Partyflock
 
foto Ricos
NaamRicardo
FunctieDJ
Geslachtman
Geboortedatum
Leeftijd34
HerkomstNederland
Genresbreakbeat, club, electro, house, jump, oldschool
SiteSite djricos.nl
E-mailcontact@djricos.nl
Aanwezigheidfacebookpagesoundcloud
Lid

Uitgaansagenda Ricos

Sunglow Festival304 bezoekersRecreatieoord BinnenmaasMijnsheerenland
Alee, Angernoizer, Armand, B, Boogshe, Bulletproof, Critical Mass, Crude Intentions, Cryogenic, Dana, Darkraver, Dimitri K., Dither, Estasia, Gizmo, Greazy Puzzy Fuckerz, Hard Effectz, Lunatic, Mad Dog, Marc Acardipane, en nog 15 andere artiesten →
Decibel Outdoor Festival uitverkocht 23 eindshow · Return To Greatness · Ophidian, Tha Playah · Decibel Outdoor Festival · 2022 (1:55)
trailer · Decibel Outdoor Festival · 2022 2 (2:24)
teaser · Line-up release x Hardcore · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:36)
teaser · Line-up release x Hardstyle Classics · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:36)
teaser · Line-up release x Industrial & Terror · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:26)
teaser · Line-up release x Pussy Lounge · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:37)
teaser · Line-up release x Raw · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:39)
teaser · Line-up release x Uptempo · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:32)
teaser · Line-up release x Oldschool & Early Rave · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:31)
teaser · Line-up release x Mainstage · Decibel Outdoor Festival · 2022 2 (0:44)
trailer · Decibel Outdoor Festival · 2022 (1:02)
teaser · Line-up release x Millennium Hardcore · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:30)
teaser · Line-up release x Euphoric Hardstyle · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:33)
teaser · Line-up release x Sound of Decibel · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:31)
teaser · Line-up release x Hardcore Classics · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:34)
teaser · Line-up release x Mainstage · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:44)
teaser · Line-up release x Raw Indoor Sunday · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:39)
teaser · Hardstyle Classics x Sunday · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:36)
teaser · Raw Outdoor x Sunday · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:39)
teaser · Line-up release x Retro · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:32)
teaser · Line-up Release x Hardcore Sunday · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:36)
teaser · Extended Line-up Release x Friday · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:30)
teaser · Postponed 2021 · Decibel Outdoor Festival · 2022 (0:29)
2625 bezoekersBeekse BergenHilvarenbeek
20 Years Ruthless, A-lusion, Act of Rage, Adaro, Adrenalize, Alee, Alpha Twins, Andy Svge, Angerfist, AniMe, Apexx, Art of Fighters, Atmozfears, Audiotricz, Aversion, B-Front, Balistic, Barbenators, Basspunkz, Bloodlust, en nog 106 andere artiesten →
5 april 2014
Foto's, Eden Rave, 5 april 2014, Central Studios, Utrecht
24 december 2013
Foto's, back2school, 24 december 2013, Maassilo, Rotterdam
29 april 2013
Foto's, Beat on a Boat, 29 april 2013, Zilvermeeuw, Drimmelen
28 februari 2009
Foto's, Strictly Oldschool, 28 februari 2009, Haarhorst, Gorinchem
7 juni 2008
Foto's, Pussy lounge, 7 juni 2008, Matrixx, Nijmegen

15 waarderingen

..Pat..
Maat
Tacone* o:)
talent deze jongeman, keep it up!
ketelbinkie! kleine man grote daden.....­ future of oldschool!
Dr.­ West - Dutch connection
mixt de beste plaatjes feilloos aan elkaar (Y)
Oldsko­olgang­sta
relaxte gozer,goeie dj gaat er wel komen! :respect:
(K) je grootste fan ;)
(y)
koekerd
ha die Ricosssss,gigadance was kaai tof.­Wat een feessie weer!!!!En jij mocht het feessie afsluiten,beter toch.­Jullie thanks voor het feessie en tot het volgende feessie.­Groeten uit Tilburg en ook an je lieve moedertje.­
010indahouse
Ik blijf het zeggen he maat, je bent de toekomst !!!!! Ricos &­ Mc Joe in the houseeee
toppertje
Eric Greenfield
Oldstyle - Newstyle - Ricosstyle! :D
Car --> South
The man of the future, keep rockin' boy!
brennie003
ja sluit me bij danny en oldschoolgangsta aan helemaal mee eens topperrrrr die ricos (k) voor jou
oldsch­oolgan­gsta ;­)
helemaal mee eens danny (Y)(Y)
Deze man gaat het helemaal maken:respect:

13 opmerkingen

 
he who breaks the law, go's back to the house of paine :)
 
Mijn schatje (L)
Strictly oldschool was echt erg netjes.­ Ben benieuwd voor zaterdag!
 
alles los met ricos! :bounce:
 
je nr 1 fan ;)

(L)
 
Oldschool Gangsters @­ Qbase! Update!

Oldschool Gangsters en Neophyte Records delen een prachtig kantoorpand en hosten tijdens Q-BASE gezamenlijk een brute bunker. Oldschool gangster Rob Janssen bijt 's middags het spits af met een beresterke delegatie om rond middernacht het estafettestokje door te geven aan zijn gewaardeerde onderbuurman. Jeroen Streunding's Neophyte Records stuurt een muzikaal leger op volle sterkte richting Weeze.

OLDSCHOOL GANGSTERS
DJ Rob was eind jaren 80 de belangrijkste harde DJ van Europa. Ieder weekend schudde de havenstad door zijn toedoen op zijn grondvesten en jarenlang vlogen zijn befaamde Parkzicht cassettes per post de wereld over. Zonder het te beseffen ontketende de DJ begin jaren 90 een elektronische revolutie in het Hollandse dancelandschap, terwijl in de verte een nieuwe stijl én jongerencultuur opdoemden. Toen we in 2005 begonnen met Oldschool Gangsters waren er bijna geen oldschool feesten in het westen. Oldschool Gangsters was een nieuw concept voor mensen die een eigen richting kiezen en doen wat ze zelf willen. Maar dan wel met een glimlach. We zijn echter zuinig op Oldschool Gangsters en willen niet iedere week een feest neerzetten.

Na de gloriejaren 1991 en 1992 ging de house officieel op zwart-wit en was de splitsing in mellow en hardcore een feit. Anno 2010 is er volgens Rob geen sprake meer van een links en rechts of toen en nu, omdat de nieuwe generatie de beginperiode van de harde stijlen gewoon opnieuw beleeft. We halen het gevoel van vroeger terug met de DJs van toen, aangevuld door nieuwe DJs die openstaan voor nieuwe ideeën. Het is leuk dat de nieuwe generatie DJs heel erg bezig is met oldschool en early rave. Ze merken dat de sfeer bij ons gezellig is.

Terwijl het aantal BPMs na 1992 het aantal van 180 dreunen per minuut aangeeft, stuitert een kaalgeschoren publiek op Nikes en in trainingspakken over de dansvloeren. Rob Janssen groeit uit tot de Rotterdamse meester van de harde stijlen, die duizenden bezoekers en talloze artiesten bekeert tot het stampvirus. Oldschool Gangsters is geen voortzetting van Parkzicht, hoe mooi en betekenisvol die periode ook was. Parkzicht was gedurfd en trendsettend op muziekgebied. Ik reed destijds bijvoorbeeld naar Engeland, België en Duitsland om nieuwe platen te kopen, terwijl downloaden momenteel de norm is. Oldschool is niet meer weg te denken. Maar wat vandaag nieuwe muziek is, is over een tijdje ook weer oldschool.

Binnenkort trekt een karavaan gangsters uit de oude school naar Duitsland om het pure oldschool gevoel naar het heden te halen. Oldschool Gangsters is synoniem voor ouderwets feesten in een modern jasje met het geluid op elf. Q-BASE is super vet en gaat verder waar anderen ophouden. Het is gedurfd geprogrammeerd en heel ruig. We beginnen de dag met nieuwe gangsters als Ricos vs Alessandro Stasi en bouwen dan op richting de gevestigde helden als Luciën Foort, Stanton, Miss Monica en Rob & MC Joe. Gaandeweg de dag wordt het steeds een tikje rauwer en steviger, waarna Neophyte de nacht overneemt.

NEOPHYTE RECORDS
Als de klok twaalf maal heeft geslagen, is het de hoogste tijd om een gat in de nacht te rammen. Het sloperscollectief uit Schiedam treedt tijdens Q-BASE dan ook aan in de sterkste opstelling. Neophyte Jeroen Streunding is verguld een eigen nacht te mogen invullen na vorig jaar met het Rotterdamse droomteam Neophyte Allstars te hebben opgetreden. We sloten af met Neophyte Allstars op de mainstage dat was inkoppen geblazen na een hele dag hardstyle. Het was een mooie dag met goed weer en slechts een paar spatten regen tegen het einde. Het ging helemaal los en het is daarom te gek dat we nu een eigen bunker hebben.

Streunding noemt Q-BASE door de aanwezigheid van bunkers en hangars een underground festival dat duidelijk minder gepolijst is dan de meeste buitenevenementen. Door de centrale ligging van de partylocatie trekt het bovendien bezoekers aan vanuit alle uithoeken van Europa. Er hangt op Q-BASE een heel bijzondere sfeer. Ik draai de laatste tijd sowieso graag in het buitenland, omdat het Nederlandse publiek best verwend is.

Sinds kort staat Neophyte Records helemaal op eigen benen en is partner Midtown alleen nog verantwoordelijk voor de distributie. Na albums van Evil Activities en Tha Playah is het nu weer de beurt aan het boegbeeld Neophyte, dat zijn laatste artiestenalbum in 2006 zag verschijnen. De CD vordert echter traag, omdat de zakelijke rompslomp tijdens de verzelfstandiging veel tijd opgeslokt.Het is vooral leuk dat we nu alles zelf kunnen beslissen. Het enige dat misschien tegenvalt, is dat we weinig nieuwe jongens kunnen aantrekken. Met Distorted Revelation hebben we twee grote talenten binnengehaald en ik hoop dat jonge producers hun voorbeeld zullen volgen. In de hardstyle is de aanwas van nieuwe namen opvallend genoeg groter, terwijl het relatief eenvoudiger is om door te breken in de hardcore.

Behalve de vier leden van het Zuid-Hollandse sterrenteam - Neophyte, Tha Playah, Panic en Evil Activities 2013 valt er nog genoeg te genieten voor de hardcoreliefhebber met o.a. Nexes en Kasparov. Neophyte Records heeft nu dus een eigen area tijdens Q-BASE, waarmee zowel het label als de artiesten gepromoot kunnen worden. We zijn inderdaad ook van plan om in de bunker met de Neophyte Allstars op te treden. We hebben de nacht alleen niet te strak gepland, omdat ik de dingen graag op gevoel doe. We laten veel van de sfeer afhangen en zullen daarom het één en ander improviseren.

www.q-dance.nl
laatste aanpassing
Goede set op rurh in love en de afterparty in de Edry!
Men heeft genoten van het weekend!