Partyflock
 
Profiel · 175030
­ Nederland
flirt
vriendschap
weekend
chat
Profielafbeelding · G.I.T. Bass Addict *
-TTJ-
TurnTableJunky
THUNDERDOME
NaamAngelique
WoonplaatsAlmere (Flevoland)
LandNederland Nederland
BeroepQC
Geslachtvrouw
Relatieja
Favoriete genresclassical, classics, darkcore, early hardcore, early rave, freestyle, frenchcore, happy hardcore, hardcore, hardhouse, hip hop, house, industrial hardcore, oldschool, raw hardstyle, rock, terror, UK hardcore
Lid sinds12 februari 2005 00:56
Statusactief
Laatst hier12 november 2023
Laatste aanpassingzondag 12 november 2023 om 22:22

Agenda

Laatst bezochte feest was op zaterdag 4 juni 2022: Harmony of Hardcore, De Roost, Erp
Statistieken
± 91405·pagina's bekeken
1·foto
70Partyflockvrienden
429·favorieten
178·evenementen bezocht
67·oude interessante evenementen
100·winactie deelnemingen
8·flocks
2·polls
140×geciteerd
580·opmerkingen
48·waarderingen
4·forumonderwerpen
60·forumberichten (onderwerpenlijst)
2·flockonderwerpen
92·flockberichten (onderwerpenlijst)
6×positieve karma
5·positievelingen
2×negatieve karma
2·negatievelingen
4242·privéberichten verzonden
3656·privéberichten ontvangen

179 opmerkingen

Fijne feestdagen & een knallend 2008 toegewenst.
Zorg dat je genoeg drinkt & al je vingers behoudt.
En geniet van alle momenten, het leven is veels te kort ;)

:kusje2:
 
Heey wijffiej..!!!
Ik wens je fijne feestdagen en vooral een knallend nieuwjaar..!!

Maak er lekkere daagjes van..!
(K)(K) Cinne..!
 
Thanxx moppieDe beste wensen!!Xxx Manon
 
Mooie meid !

PROOST! ... op ons .... voor de mannen die ons hebben, voor de losers die ons hadden, en de gelukkigen die ons nog gaan ontmoeten!!!

JAJA! Je bent geraakt! Je wordt beschouwd als één van de 10 mooiste op mijn vriendenlijst. Als je eenmaal geraakt bent, moet je deze mail (jaja nou krijgen we het) DOORSTUREN (neee daar doe ik niet aan mee!!) naar 10 andere mooie meiden. En nog iets, als je nog een keer geraakt wordt mag je arrogant worden. Als je niet mee doet (nu krijgen we het belangrijke deel) zal je tien jaar lelijk worden . DUS... doorsturen (ookal is dat tegen je princiepes) Laat je vrienden... maar vooral mij weten dat ik een mooie meid ben.

DUS: Stuur dit naar mooie meiden, inclusief mij... (die je tot één van haar top 10 heeft benoemd!)

PS. Dit is een meidending... dus niet stiekem naar je watterige ex(-en) sturen!

Beste wensen voor 2008 !

LOVEYOU
 
Zuipclub newsflash januari 2008!

Hallo partyganger!

in 2008 gaan we er weer flink tegenaan om de scene te voorzien van broodnodig gebeuk, en dat doen we gelijk al 12 januari met ons hardste partyconcept, Juck fump. Tevens hebben we daarna op 25 januari de volgende en een nieuwe locatie die we gaan omtoveren tot ragbeukhok en onze eerste VIP, Day-Már zal 1.5 uur lang de sfeer verhogen. Met Zuipclub - rave aen den aemstel zullen we de lat hoger leggen mbt het audiovisuele gebeuren, maar wat er gaat gebeuren dat merken jullie vanzelf wel!!

Een oorverdovend 2008 toegewenst!

De Zuipclub-crew.

-----------------------------------------------------------------

Juck fump - jump off a building!

De controverse was duidelijk; Ondanks een gecensureerde naam op PF toch ruim 3800 views + 79 opmerkingen op het nieuwsbericht en heel wat heisa tot aan lowlands aan toe. Waar het hele land wegliep met het verschijnsel Jump vond de amsterdamse partyorganisatie Zuipclub het nodig om dit juist tegen te gaan. Juck fump, Try to jump on this motherfuckers! zorgde op 11 augustus jongstleden voor een oorverdovend kabaal in de amsterdamse binnenstad!

Zuipclub's hardste concept is begin januari terug om gelijk korte metten te maken met de laatste stuiptrekkingen van de meest achterlijke hype sinds de uitvinding van Gabber Piet en consorten. Club La zal wederom het toneel zijn van de beste hardcore, early rave, industrial, darkcore en terror!

Enforcer zal openen zonder zich in te houden, gelijk vanaf 22:00 zal het dak eraf knallen met een gevarieerde set zoals alleen hij dat neer weet te zetten. The Irritainer zal zn eerste hardcore only set neerzetten, en gezien de voorbereidingen komt daar een partij geknal naar voren. DoubleD wederom de early sounds, na zn performance op MondayManiacz nu zeker een blijvertje. Xqruciator zal wederom een ieder verbazen, hardcore industrial, darkcore, nog niets is duidelijk. Apac rost de zaal verder de nacht in. Nocternal, producer op het DNA label zal LIVE de avond Zuipclub waardig beeindigen!

Zoals altijd in club La zal de entree 3.50 bedragen, dit is inclusief garderobe en toilet, zoals het eigenlijk hoort! Meer valt er niet over te zeggen, en voor alle mensen die nog steeds in jump geloven; Jump off a building!

-----------------------------------------------------------------

Zuipclub - rave aen den aemstel

Na maanden het budget scherp te stellen, maar toch de prijzen zo laag mogelijk te houden - zoals het hoort - en al tijden zo min mogelijk te verspillen aan personele zaken en andere onzinnige uitgaven is het Zuipclub gelukt om terug te geven aan de amsterdamse scene wat het verdient. Keihard raggen en beuken op een gezellige avond, en dat op een hoger niveau, the next level! Met een nieuwe, unieke locatie en een ruimte waar audiovisueel het onderste uit de kan zal worden gehaald, gaat de amsterdamse partyorganisatie vernietigend uithalen naar alle twijfelaars en sceptici binnen de scene: Zuipclub is here to stay. Zuipclub duld geen hoge entreeprijzen, betaalde toilets & garderobe en dure drank. Zuipclub wil een top sfeer, de juiste muziek en alles in het teken van maar 1 ding! Gaaaaaaan!!

De unieke samenwerking tussen een studentensocieteit en een harder styles crew belooft 2 dingen; Absoluut geen skihutgejengel, maar zeker wel goedkoop bier! Met deze editie van Zuipclub wordt er - naast de naam - ook nog technisch een stapje bovenop gedaan; Rave aen den aemstel zal de blueprint worden wat betreft de toekomstige feesten van de organisatie. Want als er 1 ding bij de crew duidelijk is, is dat de wil om Amsterdam (en omstreken) nog meer pleuresherrie te bezorgen, bovenaan staat.

Vanaf 21:00 zijn de deuren van de LAX geopend voor de grootste Zuipclub editie tot nu toe. DJ Enforcer zal de avond beginnen met de ouwe school platen, Elector beukt er een dikke portie hardstyle erin. The Irritainer draait zn hardstyle 2 hardcore meuk omdat ie er zin in heeft. Apac zal voor het eerst zn early rave talenten laten horen, en gezien de voorbereidingen komt daar een dikke partij klappers naar boven. Day-mar zal, met een set van 1.5 uur, als eerste vrouwelijke dj de hegemonie van de Zuipclub-heren doorbreken door de vloer een lichte aardverzakking te geven, meer valt er niet te zeggen, embrace the night. Xqruciator haalt uit met het verdere ragwerk om de zaal af te matten. Kaycie & DoubleD sluiten de avond af zoals het hoort!

Societeit de LAX ligt achter amstel, bij het gebouw van de HVA. Als je amstelstation aan de achterkant uitloopt, nog voor de kebab zaak meteen links naar beneden. Kan niet missen - maar er zullen voor de zekerheid een paar bordjes hangen . Als je met de auto komt; er is nog geen betaald parkeren daar vlak in de buurt vanaf 19:00 dus dat komt ook zeker goed. Verder rijden er nachtbussen om het half uur vanaf amstel naar CS.

Zuipclub - rave aen den aemstel
Societeit de LAX - weesperzijde 170 (achter amstelstation)
25-01 - 21:00 / 03:00 Entrance: € 7.- / Bierfriswijn 1.50 en mixxie 4.50
 
Uitspraak van Annilicious op dinsdag 8 januari 2008 om 20:40:
heeej wijffiej!!!

idd hoest met jou dan , dagt dat je al een antal keer zou langeskoomen :P


maar ook hallo. Angeliqe , denk laat je stukje muziek hoorn!!
naar aanleiding van laatst :)
http://www.speedyshare.com/799789334.html

gROENTJES :p
laatste aanpassing
 
(L) ook een hartje van mij voor valentijn!(K):D
 
[img width=500 height=333]http://album.partyflock.nl/35978661.jpg?nocache;28883493[/img]{non-image link}

Vrolijk Pasen en al die onzin!:lol:
(K)
gefeliciteerd met je verjaardag :cheer:

fijne dag ...

(K)
 
Heeeeeeeey Wijffie...

HAppy Bithday To You!!
Fijne Dag Nog Verder!!!

(K)(K)(K)
J0mitha
gefeliciteerd en stem gelijk op mijn poll als wil alvast bedankt
 
gefeliciteerd:)
Gefeliciteerd en nog vele jaren toegewenst. (k)
 
en ook namens mij:bier:


Fijne feestdagen en een gelukkig 2010
groetjes oma weerman
Hey meisie alles goed???

Gefeliciteerd n nog vele gezonde en gelukkige jaren toegewenst.

Grtz Rico (k)
Chickyyyyy, ben een beetje erg laat maar ik wou je toch nog vele fijne jaren wensen met je verjaardag... Ik hoop dat je een heerlijke dag heb gehad!!!!!!!! Hoe gaat t nu met je? Nog steeds happy & in loveee? Met Blinky??? (toch? :P) Liefss Roosje
Chickyyyy, vette old skool ditte:P Omg! Kussss