Partyflock
 
Forumonderwerp · 788146
­ Nederland

Onderwerp is gesloten!

Dit gebeurt meestal omdat een of meerdere personen het beleid hebben overtreden.
Het kan natuurlijk ook zijn dat er al een actieve discussie over hetzelfde onderwerp was.
Dit soort situaties zijn te voorkomen door op de hoogte te blijven van het beleid.

 

Flyer designed by Sonic-XL
All pictures taken by Denny Yau a.k.a. Raven except the one from Vince Gerrard.

Afgelopen vrijdag, 17 juni veranderde café de Trappist voor zeven uur weer in een Harddance Heiligdom. De sfeer was geweldig, de partypeople maakten het feest, de DJ's hadden er allemaal erg veel zin in en dit was te merken ook. Na de funky openingsset van The Dawn nam Charly het over en ging de versnelling een tandje omhoog, klokslag twaalf was het tijd voor Eyreon Project die een stampende Harddance set neerzette. Cill bracht D.D.O.D. 5 - Divine Harddance Techno en UK Hardhouse en als hekkensluiter gaf Raine een onvervalste pompende UK set weg, die de vermoeide voeten ook het laatste uur lieten dansen of je het nou wilde of niet. Met de hitte buiten was het maar goed dat het dak eraf ging, want ook binnen in de Trappist liep de temperatuur hoog op. Het geluidssysteem piekte tot 107 decibel, zodat de Harddance beats letterlijk door je lijf dreunden, wat wil een Harddance liefhebber nou nog meer?

Dawn of Dance was ondertussen alweer hard bezig met de voorbereidingen voor de inmiddels zesde editie van D.D.O.D., die 22 juli aanstaande plaats zal gaan vinden. D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn zal je wederom op een Harddance trip meenemen met een gevarieerd aanbod van diverse DJ's. Was het de afgelopen editie voornamelijk UK Hardhouse dat de klok sloeg, deze avond zullen er meerdere facetten van Harddance aan bod komen. Wellicht is juist dat hetgeen wat Harddance zo speciaal maakt; die verschillende 'hardere' house-stromingen die maar al te goed samengevoegd kunnen worden zoals blijkt. Is Hardcore net even te hard voor je en vind je Trance te soft, dan is Harddance dé muziek voor jou, melodieën gecombineerd met harde kicks, snelheid afgewisseld met variatie, Harddance heeft het allemaal.

Hartje zomer brengt D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn met de volgende line up; First-Base, Karsten van Gijzen, MvDJ VS Raven, The Dawn en Vince Gerrard. Een nacht die gevuld zal gaan worden met Funk, Techno, UK Hardhouse Classics, Hardtrance, Harddance én UK Hardhouse. Ook gaat deze nacht eindigen met een wel hele speciale tribute to Lab4 en Proteus in de vorm van een weergaloze VS set van MvDJ en Raven. Laatstgenoemden zijn al wekenlang bezig met het voorbereiden van hun set, die D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn met een ware muzikale snelheidsexplosie zal laten eindigen. Kortom het is weer tijd om Café de Trappist te laten trillen op zijn grondvesten als Dawn of Dance's D.D.O.D. neerstrijkt op 22 juli.



Het openen was The Dawn zo goed bevallen afgelopen keer dat zij dat ook deze editie zal gaan doen met een mix van Funk, Techno en Harddance. Deze DJ mag in haar openingsset graag haar 'popmuziek' verleden laten horen, zo klonken onder andere Prince, Annie Lennox en Soft Cell's tainted love door café de Trappist, maar dan wel in een 'housejasje' gestoken en wat te denken van California Dreamin', origineel van niemand minder dan de Beachboys? Hoewel het draaien hoe langer hoe beter gaat zijn de zenuwen er echter niet minder om geworden, maar na de eerste paar platen vergeet The Dawn algauw alles om haar heen en gaat geheel op in de muziek. Op dit moment is zij druk bezig om een remix te maken van Housequake van Prince, wellicht zal deze productie ook te horen zijn de 22e juli.



De tweede DJ van deze avond is Karsten van Gijzen, deze 26-jarige DJ kwam voor het eerst in aanraking met de housescene toen hij een jaar of dertien was en in 1994 begon hij met zijn eerste platen te kopen. Het begon eerst met Hardcore en ondertussen spaarde hij in de loop der tijd zijn draaitafels en mixer bij elkaar. In 1997 bezocht hij voor het eerst High Quality, waar hij aanvankelijk erg moest wennen aan de Hardhouse die daar gedraaid werd, maar in de loop der jaren begon hij deze muziek meer en meer te waarderen. Korte tijd draaide hij Trance, toen hij zijn draai niet meer kon vinden in de Hardcore, maar algauw switchte hij geheel over op de Hardhouse. Alhoewel Karsten van Gijzen verschillende stijlen kan draaien ligt zijn hart eigenlijk bij de Hardhouse Classics en draagt hij met name Tony De Vit een warm hart toe, wat ook te horen zal zijn op D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn. Hij heeft in het verleden onder andere op verschillende schoolfeesten gestaan met namen als Michel de Hey, Ronald Molendijk, Jurgen en Erick E, hij stond op Future Sound of Leiden, UK Hardgrooves en in Danssalon In Casa te Leiden op een feest waar ook Tom Harding draaide.



Klokslag middernacht is het tijd voor Vince Gerrard, deze DJ begon met draaien in 1999 en in 2000 stond hij voor het eerst op een DJ Contest van Mason in Bussum waar hij er vandoor ging met de eerste plaats. In de loop der jaren is hij van Trance afgewisseld met de wat hardere platen, meer en meer alleen Hardtrance gaan draaien. In het verleden stond hij onder andere op de talentarea op DefQon1 in 2003, op de FFWD Heineken Dance Parade en op Summerdance Open Air Festival 2005 en heeft hij de eer gehad met namen te draaien als Mind X, Mat Silver, Alphazone en S.H.O.K.K.. Vince Gerrard draait regelmatig op DI.FM op 'Maximum' Radio en NRJ om zo zijn sets op het internet te verspreiden, tevens heeft hij samen met Ultraform het nummer Heart Impulses geproduceerd. Op D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn zal hij een spetterende, melodieuze doch stevige Hardtrance set ten gehore gaan brengen.



Om één uur neemt First-Base het roer over om ons op een onvervalste harde en snelle UK Hardhouse set te trakteren. Deze pas 22-jarige DJ zit niet stil, zo is hij al lange tijd resident bij www.puredj.com, won eerste prijzen bij diverse DJ contests en zette hij op Mindgames in februari jongstleden back to back met Charly Club Fantasy op zijn kop. Pasgeleden stond hij nog op HRDNRG in Club 7even waar hij met Charly, Danny D en niemand minder dan Cally & Juice op de line up stond. Deze DJ kenmerkt zich door zijn ogenschijnlijk superrelaxte uitstraling achter de draaitafels, hij scratcht en gebruikt de crossfaders alsof het niets is en door zijn regelmatige gebruik van verschillende acapella's wordt hij ook wel de 'Koning der Acapella's' genoemd.



De slotact van deze avond is op zijn minst opmerkelijk te noemen, MvDJ en Raven zullen namelijk een battle aangaan die zij zullen opdragen aan Lab4 en Proteus. Wees voorbereid op iets heel bijzonders. MvDJ heeft het erg druk gehad de afgelopen tijd, zo stond hij op Diff'rence in Apeldoorn met onder andere Danny D, op Hardhouse! in Amsterdam met onder andere Spencer Freeland en Technikal en op RoundBass waar ook Hank, NoFear en X-Force stonden. 'Crossfader-Kunstenaar' Raven is nog geen 20 jaar oud, maar heeft al meerdere keren op D.D.O.D. laten zien en horen dat hij heel goed weet hoe hij met de draaitafels en het mengpaneel om moet gaan. Het draait bij hem allemaal om UK Hardhouse en techniek, voeg daarbij nog zijn energieke performance en het plaatje is compleet; 100% Pure UK Hardhouse Energy. Dit tweetal is vast van plan om de Trappist op D.D.O.D. 6 - Twisted Dawn het laatste uur geheel op zijn kop te gaan zetten.



De entree bedraagt 3 EUR, inclusief één gratis bier/wijn of frisdrank. Het maximum aantal mensen voor café de Trappist is 100 man, dus zou je willen langskomen, stuur dan een mailtje naar info@dawnofdance.com om teleurstellingen te voorkomen.

Voor meer informatie kan je de site van Dawn of Dance www.dawnofdance.com bezoeken.


We take no prisoners
We only convert...


Foto's D.D.O.D. - Dance 2 The Dawn

Denny Yau
DarkSkyWise
The Happy Few

Verslagen D.D.O.D.:

Magicsjeup
Dé Daaan!!!

Foto's D.D.O.D. 2 - New year's Bang

Denny Yau
Wilco van Beek

Verslagen:

Dé Daaan!!!

Foto's D.D.O.D. Meets UK Hardgrooves

Denny Yau

Verslagen:

Dé Daaan!!!
Sunshine

Foto's D.D.O.D. 3 - Lucid Acid

Denny Yau

Foto's D.D.O.D. 4 - Fairy Wicked

Denny Yau

foto's D.D.O.D. meets UK Hardgrooves - Chapter 2

Denny Yau

foto's D.D.O.D. 5 - Divine Harddance

Denny Yau

Waar is Café de Trappist?



Vanaf het Leidseplein, als je dan de Melkweg rechts hebt, ga je naar links de grotere weg af, waar onder andere de trams zeven en tien rijden.
Deze weg loop je af totdat je aan je rechterkant het Rijksmuseum ziet, dan sla je de weg recht tegenover deze poort in (met de rug naar het Rijksmuseum gezien). Daar zit ook een eetcafe aan de overkant dat Hans en grietje heet.
Voor de gracht nog ga je meteen naar links de Zieseniskade op dan heb je eerst een restaurantje en daarnaast is de Trappist

Zwart is de poort van het Rijksmuseum
Groen is waar eetcafé Hans en Grietje zit
Rood is Café de Trappist
Ik kom dan 4 even , Reef :)
Artiest Raven
Uitspraak van Charly Rocks op donderdag 4 augustus 2005 om 20:34:
Sinds wanneer vind jij Scot P en Derb dan goed??? :D

Nou niet, vandaar dat het vlak na hun set is :[ ;)
grapje
laatste aanpassing
Is al sinds ik op DV kom, een gewoonte geworden:bloos:
Eerste keer tegen de techno-tent en de jaren derop, op de heuvel:D
Bijna Daaan. Het is heel snel morgen als je nu gaat slapen, maar dat kan je zeker niet?
Ik kan denk ik niet zo goed slapen vannacht, maar ga het echt wel proberen enzo, onder het mom van wat mijn moeder altijd zegt 'Als je ligt dan rust je toch' o:)
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op donderdag 4 augustus 2005 om 21:59:
'Als je ligt dan rust je toch'

Hahaha, dat zeg ik altijd tegen mezelf als ik weer te laat in mijn bed lig (met een biertje teveel) en naar mijn werk moet de volgende dag.

maar als jouw moeder het ook zegt, dan zal het toch wel waar zijn :D
laatste aanpassing
Oh ja, de spreuken.

Kunnen we tijdens het rusten ook wel borduren. Schijnt ontspannend te zijn O:)
Tupperware party houden ? :P
Tot nu toe erg veel positieve reacties op de groeps foto ! :D :D

Dat gaat wat worden B)
Props voor de heist rocker en de watskebuuurt
Watskebizzy bizzle rob robber
Mensen praten serieus maar ze weten van geen ene kaaaaankermoer watskeburt
Maar dr gebeurt veel serieus
Komen die vocalen nog of moet ik beginnen

REFREIN:
Je bent een sjembek dat zeurt
Maar je weet niet watskeburt, watskeburt, watskeburt
Je bent een MC dat front
Maar je komt niet tot de grond, tot de grond, tot de grond
Je bent een MC met crown
Maar je weet niet wat is nou, wat is nou, wat is nou
Je bent een sjembek zonder klauw
En je bent niet 'bout it 'bout, 'bout it 'bout, 'bout it 'bout

*ok vieze freddy is aandeburt*

Vieze Freddy, alsof je dat niet wist
En ik drink tot de motherfucking fles leeg is
Heb pas doekoe als ik bierflesjes inwissel
Dan ben ik pas stang yo uhh, fo' shizzle
Je lacht maar ik maak hier geen motherfucking grappen
Pus uit mn pik je kan een lauw biertje tappen
Staat te spacen, maar ik ben niet van Star Trek
Ook geen bhustabust maar ik breek wel je nek *ehehehehehe*
Komt alleen uit m'n achterste
Moeders met dochters ze verachten me
Ben van baksteen. alsof je dat niet ruikt
Want de een is dik en de ander gebruikt
Ik ben tuig, van de eerste klasse
En je wast je handen al tijdens het plassen
Kijk me aan, je weet precies hoe laat het is
Baksteen, de rest is geschiedenis

[REFREIN]

Wat is niau krauw watskeburt in de schuur
Is bij jouw alles rustig of gezeur met de buur?
Of zijn het biertjes voor gratis of gewoon pleurisduur
En ben je 'bout it bout it of een treurig figuur
Voor alle vrouwen en chickies, van Joure tot Maastrikkie
Heb die vouwen in m'n dickies yo we houden het jiggy
'bout it bout it net als een gek met al dat goud in m'n mikkie
Twee gezichten een formule als Lauda en Niki

[REFREIN]

Watser, watser, watser, watser
Watser met jou ouwe?
Keeenker keeeenker je staat te spacen
Serieus gek wat praat je met mij man keeeeenker
Je praat maar je weet niet eens watser met jou
Je weet niet eens watser met mij maar watser met jou ouwe
Keenker keenker
mensen zijn aan de crack tegenwoordig, serieus
Ik liep laatst door het centraal
komt er een junkie naar me toe voor een euro
*euro, keeenker een euro?*
Ik zeg hier heb je twintig cent, zegt-ie nee hoef je niet
Dus ik zeg, ja ja is goed ik ken jou ik ken jou
Je komt uit Noord
- uhh ja ik kom uit Noord hoe weet je dat hoe weet je dat
Zeg ik ja ik ken je moeder ik heb m'n krantenwijk voor dr bezorgt
- Uhh m'n moeder m'n moeder? Ik heb haar al 25 jaar niet gezien
Dus ik zeg fuck jou man ik verkoop dr crack stomme slet
Kanker kanker kanker junkies op het centraal
Serieus, enigste vette plek van centraal is de fucking pizzahut
En uhh en en en en en de meeting point maar kanker die is dicht
In ieder geval centraal is een baas, vieze Freddy is een baas,
baksteen is een baas, heist rocker is een baas.
Kutnummer:jaja:
:respect:
Sowieso ze zouden hun bek moeten uitspoelen met zoutzuur met dat kk de hele tijd ;p

ANYWAYS

Gie-Ga-Goedemorgen

Deze morgen van de eerste dag van het Dance Valley Weekender wahooooooooooooo

Daaan gaat ff koffie zetten en douchen lalalala LA!!!!

LA!
LA!
LAAAAAAAAAAAAA!
Zijn jullie allemaal weer naar bed gegaan ofzo? ;p;p

Hola, hola Ik wil kindercola, of nee doe maar niet vieze zoete troep ;p;p

Daaan is lekker gedoucht en zit nu met een bakkie koffie en eene stukje kwinkslag achter de pc lalalala heeeeeeee Zometeen even mijn laatste dingen in mijn tas pleuren

Everything around me suddenly became unreal lalalalala

ZIN IN!!!! lalalala LA!!!

Dit moet toch wel het beste weekend van dit jaar gaan worden denk ik zo maar?

:cheer:
Tot zo allemaal, wij (sas en ik) gaan nu onderweg!
Uitspraak van Vriendje Kjell ® op vrijdag 5 augustus 2005 om 08:42:
Tot zo allemaal, wij (sas en ik) gaan nu onderweg!

Tot zo Lieffies!!!! Tijd voor een kwinkslag zometeen meteen he!!!

Uitspraak van X-Field op vrijdag 5 augustus 2005 om 08:43:
Zou me best lekker lijken

Daar ben ik het eigenlijk best wel mee een, valt me nog mee dat ik zo redelijk geslapen heb, zal wel met mijn Gappelsapje te maken hebben gehad o:)

Ik heb zin, zin, zin in het weekend lalalalaLA

Ik vind jullie allemaal LIEF!!!! :lief: :hug:

oh RJ had nog ff zitten denken he, dat je op zich sowieso wele naar huis kan vrijdagnacht, want het is toch als je het terrein afgaat mag je er niet meer op enzooi ;p Anyways, lekker belangrijk, zien we morgennacht dan wel weer allemaal

NOU EN!!!

Die bass moet je niet horen die moet je voelen whahahah *proest* :vaag: NOU EEN!!!
Alles is gewoon ook grappig nu whahahaha
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op vrijdag 5 augustus 2005 om 08:46:
Daar ben ik het eigenlijk best wel mee een, valt me nog mee dat ik zo redelijk geslapen heb, zal wel met mijn Gappelsapje te maken hebben gehad

:x

Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op vrijdag 5 augustus 2005 om 08:46:
oh RJ had nog ff zitten denken he, dat je op zich sowieso wele naar huis kan vrijdagnacht, want het is toch als je het terrein afgaat mag je er niet meer op enzooi:p Anyways, lekker belangrijk, zien we morgennacht dan wel weer allemaal

Neem aan dat je zaterdagnacht bedoeld;)
;p;p;p o:) ;p;p;p

GHGlimlach enzooi GH-BH

Uitspraak van X-Field op vrijdag 5 augustus 2005 om 08:50:
Neem aan dat je zaterdagnacht bedoeld

nee man, denk dat ik toch maar naar huis ga, na een dagje feesten ;p;p

whahahahahah wat erg, dus hoezo niet wakker, alhoewel, eigenlijk sowieso wel iets voor me om dat fout neer te zetten :vaag: van nature eventually enzooi ;p;p

Shoobedoo wap waaaaaaa lalalalaLA!!!

Moet ik ook mijn eigen wc papier meenemen eigenlijk ;p
En ik ben ook weer wakker.... DANCE VALLEY ! :cheer:
Uitspraak van X-Field op vrijdag 5 augustus 2005 om 08:58:
Ga je toch naar naturen one?

Ik vlieg af en toe ff heen en weer met de Copter b)

Uitspraak van X-Field op vrijdag 5 augustus 2005 om 08:58:
Heb voor de zekerheid ook maar een rol in m'n tas gestopt.

hmmmm, wat eng dat ik dus wel kampeerinstincten heb onbewust, moet wel zeggen,. dat ik hem nu weer begin te knijpen, dacht toenet aan mijn werkweek op mijn 16e met 5 Havo, heb het toen zo sterfens koud gehad snachts in die tent :s Maar neem ook mijn flanellen laken extra me en een lang zwart vest lalalala LA!!!

Goooooooooooooooooooooooooodmorning Reefje

WE CANNOT GET ENOUGH!!!

toepasbaar op zowel DV als op andere zaken enzooi :vaag:

NOU EN!!!
je flanellen dekentje :lief: herinner ik nog :)
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op vrijdag 5 augustus 2005 om 09:00:
heb het toen zo sterfens koud gehad snachts in die tent:s

In een slaapzak moet je zo weinig mogelijk kleren aan. Slaapzak warmt zich dan op door je lichaamswarmte.
;D ja ja, RJ, jaaaaa jaaaaa!
Uitspraak van Eleentje op vrijdag 5 augustus 2005 om 09:05:
je flanellen dekentje herinner ik nog

Hihihih, dat was die roze :D Die neem ik niet mee, ben bang dat er wat mee gebeurt :lief: Dit is een oud tweepersoonslaken :yes: it will do the trick if nescessary :)

Uitspraak van X-Field op vrijdag 5 augustus 2005 om 09:07:
In een slaapzak moet je zo weinig mogelijk kleren aan. Slaapzak warmt zich dan op door je lichaamswarmte.

Ik had aanvankelijk alleen een t-shirt aan en werd dus snachts gewoon wakker van de kou :( ben uiteindelijk met mijn kleren aan gaan slapen en toen ging het wel ;p
Vreemd. Maar ja, zie je vannacht wel weer toch. Bedenk me net ik geen jas mee heb. Maar ja, ook niet echt nodig. Heb een vest mee, en als het regent trek ik een poncho aan.
Psies, kan altijd nog dicht tegen Reefje aankruipen, is toch mijn kleine broertje b) wahoooooooooo

En zometeen stug meteen mijn zonnebril ook op whahahahahah

ZIN IN ZOMETEEN ENZO

lalalalaLA!!!

Haal zo wel ff om de hoek wat te drinken nog denk ik, geen zin om 'helemaal' naar de AH te fietsen
Tis ook no'n end he:p
Ech wel als je geen zin hebt ;p
Hihihihih

Ga zo nog even een keer mijn lijstje af of ik alles bij me heb en dan dus ff spa blauw halen lalalalaLA
Wat een vreugd voor een fles Spa Blauw shoobedoo wap waaaaaaaaaaa
Er zijn flesjes Spa Blauw waar ik vrolijker van wordt;)
Uitspraak van Dé Daaan!!! a.k.a. The Fairy Wicked.... op vrijdag 5 augustus 2005 om 09:33:
Psies, kan altijd nog dicht tegen Reefje aankruipen, is toch mijn kleine broertje b) wahoooooooooo

:P

In your dreams........







Tegen die tijd slaap ik tegen Lisa Lashes aan :[
Ik tegen Amber D. :D
Ik tegen die ene:jaja: Met die benen, en die ogen. Je weet tog:)
 
Pffff PF bleef hangen, nu dus met behulp van RJ kwam ik erachter dattie nu dubbel is

Ik ga de link plaatsen naar degeeen waar jij al gepost heb RJ dus mensen, dit gaat laatste post weer worden hier (f)

This Is Not A Dream.....