Partyflock
 

Decibel Outdoor Festival

foto's Facebook
Decibel Outdoor Festival
28 maart 2022
georganiseerd door Site Site
hosts: Desperados Site, Pussy lounge Site afbeeldingen aanpassen

Beekse Bergen (buiten) op de kaart Site
Beekse Bergen 1
Hilvarenbeek
NederlandNederland
Decibel Outdoor Festival dagen
Decibel Outdoor Festivalvr 19 aug 2022 om 14:00
Decibel Outdoor Festivalza 20 aug 2022 om 10:00 ←
Decibel Outdoor Festivalzo 21 aug 2022 om 09:30

Tickets & prijzen Decibel Outdoor Festival

Voorverkoop 1:€ 59,90
Voorverkoop 2:€ 84,90
2 dagen:€ 114,90
2 dagen, VIP:€ 164,90→ uitverkocht
3 dagen + camping 1:€ 169,90
3 dagen + camping 2:€ 179,90
3 dagen, VIP + camping:€ 219,90
Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief servicekosten.
Minimumleeftijd?Leeftijdspecificatie is een indicatie.
Twijfel je aan de correctheid, verifieer de correctheid op de website van de locatie of organisatie!
18
Stemresultaat: zeer goed
geweldig26240%
zeer goed25639%
goed11918%
ok112%
voldoende61%
onvoldoende61%
slecht0
zeer slecht0
waardeloos1

46 waarderingen

DonnaxLuna
Top weekend
Erichh
Was weer als vanouds genieten! Heerlijke dag gehad.
RicharD
Veelste druk
Pigmans
Heb betere meegemaakt, vond millenium wel beetje tegen vallen. De uptempo tent was echt echt echt te klein en te warm!!!! act of rage was geweldig
tuinterror
Was weer een super feest heerlijk weer echt genoten
Heilige hakker
Jeeezus wc’s waren drama
Scotty85
Hele fijne zaterdag maar nergens echt speciaal. Tnt was de uitschieter op de main. Hardste genoten bij e-force classics, man wat heb ik daar een uur lang lomp staan heien, heerlijk!!
Arnotjee!!
zeer vermaakt bij terror en de hardcore. WC waren slecht en te lang wachten bij bar.
_Lucii_
Zoals altijd weer genieten! Lekker veel rondstruinen. Wc’s waren wel echt drama!! Op naar volgend jaar een weekend meepakken dagje is veel te kort;-)
Miss Keaut
Zelden zo gelachen
sjors gemert
ge-wel-dig
xSMNTHx
Leuk feestje maar niet het beste. Wc’s slecht geregeld. MainStage was goed te doen maar niet geweldig. Zeer matige eindshow
Reempie
Mijn 12de decibel, Decibel zit in mijn hart. De raw buiten wat een geweld heerlijk, adaro ze set viel tegen en die pleuris up tempo aan het einde op de main hoeft van mij allemaal niet. Al om al een top dag gehad maar ik heb betere edities gehad. volgend jaar maar is een keer een weekendje proberen zodat ik er toch muzikaal meer uit kan halen.
Beyond Redemption
1e keer camping Decibel was fantastisch. 3 dagen helemaal los. De zaterdag op het festival wel heeeeel erg druk. Extreem druk bij de wc's. Area's op de camping ook veel te klein, Paradise Club bv kwam je gewoon niet tussen in de nacht.
Fonzi - 50% of The Noisemaking Criminals
Wat was het fijn om er weer bij te zijn!! Muziekaal mijn ding hier en daar wel gevonden. Tymon, Promo, Drokz. Echt prima vermaakt Wat wel minder was, de WC's (te weinig en dus te druk), De bar soms te klein, vervoer terug (eigen auto, urenlang wachten om van de parking te geraken of taxi, veeeeeel te duur of lang wachten).
Roed/Wit-Mestreech
Wat een mega sets gehoord, geweldige sfeer en super partyvolk weer aanwezig!
Jeroen*
Beste van de dag; Psyko Punkz @ Desperados & Adaro @ Mainstage. Gevarieerde set, echt super lekker. E-Force @ Classics ook echt hard!!
Sven Carnage
Een van de mindere edities die ik bezocht heb. Dure munten, te weinig wc's, geluid op sommige stages slecht en de tering, wat was het mokerdruk. Erg jammer, desondanks wel echt super goede sets gezien!
Avonturier
Unresolved setje van de dag en verder erg druk, maar wel lekker geluid her en der :bounce:
Liess'
Geluid was slecht bij de hardcore en uptempo
Fabian
De eerste keer dat het geluid me teleurstelt op Decibel, zelfs bij de raw outdoor schommelde het (soms snoeihard, soms waren lage tonen gewoon verdwenen). In 2019 was het veel beter in m'n herinnering. Hardstyle classics-podium was ook niet handig neergezet op deze manier (tenzij je helemaal aan de zijkant wilde staan waar je het podium niet meer zag). Maar de muziek blijft toch het belangrijkst en die was echt dik in orde. Zany & Balistic helden van de dag, The Prophet had een leuke set en later ook echt staan knallen bij Degos & Redone en Unresolved. En dan nog Landmines in de eindshow :lief:
Terror­NLSmur­f
aantal wc's was belachelijk weinig voor aantal mensen, lange wachtrijen bij de bar en niet het beste geluid bij de milenium en indoor RAW... verder wel leuke dag gehad maar ben beter gewend van B2S!
Just-in-Time
Ik sluit me aan bij de vele. Wat slecht geregeld allemaal. Veel te weinig wc's op het hele terrein. Overal rijen voor alles, vooral in de middag. Vele barren veel te klein. Slecht systeem met dat intoets apparaat. Duurde daardoor veel te lang. Net als de doorstroom met verkeer. Als je kon feesten ging het wel, maar alles daarom heen was echt een drama en het is niet dat ze hier voor het eerst zijn. Rob & mc Joe hebben de dag gered, maar dit kan wel eens de laatste keer zijn geweest.
Legendary Gabber
#Up Tempo #Hardcore
H@­kkie T@­kkie
WC voorzieningen waren erg slecht en veel te weinig voor het aantal mensen!
[T.­H.­O.­T]8)ADHD TERROR GAST8)
De millenium & Terror waren supper see ya next year:Hyper:
81Pope
Kan me echt niet vinden in de vele Negatieve reactie's. Ja het was druk bij de barren, alleen waren er deze ruim voldoende, zoek dan gewoon een bar op waar het iets minder druk was. en dan lees ik ook nog dat er Slecht aangegeven stond waar wat was, nee hoor er stond met KOEIEN letters cijfers bij alle stage's kwestie van goed kijken bij welke Stage's welke Cijfers hoorde. moet wel zeggen misten het Programma boekje wel !! en de Early hardstyle stage (zaterdags) had echt een verkeerde plek, daarom er dan ook haast niet geweest. voor de verder rest TOP. Vip# beviel mij dan ook prima.
FlesjePils
Complimenten naar de Resort camping, echt goed geregeld, 10 minuten lopen met het koffertje en waren op de camping. Wc's waren echt niet normaal druk op het festival zelf, echt een drama, nog nooit meegemaakt zo erg! Verder een mooi weekend gehad.
Lindsey1987
Dat was een gruwelijk vet feestje!!
Armèl du Party
Ja dit was top! Goede sfeer, set up, sound em DJ's. Toiletten waren helaas waardeloos...
EuroFist
E-force op de classic stage. Setje van het weekend
sanderg1984
Het feest was top. De WC’s waren daarentegen slecht. Op veel te weinig plekken aanwezig en waar ze waren stond je als man al lang te wachten.
NickyNick
Super feest! Goede muziek, leuke setting, veel leuke extra's. Enige verbeterpunt: meer wc's!
ADHDaddyD
Waar is het mis gegaan......munten stervus duur ....wc een hell..... Millennium hardcore was het geluid te schel en te zacht terwijl het bij RAW outdoor beestachtig was. Bar personeel zo traag als wat. Ondanks dat een geslaagd feest. Tot er een stel agressieve Marokkanen de buskaartjes moesten moesten scannen van de bezoekers...die ventjes wil je er niet bij hebben .ik weet wel dat na 10x decibel het volgend jaar wat anders wordt
!!VICTORIOUS!!
Veel bij de Millenium Hardcore los gegaan waar de sfeer top was. Wel enorm druk als je van stage wilde wisselen was het echt een flinke wandeltocht wat teveel tijd kostte. Bij de barren slecht geregeld veel te veel wachttijd.
Alexander
Lekker sfeertje en super set van Adaro. Enige wat tegenviel waren irritante belgen aan het einde
Halbde­utsche­r
Alles prima en tot de puntjes geregeld (premium) Enige drama is en blijven de te weinig toiletten! En sommige plekken te weinig barren, zie early bijv. !!
WouterAM
Parkeren op Noord is geen aanrader meer. Een verschrikkelijk eind lopen en na afloop geen bewegwijzering naar Noord. Veel stages hebben een nieuwe locatie gekregen waardoor wandelaars een geweldig festival hebben gehad, mensen die willen dansen hebben noodgedwongen een moeten wandelen.
n0uky
Darkraver en Vince hebben mijn dag gered!!! WHOOOO dat was lekkerrrrrr!!! Maareeehh nee…Geen decibel meer voor mij geef mij de kleine feestjes maar, beter geregeld en veel gezelliger
hompi
SCHRANZ rave tunnel ding lintje voor die gene die dat heeft geregeld. Muurtje speakers rookmachine en schranz, heerlijk. Verder Tymon, tommyknockerr en promo (l) wel gruwelijk druk bij de bar en wcs
garehaan
Qua muziek top, uitschieters voor mij B-Front en Adrenalize, organisatie moet voor een feest met zo'n statuur echt beter.
s10us
Goed feest, maar wel de slechtste sinds tijden. Wc’s waardeloos, gelukkig veel in de stuiken kunnen zeiken! Dat bij de bar, man man wat een tempo. Hoe krijgen ze het ook verzonnen bij de kleine stages waar toch al snel een paar honderd man staan. Om daar een klein barretje neer te zetten met 3 man personeel. Waarom was dit altijd top geregeld en gaan ze nu lopen kloten? Nog niet te spreken over het waardeloze bekertjes inleveren. Dat kost veel te veel tijd en irritatie. Moet natuurlijk niet teveel zeiken. Wat bij de oldschool/early rave was het gezellig en top muziek gehoord! Vince&darkraver heerlijk afgesloten
R/A\W
Heb betere edities meegemaakt dit was echt wel de slechtste , alles was een rommeltje. Wc’s drama bar personeel drama
Eden
Al met al prima vermaakt, leuke muziek, lekker sfeertje maar wat een waardeloze organisatie. Parkeren was onduidelijk, barpersoneel was traag en de toiletten waren dramatisch. 40 minuten wachten voor je naar het toilet kunt en ruim 20 minuten voor een biertje. Schandalig!
Gezellig feestje, heb me prima vermaakt. Wel drama qua organisatie! Halfuur of langer wachten bij toiletten en overdag bij de barren...
Abaddon
:bounce:

Line-up Decibel Outdoor Festival

1Mainstage
za 13:00 - 14:15:  hardstyle
za 14:15 - 15:15:  hardstyle
za 15:15 - 16:15:  hardstyle
za 16:15 - 17:00:  Italië hardstyle
za 17:00 - 18:00:  hardstyle
za 18:00 - 18:30:  · live hardstyle
za 18:30 - 19:30:  hardstyle
za 19:30 - 20:30:  hardstyle
za 20:30 - 21:00:  hardstyle
za 21:00 - 22:00:  hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardstyle
za 23:00 - 00:00:  hardstyle
zo 00:00 - 00:45:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
2Hardcore
za 13:00 - 14:00:  hardcore
za 14:00 - 15:00:  hardcore
za 15:00 - 16:00:  Spanje hardcore
za 16:00 - 17:15:  Italië Nederland hardcore
za 17:15 - 18:45:  Italië hardcore
za 18:45 - 19:45:  techno, drum & bass, hardcore
za 19:45 - 21:00:  hardcore
za 21:00 - 22:00:  Oekraïne hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 00:00:  hardcore
zo 00:00 - 01:00:  hardcore
· MC hardcore, house, hardstyle
3Uptempo
za 13:00 - 14:30:  Frankrijk hardcore
za 14:30 - 15:30:  hardcore
za 15:30 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  hardcore
za 18:00 - 19:00:  Spanje hardcore
za 19:00 - 20:30:  hardcore
za 20:30 - 22:00:  hardcore
hardcore
za 22:00 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 23:30:  België hardcore
za 23:30 - 00:30:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
4Industrial Hardcore & Terror
za 13:00 - 14:30:  Duitsland hardcore
za 14:30 - 16:00:  Denemarken Nederland hardcore
za 16:00 - 17:00:  Australië hardcore
za 17:00 - 18:30:  Verenigd Koninkrijk hardcore, hard techno
za 18:30 - 19:30:  hardcore
za 19:30 - 20:30:  België hardcore
za 20:30 - 21:30:  hardcore
za 21:30 - 23:00:  hardcore
za 23:00 - 00:30:  hardcore
· MC drum & bass, hardcore, dubstep
5Hardstyle Classics
za 13:00 - 14:30:  hardcore, hardstyle
za 14:30 - 15:30:  house, hardstyle, trance
za 15:30 - 17:30:  hardstyle
hardstyle
za 17:30 - 18:30:  Italië techno, hardstyle
za 18:30 - 20:00:  hardstyle
za 20:00 - 21:00:  hardstyle
za 21:00 - 22:30:  hardstyle
za 22:30 - 23:30:  hardstyle
za 23:30 - 00:30:  hardstyle, trance, hardcore
· MC hardcore, hardstyle
6Raw Out
Raw Hardstyle
za 13:00 - 14:00:  hardstyle
za 14:00 - 15:00:  hardcore, hardstyle, dubstep
za 15:00 - 16:00:  Duitsland Nederland hardstyle
za 16:00 - 17:30:  hardstyle
hardstyle
za 17:30 - 18:30:  Australië Nederland hardstyle
za 18:30 - 19:00:  Italië Nederland hardstyle
za 19:00 - 20:15:  hardstyle
za 20:15 - 21:15:  Duitsland hardstyle
za 21:15 - 22:30:  hardstyle
za 22:30 - 23:00:  · live Duitsland hardstyle
za 23:00 - 23:30:  hardstyle
za 23:30 - 01:00:  Oekraïne Italië hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
7Oldschool & Early Rave
za 13:00 - 14:00:  house, drum & bass
za 14:00 - 15:00:  house
za 15:00 - 17:00:  hardcore
za 17:00 - 18:00:  België house, techno, hardcore
za 18:00 - 20:00:  techno, drum & bass, hardcore, trance, hardstyle, urban, hip hop, house
za 20:00 - 21:30:  hardcore
za 21:30 - 22:30:  hardcore
za 22:30 - 00:30:  hardcore, hardstyle
hardcore, house, hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
8Millennium Hardcore
za 13:00 - 14:30:  hardcore, retro
za 14:30 - 15:30:  hardcore
za 15:30 - 16:30:  hardcore
za 16:30 - 17:30:  hardstyle
za 17:30 - 19:00:  techno, hardcore
za 19:00 - 20:30:  Italië hardcore
za 20:30 - 21:30:  hardcore
za 21:30 - 23:00:  drum & bass, hardcore
techno, hardcore
za 23:00 - 00:30:  Italië hardcore
· MC hardcore
9Euphoric, gehost door Desperados
za 13:00 - 14:30:  Spanje hardstyle
za 14:30 - 15:30:  hardstyle
za 15:30 - 16:30:  hardstyle
za 16:30 - 17:30:  Denemarken hardstyle
za 17:30 - 18:30:  hardstyle
za 18:30 - 19:30:  hardstyle
za 19:30 - 20:30:  hardstyle
za 20:30 - 21:30:  hardstyle
za 21:30 - 23:00:  hardstyle
za 23:00 - 00:30:  hardstyle
· MC hardstyle
10Raw In
Raw Hardstyle
za 13:00 - 14:30:  hardstyle
za 14:30 - 15:30:  Schotland hardstyle
za 15:30 - 16:30:  hardstyle
za 16:30 - 17:00:  hardstyle
za 17:00 - 18:00:  hardstyle
za 18:00 - 19:15:  hardstyle
za 19:15 - 20:15:  hardstyle
za 20:15 - 21:15:  hardstyle
za 21:15 - 22:00:  hardstyle
za 22:00 - 23:00:  hardstyle
za 23:00 - 00:15:  hardstyle
zo 00:15 - 01:00:  · live Schotland hardstyle
· MC hardcore, hardstyle
11Party café
za 13:00 - 13:30:  urban
za 13:30 - 14:00: 
za 14:00 - 14:45:  urban, r&b, hip hop
za 14:45 - 15:30:  · soundsystem Curaçao urban
za 15:30 - 16:00:  hardstyle, nederlandstalig
za 16:00 - 16:45:  urban, house
za 16:45 - 17:30:  latin, 90s/00s, party
za 17:30 - 18:30:  house, hardstyle, urban, party
za 18:30 - 19:15:  house
hardstyle, nederlandstalig
za 19:15 - 20:15:  hardstyle
za 20:15 - 22:00:  hardstyle, nederlandstalig
za 22:00 - 00:30: 
12Pussy Lounge
za 13:00 - 14:00:  hardstyle
za 14:00 - 15:00:  hardstyle, hardcore
za 15:00 - 16:00:  België house, hardcore
za 16:00 - 17:00:  hardcore, hardstyle
za 17:00 - 18:00:  hardstyle
techno, hardstyle
za 18:00 - 18:30:  · live België hardcore
za 18:30 - 19:30:  hardstyle
za 19:30 - 20:10:  hardcore, hardstyle
za 20:10 - 20:50:  hardcore, hardstyle
za 20:50 - 21:30:  hardstyle
za 21:30 - 22:30:  hardcore, hardstyle
za 22:30 - 23:30:  hardcore
hardcore
za 23:30 - 00:00:  hardcore
zo 00:00 - 00:15:  hardcore
hardcore
zo 00:15 - 01:00:  hardcore
· MC hardcore, hardstyle
13The Beachbar
zo 10:00 - 11:30:  hardstyle
zo 11:30 - 12:30:  hardstyle
14The Hangout
zo 01:00 - 02:30:  hardstyle, trance
zo 10:00 - 11:00:  hardstyle
zo 11:00 - 12:00:  hardstyle
zo 12:00 - 13:00:  hardstyle
15Rave Café
zo 01:00 - 02:00:  hardcore
zo 02:00 - 03:00:  hardcore
zo 03:00 - 04:00:  hardcore
zo 04:00 - 05:00:  hardcore
zo 10:00 - 11:00:  hardcore
zo 11:00 - 12:00:  hardcore
zo 12:00 - 13:00:  hardcore
16Paradise Club
zo 01:00 - 02:00:  hardstyle
zo 02:00 - 03:00:  hardstyle
zo 03:00 - 03:30:  hardcore
zo 03:30 - 04:30:  hardcore
hardcore
zo 04:30 - 05:00:  hardcore
· MC hardstyle
Statistieken
1155Partyflockbezoekers
431Partyflockgeïnteresseerd
7069Appicbezoekers
5561Appicgeïnteresseerd
19800Facebookbezoekers @ 19 augustus 2022
37800Facebookgeïnteresseerd @ 19 augustus 2022
67 / 27·mannen / vrouwen
33.1Partyflockgemiddelde leeftijd
33.5Partyflockleeftijd mediaan
28.0Appicgemiddelde leeftijd
24.9Appicleeftijd mediaan
1·nieuwsbericht
1·forumonderwerp
Icejeuh: 248
·foto's
22·video's
41·opmerkingen
46·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (661 stemmen)
Nieuws
Decibel Outdoor 2022
19 augustus 2022
Vanaf vrijdag 19 augustus vindt weer het ultieme hardstyle festival van deze zomer festival plaats: Decibel outdoor 2022! Na een aantal jaar stil te hebben gestaan, is b2s er weer helemaal klaar voor om er een onvergetelijke editie van te maken. Met ruim 200 artiesten, verspreid over 15 indrukwekkende stages zijn alle hardere stijlen vertegenwoordigd. 1
We’re going BIGGER, BETTER, LOUDER ⚡ Check out the full line-up to see who will give you an overdose of KICKS at Decibel outdoor 2022 ➡️ https://bit.ly/db22-line-up.

It’s going to be MASSIVE 🤩 Get your tickets now via https://partyflock.nl/order_ticket/385342

𝗔𝗩𝗔𝗜𝗟𝗔𝗕𝗜𝗟𝗜𝗧𝗬
Saturday ticket ➡️ almost sold out
Two day ticket ➡️ almost sold out
Ravers Paradise campsite ➡️ almost sold out
✅ Ravers Resort campsite ➡️ available
✅ SAVAGE Sunday ticket ➡️ available
✅ Travel Packages ➡️ available
→ lees meer
Forum

41 opmerkingen

I hope it isn't not canceled...
Uitspraak van showgarcia op woensdag 11 maart 2020 om 16:26:
I hope it isn't not canceled...

It's in 6 months, stop panicing
laatste aanpassing
Uitspraak van Miwer op donderdag 12 maart 2020 om 06:46:
Uitspraak van showgarcia op woensdag 11 maart 2020 om 16:26:▶I hope it isn't not canceled...
It's in 6 months, stop panicing

Ben zelf ook benieuwd. In DE zijn de "grote"festivals tot 31aug verboden. Hoop dat Nl wat milder is...
Bijv vanaf 1juli/aug...
laatste aanpassing
Uitspraak van Halbdeutscher op vrijdag 17 april 2020 om 15:02:
Uitspraak van Miwer op donderdag 12 maart 2020 om 06:46:▶Uitspraak van showgarcia op woensdag 11 maart 2020 om 16:26:▶I hope it isn't not canceled...
It's in 6 months, stop panicing
Ben zelf ook benieuwd. In DE zijn de "grote"festivals tot 31aug verboden. Hoop dat Nl wat milder is...
Bijv vanaf 1juli/aug...

Nah Nederlands is de bitch van de EU
Die zullen dinsdag wel melden te volgen
Thats True slaven van het who en consorten... 😉
Trump slaat ze wel van zich af..
laatste aanpassing
Uitspraak van Halbdeutscher op zaterdag 18 april 2020 om 07:39:
Thats True slaven van het who en consorten... 😉
Trump slaat ze wel van zich af..

Als er iemand dom bezig is nu is het Trump wel
Uitspraak van Miwer op zondag 19 april 2020 om 14:09:
Uitspraak van Halbdeutscher op zaterdag 18 april 2020 om 07:39:▶Thats True slaven van het who en consorten... 😉
Trump slaat ze wel van zich af..
Als er iemand dom bezig is nu is het Trump wel

Men kan 'm niet mogen, per onderwerp bekijk k 't altijd..
Maar kijk maar eens naar 't beleid van Zweden.
Zo kan 't dus ook.
zou dit het eerste grote festival zijn wat door gaat? :cheers:
Ask for people who live in Holland. Do you see realistic that the festival can be held? I am from Spain, I have the tickets since last year but we still do not dare to take the flights. How do you see the situation?
Uitspraak van showgarcia op woensdag 23 juni 2021 om 10:52:
Ask for people who live in Holland. Do you see realistic that the festival can be held? I am from Spain, I have the tickets since last year but we still do not dare to take the flights. How do you see the situation?

Well festivals are allowed again statrin 30 june with 100% capacity so yeah it will go on
denk dat een hoop mensen op een feestje andere dingen in hun neus douwen die schadelijker zijn als een wattenstaafje :P
Jammer die reacties als iemand er een andere mening op nahoudt.
Nee hoor, dit forum is voor feestjes niet voor wappie gelul.
Uitspraak van Psychonaut op woensdag 7 juli 2021 om 20:27:
Nee hoor, dit forum is voor feestjes niet voor wappie gelul.

De vraag is wie die wappie zijn 😉

Ik ben helemaal voor normaal ouderwets feesten zonder tests, apps en restricties. Helaas is dat nog steeds niet mogelijk en dat baart mij grote zorgen.
Uitspraak van Legion of the Lost op woensdag 7 juli 2021 om 15:18:
Jammer die reacties als iemand er een andere mening op nahoudt.

Verdeel en heers lijkt de strategie te zijn van overheden. De rest is brood en spelen.
Uitspraak van Psychonaut op woensdag 7 juli 2021 om 20:27:
Nee hoor, dit forum is voor feestjes niet voor wappie gelul.

Veel succes ermee, het ziet ernaar uit dat t lang zal duren. Sta je daar met je goed gedrag en testen etc.
En juist dat is t punt dat hij probeert te maken.
Uitspraak van Legion of the Lost op donderdag 8 juli 2021 om 21:52:
Uitspraak van Psychonaut op woensdag 7 juli 2021 om 20:27:▶Nee hoor, dit forum is voor feestjes niet voor wappie gelul.
Veel succes ermee, het ziet ernaar uit dat t lang zal duren. Sta je daar met je goed gedrag en testen etc.
En juist dat is t punt dat hij probeert te maken.

Ik wil echt niemand de maat nemen maar maak mij echt grote zorgen over de huidige ontwikkelingen in de samenleving. Ik kan er persoonlijk niet aan wennen dat wij het maar moeten accepteren dat we mensen gaan uitsluiten op basis van de feiten die er nu liggen. Dat wij de samenleving en ook de economie zulke schade toebrengen. Dit is op basis van de nu bekende feiten gewoon niet te verkopen. Ze nemen ons alles af en voor wat? Wat mij verbaasd is dat daar niet meer verontwaardiging over is.
Vroeg of laat zullen we allemaal een keuze moeten maken en ik hoop dan dat mensen luisteren naar hun hart en hun principes stellen voor hun directe verlangens.
Uitspraak van Dre Solar op vrijdag 9 juli 2021 om 21:34:
Uitspraak van Legion of the Lost op donderdag 8 juli 2021 om 21:52:▶Uitspraak van Psychonaut op woensdag 7 juli 2021 om 20:27:▶Nee hoor, dit forum is voor feestjes niet voor wappie gelul.
Veel succes ermee, het ziet ernaar uit dat t lang zal duren. Sta je daar met je goed gedrag en testen etc.
En juist dat is t punt dat hij probeert te maken.
Ik wil echt niemand de maat nemen maar maak mij echt grote zorgen over de huidige ontwikkelingen in de samenleving. Ik kan er persoonlijk niet aan wennen dat wij het maar moeten accepteren dat we mensen gaan uitsluiten op basis van de feiten die er nu liggen. Dat wij de samenleving en ook de economie zulke schade toebrengen. Dit is op basis van de nu bekende feiten gewoon niet te verkopen. Ze nemen ons alles af en voor wat? Wat mij verbaasd is dat daar niet meer verontwaardiging over is.
Vroeg of laat zullen we allemaal een keuze moeten maken en ik hoop dan dat mensen luisteren naar hun hart en hun principes stellen voor hun directe verlangens.

Hulde,, deel de mening.
Hoe kunnen mensen zo luchtig over bepaalde zaken blijven doen?
Weg kijkers? 't niet willen geloven.
In hun eigen (veilige) bubbel willen blijven...
Uitspraak van Dre Solar op maandag 12 juli 2021 om 13:08:
maar iedereen die een beetje heeft opgelet het afgelopen jaar heeft mogen constateren de rechtelijke macht ook corrupt is. Het probleem is dat dit systeem niet meer langer voor de burger is dus de burger hoeft daar ook niets meer van te verwachten.

Niks aan toe te voegen, pijnlijk/jammer maar waar.
Uitspraak van Dre Solar op donderdag 1 juli 2021 om 09:24:
Overigens zijn die middelen die vele mensen in hun neus stoppen al lang de experimentele fase door en kunnen mensen dus een afgewogen en goed geinformeerde keuze maken :P

:lol: klopt, maar ik kon het niet laten om de opmerking te maken.


Uitspraak van Dre Solar op donderdag 1 juli 2021 om 09:24:
Fijn dat B2S gewoon medewerking gaat verlenen aan deze waanzin, een smet op hun blazoen.

ik denk dat ze gewoon geld willen verdienen, staan al even stil dus inkomsten zullen ongetwijfeld ook stuk minder zijn.

kan me verder niet echt voorstellen waarom een organisatie op alle extra maatregelen zit te wachten.
elke minuut dat jij er langer overdoet om binnen te komen kan je minder geld op het terrein uitgeven :P

vraag me dan ook echt af hoelang het met alle extra regels zo blijft. (al ligt het voorlopig weer even stil)
Informations from Europebookings.com Idk If They Are Right

Missing Acts:

Mainstage
Adaro / Brennan Heart / CLOSING SESSION by N-Vitral / D-Block & S-te-Fan / D-Sturb / DV8 (host) / Demi Kanon / FRENCHCORE INTERMEZZO by Sefa / Frequencerz & Rejecta pres. SUNSET SESSION / Frontliner / KELTEK / Noisecontrollers / Warface

Hardcore
Angerfist / AniMe / Broken Minds / Deadly Guns / Mad Dog / Miss K8 / Neophyte pres. Onkruid / Spitnoise / Tha Playah / Tha Watcher (host) / Unifire

Uptempo
Barbenators / Basspunkz / DRS / Da Mouth of Madness (host) / FrenchFaces / Hard Effectz / Imperial / Lady Dammage / Streiks & Kratchs / Trespassed / Vandal!sm

Industrial & Terror
Dart (host) / Densha Crisis / Dissoactive / Dolphin / Drokz / Hellcreator / Suicide Rage / The Vizitor / Tymon / Wavolizer

Hardstyle Classics
A-Lusion / Alpha Twins / Da Syndrome (host) / Davide Sonar / LOUD LEGEND: Balistic / LOUD LEGEND: The Beholder / Pavo / Psyko Punkz / The Pitcher / Thera

Raw Outdoor
Bloodlust / Delete / Imperatorz / Invector / Jason Payne vs. Aversion / Livid (host) / Ncrypta / Riot Shift / Rooler / Thyron / Unresolved

Oldschool & Early Rave
Buzz Fuzz / Franky Jones / Lucien Foort / Panic / Ricos / Rob & MC Joe / Ruffian (host) / Stanton / Vince & Darkraver

Millennium Hardcore
Alee (host) / Art of Fighters / Catscan / Dazzler / Endymion / Kasparov / Nosferatu / Predator / Promo / Tommyknocker

Pussy lounge
DL (host) / Dana / Darkraver / Deepack / FRIENDS OF PUSSY LOUNGE: 20 years Ruthless / Korsakoff / Mark with a K / PUSSY LOUNGE KICKSTART feat. Luna, Dr. Rude & Crude Intentions / Pat B / Paul Elstak / Ransom / The Viper

Raw Indoor
Act of Rage / Apexx / B-Front / Digital Punk / Nolz (host) / Phuture Noize / RVAGE / Radical Redemption / Ran-D vs. ANDY SVGE / Rebelion pres. Overdose / Vertile

Euphoric
Adrenalize / Atmozfears / Audiotricz / Devin Wild / Primeshock / Sephyx / Solstice / Sound Rush / Tellem (host) / Wildstylez
No
Wij hebben met onze vriendengroep een bungalow voor 6 personen over. Mag weg voor originele prijs (300 pp). Zitten 6 festival tickets en 2 parkeer tickets bij inbegrepen. Overzetten op andere naam kost 27,50.
Stuur pb bij interesse of voor meer info
Hier maar weer eens een kijkje nemen.
ThemcQ
Artiest Exodus
Kan iemand mij vertellen vanwaar er pendelbussen normaal gaan ? Tilburg ?
Uitspraak van ThemcQ op woensdag 6 juli 2022 om 13:16:
Kan iemand mij vertellen vanwaar er pendelbussen normaal gaan ? Tilburg ?

Ja ik ben in 2019 met pendelbus vanaf Tilburg gekomen, zal dit jaar wel weer zo zijn wss.
Uitspraak van Fabian op donderdag 7 juli 2022 om 20:29:
Uitspraak van ThemcQ op woensdag 6 juli 2022 om 13:16:▶Kan iemand mij vertellen vanwaar er pendelbussen normaal gaan ? Tilburg ?
Ja ik ben in 2019 met pendelbus vanaf Tilburg gekomen, zal dit jaar wel weer zo zijn wss.

Thanks!
Do you know if there is an app this year? In 2019 there was but now I can't find anything...
Uitspraak van showgarcia op vrijdag 22 juli 2022 om 09:49:
Do you know if there is an app this year? In 2019 there was but now I can't find anything...

Hope not. Just give me a booklet
4 tickets te koop mocht je interesse hebben stuur dm
Wat een munt prijs... Vorige festivals 3euro en 3 euro 20.
Veel verschil.
Mogelijk de laatste decibel dan.
laatste aanpassing
Uitspraak van Halbdeutscher op vrijdag 12 augustus 2022 om 06:41:
Wat een munt prijs... Vorige festivals 3euro en 3 euro 20.
Veel verschil.
Mogelijk de laatste decibel dan.

De munt prijs van 3,50 is nu overal de standaard helaas
Uitspraak van Miwer op vrijdag 12 augustus 2022 om 08:26:
Uitspraak van Halbdeutscher op vrijdag 12 augustus 2022 om 06:41:▶Wat een munt prijs... Vorige festivals 3euro en 3 euro 20.
Veel verschil.
Mogelijk de laatste decibel dan.
De munt prijs van 3,50 is nu overal de standaard helaas

Zal wel de grote namen zijn die voorop lopen ermee.
Zag 't bij defqon ook al namelijk.
Bij De kleintjes gelukkig nog niet..
Ook de kleintjes zijn al op die prijs

Ik noem een multigroove en hardclassics bvb
het zullen inderdaad wel de nieuwe prijzen zijn waar we helaas aan zouden moeten wennen...
maar een paar keer naar een festival loopt zo wel aardig hard op in de totale kosten :/
Good morning, we have a Chalet Vista, so we have to enter the East entrance. We go by Shuttle Bus but I have read that it does not leave at the East entrance. Can someone tell me which entrance I have to enter or how I get to the East entrance? Thank you
ENTRANCE(S)

On Friday, only Entrance South will be open. On Saturday and Sunday, there are two main entrances to the festival site – North and South. Don't forget where you parked your car, where you were dropped off, or which entrance you used. Make sure you leave the festival also at the right entrance to arrive at the correct parking- or boarding area. When you are dropped off at the North entrance, please ensure that you leave through the South entrance. There will be no kiss & ride pick up at the North entrance after the festival.

No east :p

And i think it does not really matters that much wich entrance you use, aslong you remember where your entered so you can leave at the same one.

At the regular tickets they dont even mention wich entrance you need to use...
laatste aanpassing
 
Weet iemand vanaf hoelaat de shuttle bussen beginnen met rijden op zondag en tot hoelaat ze je terug brengen naar het station? Hoe was dit bijvoorbeeld in 2019?

Op de website staat alleen wat over vrijdag en maandag vandaar.