Partyflock
 
­
 
Ik heb op TE dus die Qlimax promo CD gehad. Volgens Q-dance: Q-dance verspreidt 30.000 gratis CD’s door heel Nederland en op alle grote evenementen van Q-dance en ID&T. Op deze CD staan 4 van de beste hardstyle tracks van het afgelopen jaar! In de digipack waar de CD inzit vind je ook alle informatie over dit groots opgezette evenement! Zorg dat je er eentje krijgt...

4 v/d beste hardstyle traxxx??? My ass!! 2 nummers uit 2000 en 2 uit 2001. Ouwe troep! Zijn wel aardige nummertjes ja, maar al veels te vaak gehoord!

De enigste reden dat ik hem bewaard heb, is omdat iemand hem speciaal voor mij gehaald had. Heeft dus mee emotionele waarde voor mij:).
 
Had ik het dus goed gehoord van die griet in die Q-Dance tent dat ze die cd's gratis gingen uitdelen :)
Mjah, dan ben ik toch blij dat ik em niet heb meegenomen, anders hele tijd mee moeten sjouwen...
MWah vindt dat r wel lekkere nummertjes op staan :)
sure acid nightmare, incomming, illegale en bass kick zijn neit de hardstyle stampers van t afgelopen jaar maar zeker niet de slechtste nummers. EN dat voor een gratis cd'tje :)
dat 4e nummer is lekker voor in de auto.. wel wat kort.. maar zoooo lekker ;)

Stefan je bent een zeur !!! :D
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Ja, je,..­psies, je moet niet zeure,.....­ welke nummers staan er eigenlijk op?????
 
Tis G R A T I S toch? Wij echte Hollanders willen toch wel iets wat gratis is? Werd ook op Impulz uitgedeeld... hij's nep maar wel leuk voor de collectie :)
Aslheimer lees mijn vorige post :)
 
ja, inderdaad wel fucking ouwe nummertjes maarja, weer een cdtje om aan de muur te hangen joh ..­ wehwhe
 
En toch blijft ie nep:P. Hoe gratis ie ook mag zijn, of hoe mooi ie ook aan de muur hangt:). Heb wel mooiere cd's om aan de muur te hangen :).
waarom geven ze die singeltjes noit een op een terrorfeest, Altijd maar op die commerciele feesten :-P whehehe, ze kunnen beter platen strooien. whahaha
 
nog nepper aan die cd is dat nummer 3 de melodie afkomstig is van een nummer van MILK INC...­ dat vond ik weer schaamteloos! ik begon spontaan de teksten van dat nummer in me koppie te krijgen en dacht what the fuck!
pfff hey niet zeuren over incomming, das een bruut nummer :)
 
pas maar op straxx is die cd incoming je hoofd ;D.
jij had r wel 1 over dan ;D
 
Ik doe nog een keer moeite voor je kerel !!! :D
 
jah het is wel kei lief van onze xtc dat hij hem gaf...­ cdtje is ook zeker niet mis! maar ach jah nederlanders zeiken altijd!
Je kunt hem altijd nog gebruiken als onderzetter voor je bakkie troost!
 
na teq.­ ben ik helemaal op de teqtour dus al me hardstyle cd's in de hoek gegooid ook die 'smackah' van q-dance
Hardstyle blijft 1! :P
dancegirl2001: jah het is wel kei lief van onze xtc dat hij hem gaf...­ cdtje is ook zeker niet mis! maar ach jah nederlanders zeiken altijd!
------------------------------------------
wat een geluk dat ik van de Cup-a-Sup planeet kom.­ Mij hoor je nooit zeiken,
 
dancegirl2001 23 februari 2002 21:02
jah het is wel kei lief van onze xtc dat hij hem gaf... cdtje is ook zeker niet mis! maar ach jah nederlanders zeiken altijd!

---------------------------


Cker wel lief :). Drom ligt ie ook nog ni in de vuilnusbak :D.
Ik snap dat gezeur niet.­
Die CD ziet er ten eerste toppie uit, en JIJ vindt dat die traxx niet vet zijn!
Als je mensen de eerste keer hardstyle laat horen vinden ze bv Acid Nightmare een te vet nummer, dat was hij trouwens ook toen hij net uitkwam.­ Dus ze hebben gewoon denk ik gekeken welke plaat ofzow het meeste verkocht werdt.­ Nou Tune Boy - Bass Kick is gewoon 1 v/d eerst nummers met die vette bassen en kicks erin, samen met 10 kleine bassdrums.­ Tjah en ik vindt toch dat er een scot project ermix op moet, dus ben ik niet ontevreden met Incoming, al had ik graag bv Modem of French Kiss gezien.­ Dus als je een beetje nadenkt, is het ten eerste gewoon een vet collecters item en ten 2e staan er nog best wel aardige nummers op.­
That's my opinion!
greetz WesZ
Ik vind het ook wel een lekker cdtje!!!

Wij gingen om half 8 weg van Imulz...en die cdtjes waren toen zeker op ofzo...of we hadden helemaal niet gezien dat ze uitgedeeld werden...

Partybeast en Chantizzle hadden dat cdjte op straat gevonden, dus we wilden wel weten wat erop stond...wij in de auto draaien...klonk wel errug lekker en hard...hahaha, we waren helemaal gelukkig!!! We dachten dat we DE vondst hadden gedaan...bleken er maar 4 nrs. op te staan...hahaha...en later kwamen we er pas achter dat het een promo cdtje was...hehe

We hebben die cd gewoon van Den Bosch tot Huizen (das ongeveer anderhalf uur rijden) geluisterd op repeat en we kregen er geen genoeg van...vaaaaaaag%)%)%)
Ik kwam er pas achter dat er maar 4 nummertjes op stonden toen ik, bijna aan het einde van mn rit, dacht een zelfde deuntje te horen.­

Maar wat bleek nou, wij met ons opper vage hoofd hebben gewoon de hele tijd naar hetzelfde cdtje geluisterd.­

Ik heb niets te klagen, want heb er 1.­5 uur van genoten.........­
 
Incoming !!!!!!!!!!!!!!!!
Super vet lied man incoming! als ik er over nadenk krijg ik meteen zin om hem te luisteren.­
Even zoeken in mn grote collectie!
 
Zeker wel een vet nummer!!!! had hem al lang niet meer gedraaid!
Vind hem best lekker... en wat zeur je nou man.. was toch gratis.. heb er nog maar iets van 35 liggen.. maar echt iedereen wil ze hebben.. Ze kunnen moeilijk een CD gaan weggeven met de nieuwste nummers enz..

Verder blijf je Vaag hoor:-P
 
2WesZ@Work : Ik zeg ni dat di traxx ni vet zijn, amar al oud. Deze nummers zijn echt ni de hardstyle van nu. Alleen incoming gaat nog wel. Enne ik mis idd ook een DJ Scot Project Remix!

2ILoveTechno : Hehe, jij moet ze verspreiden, ikke lekker ni :P. Werken jij! Bij mij komen ze gewoon zelf aanlopen :P. Vaag4Life!!!
 
En de DJ Scot Project Remix die ik mis is: Yoji Biomehanika - Ding A Ling [DJ Scot Project Remix]!


:bounce::bounce::bounce: