Partyflock
 
Forumonderwerp · 892579
Artiest {SHOWLIST artist 57717, 16770}
Hard One Special & Last Edition Raoul – D.K.C. Birthday Bash

Voor het eerst in Discotheek The The One in Uithoorn zal een DJ zijn verjaardag vieren. Raoul - D.K.C. ook wel de Kleine Colombiaan heeft The The One uitgekozen als favoriete locatie om op vrijdag 1 september 2006 zijn vrienden, kennissen en bekenden uit te nodigen om zijn verjaardag samen groots te vieren.

Vaste bezoekers van The Hard The One weten dat Raoul - D.K.C. garant staat voor altijd een gezellige, sfeervolle en muzikale invulling van een avond in The The One. Deze avond zal dan ook in het teken staan van een brede muziek smaak waar de bezoekers hun vingers bij kunnen aflikken. Van Hardtrance naar Jump en Hardstyle, van Oldschool naar Early Hardcore en van nieuwe Hardcore naar een flink setje Industrial. Met andere woorden; het merendeel van de hardere dance stijlen komt aan bod op zijn Birthday Bash.

Zoals eerder vermeld zal Raoul - D.K.C. zijn verjaardag niet alleen vieren. Iedereen die zin heeft in een gezellig en sfeervol feest is uitgenodigd. Hiernaast heeft Raoul - D.K.C. een selectie gemaakt uit artiesten waar hij veel respect voor heeft, mensen die veel betekenen voor hem en waar hij met veel plezier naar luistert wanneer zij hun kunsten vertonen achter de decks of behind the mic.

Hieronder presenteert Raoul - D.K.C. dan ook met trots zijn line up voor vrijdag 1 september 2006.
MC’s:
MC Da Mouth of Madness
MC Syco
MC Renegade

DJ’s:
Eyreon Project vs Yoda
Viruz vs Re-Style
Dennis R vs Wouter B
Buzz Fuzz vs Dr. Rude
Energyca vs Trizz
Bass-D vs Brightness
Scrooge vs Manga
Chosen Few vs Raoul - D.K.C.
Champ-e-on vs Vecino
Scarface vs Marlice

Natuurlijk zijn er nog veel meer artiesten die Raoul - D.K.C. had willen toevoegen, maar waar helaas geen ruimte voor was wegens de toch wel beperkte tijd die men heeft. De artiesten moeten wel de gelegenheid krijgen om hun ding te kunnen doen en dat kan niet wanneer ze nog minder tijd krijgen.

De avond wordt afgetrapt door Eyreon Project en Yoda. Twee mannen die garant staan voor een heerlijke Hardtrance set en oude Hardstyle klappers. Goede oude tijden uit de Subway zullen zegevieren.

De volgende twee heren die veel betekenen voor Raoul - D.K.C. en grondleggers zijn van o.a. XXtra Hardness en Braincracker feesten zijn Dennis R en Wouter B. Zij zullen de decks overnemen om de bezoekers te trakteren op vrolijke maar stevige Jump en Hardstyle nummertjes om helemaal in de gezellige sfeer van de avond te komen.

North meets East. Twee Jump helden uit twee totaal verschillende streken van het land zullen de handen in een slaan om een mix van Oldschool en Jump ten gehore te brengen aan het publiek. Zij zullen versteld staan van deze geweldige combinatie en keuze van platen die zowel Energyca (Nightfever, Genetic) en Trizz (Oldschool Madness, Commander) hebben.

The one and only Mr. Scrooge (Buzz Fuzz Goes Bzrk, Pandamonium) en vingervlugge DJ Manga (Thunderdome, Dominator) zullen samen inhaken en het gevoel van de good old days weer naar boven brengen. Met een overheerlijke Early set. Dance your ass off!

Dan is het toch echt de beurt aan niemand minder dan de Early en Ouwe School Specialist en degene aan wie Raoul - D.K.C.zijn naam te danken heeft. The Champ is here! Champ-e-on (T-Time, Multigroove) zal samen met de meesterlijke Jump en Early DJ Vecino (Oldschool Madness, Megarave) het publiek vermaken met een freestyle set om nooit te vergeten.

Dan is het tijd voor nog zo’n geweldige combinatie aan DJ’s. Viruz (12 Inch House, Hellbound) die al heel wat bijzonder geslaagde feesten op zijn naam heeft staan en nu ook aan het doorbreken is met produceren, zal zijn beste Hardcore platen mixen in die van niemand minder dan Re-Style! (Masters Of Hardcore, Nature One) Een DJ die alle grote feesten op zijn naam heeft staan en de bezoekers altijd weer weet te verrassen met zijn unieke draaistijl. Zware en loepzuivere kicks, een werkelijk plezier om naar te luisteren en om op los te gaan.

Er kan met trots gezegd worden dat een van de grootmeesters van het Dreamteam het roer overneemt. Verdere introductie is eigenlijk niet nodig, de naam Buzz Fuzz (Buzz Fuzz Goes Bzrk, History Of Hardcore) is immers een begrip in de Harddance scene. Prestaties die niet te evenaren zijn, zijn steekwoorden die bij hem passen. Maar deze keer bemant Buzz Fuzz de decks niet alleen. Hiernaast een van de meest spraakmakende en veelzijdige DJ’s die Nederland rijk is geworden sinds een aantal jaar. Dr. Rude (Defqon, Mindcontroller) die al eerder gast van Hard The One is geweest, degene die altijd zorgt voor een geweldige sfeer op een feest waar hij draait zal samen met Buzz Fuzz de nodige vinyl meenemen om ieder die het maar horen wil te trakteren op supersnelle scratch sessies en bizarre mixen met oude en nieuwe Hardcore.

Attentie! Graag volledige aandacht voor de eerste vrouwelijke Hardcore DJ in The The One. Brightness (Sunday High, Rave The City) reeds eerder voorgesteld aan het grote publiek tijdens de supergezellige Birthday Bash van Bass-D en Predator in de Hemkade, waar zij samen met Dana gewoon te cool haar beukende Hardcore set heeft neergezet. Hetzelfde gaat ze nu weer doen, maar dan samen met de altijd gezellige en veelzijdige Hardcore pionier Bass-D (Outblast, House Classics). Een gerespecteerde naam en persoon die niet weg te denken is uit de Harddance scène.

Tijd voor versnelling. Het publiek kan kennis maken met de enige echte Mokum legende DJ Chosen Few! (Hellraiser, Slaves To The Rave) Zowel draaiend als producerend altijd anders dan zijn collega’s en zeker verrassend. Dus ook deze avond zal in het teken staan van hoge verwachtingen van deze Hardcore icoon die het land rijk is. Bring it on!

Een waardige afsluiter van de avond. Wederom een vrouwelijke Hardcore DJ. Maar vergis je niet. Een schoon uiterlijk met niets minder dan een platentas vol woeste muziek. Dit muziekale geweld van Marlice (Fear and Loathing, Buzz Fuzz Goes Bzrk) wordt samen met DJ Scarface (Reng Deng Deng, Braincracker) uitgevoerd in het laatste uur van deze nacht voor de bezoekers die er geen genoeg van kunnen krijgen.

Last but not least. Graag aandacht voor een drietal MC’s die met hun meest bizarre vocals en lyrics op alle feesten bezoekers weet mee te krijgen, gek te maken, te laten springen en dansen. Elke DJ heeft een groot respect voor deze mannen met Mic’s.

Hierbij dan ook de Mic-controllers van de avond: MC Da Mouth of Madness (Multigroove, Ghosttown), een MC met een ongelofelijke staat van dienst die vanaf het begin van de Harddance scène aanwezig was and still going strong.

MC Syco (Shadowlands Rave, Oldschool Madness) die deel uit maakt van het Shadowlands Terrorists team dus een ras artiest van het eerste uur en zich hiernaast ook concentreert op zijn eigen succesvolle HipHop groep Arka Sokak.

MC Renegade (in Qontrol, X-Qlusive). Een ware host die je op elk feest kan neerzetten en dus tegenkomt. Renegade heeft het echt naar zijn zin en gaat zelf helemaal uit z’n dak wanneer het publiek het naar z’n zin heeft.

Allen hun sporen meer dan verdiend in de Harddance scène en zullen speciaal op deze avond host zijn om de DJ’s te begeleiden, ondersteunen, het publiek op te zwepen en het feest tot een waar hoogtepunt te sturen.

Al met al kunnen zowel Raoul - D.K.C. als alle uitgenodigde artiesten en natuurlijk de bezoekers van deze speciale editie terugkijken op een bijzonder geslaagde avond die hopelijk nog lang zal bijblijven, aangezien dit tevens de laatste Hard One zal zijn omdat de Discotheek na deze editie zijn deuren zal sluiten. Raoul - D.K.C. wenst iedereen dan ook heel veel muzikaal plezier en dat hij samen met alle aanwezigen het glas mag heffen op weer een jaar vol goede muziek en geweldige feesten.

Discotheek The The One
Datum 1 september 2006
Deurverkoop EUR. 5,00 (geen member pas deze avond)
Legitimatie verplicht
Toegang vanaf 16 jaar
Party people only!
laatste aanpassing
:bye:
laatste aanpassing
 
uhmmm ik denk nog 129 uur te gaan! :D
Jaja ff 5 daagjes werken en dan weer feest :)
Jah word rennen als we daar al om 21 uur moeten zijn. Moet namelijk wel werken vrijdag.
 
Ik ga ff een dagje vrij nemen
Ik heb gewoon weer gewerkt
Bah Ik had Zondag werken..
 
Ik had zondag lekker rust! :yes: Kan ik wel gebruiken voor deze week :)
Lekker veel variatie in de muziek. Wordt smullen!

Ben er bij... o ja ik moet :p
héhéhé idd je moet :)
Uitspraak van dj chosen few op zondag 27 augustus 2006 om 18:03:
:D nog een paar daagies en dan los :D haha dat wordt wat :P

Zo nou en of:D

Ff knalle om de hoek zeg maar 8)

raoul, we're gonna bang the shit outta the one!!:yes::9
heb er zin in gap!!:yes:
Uitspraak van Dj Scrooge op dinsdag 29 augustus 2006 om 19:33:
héhéhé idd je moet

En moeten is dwang... en oh oh ohw wat ga ik er met tegenzin naartoe :p
 
Uitspraak van Erwin_1975 op woensdag 30 augustus 2006 om 11:23:
En moeten is dwang.

buis.
Uitspraak van Dj Scrooge op maandag 28 augustus 2006 om 20:15:
hahah zegt hij op een Zondag. Het is net voorbij

Ach je kent me toch skroetsjie, mijn leven is een groot weekend!!!

bijna VRIJdag ;)
Hiha:9
whaha..
eens ff kijken of ik steph mee ken krijgen:D
 
Hoe meer zielen hoe meer vreugd!
Uitspraak van Raoul - D.K.C. op dinsdag 8 augustus 2006 om 16:56:
The one and only Mr. Scrooge (Buzz Fuzz Goes Bzrk, Pandamonium)

Wist niet dat skroets ook in China had gedraaid :p
gaat die pendelbus ook rijden of niet ?
 
Neen. dacht het niet
ow dat zou klote zijn..
Tot zo allemaal :)
 
:bye: marja tot straks! schiet op want je mist de grand opening straks nog :O
Hophee hakke vnvnd:D
Artiest Neo-C
zo voor ons gaat t avontuur zo ongeveer nu beginnen8)...
tot vnvnd:D...
Eerste baco gaat naar binnen..B)
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 1 september 2006 om 15:14:
mist de grand opening straks nog

Ja, die wordt zeker leuk ;)

En raoul had tegels genoeg maar hij belde me wel, voor iets anders ;)


raoul thnx voor je belletje

Je hoort en ziet me strax!!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Sponge roberto pantalones op vrijdag 1 september 2006 om 17:14:
Ja, die wordt zeker leuk ;)

En raoul had tegels genoeg maar hij belde me wel, voor iets anders ;)


raoul thnx voor je belletje

Je hoort en ziet me strax!!!!

Waar hebbe jullie het over?
 
Uitspraak van Sponge roberto pantalones op vrijdag 1 september 2006 om 17:14:
En raoul had tegels genoeg maar hij belde me wel, voor iets anders

seg seg seg! watte :9
Ik ga niet meer, kut feest O:):9
Nee je moet komen hoor :)
Het was gezellig :)
wat een vet gezellig feest :D , lekker geluid ook :yes: goed gedaan raoul :cheer: ;)
Dit was echt een topper van een feessie !!!!

Echt jammer dat het voorbij is.
 
ach nog 364 dagen! ;)
Uitspraak van Dj Scrooge op vrijdag 1 september 2006 om 20:56:
Nee je moet komen hoor :)

whaha.. was r ook..


RAOUL :respect:
thx ouwe, was gezellig:D
Ja zag het. Toppertje ouwe!!
Raoul :respect:
De tijd ging echt snel!!!

Discord,Was leuk om met je te draaien, volgende keer doen we EARLY!!!!
laatste aanpassing
Uitspraak van Marja op zaterdag 2 september 2006 om 16:49:
Hij knikt hier aan de andere kant van de tafel.

Das mooi en dan niet zo'n 'mietjes' tempo ;)
Haha
 
Uitspraak van Sponge roberto pantalones op zondag 3 september 2006 om 04:35:
Das mooi en dan niet zo'n 'mietjes' tempo

Ja je was echt een mietje die avond :9
 
leuke avond, er werd echt super gedraaid
Heb me ook vermaakt :) Ik wil ook zo'n gezellige verjaardag! Maar dan alleen met early hardcore 8)