt in de radio-, internet- en tv-reclame voor het feest.­

Misschien dat ik die ook nog eens krijg te horen. :[

Leuk interview voor de rest. :)
Tommy Pulse :respect:

Ik hoop dat ik het op Ground Zero tot het einde kan volhouden ;)(Y):cheer:
Super producer en goede DJ :)
Meef
Werkzaam bij SEKOIA
Artiest DIR
Uitspraak van Revolting Against op woensdag 28 juni 2006 om 18:51:
Respect voor deze man, die ik zeker op Ground Zero ga aanschouwen tussen het geweld van de hardcore area's waar ik veelal zal vertoeven.­


hijs afsluiter mark;)


dhr tommy pulse heeft heerlijke releases :yes:
aardig fijn om af en toe helemaal weg te dromen in spacy melodietjes :)
Tommy Pulse (Y).
Ik werd verliefd op de man sinds de eerste release van Stealth. 'I will be master' volgde, als meesterlijke samenwerking van mijn idolen. (Scarface (Y) 8) )

Op Impulz Festival éxtra vroeg gekomen om m te horen (hij moest openen) , en toen was ik echt verslaafd. Heb toen Land of the Lost gekocht en bij zijn optreden geweest in mijn straat. (Patronaat)

Hardhouse Academy heb ik helaas moeten missen. Er stond niks op de website van PN en ook niet op de site van Brixton. Hoop dat ie daar snel weer staat want Brixton is echt geweldig. ( Heaven in London ook trouwens.)
Audio Attack had ik m ook gemist wegens het ontbreken van een time-table. Op Club Thrills was ik de enige fan die van begin tot eind heb zitten luisteren :9

Ben tevens gebruiker van T-Pulse. Kenners zullen het horen (Y).
Met Dance Valley en Ground Zero moet ik helaas werken, maar ik vind het echt heel stoer dat de beste man hier staat.
Als een van de weinigen in de hardhouse scene is deze man een muzikant met een gigantische bak kennis en ervaring. Ik heb niets meer dan diep en diep respect voor Tommy Pulse. :lief:
Uitspraak van Knits op woensdag 28 juni 2006 om 22:16:
Hardhouse Academy heb ik helaas moeten missen.­ Er stond niks op de website van PN en ook niet op de site van Brixton.­

Hij heeft ook niet op HHA gedraaid, maar op SuperNova.
goed interview, heeft een stukje openheid, een stukje duidelijkheid, een stukje TRANSPARANTIEEEEE!
fan sinds cold days :)
Zoals altijd weer een top interview :respect:
En Tommy Pulse is zeker een topper! Tot op dancevalley! Dan zullen we er zeker staan!
land of the lost en machine man heb ik al in mijn collectie...zullen vast niet de enige 2 blijven!

Tommy Pulse :respect:
Hey lekker ding,

ben trots op je!!!

Heel veel succes en plezier natuurlijk zaterdag.

Dikke (K)
Erg leuk interview(y)
Uitspraak van LIBOH op woensdag 28 juni 2006 om 22:21:
Hij heeft ook niet op HHA gedraaid, maar op SuperNova.­

Supernova ken ik niet.
Er staat in zijn agenda op zijn website toch echt Hardhouse Academy, en ook op de website van PN staat Tommy Pulse. Al staat er dan een datum van een vrijdag.
Uitspraak van LIBOH op woensdag 28 juni 2006 om 20:15:
Misschien dat ik die ook nog eens krijg te horen

wordt vaak zat gedraaid
Uitspraak van Knits op donderdag 29 juni 2006 om 00:31:
Er staat in zijn agenda op zijn website toch echt Hardhouse Academy, en ook op de website van PN staat Tommy Pulse.­ Al staat er dan een datum van een vrijdag.­

Hij en Marzz (Live) werden gecanceld voor HHA :@

Tommy Pulse :respect:
Uitspraak van technomoppie op donderdag 29 juni 2006 om 00:14:
Hey lekker ding,

ben trots op je!!!

Jij kent ook al die dj's! :p O:)
laatste aanpassing
top recensie weer char..:respect: to tommy!
zeker dat tommy pulse in de top 10 hoort van de wereld
Tommy Pulse :D Leuk is wat achtergrond informatie te lezen. Ik wist eerlijk gezegd nog niet van zijn hardcore verleden. Maar goed wat hij in het heden doet is erg goed :D
Leuk intervieuw :) Er is ook een intervieuw met hem op de UDC site!

Uitspraak van marli -- op donderdag 29 juni 2006 om 13:07:
KLOTE INTERVIEUW!!
SRRY HEB NIET ZOVEEL MET INTERVIEUWSS :$

Is ook niet voor kleuters bedoelt :no:
Leuke interview!

Waardeer wat Tommy Pulse doet. Afgelopen album te vet! En In Qontrol 2004 lekker setje en op XSIF met Fausto ook een vet setje!

Anthem Creed :D kan niet wachten tot ik die zaterdag hoor! Met nog een hoop eigen producties...

Keep up the work!
Goed interview (Y) Hou wel van die lange antwoorden (Y)
Super interview Puzzle!! :bounce:

Voor iedereen die hem in augustus nog een keertje wil aanschouwen. Hij is jurylid tijdens de Voorwaarts!! DJ Contest op 15 en 16 augustus in de Movies.

Dus wil je je talenten laten beoordelen door de master himself schrijf je in... En misschien dat hij ook nog stiekem een paar plaatjes opzet. ;)
leuk interview!
land of the lost vond ik echt een topalbum!!
Sorry Charly...­ Sta je er t zelde voor als ik dan? Gezellig...­ dan zie ik je volgend jaar nog wel!
Die gast is zoo cool en zijn producties zijn net zo goed! keep up the good work!!!

:bounce:
Uitspraak van Beyond therapy op donderdag 29 juni 2006 om 18:32:
Sorry Charly...­ Sta je er t zelde voor als ik dan? Gezellig...­ dan zie ik je volgend jaar nog wel!

Hou op schei uit, nachtmerries heb ik er van! Marktonderzoek... brrrrrr... dus ik gebruik mn tijd tegenwoordig liever voor interviews e.d. ;) Zie je volgende week vast nog wel ergens bij een her :D
Heb direct ff wat gedownload en moet zeggen. Toppie (Y)
Uitspraak van Doei! op woensdag 28 juni 2006 om 19:19:
een van de enige producers die qua proucties nooit teleurstelt.­

(Y)
Tommy Pulse vind ik ook wel een goede producer ja! :)

Onder de naam Virus heeft ie met Guitar Rob ook een paar vette nummers gemaakt b)
laatste aanpassing
E-RASE
Artiest Erase
KEEP UP THE GOOD WORK! TOMMY PULSE RULES!!!
Supernova was toppie.­ Ze draaide erg lekker in Foyer.­ De Academy is altyd wel leuk om daar een nachtje door te gaan.­
Uitspraak van Doei! op woensdag 28 juni 2006 om 19:19:
een van de enige producers die qua proucties nooit teleurstelt

grappig dat Tommy Pulse me elke keer weer kan verassen met zn producties.dan weer beukende hardtrance,vette techno achtige tracks of hardstyle zo als het hoort.maar ook op trance gebied kan hij aardig mee ( Twinkle :respect: )

zn album land of the lost is imo een bijna perfect album waar geen slechte track op staat,ben dan ook zeer benieuwd naar zn volgende

niets dan :respect: voor deze TOP producer en TOP dj
Tommy Pulse :respect:
:respect: Hij is en blijft nog heel lang een topper!!:bounce:Vanavond weer helemaal los op Ground Zero tot het bittere eind:bounce:
(k)
Uitspraak van injected op zaterdag 1 juli 2006 om 11:04:
zn album land of the lost is imo een bijna perfect album waar geen slechte track op staat,ben dan ook zeer benieuwd naar zn volgende

(Y)
Holland's best getalenteerde producer in de stijl die hij maakt. The Answer (L)
Uitspraak van Michaelangelo The 2nd op zaterdag 1 juli 2006 om 18:46:
Holland's best getalenteerde producer in de stijl die hij maakt.­ The Answer

helemaal mee eens

voor de mensen die hem nog niet kennen hier wat 'shots' van zijn een paar van zijn tracks.­geen mix dus maar losse fragmenten

http://www.­binarymanchester.­com/tommypulsetracks.­mp3
laatste aanpassing
Veel respect voor deze jongen.­ Productioneel gezien voor mijn gevoel en in zijn stijl bij verre niet geëvenaard.­ Van hardcore to trance, electro en breakbeats..­ Hij kan het allemaal.­ Ground zero was ook aardig gek toen hij moest afsluiten.­ Lekker interactief met het publiek en de MC.­ Deze man behoort tot de groten der aarde.­ Ga zo door gap!
Tommy :respect: je ben een kanjer :d

(Y) intervieuw joh en tot snel weer

(K)(K)
Bas a.­k.­a Tommy Pulse,
mn eerste jaren als dj, had ik een plaat: Wake Up
Deze plaat was echt jaren mn topper tussen al mn platen, en draaide ik dan eigenlijk ook in elke set toen.­ (ik draaide toen onder de naam DJ MJMP vooral UK HardHouse en UK NRG Trance) Wat ik niet wist was dat Bas deze plaat gemaakt had onder de naam Tommy Pulse..­
Bas woont 2 blokken van me vandaan..­
Ik haal platen uit heel de wereld, en mn favo track komt gewoon uit mn eigen woonwijk awww
sindsdien Tommy Pulse gevolgd en bijna al zn tracks aangeschaft..­
Respect to this Producer, want alleen maar hoogstaande kwaliteit komt er uit op zn naam, respect to this dj, en respect to this man!
Bas ga zo door en stop aub nooit meer met produceren! je gaat erggggg lekker! top! is je zwaar gegund! spreek je snel amigo!
(top intervieuw!)
laatste aanpassing
Gruwelijke set op Dance valley!

Cold night (scot project remix) :bounce:
Uitspraak van Emilio op zondag 16 juli 2006 om 10:10:
Gruwelijke set op Dance valley!

Zeker weten, kippevel bij Adagio. :PUitspraak van Emilio op zondag 16 juli 2006 om 10:10:
Cold night (scot project remix)

De afsluiter :D wat een lekkere plaat was dat zeg. :jaja:
Goh bas?
Maak je muziek?
hehe sorry beetje flauw.­

Ik vond het een goed interview
Ik heb respect voor deze producer omdat zijn werk altijd vernieuwend is.­
Sommige producers blijven te lang bezig met het zelfde ding.­
Ik heb ook respect voor hem, omdat hij open staat voor alle house genres.­
En overal insperatie uit vandaan haalt.­
En ook al zijn je producties nog zo vershillent van elkaar.­
Je herkent toch altijd wel de sound van Tommy Pulse er in.­
Want je platen hebben een ding in gemeen!
Het GROOVED ALS DE TIERING!
The sound of Tommy Pulse.­
Thats the sound i love!

Wens je alle suc6 en geluk in je Label en in je dj carriere!
laatste aanpassing
eergister nog met hem gesproke.. Aardige snuiter (Y)
defqon.­1 2008 zekker vet jaa!
al tijden stil rond deze producer/ dj

oh ja charly het is choice en niet choise
laatste aanpassing