Partyflock

Hans Teeuwen ....

 
OK dan kun je hier het e.­e.­a.­ kwijt van /over Hans Teeuwen.­
zkeer die is ook lache jah, maar ik moet zo gaan, zitnu op school!!! Maar ik moet nog ff wachte dusse.........­ ff denke..­ Ik vind Henk van de tillaard steengoed.­

Maar zijn ziekenhuisverhale dan.­ bah echt smerig.­

Dan hoor je weleens iets.­ Dat er een slangetje door je urinebuis naar binnen geduwt moet worden totaan je nieren voor onderzoek, maar die gene die t doet is nog onervaren en doet het voor het eerst dus ze trilt heel erg van de zenuwen en van die zenuwen is ze vergeten glijmiddel aan te brenge zodat t nogal stroef gaat, maar als je dan terhoogte van je nieren bent komt er een bochtje, en daar moet je even iets meer kracht zetten en van schrik trekt de assistente het slangetje terug, maar die moet er gelijk weer helemaal in omdat het anders scheef dicht groeit!!!!!!! Nou als ik dit hoor, voel ik die pijn gewoon al, bah!!

Of dat er een Naald recht in de puppil van je oog moet en daar moet je dan recht in blijven kijken anders scheurt t uit..­
In een asielzoekerscentrum zit een jongetje.­ Een jongetje van ongeveer vijf jaar oud.­ Het is nacht en het jongetje kan de slaap niet vatten.­ Hij zit voor het raam en hij kijkt naar buiten.­ Daar ziet hij allemaal bedrijvigheid: kale mannen die met jerrycans op en neer lopen.­ En hij denkt:"­Wat is er toch allemaal aan de hand?"­
En dan ziet ie hoe één van die kale mannen uit zijn rechterzak een luciferdoosje haalt.­ Hij haalt er een lucifer uit en strijkt hem af.­ Maar de lucifer breekt af en valt op de grond.­ Dan wil hij er nog één pakken, maar het doosje is leeg.­
De andere kale mannen beginnen naar lucifers te zoeken en het jongetje ziet dat.­ Dan pakt ie onder zijn bed een doos.­ En in die doos zit, ingepakt in een zakdoek, die hij van zijn vader heeft gekregen bij het afscheid.­ Hij rent naar buiten naar de kale mannen en hij zegt:

D'r zit niet zoveel meer in, maar als je goed schudt kun je er nog een vlammetje uithalen....."­
sjeez verveelt zich...­

een mooie is die van de geboorte van jezus en de 3 wijven uit het oosten...­jezus die met z'n vuile poten over het water liep!

ummm....­oh ja..­de fles! De fles is ook heel leuk...­

en uhh...­weet je wat leuk is om te doen? Midden in een weilnad gaan staan en dan....­
sjeez
Artiest Sjeez
Wat een mensenkennis Ray :P
Ik verveel me idd helemaal de pleuris, weet dat hoop van mijn vrienden zich nu op het terras zitten te verlekkeren aan het vrouwelijk schoon wat langsloopt. Intussen genieten zij van een koud biertje en ik zit hier in een kantoor zonder airco gemiddeld 400 keer per minuut op refresh te klikken om te kijken of er iemand heeft geantwoord, zodat ik eindelijk iets te doen heb :'(
01. Piano Improvisatie:

terug naar boven

Intrumentaal02. Ga d'r maar lekker voor zitten:

terug naar boven

Eh eh, h-hallo eh, dame-dames enne heren... Nou eh, ga-ga allemaal eh maar es l-lekker voor eh zitten, want eh, ho-eh jonge, n-nou eh, nou wordt het eh lache geblazen. Ho man, oh jongen da's, da's zo m-m-maf is 't iedere keer weer. Toen-toen net st-stond ik daar nog eh te wachten dan, voordat ik op m-moest, en toen zag ik dat die dat die cameraman op zijn bek viel hier en toen dacht ik nog van oh-oh ik dacht van. dacht ik nog bij m'n eigen vanne... hooooo... Ik-ik dacht vanne hoo as dat as dalijk op moet, nou dan zal ik wel kei-eh z-zenuwachtig z-zijn maar-maar dat da's zo m-maf is da, als-als je dan eenmaal staat dan, ja dan-dan valt alles van je af.

Nou de stem... nou de stemming zit, zit er l-lekker lekker in he mensen? Dus ik-ik ga maarre gelijk verder met de eerste conf...ference.
Sjo-sjongejonge, mensen. 't Is, 't is toch allemaal eh wat m-met die politiek eh vandaag de dag. Ho, als-als da je, dat je toch soms in de krant l-leest, n-nou zeg, dan, dan dan denk je toch ook wel eh bij je eigen vanne n-n-nou nou. Maar nie eh m-maar nie alleen in de k, nie alleen in de krant, maar ook.... [begint te huilen]

O, ik, sorry, ik..., sorry, ik moet, ik moet effe wat zeggen v-voordat ik verder ga, want ik, ja ik merk gewoon dat ik er met m'n gedachten n-niet helemaal bij ben, maar dat, ja dat komt gewoon, er is vandaag iets eh gebeurd, en daar moet ik de hele tijd aan denken. Ik zal het maar gewoon eerlijk zeggen, 't is, mijn... mijn hond is dood.
Ik heb hem eh, uit het raam eh gegooid, ja en dat viel nog niet mee want ik-ik heb van die dubbele glazen thuis, dus, ik heb echt zeker vijf keer moeten gooien... Maar ik heb er nou zo'n spijt van jongen, echt waar. Het het-het toch nou als de ziekte op m'n kamer, en... Maar ja weet je wat wel is, op op zulke momenten he, dan moet ik altijd denken... aan mijn vader. M-mijn vader die zei altijd tegen mij, dan zei die van: "Och menneke, ook al gaat alles mis, en is er niemand meer die van je houdt, en denk je van dat dat je helemaal alleen bent op deze grote wereld, nou jonge, dan-dan m-moet je maarre gewoon denken , van-van van-van de andere kant"
eh...... eh of ja dan-dan zei die iets, en da-was da-was echt eh......

Dan ga ik nou maar verder met 'n aan-aantal eh imitaties...
Mijn eerste imitatie, da is eh... de hond - WAF!
Mijn tweede imitatie is... de zeehond...EUW!
Mijn derde imitatie is... de pauw....ohhhh MWAAA! MWAAA!
Mijn vierde imitatie is... de tandartsboor. Mmmmmmmmmmmfsssmmm. Mmmmmffssmmammmmammmmah, huhuhu! Spoelen maar! Hahahahahaheh...
> Mijn-mijn vijfde imitatie, is een ouwe, gepensioneerde blinde zeeman, met een houten been, die het niet meer weet... huh...
Mijn zesde imitatie is een espresso-apparaat - Ggggggggggggggg!
Mijn zevende imitatie is een hele luie straatmuzikant. Hajalala..geld?
Mijn achtste imitatie is de broer van Henk de Vries. Hallo, ik ben de broer van Henk de Vries...
Mijn negende imitatie is een Kolki-kolki frok-frok. Kolki-kolki frok-frok!
En mijn tiende en laatste imitatie is een pauw die het niet meer weet. MWEE, WEE?
Dankuwel!03. Keigoed:

terug naar boven

Ja ik eh, ik kom dan misschien wel uit Brabant, maar dat wil nie zegge da'k nie net zoveel rechten heb als jullie! En ik voel m'n eigen keigoed!Ik voel me keigoed, ik voel me keigoed,
en jullie kunnen mij niks maken,
ik voel me keigoed, ik voel me keigoed,
en ik schreeuw het van de daken.
Ik voel me keigoed, ik voel me keigoed,
de wereld is te gek en ik okee,
Dus praat niet langer over honger, kanker en geweld,
zet een hoedje op en zing maar lekker mee.

Ik voel me keigoed, ik voel me keigoed,
waarom zou ik zeuren,
ik voel me keigoed, ik voel me keigoed,
wat gebeurt dat moet gebeuren.
Ik voel me keigoed, ik voel me keigoed,
en ook al gaat het niet zoals ik wil,
ik zit niet bij de pakken neer
ik hou m'n kin vooruit en ik stop een lekker haantje in de grill.

Ik voel me keigoed, ik voel me keigoed, k-k-k-kei-keigoed - yeah!04. Zieke non:

terug naar boven

Nog niet zo lang geleden zat ik op mijn kamer, alleen. En plotseling in mijn verbeelding ging mijn slaapkamerdeur open, een enorm licht kwam me tegemoet en midden in dat licht kwam een prachtige vrouw, in een donker gewaad, langzaam mijn richting oplopen.
Nou ik stapte er heel relaxt op af en ik zeg:
"Hoi. Hoi, wat zie je er leuk uit. Misschien dat jij en ik samen, huh, hartstikke leuke dingen met elkaar kunnen gaan doen, als je begrijpt wat ik bedoel hehahaha"
En met een heel soepel gebaar maak ik haar jurk los *plop*, d'r behaatje *plop*, d'r stoma *plop*. En met zo'n handigheid dat zij dacht 'nou die jongen moet ooit vrouwenkleren gedragen hebben, dat kan bijna niet anders'.
Maar steeds op het moment dat ik haar dan vast wilde pakken, dan loste ze op in rook en dan was ze weg en zat ik weer helemaal alleen om m'n kamertje omringd door allerlei hardgeworden dubieuze doekjes.
Ik voelde dat ik iets moest gaan doen. Echt waar, want ik verloederde, ik vereenzaamde, ik begon tegen mezelf te praten en ik dronk veel te veel, ik at bijna niet meer. ik begon tegen mezelf te praten. Ik moest iets doen. En ik greep naar het uiterste middel. Ik zette in de krant een contactadvertentie:

"Er rust een onbestemd verlangen, diep in mezelf verstopt.
Rationeel verdrongen, alsmaar opgekropt.
Ik tracht het te verdrijven, uit schaamte en uit angst.
Maar steeds komt het bovendrijven, eerlijk duurt het langst.
Dus gun ik mezelf een kijkje in de beerput van mijn ziel.
Misschien ben ik wel kunstenaar, profeet of pedofiel.
Hoe dan ook, het zit er, ik kan het niet ontkennen.
Ik zie het onder ogen, ook al is het even wennen.
Want wie weet wat die voelt en waar het op stoelt.
Die is niet meer bang."

Nou d'r reageerde geen hond op. Dus toen dacht ik ook: het is veel te lang. Het moet veel korter, duidelijker, kernachtiger, expliciter.
Dus de week daarop zette ik weer een nieuwe:
'Integere Brabantse jongen zoekt zieke non om in de bek te schijten'.
Nou, rij-en mensen voor de deur! Echt waar. Van alle andere vrouwen kwamen er voorbij, maar alsmaar geen zieke nonnen en ik had de hoop eigenlijk al bijna opgegeven. Tot er op een dag werd gebeld. En ik doe mijn deur open. En daar staat voor mijn deur een klein, ziek oud nonnetje.
Ik zeg: 'Godverdomme jou moet ik hebben' en ik pak haar bij d'r armen en neem 'r mee naar binnen. Ik leg d'r zo neer op d'r rug, ik ga d'r zo gehurkt boven staan. En ik begin te schijten, maar door al het gas dat er vrij kwam, raakte zij bedwelmd, haar mond valt dicht en in plaats van in haar bek schijt ik haar hele gezicht onder zeg.
Experiment mislukt. Al die jaren hunkerde ik naar echte bevrediging en één keer in mijn leven had ik de kans. En dan mislukt het.
Ik was zo somber, dus ik ging meteen maar de kroeg in, drinken, drinken en proberen om het allemaal te vergeten. En om 5 uur 's ochtends kom ik weer thuis. En... en ze ligt er nog steeds. Ja, de gezicht was inmiddels helemaal vastgekoekt en, god, ik was straalbezopen, dus 'ns kijken of ik het eraf kan pissen. En ik sta er zo boven en ik begin te pissen, te pissen en te pis... en ik.. en ik kijk... IK KIJK. En in één keer zie ik dat is helemaal geen ziek oud nonnetje meer! Het was een prinsesje geworden. Ja, dat is maf hè?
Dus ik zeg 'hoe kan dat?', 'wie ben je?', 'wat doe je?', nou een heel verhaal. Haar vader was dan een koning en die had ruzie met tovenaar en die tovenaar had toen ooit eens gezegd 'ik tover jouw dochter in een zieke oude.. een heel sprookje'. Maar daar had ik helemaal geen zin in. Ik zeg 'Ja ik wil een zieke oude non en geen mooi prinsesje, pleur maar op!'
Maar toen ze in de deuropening stond, schoot het opeens door me heen: dadelijk ben ik weer alleen. Dus ik zei: 'Wacht! Stop! Misschien kunnen we iets leuks doen samen.
En toen zei ze: 'Nee, laat maar. Nee ik moet weg, ik moet op zoek naar mijn prins.'
Dus ik zei: 'Hai, kan ik die prins dan niet zijn?'
'Nee,' zegt ze, 'jij toch niet'.
Ik zeg: 'hoezo, waarom ik dan niet?'
'Ja,' zegt ze, 'een echte prins zou toch nooit een zieke non in de bek schijten.'
Tja, ja ehm... En toen was ik weer alleen.05. Kiki:

terug naar boven

Want niet lang daarna leerde ik Kiki kennen. En Kiki is eigenlijk tot nu toe in mijn leven dan de enige vrouw geweest waar ik echt van gehouden heb met mijn hele hart.
En niet omdat ze mooi was of zo. Want ja... Ja Kiki was niet mooi. Nee dat was gewoon zo. Ze was dik, ze was erg dik. De vellen van haar buik hingen als een soort plooien tot op haar knieën. Maar dat zag ik niet, ik zag dat niet want ik hield van haar.
Ik hield van haar gewoon zoals ze was. En niet om de dingen die ze zei, want ja eerlijk gezegd het meeste... Nou wat ik wel altijd goed kon verstaan was als ze mijn naam zei: "Hons".
We hadden het zo leuk samen, Kiki en ik, en we hielden zoveel van elkaar.
En dan verveelden we ons dan gingen we allemaal hele rare spellen doen, bijvoorbeeld 'Zoek de mossel'. Dan verstopte zij zo tussen die huidplooien een mossel en dan moest ik zo met een duikbril en een snorkel die mossel gaan zoeken.
Ja dat was spannend, alleen het nadeel daarvan was, dat ja, niet iedere mossel werd gevonden. En dan ging ze een beetje naar vis ruiken op een gegeven moment. En dat was opzich niet zo erg, maar dat trok ongediertes aan. En op een gegeven moment was haar gezicht bedenkt met zo'n dikke laag insecten.
Maar dat was dan het mooie van Kiki, die klaagde niet.
Nee. Die zette gewoon een keer per dag haar mond open, zodat die beestjes naar binnen konden lopen en dan: hmm hmm hmm... En meer had Kiki niet nodig.

Maar ikke wel. Ik hield zoveel van haar. Echt waar. Ik wilde alleen maar bij haar zijn. Zo dicht mogelijk bij haar zijn. Het liefst eigenlijk in haar verdwijnen. In haar. Zoals een man in een vrouw wil.
En ja... we deden ook wel aan sex, dan met zijn tweeën, maar ja, dat was door onze fysieke verhouding wel zo problematisch. Ik was te dun voor haar of zij te dik voor mij, dat was niemands schuld of zo. Maar ik probeerde van alles. En op een gegeven moment had ik haar zo op zo'n laag tafeltje gelegd. Met haar benen uit elkaar en dan: 'TSMP TSMP TSMP'. Maar ja... dat was zo, zo onpersoonlijk.
Die cowboylaarsen heb ik weg kunnen gooien daarna. Dus ik moest echt iets anders verzinnen daarvoor.

En toen op een nacht had ik een idee. En ik nam haar mee naar een ouwe verlaten sporthal. En toen heb ik haar zo met haar armen door de ringen gehaald en haar langzaam opgetakeld. En toen ben ik er onder gaan staan en heb haar zo heel langzaam helemaal over me heen laten zakken.

En ik kwam terecht in de wereld die Kiki heette.
En ik heb daar gedwaald en gezocht, want ik was opzoek naar haar rots van genot, maar het was daar zo wijd en uitgestrekt dat kon ik in mijn eentje niet. Dus ik liet al mijn vrienden overkomen en toen zijn we met een camper het hele gebied af gaan kammen. En we hebben gezocht. Dagen lang, weken lang, maar Maar niks gevonden.
En ja toen werden mensen ongeduldig en slordig en we vergaten kampvuurtjes regelmatig uit te maken. En uiteindelijk restte ons niks anders dan maar weer met onverrichte zaken naar huis te keren.

En toen voelde ik eigenlijk voor het eerst dat Kiki teleurgesteld was in mij. En ze zei niks of zo, maar dat voelde ik. En een paar dagen later werd ik wakker en toen voelde ik zo naast mee een lege plek. En ik loop het hele huis door en ik riep: 'Kiki, Kiki', maar geen antwoord en ik heb de hele dag gewacht. En de nacht daarna en de dag daarna, maar toen er na een week nog steeds geen spoor van Kiki was begon ik me heel erg zorgen te maken. En 's nachts ging ik dan voor het raam staan en riep ik haar naam.

Kiki.
Kiki.
Kiki.
Hee...

En dan was het soms net of ik heel ergens in de verte een stem hoorde.

Hons.
Hons.
Hons ik ben boven.
Hons.
Hons eten.

Maar het was geen stem, maar het was de wind. En de wind ging van sssssssshhhhhhhhhhssssssshhhhhhhhhhh.

En helemaal niet van 'Hons, Hons'.
En zo drong het langzaam en zeker tot mij door dat Kiki nooit meer terug zou komen.06. Wachten op de nacht:

terug naar boven

De ochtend trekt aan me voorbij en de dient de middag zich dan aan,
Laat honger en de rugpijn, maar geen andere keuze om op te staan.
Ik strompel naar beneden naar het brood en de thee,
De wereld is in volle gang, maar ik doe nog niet mee.

Ik wacht op de nacht,
Ik wacht op de nacht.
En in de stilte van het donker rook ik er nog een,
zielsgelukkig, helemaal alleen. Alleen.

Waarom ik zo, ik ga ervoor zolang als ik het kan,
Ik douw ik heel wereld en ik trek mijn eigen plan.
En hoeft er niemand iets te weten van mijn doen van mijn laten,
Pleur op met je sociaal kontakt ik wil met niemand praten.

Ik wacht op de nacht,
Ik wacht op de nacht,
En in de stilte van het donker drinkt ik er nog een,
Melancholisch helemaal alleen. Alleen.

En mij kan niks gebeuren er niets meer dat mij raakt,
Niemand kent mij gielelroesels niemand kent mij naakt.
Ik ben de ongekroond keizer in het schimmelige vocht,
Als het zo mag blijven duren hoop ik dat ik honderd word.

Ik wacht op de nacht,
Ik wacht op de nacht,
Oh in de stilte van het donker zet ik er weer een
en zweef ik door de ruimte helemaal alleen. Helemaal alleen.07. Ozon:

terug naar boven

Eh.. De aarde is rond en hij draait om de zon. En van buiten de aarde komen allemaal schadelijke stralingen op de aarde af, maar gelukkig zit er om de aarde een laag en die laag ons beschermt tegen die schadelijke stralingen, maar nou is dus in de laatste 50 jaar die laag nogal kapot gegaan en binnenkort is die helemaal kapot en sterven we allemaal aan een langzame en pijnlijk dood met vlekken en zweren.

ehm. Janee, zoiets mag natuurlijk niet gebeuren. Dus ik stel voor als we nou vanavond hier in de zaal als we nou met z'n allen tegen mekaar zouden zeggen: 'goh, dat mag niet gebeuren, laten we daar met z'n allen een stokje voor steken', en dat we dan zeggen 'kom op mensen met z'n allen de schouders eronder voor een beter milieu' eh..da's eh 'de handen uit de mouwen voor Moeder natuur'.
Zullen we dat dan tegen elkaar zeggen dan komt het wel goed denk ik.
Nou dan zou ik zeggen, mensen: 'kom op.'08. I want to be black:

terug naar boven

When I was just a little boy
about the age of five
Well, I said to my daddy
I said 'daddy, I wanna get down'
And my daddy he looked at me and he said
'Ja, ik versta d'r geen zak van jongen'

So man, I had to walk all the way to fucking Harlem New York man
Jiving across the neighbourhood like this
And then I saw this black dude that said 'Yo brother'
'Yo brother, you think you can teach me some soul'
And he looked at me straight in the face and said
'Son, you're too white for that shit'

Wait a, wait a minute motherfucker, you're talking to me?
You're talking to me?
You're talking to me motherfucker?
I'm gonna wipe your ass motherfucker
You baby you just watch me now

I'm a white motherfucker and I know what I am
But I wanna get down like the black man can
Watch me big I'm a big on a track
I wanna be bad and I wanna be black
Don't stop my butt hear what I say
Get used to me brother I'm here to stay
I got soul, got feeling
Got soooouuuulll, one two three four five

I wanna be black, I want to be a soulbrother
I wanna be black, yeah I want to be a nigger
I wanna be black, I want to be a soulbrother
I wanna be black, yeah I want to be a nigger
wanna be a nigger, wanna be a
one two three four five six seven eight

HUSH!09. Pantomime voor de blinden:

terug naar boven

Joa. Ja! Dames en heren, dames en heren! dames en heren. Is 't immers, geen groot onrecht, dat, onze blinde medemens, verstoken blijft, van het fenomeen pantomime. Joa. Speciaal daarom, uh heb ik voor de blinden, een klein stukske pantomime, uitgeschreven. Daar gaat-ie:

Oooooo wat waait het toch hard! Sjongejongejongejonge wat waait het toch hard man! Da's nie meer normaal! Ik kan bijna niet tegen de wind in lopen zo hard waait het! Sjongejongejongejonge wat heb ik moeite om tegen de wind in te lopen zeg! Hela, wat schetst mijn verbazing? Een trapje naar beneden. Oooo, 's even kijken wat er beneden te doen is. Aha, ik zie het alweer! Een glazen plaat! Joa. Nou, effe dan met m'n vlakke handen tegen de glazen plaat aanduwen! He-hela hela, paniek, het plafond komt langzaam naar beneje! Maar ik kan nog net op tijd ontsnappen door een piepklein gaatje. En aan de andere kant van het gaatje ligt een roosje! Ik ruik aan het roosje. En het roosje stemt me melancholisch en ik pink een traantje weg. Daaaag!
Ja, dames en heren, na dit stukske pantomime voor de blinden...10. Garibaldi:

terug naar boven

En nou issuh is het grote moment aangebroken, jajaja, voor een man die ieieie een beetje in de vergetelheid is geraakt. Edoch, vanavond wordt hij in het zonnetje gezet.
Het is een naam die absoluut een ieieie belletje doet rinkelen. Kijk dan, een belletje. Een belletje.
En wat doet het belletje dan?
WAT DOET HET BELLETJE DAN???!!!
Tingelingeling doet het belletje. Tingelingeling.
Edoch, wie was dat ook alweer?

Garibaldi

Garibaldi, Garibaldi
Man uit de geschiedenis.
Garibaldi, Garibaldi
Wie was dat ook alweer? ja

Garibaldi, Garibaldi
Man uit de geschiedenis.
Garibaldi, Garibaldi
Wie was dat ook alweer?

Was het een minister?
Of was het een profeet?
Misschien wel een zigeuner,
misschien wel een atleet! *pats*

Garibaldi, Garibaldi
Man uit de geschiedenis.
Wie was dat ook alweer?

Had hij lange haren
of droeg hij soms een pruik?
Hield hij meer van bomen
of hield hij meer van struiken? Ja

Garibaldi, Garibaldi
Man uit de geschiedenis.
Wie was dat ook alweer?

Dankuwel.11. Krampen in mijn nek:

terug naar boven

Het volgende nummer is voor mijn ex-vriendin

AUUUUWWWW.....
Je bent de krampen in mijn nek, de peuken op de grond
Een stoppelbaard van twaalf dagen, putlucht uit mijn mond
De reden dat ik niemand, ook mijn vrienden, niet vertrouw
want iedereen is hypocriet, de halve wereld geilt op jou

Kom niet meer in mijn leven, blijf in godsnaam uit de buurt
Het vat is tot de bodem leeg, het laatste restje was verzuurd
Adieu merrie van de nacht, vaarwel verdriet en pijn
Het was een zieke combinatie, het zal niet anders zijn

Het liefst zou ik je open snijden maar ik ben te laf
Ik wou maar dat je dood bent en dan pis ik op je graf
Dan pis ik op je graf, dan pis ik op je graf

12. Snoopy:

terug naar boven

Ja dames en heren. Wat een rare avond hé?
Ja, lach maar hoor. Lachen is gezond, he?.
Enfin nou, ik wil even zeggen dat ik het harstikke leuk vind om te merken dat nu een beetje een band is ontstaan tussen jullie en mij. Hartstikke veel warmte.
Enfin nou, over de liefde gesproken, nou, de liefde is ook niet altijd rozegeur en maneschijn. Nee, hè?
Maar ik denk dat het heel belangrijk is om op het moment dat je een relatie aangaat, zoals wij natuurlijk ook een relatie aangaan ... het is natuurlijk een groot woord: 'relatie'.
En ik denk dat het binnen zo'n relatie heel belangrijk is dat je leert om met elkaar te babbelen. Maar ook.... luisteren.
En dan denk ik dat heel veel problemen heel makkelijk op te lossen zijn enne daar heb ik een liedje over geschreven.
BURP!

Ik snap wel dat je pijn hebt
maar denk ook een keer aan mij
ik heb ook verdriet schat
net zoveel als jij
en als ik je geslagen heb
dan was dat niet bewust
maar ik heb al twintig keer gezegd
dat ik geen spaghetti lust
Snoopy
lief Snoopy

Toe nou, niet meer huilen schat
het is zo irritant
maak er nou geen drama van
zo'n wond is best charmant
haal nu maar een pilsje voor me
doe dat nu maar gauw
je weet toch dat ik ondanks alles
heel veel van je hou
Snoopy
lief Snoopy13. Oorlogsliedje:

terug naar boven

En nu, een eh, een liedje over eh oorlog. Een mooi, gevoelig, integer, betrokken liedje over oorlog.
Over een stad die kapotgeschoten is en een klein meisje en dat meisje zit in een kast. Ze is heel bang, maar ze durft niet te huilen want dan wordt ze gehoord door de soldaten die in het huis rondlopen. En die zijn allemaal dronken, dus ze houdt zich heel erg stil.
En eh, dat ik daar dan over, hier nu, een uh... liedje ga zingen.
Ja.
Ja, dat zou mooi zijn.14. Kiekerjan:

terug naar boven

DE VOS LOOPT DOOR HET BOS. Maar, is deze vos relaxed? Is deze vos at ease?
Nee... deze vos is niet relaxed en niet at ease, want hij wordt achterna gezeten door een meute bloeddorstige honden en jagers. Het trompetgeschal nadert en hij is de uitputting nabij. Als hij even tegen een boom leunt om tot rust te komen, hoort hij boven zich een gelach: Hahahahaha. En als hij opkijkt, ziet-ie daar, zittend op een tak, met een pilsje in zijn hand... de raaf. Hé voske, hoe is 't nou? Hahahahaa, hahaha. En de vos zegt: Raaf, raaf alsjeblieft, help me, alsjeblieft raaf, je mag me niet aan mijn lot overlaten. Als je me nu niet helpt, dan zullen ze me verscheuren in kleine stukjes. Alsjeblieft raaf, ik smeek je, vertel me waar het water is waar ik mijn sporen uit kan wissen, vertel me alsjeblieft waar een hol is waarin ik me kan verstoppen, ik-ik weet raaf, wij zijn nooit vrienden van elkaar geweest, altijd hebben we elkaar het leven zuur gemaakt, maar voor deze ene keer raaf, ik smeek je, ik smeek je op mijn knieën, alsjeblieft, help me...
Ja, dikke lul! zei de raaf. En de raaf vloog weg. En de raaf vloog helemaal naar de rand van het bos.

Aan de rand van het bos stond een grote boerderij, omgeven door velden. En midden op één van die velden prijkte fier: een vogelverschrikker. En dat was niet zomaar een vogelverschrikker, dat was één van de populairste vogelverschrikkers uit de regio. Zijn naam was: Kieker-Jan. En in heldendichten werden zijn heldendaden bezongen:Kieker-Jan, Kieker-Jan 't is een held,
Kieker-Jan, Kieker-Jan jaagt de vogels van het veld.
Kieker-Jan laat zich niet kisten,
Kieker-Jan is sterk,
Weer of niet, dag of nacht, altijd aan het werk,
Kieker-Jan, Kieker-Jan! - Jahahaa!

Ja, en weet je, zelfs de vogels hadden respect voor Kieker-Jan en ze aten alleen maar de zaadjes buiten zijn gezichtsveld. Behalve de raaf. De raaf die ging altijd vlak voor Kieker-Jan staan en dan zei hij:
Hahahehe. Hé, hé, Kieker-Jan. Hahahehehe. Hé, Kieker-Jan, mietje. Hé hahahaha. Hahahaha, hé, Kieker-Jan, verrekte zak hooi, hé, hahaha. Hé let op hè, Kieker-Jan, zaadje, van het veld, jaahahaha, jahaha, zaadje van 't veld, hoppekee, hop, hmm, ja, ja... en nou? En die arme Kieker-Jan die hing daar maar.
Ja, wat moest-ie doen, wat moest Kieker-Jan doen? Het was maar een vogelverschrikker - maar... hij vertrok geen spier.
En ook vandaag hè, het was weer raak, en de raaf die ging weer tekeer: Hé, hé, Kieker-Jan! Lalalalalahahaha. Maar plotseling, plotseling zag Kieker-Jan in de verte een gestalte naderen. En hij knipperde met zijn ogen en toen zag-ie wie het was. Het was... de vos. De vos was toch aan zijn belagers weten te ontsnappen, was naar de rand van het bos gelopen, had de raaf gehoord en sloop nu behoedzaam richting de raaf en hij dacht: Oh, man! I'm gonna fuck that motherfucker... Hij was tot op één meter genaderd, toen-ie met een sprong boven op de raaf dook, en toen gebeurde er iets ongelooflijks: Kieker-Jan de vogelverschrikker, die nog nooit bewogen had, voelde plotseling in zijn armen en benen een kracht die hij nog nooit gevoeld had, en hij stapt van zijn stok, loopt op de vos en de raaf af en de vos die schrok zo dat-ie de raaf helemaal vergat en de raaf die wilde wegvliegen, maar met een kat-achtige reflex greep Kieker-Jan de raaf uit de lucht, pleurt hem op de grond, samen met de vos beukte hij hem in elkaar en ze spijkerden hem vast aan de stok van Kieker-Jan - Fuck you!
Ja, en Kieker-Jan die wilde meteen een steen pakken en hem doodgooien, maar de vos zei: Relax. Is niet nodig Kieker-Jan. Geen kwaad met kwaad vergelden Kieker-Jan, dat hoeft niet. Jij hebt je kracht gevonden en hij heeft zijn lesje gehad. De rest is onbelangrijk, we laten hem vrij. En de raaf werd vrijgelaten. Goh, vos, zei Kieker-Jan. Vos, ik-ik heb zoveel van jou geleerd. Laten we samen de wijde wereld intrekken en maffe dingen gaan doen, kom op, dan gaan we!
Rustig, rustig, rustig, zei de vos, ik heb een vrouw en kinderen, ik kan niet zomaar weg! Maar weet je wat we doen, ik kom gewoon één keer in de week hierlangs, en dan praten we allebei over wat we meegemaakt hebben en dan worden we hartstikke goede vrienden.
Jottum! zei Kieker-Jan, en de vos ging op zijn achterpoten staan om Kieker-Jan te omhelzen... toen er plotseling een schot klonk. PANG! En de vos werd in zijn rug getroffen en viel dood in de armen van Kieker-Jan.

Ja, wat was er nou gebeurd? De raaf, toen die vrijgelaten was, die was met een bocht naar de boerderij gevlogen, was daar in het raam gaan zitten en had tegen de boer gezegd: Hé eh boer, d'r zit een vos op 't veld. Ja. Jahaa, en die valt Kieker-Jan lastig. Dus eh, jahaa, ik zou maar eens gaan kijken als ik jou was. En de boer, die aarzelde niet, die pakte zijn geweer, zag de vos op zijn achterpoten staan en schoot meteen, maar toen hij aankwam, en Kieker-Jan huilend met zijn vriend op de grond zag liggen, begreep hij dat hij een afschuwelijke vergissing begaan had, en hij dacht: Oh, mijn God, hoe moet ik dit goedmaken, hoe moet ik dit OOIT goedmaken? En plots wist hij het, en hij zei: Kieker-Jan, we ruilen. We ruilen Kieker-Jan, voortaan zal ik hier hangen en de vogels van het veld jagen en jij... neem mijn boerderij, neem mijn akkers, neem mijn vrouw, neem alles wat ik heb, het is allemaal voor jou. En hij had de woorden nog niet uitgesproken of daar hing ie al.

En nu, nog steeds, elke nacht, als de geluiden van rauwe seks uit de boerderij over de akkers waaien, hangt de boer aan zijn stok en ziet hij de tijd aan zich voorbij gaan. En de raaf, leeft nog steeds... Haha.15. Niemand weet wat het is:

terug naar boven

Er is iets ver hier vandaan
hoger dan het aardse bestaan
ik voel 't toch
ik weet 't bijna zeker
wat zou 't zijn
wat zou 't zijn
Iets, iets ver hier vandaan
hoger dan het aardse bestaan

Niemand weet wat 't is, niemand weet wat 't is
Niemand weet wat 't is, niemand weet wat 't is
Tsja,tsja
iedereen doet maar wat, iedereen roept maar wat
Maar niemand weet wat 't is, niemand weet wat 't is
Tsja, tsja
maar dat ik hier nu ben dat weet ik wel
en dan kom ik in de hemel of de hel
ik ga m'n tijd verknoeien, ik ga niet zitten zweten
of vragen over dingen die ik toch niet kom te weten
want niemand weet wat 't is, niemand weet wat 't is
Niemand weet wat 't is, niemand weet wat 't is

Maar wie ben ik dan
en wat doe ik hier
waar leef ik voor
waar leef ik naartoe16. Carnavals-medley:

terug naar boven

Ja, ehm, waar leef je nu eigenlijk naartoe... Vingers?
W-W-Waar leef je nu eigenlijk zo'n beetje het hele jaar naartoe
..nee...
(Carnaval)
JA CARNAVAL!!!!!!

Een stijve lul die is gemaakt om mee te pompen
falderie, faldera
Een stijve lul die is gemaakt om mee te pompen
falderie, faldera
Hé meidje, hé meidje, ben je al een beetje nat
falderie, faldera
Hé meidje, hé meidje, ben je al een beetje nat
falderie, faldera

Ja, ja, ja
Kotsen in een kut is 't mooiste wat er is
't mooiste wat er is, 't mooiste wat er is
Ja, ja, ja
Kotsen in een kut is 't mooiste wat er is
't mooiste wat er is

Zeg meisje, zeg meisje, ben je al een beetje nat
ritsiepie ritsiepa ritsiepoe
Hé meisje!, zeg meisje, ben je al een beetje nat
ritsiepie ritsiepa ritsiepoe

Een harde lul die is gemaakt om mee te pompen
falderie, faldera
Een harde lul die is gemaakt om mee te pompen
falderie, faldera

Ja, ja ja
Braken in een doos is 't mooiste wat er is
't mooiste wat er is, 't mooiste wat er is
Ja ja ja
Braken in een doos is 't mooiste wat er is
't mooiste wat er is

Ja 't is toch zo of nie dan? Nee maar hohohoho, wacht wacht zeg. Een stijve lul die is toch gemaakt om mee te pompen of nie dan? Hè? Probeer maar eens te pissen met een stijve lul, dan kom-de wel achter!
Hahahahhaha, godver kut man, Haha. Godver kutje bef man. Ik eh, ik had laatst hè, had ik een eh, had ik een eh, een eh meiske, 'n meiske mee naar huis genomen. En ik eh kom thuis, en ik zeg vanne: "Eh ja eh, wat wil je nou eigenlijk?" Ja. Ja. Toen zeg ze vanne: "Nou" zeg ze vanne: "Ik eh hou heel erg van SM." Ik zeg: "Oh da's goed." Heb ik d'r vastgebonden aan het bed, ben ik met een paar vrienden op stap gegaan.

Jahahahahahahahahaha, godver kut man. Jahajaha, jonge jonge man. W-w-w-weet je wa'k ok mooi vin? Dan ga ik zo eh ene keer in de week hè, dan ga ik dannuh altijd langs bij zo'n blijf-van-me-lijf-huis. Geh...enne..jaha...en danne, danneh...jahahahaha...en dan trap ik die deur in en dan roep ik: "Hé VALT ER HIER NOG WAT TE NEUKE!!!"

Hahahaha jaha. Godverdomme man. Kutje bef. Jahahahahahaha. Ja. Maarre, eh ja, godverdomme man. Laatst ok hè, loop ik hier eh, loop ik hier door Amsterdam. Zie'k eh, zie'k eh, zie'k een junk staan man.
Staat een junk te kotsen. Dus jaha, ik loop naar hem toe, ik zeg: "Hé, hé, hé(...)hé psst, fiets kope?"17. Bosbomen:

terug naar boven

J-jongens en meisjes.
De bakker staat 's ochtends vroeg op, om broodjes te bakken, voor de mensen.
De slager op zijn beurt, maakt lekkere stukjes vlees zodat wij 's avonds lekkere stukjes vlees kunnen eten, alsmede de jus die daaruit gewonnen wordt.
De tuinman werkt op noeste wijze in de tuin, teneinde deze een weeldig aanzien te verschaffen.
En de smid slaat vrolijk fluitend op het hete ijzer in zijn gezellige smidse, waar een foto van zijn vrouw en kinderen hem de nodige werklust verschaffen.
Zo dragen zij allen hun steentje bij aan onze maatschappij.
Maar, jongens en meisjes, d'r zijn ook mensen, die de hele dag maar een beetje in hun bed blijven liggen stinken!
En het liefste de kantjes ervan aflopen. Behalve natuurlijk, als er ergens een feestje gehouden wordt hè, met gratis drank. Want dan rennen zij plotseling om het hardst, om zo snel mogelijk van het geld van de werkman te kunnen profiteren.
Deze mensen hebben een slap en leugenachtig karakter. Vaak ook zijn zij niet gespeend van een zeer negatieve uitstraling, alsmede een ongewassen uiterlijk. Over het geheel genomen, maken zij dus een muffe en onhygiënische indruk. Deze mensen noemen wij de werkloze.
En ze hebben gewoon een uitkering! Die volgens hun door ons, de oppassende burger, dan maar even opgehoest dient te worden. En, jongens en meisjes, onze regering is het blijkbaar met de werkloze eens, en juicht het van harte toe dat wij de werkloze bij het minste of geringste gepiep het geld met koffers tegelijk toewerpen. Bovendien laten de hoge heren in Den Haag ook nog eens, uit allerlei verre vieze landen, gekleurde en raarpratende werklozen ons land binnenkomen.
Deze werklozen gaan bij aankomst gewoon liggen op bed liggen wachten, totdat wij ze als makke lammetjes ons geld komen brengen. Deze werklozen noemen wij de buitenlanders. Oftewel drugsgebruikers.
En zij getroosten zich geen enkele moeite om kennis te nemen van onze rijke cultuur. Bij het horen van namen als Ad Visser en Loeki Knol kijken ze je laf en ongeïnteresseerd in de ogen. Jullie zullen wel begrijpen jongens en meisjes, dat voor de werkman de maat nu toch bijna vol is. De werkman wil van zijn rust genieten, in plaats van de hele nacht naar het gejammer van een doodbloedend schaap te moeten luisteren.

Maar, gelukkig, zijn er ook nog andere mensen. Mensen, zoals Wimpie Bosboom, die zich niet bang laten maken, maar zeggen waar het op staat. Als wij samen onder leiding van deze inspirerende figuur, de moed hebben om de handen ineen te slaan en schoon schip te maken, dan zal de werkman en zijn nijvere huisvrouw binnenkort weer een veilig blokje om kunnen maken zonder de hete knoflookadem in de nek te voelen.

Zo, dit wilde ik even kwijt, daar bij die molen, die mooie molen. Pbrr pbrrll pbrrll prbrr-rrll, pbrr pbrrll pbrrll prbrr-rrll, pbrr pbrr pbrr pbrrrlll...18. Het vuurtje:

terug naar boven

In een asielzoekerscentrum zit een jongetje. Een jongetje van ongeveer vijf jaar oud. Het is nacht en het jongetje kan niet slapen, hij kan de slaap niet vatten. Hij zit voor het raam en hij kijkt naar buiten. Daar ziet hij allemaal bedrijvigheid:
kale mannen die met jerrycans op en neer lopen. En hij denkt:"Wat is er toch allemaal aan de hand?"
En dan ziet ie hoe één van die kale mannen uit zijn rechterzak een luciferdoosje haalt. Hij haalt er een lucifer uit en strijkt hem af. Maar de lucifer breekt en valt op de grond. Dan wil hij er nog één pakken, maar het doosje is leeg.
De andere kale mannen beginnen naar lucifers te zoeken en het jongetje ziet dat. Dan pakt ie onder zijn bed een doos. En in die doos zit, ingepakt in een zakdoek, een gouden aansteker die hij van zijn vader heeft gekregen bij het afscheid.
Hij rent naar buiten naar de kale mannen en hij zegt: "Hier, d'r zit niet zoveel meer in, maar als je goed schudt kun je er nog een vlammetje uithalen....."19. Guido:

terug naar boven

Tadoooh. T-Gggoooh.
Ehm hallo, dames en heren, mijn naam is Guido, en ik wil het eens even met jullie hebben over de mooie dingen van het leven! Zo...ggooh.
Zoals daar bijvoorbeeld zijn, prachtige bloemencorso's waar je ademloos naar kunt kijken. T-gggooh.
Maar, natuu... Stil nou even! Mag ik misschien even uitpraten dank je wel! Ef stil. Maar, stil nou even. Maar, ef stil. Effe stil zijn! Maar natuurlijk ook de popmuziek kan een bron van vreugde zijn. Zoals bijvoorbeeld het prachtige nummer 'Yes Sir, I can boogie'.Yes Sir, I can boogie
(...)
Yes Sir, us can boogie, boogie woogie
As loooooooooooong... Yeah
Yes Sir, I can boogie

Ja. Dames en heertjes, koeken en peertjes, pfffffff! Gg-'t is toch maar een grapje!
Stil nou even! Ggooh. Ehm effe, effe verder ja, effe verder ja, effe stil. Ehm, maar d'r is, dames en heertjes, d'r is één nummer, d'r is één nummer, ja als ik dat hoor, dan ga ik dus helemaal eh, tssssssss. En dat nummer dat heet Brazilië, kennen jullie dat?
't Is een eh, 't gaat zo van eh hoe gaat het ook weer effe denken tada ja.

Brazilië!
(lalalalalalalala...)
Ja! Kggg! Nou! Ok! Stil nou even! En dat gaan we even met z'n allen zingen, ja? Astublief? Ok nou, één, twee, drie,

Brazilië!
(lalalalalalalaláá, lalalalalalalaláá, lalalalalalalaláááá laláá... la la la la la...)
Ggoooh...
Brazilië!
(lalalalalalalaláá, lalalalalalalaláá, lalalalalalalaláááá laláá... la la la la la...)
T-Ggoooh... Nou la maar zitten dan, pfffrrr!
Ehm, effe... ik heb ook heb ik nog voor eh kleine kindertjes heb ik verhaaltjes geschreven, kindertjesverhaaltjes, enne twee van die verhaaltjes ga ik nu aan jullie voorlezen of eh, voorzeggen natuurlijk -ggoohh.
Het eerste... stil nou effe... Het eh, het eerste verhaal dat gaat over de drie paarden, die dachten, dat ze de wereld wel eens even zouden kunnen veranderen.

D'r waren eens drie paarden, die dachten, dat ze de wereld wel eens even zouden kunnen veranderen. Nou, dat was veel moeilijker dan ze in het begin dachten, want dat ene paard zei meteen tegen het andere paard van:
'Nou, met jou ga ik de wereld dus echt helemaal niet veranderen hè?'
Dus eh, dus dat ging niet door.

Ehm, het tweede verhaal dat gaat over, waar ging het ook weer over, even denken, o ja, ok, eh, stil nou, ehm, over ehm Appie de Asbak en Doortje Dekbed.
'Kom',zei Appie de Asbak tegen Doortje Dekbed.'Ga je mee op avontuur?'
'Ja, met jou zeker!'
Dus eh, dat ging ook niet door.

Brazilië!
lalalalalalalaláá, lalalalalalalaláá, lalalalalalalaláááá laláá... la la la la la láá...) T-Ggoooh... Nou la maar zitten dan.
Ehm, ik heb ook nog eh eh zelf liederen geschreven, máár dan moet ik er even bij zeggen, die liederen zijn nog niet helemaal af.
Ja dus niet dat jullie dadelijk tegen mij zeggen van:
'Hé, waarom zijn die liederen niet af!' Dat heb ik van tevoren gezegd, tadaaa.
Het eerste lied.

Vrijheid... vrijheid... is... belangrijk
Voor -als je zeg maar- vrij wil zijn...
T'rwijl als dat je niet vrij wil zijn...
Dan is dat niet zo heel erg belangrijk
Ja, zo gaan die dingen.
De één die vind dit belangrijk.
T'rwijl iemand anders dan zegt: 'T-Ggoohh vind je dat belangrijk?
Ik helemaal niet.'
EN... da's ook wel mooi al die verschillen
Want moet je maar eens voorstellen dat alles zelfde zou zijn...
T-Ggoohh... ook mooi zijn
Maar gelukkig is dat niet zooo
En da's maar goed ook.
Dus, vrij- vrijheid...

Dat was het eerste nummer.
T-Ggoooh. En nou het tweede nummer.

Eenzaamheid.
Dat er b'voorbeeld... helemaal niemand ííís...
T'rwijl da je wel keiveel behoefte hebt.
Om zeg maar b'voorbeeld met iemand eh.. te praten.
En misschien zijn d'r ook wel mensen,
maar daar-daar heb je niet echt een goed contact mee.
Dus om daar nou mee te gaan práten,
'k dacht het nie...
Daar kunnen ook die mensen niks aan doen
Want hoe moeten zij, als dat jij nog, moet da's dat je... da's toch ook nie fijn hoe zou je dus dan zou je als dan jou niet zou moeten gebeuren dan zou...
toch toch ook niet leuk...
Nou dan
Maar eenzaamheid...dat is nie leuk...
Eenzaamheid...dat is nie leuk
nee... Eenzaamheid is nie leuk,
is nie leuk
is nie leueueueueueuk....... hm.20. Onverstaanbaar verhaal:

terug naar boven21. Laat het zich reven:

terug naar boven22. Enkels in het bloed:

terug naar boven

Als ik m'n huid kan redden door te liegen,
zal ik het niet laten.
Als ik marteling kan voorkomen,
door m'n vrienden te verraden,
dan doe ik dat. Aaa!
Want ik ben bang!

Als ik crepeer van de honger
en nergens voedsel vind,
ruk ik het laatste sneetje brood
uit de handen van een kind.
Want ik moet eten!
En ik wil niet dood.

Ik ben aardig en charmant als m'n maag is gevuld.
Maar als de nood te hoog is, verlies ik het geduld.
Dan pak ik wat ik krijgen kan, laat ik de beschaving los,
Dan word ik als er hongerige wolf in het bos
Hauw hauw hauw hauw!
Hauw hauw hauw hauw!

Als iemand mij iets aandoet,
dan sta ik hem naar het leven.
Tot ik wraak genomen heb,
pas dan kan ik vergeven.
Ik ben niet grootmoedig.
Ik ben maar klein.

Wie me kan geven wat ik nodig heb,
praat ik naar de mond.
Ik huichel en ik kruip
op m'n knieën door de stront.
't Kan me niet schelen.
Ik ben geen held.

Maar wacht maar tot ik daar ben,
daar waar ik wil zijn.
Waar niemand me kan raken,
veilig voor de pijn.
Tot die tijd zal ik likken,
en trappen waar het moet.
Met m'n handen naar de hemel
tot m'n enkels in het bloed!

Hauw hauw hauw hauw!
Hauw hauw hauw hauw!23. Bijbelverhaal:

terug naar boven

Ja eh, het zit eh zo.
Ik had eh-vroeger heel veel vrienden, maar nou niet meer zo vanwege dat zij hadden gezegd dat de irri- irritatie-grens bereikt was. Ja want vroeger toen ging 'k met me vrienden, gingen we altijd naar hetzelfde café enzo, maar nou ze zijn naar een ander café gegaan en nou willen ze mij niet zeggen waar... waar dat eh is.
Nou maar dat vind ik helemaal niet erg. Nee, want nou heb ik veel meer tijd voor andere dingen te doen enzo.
Net als bijvoorbeeld laatst was ik naar de bioscoop geweest en daar had ik een hele mooie film gezien en die heette... dat was ehm... Schindlers List heette die. Ja maar die is mooi hoor! Dat was 'n hele mooie belangrijke film, want kijk de mensen praten altijd wel over de Joden enzo, terwijl eh nou die Duitsers dat waren ook geen lieverdjes hoor.

Ja, Gadverdamme. Maar eh, wat ik het mooiste vind om te doen altijd dat vind ik om in de bijbel te lezen.
Dat vind ik zo mooi man! Dat is een heel mooi dik boek en dat is zo, eh ik zal even voor de mensen die niet precies weten waar de bijbel over gaat zal ik ongeveer effe eh uitleggen.
Dat was zo:

In het begin van de wereld toen was er nog helemaal niks. Alleen een soort van jeugdboerderij, met twee mensen: Mozes en Ali Babba.
Maar die hadden van de giftige appel gegeten en toen waren ze in slaap gevallen. En toen was het keìhard gaan regenen en toen waren de dieren van de boerderij verdronken. Maar toen had Jezus dat water veranderd in rode wijn en toen was het de Rode Zee geworden. Die ging toen uit mekaar en de ene helft had de walvis opgezopen en de andere helft Johannes de Doper.
Die Johannes de Doper had zoveel gezopen die was helemaal dronken geworden, en toen ging die zo mensen nat gooien met water! Ja, en toen zeiden die mensen ook zo van: " Nou, schei nou maar eens uit, met dat nat gooien met water."
En dat was ook terecht. Dat was ook terecht, maar toen wou ie nog steeds niet ophouden en toen zeiden ze: "nou is het mooi geweest".
En toen was er zo'n vrouw van Delilah, die heeft zo z'n haren afgeknipt en toen was het een hanekam geworden en toen moest 'ie drie keer kraaien. Maar toen wilde 'ie nog steeds niet ophouden en toen zeiden ze van: "Nou is het echt mooi geweest".
Toen hebben ze z'n hoofd zo aan z'n kruis gespijkerd. Dat was heel erg.
Maar gelukkig kwamen er toen net op tijd drie wijven uit het oosten en die hadden broodkruimels gestrooid om de weg niet kwijt te raken, maar toen had Jezus die broodkruimels in vissen veranderd en toen zei die tegen die vissen: "Sta op en loop."
Ja, maar toen wisten die wijven niet meer waar ze vandaan kwamen. En toen hebben ze in een stal moeten slapen.
Maar nou was het ook zo van Maria, die was zwanger geworden. Maar niet van haar man, Jo- Jof- Jozef of zo.
Maar zij was in van de heilige bekoring gevangen was zij.
Terwijl haar man Jof- Jozef, die dacht dat zij zwanger was van een barmhartige Amerikaan, want die zong altijd zo van "Maria, Maria, I'll never stop singing Maria". En dat was van de musical Jesus Christ Superman.
Toen werd die baby geboren en die hebben ze toen in een mandje met pek en veren, zó hup-a-kee in de sloot gekieperd.
Ja en toen waren de koeien zo erg geschrokken, dat ze zeven jaar lang geen melk konden geven.
En toen dachten de Romeinen zo van, oh dan kunnen we wel het hele land gaan veroveren, maar dat was niet zo, want er was één klein dorpje wat dapper weerstand bleef bieden tegen de Romeinse overheersers. Want die hadden een toverdrank met duizend zure bommen en garnalen. Professor Barabas had dat gemaakt, maar die zat in de gevangenis en toen riepen ze met z'n allen: "Barabas vrij! Barabas vrij!" Maar dan moest er eerst iemand anders in de gevangenis.
Toen was keizer Pilatus zo z'n handen aan het wassen, maar toen ging Jezus met z'n smerige poten over het water heen lopen!
Toen zeiden ze: 'Nou is het mooi geweest." en toen hebben ze hem gekruisigd.

Dat is allemaal hier in de Jordaan gebeurd.

Nee, dat is helemaal niet voor te lachen. Nee, nee, nee, want stel jezelf aan een kruis zouden hangen. Zou je dan ook lachen? Nee kijk..n-nou zijn ze stil ja.
Dat is helemaal niet leuk, nee.
Dan hang je daar, helemaal alleen.
Ja en je krijgt jeuk, wat dan?
Of dat ze je naast iemand hangen die alleen maar over voetbal kan praten de hele dag?
Of tussen twee Limburgers in?

En er staat ook in de twaalf geboden van als dat als gij merkt dat de mensen spotten dan moet gij de mensen kastijden met een brandende braamstruik, ja.
Ja maar dat is symbolisch dat weet ik ook wel. Mogen best andere houtsoorten zijn als dat beter uitkomt.

Daarom zeg ik altijd zo:
"Jezus is een goeie vriend, 'tis dat je 'm beter kent
Hij heeft veel voor ons gedaan,
heeft ze eigen aan het kruis laten slaan."
En daarom zeg ik altijd: "Jezus, bedankt".

Als we dat één keer met z'n allen zeggen dat vind ie hartstikke leuk.
Tellen tot drie en dan gaan we het zeggen.
Eén twee drie...

(JEZUS BEDANKT)

Dat zal die leuk vinden.24. Het meisje en de zeven Turken:

terug naar boven

Het was een mooi meisje. Het was een heel mooi meisje. Ze was uh, ze was ze had hele mooi lange blonde haren, ze was 15 jaar oud en ze was heel nieuwsgierig, want ze wilde weten wat liefde was.

En ze huppelde door het bos en de zon scheen en de konijntjes speelden in het zand en toen kwam er een elfje op d’r schouder zitten en het elfje zei:
‘HEE KLEIN MEISJE, DOE JE WEL EEN BEETJE VOORZICHTIG? HET BOS ZIT VOL MET GEVAREN! ZOALS ER ZIJN GIFTIGE PADDESTOELEN, DE WOLVENKLEMMEN EN NATUURLIJK DE JAGER!’ ‘Ja,’ zegt het meisje, 'daar heb ik geen ene fuck mee te maken. Ik doe toch precies zelf wat ik wil, flikker maar op.' En ze huppelde verder.

Nou, nou woonden er in datzelfde bos ook zeven Turken.
Zeven Turkse jongens in de kracht van hun leven en al drie jaar lang verstolken van vrouwelijk gezelschap.

Het meisje komt aan bij het hutje van de zeven Turken. Ze klopt aan, er wordt open gedaan, zo’n grote Turk in z’n onderbroek doet open, het was nog heel vroeg.
En het meisje zegt, 'mag ik binnenkomen?'
'Ja kom maar binnen'.
En ze komt binnen en die andere zes broers die staan er allemaal een beetje zo beetje verlegen zo ja ze wisten niet goed wat ze er mee aanmoesten, en eentje die stapt dapper naar voren en die zegt 'Wil je wil je misschien een kop koffie?'.

En het meisje loopt door, gaat op de tafel staan, tilt haar rokje op en zegt: 'IK WIL GEEN KOFFIE! IK WIL WETEN WAT LIEFDE IS!'

En die Turken die schrikken zich helemaal kapot. Die raken in paniek, rennen het bos in en het meisje er achteraan he!
'STELLETJE MIETJES, MIETJES, MIETJES!!' En ze gaat zo zigzag door die bomen, springt over een stronk, whop in een wolvenklem, tsjak beentjes eraf! Jaha..

Daar ligt ze! Maar, de jongste had het gehoord! En hij loopt naar het meisje toe en hij zegt 'zal ik hulp halen?' en het meisje zegt, 'heeft geen zin. Ik voel dat ik dood aan het gaan ben, maar je kan wel iets voor me doen. Wil je me, asjeblieft niet, als maagd laten sterven?'
'Tja maar,' zegt die jongen, 'ik kan, ik kan je...'
'asjeblieft', zegt het meisje, 'asjeblieft'.
En met alle tederheid die de jonge jongen in zich heeft, ontmaagd ie het jonge meisje. En bij zijn laatste slag blaast zij haar laatste adem uit.
En dan draait ie zich om en dan kijkt ie recht in het dubbelloops jachtgeweer van de jager. Ja leg dat maar eens uit!25. Onbegrijpelijk verhaal:

terug naar boven

Ooh.. ah jongen dat was… tjsonge jonge jonge, goh! Sjonge jonge jonge. Nee want ik ik weet nog, dan hadden ze, ja nee dat was dan een een nee hadden ze tegen mij van: ‘ja nee dit dit en dat en allemaal en zo’. En ik zeg: ‘ja? Ja? Ja wat? Wa wa?’ ‘Nee nee’, maar dat moest ik dan allemaal ja ja en ik zeg: ‘ja ja?’. Nou goed dat was dan goed enne terwijl ik uh, ik wist prff hee hee ik had al heel lang in de gaten vannu, ‘oh ja oh ja ja ja nee nee wa wa’. En in en in één keer en in één keer jongen ik zeg vanne ik zeg: ‘ja enne’. Nee svan brff hehe en ik: ‘Eeeh is toch nie is toch nie mooomooo oooohhh weet je’. Godverdomme man.

Ja en toen en toen en en in een keer in een keer zegt ie van:
‘Ja nee allemaal daar naar toe woo kom op man wooo woo’ en ik zeg: ‘ja’. ‘jaaa jaa kom op man’. En m’n ouders tuurlijk ook ‘wooo waar gaan we naar toe?’. En allemaal mensen komen. ‘Kom op we gaan er allemaal naar toe jongen’. Nou we komen er aan zeg.. ja.. ja hee uh, nee ‘tis stom ik naar toe ‘jaa hoe kan dat nou?’. Ja dat wist ie ook niet en ik zeg: ‘Ja hoe moet ik het dan weten?’. Jaa weet ik ook niet ik zeg: ‘Jaa waar gaat dit eigenlijk over?’. Jaa dat wist hij dan ook niet ja is JA is dit geen gesprek man! ‘nee’, dat wist ie dan ook enne… Ja en toen had ik wel zoiets van who who who who wacht ff hee, hier hier klopt iets niet he hier klopt iets niet. En toen maar he he een hele tijd later man dat begrijp ik bedoel dat dat das das nu ook allemaal gebeurd gelukkig.

En toen stond ik stond ik zo te kijken zo en zag ik in een keer heel heel kleintje kleintje zo he nu zeg, wat later een bwbwwlw maar zeg een kleintje en ik en ik sta zo te kijken zo en ik zeg ‘ooh’. En ik zeg en ik zeg: ‘kom op kom erbij man!’ Hij stond effe bezig bezig zo dinges’.
Ik zeg ‘kom nou effe’. ‘Nee nee,’ zegt ie. 'Man ben allemaal dingen’. Ik zeg: ‘Kom nou toch effe man ooh zo moo oohh jonge kom toch kom toch eens kijken man’.
Op een gegeven moment ‘Nou ok’. ‘Kom eens kijken, oh net weg zeg, shiiiit man. Shit is dat man. Ja, en toen en toen het enige wat er toen nog overbleef was uh weet niet allemaal om dat ding heen gaan zitten en ‘Jaa wie wie wie heeft dat ding hier neergezet enne’. Jaa dat dat dat was dan iemand uhm jaa die kenden ze dan niet of jaa eentje wel maar ja die was er weer net niet en dus uhm. Ja ze zeggen ook van: ‘Ja schei er toch ook mee uit man heeft toch helemaal geen zin’.

En toen kwam hij, en dat was, dat was zo’n mooi moment he, want die was belangrijk voor mij dat was een soort ja was een alles alles voor me, een grote vent met zo’n wilskrachtige kop van die grote klauwen weet je niet en en echt daar keek ik tegenop he wooo daar keek ik tegenop he. En en en en in een keer was ie er ook dat was die aanwezigheid van hem was zo plotseling in een keer was ie er en iedereen zag het en dat staat in mijn geheugen gegrifd dat beeld, van hoe ie er toen was. En toen ik kwam ik doe het effe voor, dan kwam ie zo in een keer zegt ie zo van.. van.. of wacht es effe.. oh.. oh f.. oh shit hij was er helemaal niet bij.. oh shit ne … oh sor… oh sh… ja dat.. shit maar ja… denk je da je da je er bijna ben enne we-weer helemaal terug bij het begin….
Ju-ju-jullie jullie denken dat ik gek ben he??26. Hoi-ja:

terug naar boven

Hee je, he he he he he he hoi-jaaaaaa lallalalalla boing prftt zeggezegge whooop met z’n zessen
hahaha, he hoi-jaaaaaa lallalalalla boing prftt zeggezegge whooop met z’n zessen.

Gooi em in de stal, gooi em in de stal,
lekker naar de geiten kijken, gooi em in de stal.
Gooi em in de stal, gooi em in de stal,
met z’n dikke paardekop, gooi em in de stal.

Vraag em om advies, vraag em om advies,
in nederige kwesties vraag hem altijd om advies,
vraag em om advies, vraag em om advies,
en daarna lekker eten met een paar kennissen uit Oss.

Uh hoi-jaaaaaa lallalalalla boing prftt zeggezegge whooop met z’n zessen.

Hee daar! Hee daar! Wie wie lopen daar door het weiland?
Zijn dat de twee gezworen kameraden die menig kinderhartjes sneller hebben doen kloppen? Ja! Het zijn Oenkie en Doenkie!

Oenkie en Doenkie, ze lopen door de regen,
Oenkie en Doenkie beleven een avontuur.
Oenkie en Doenkie, soms zijn ze d’r soms niet
en als ze d’r niet zijn,
dan zullen ze wel iets anders te doen hebben…

Ja en dan weet ik wat Onkie en Donkie aan het doen zijn! Oenkie Oenkie en Doenkie, Oenkie en Doenkie die zijn aan het wieksen. Ja wieksen ja!

Wiekse wiekse wiekse wiekse hoppakee,
wiekse wiekse wiekse fleske perebee,
wiekse wiekse wiekse in een ouwe stoel,
sleur de dop eraf en zet een pilsje koel,
Mien wief was ongesteld, gauw een ander wief gebeld,
maar die kwam veel te laat,
en dan weet je hoe het gaat.
Allemaal! Wiekse wiekse wiekse wiekse hoppakee.

Hoi-jaaaaaa lallalalalla boing prftt zeggezegge whooop met z’n zessen.27. Kabouterverhaal:

terug naar boven

Daar komen de kabouters, joegei joegei
daar komen de kabouters, wel honderd op een rij
daar komen de kabouters, handjes op de rug
overladen met geschenken, daarom zijn ze niet zo vlug

De kabouters zijn gekomen.
De kabouters zijn gekomen om vrede te sluiten, vrede, met de grote mensen.
Zwaaiend met hun witte vlaggetjes, maken zij een feestelijke indruk.
Maar, ik ben met het verkeerde been uit bed gestapt. Jehjehjeh.
Vette pech voor de kabouters. Jehjeh.

Ik begin als een wildeman om mij heen te trappen. Als rijpe kersen spatten de tengere kabouterlijfjes onder mijn lederen zolen uiteen.
1-0 voor de grote mensen.
Twee van hen dreigen de dans te ontspringen, maar het dichtslaan van de zware eikenhouten deur maakt op de drempel een einde aan deze illusie.
En de rust keert weder in mijn nederige houthakkersstulpje en ik stap terug in bed om een welverdiend uiltje te knappen.

Hoi-ja-aeeooooooooooooa lalalalalalala boing ppffrrtt zekersteweten àààhhhòp met-z'n-zessen.

Hoi hoi hoi, hoi hoi hoi
hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi
hoi hoi hoi hoi hoi euheuehueh
hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi hoi
ik ben een clowntje, weheueheue
soms is het clowntje vrolijk: HA HA HA HA HA HA!!!
maar soms heeft het clowntje: PIJN PIJN PIJN PIJN!!!

(dreunende housebeat)28. Krabben naar het hart:

terug naar boven

Hij is helemaal alleen.
En hij zit in een cel van twee bij één zonder licht en zonder ramen.
En hij is het leven beu en hij wil niks liever dan zichzelf van het leven beroven maar de middelen hiertoe ontbreken hem. Wanhopig probeert 'ie om langzaam naar z'n hart toe te krabben. Maar als z'n bewakers het merken stormen ze z'n cel binnen en ze rukken hem al z'n vingernagels d'r uit.
Met het bloed op z'n handen kan 'ie nog net twee borsten op de muur tekenen. En hij zakt tegen de grond en probeert zichzelf wanhopig met dit beeld te bevredigen.
Maar vlak voordat 'ie klaarkomt springt 'ie wakker en was het allemaal maar een droom. In werkelijkheid zit 'ie nog steeds in z'n cel van één bij één met z'n afgehakte handen en gonst dat ene lied door z'n hoofd:

Powder your face with sunshine
I put on a great big smile
Make up your eyes with laughter
Folks will be laughing with you in a little while
Whistle a tune of gladness
Blue never was in style
The future's brighter when hearts are lighter
So, smile, smile, smile
haha geweldig die vent!!
Voel me Keigoed!
GOOI EM IN DE STAL!, GOOI EM IN DE STAL!....­MEZZE VIEZEPAARDEKOP GOOI EM IN DE STAL!
jezis...staat nouw echt heel "HARD & ZIELIG" hierboven?...:P
Ik heb het niet allemaal doorgelezen, maar Hans Teeuwen is gewoon super!!! Vooral dat stuk over de kabouters
verhaal staat er bijna helemaal (van de videoband) :(:(


alleen stukje in de zaal (over pijpen en beffen aan publiek) mis ik :S:S

maar dat verzinnen we zelf wel :D
Hans Teeuwen RULEZZZZZ
Alle voorstellingen zijn even goed.­ Malle pietje, een gepensioneerde ouwe zeeman met een houten been die het niet meer weet! De kraai en de vos, de jostiband, de hells angels...­ hahaha
wheheheheheehe, wel ziek hoor marsel, heel hard en zielig, nu heel Met een breierdeck en Trui nog, dan issut helemaal compleet whehehe!! Trui vinnik t leukst overigens!!
heej marsel, heb je dit zelf uitgetypt?? nee toch?? of ook van een site geplukt??
hans teeuwen roeleerd!!!!!!!! gewoon die kerel is echt niet goed wijs,hij heb niet voor nix 1 of 2 jaar in een inrichting gezeten.­
Theo Maassen: Ik ben geen discriminant hoor..­ ik constateer alleen feiteeeeee................­Vroeger was alles goed, maar toen kwamen er allemaal buitenlanders en ineens een gat in de ozonlaag............­maarja, voor mij zijn alle buitelanders t zelfde hoor!! whehe
teering steef dit is echt weer een onderwerp voor jouw he!!...:P....wanneer maggik die Eddy Murphy band nouw es lenen?:D
whahahaha, jah he joe!! gheghe, ik kom wel een keer langs van de vakantie ofzo, met die band!! Stickie biertje dr bij!! lekkol!!!!
Het bijbelverhaal is leuk!

hahaha
Nostradamus

zijn naam was Nostradamus
hij kon heel goed voorspellen.
Daar kon je 'm bij wijs' van spreke
midden in de nacht voor bellen.
Maaaaaarrr ik weet dat dat niet waar is,
dus bespaar me toch de hoon.
Want in de tijd van Nostradamus was er nog geen telefoon

Nostradaaaaaaaamus...Nostradaaaaaaaaamusssss, nostradaaaaaaaaaamussssmet z'n strakke groene broek (stond ;m goed)

:D

en verder ga ik niet...teveel typuh...
Jaaaaaa....­Bertje Visscher..­die ouwe is helemaal hyper!
jah alsof ie zwaar aan de pep zit ofzo!! whehehe, of zit ie dat ook daadwerkelijk?
hey diehardgap,

nee niet zelf getypt :D ben de gekste niet :vaag:

ben nog op zoek naar de gehele teksten van trui en breierdeck. nog niet gevonden. iemand tips voor een site waar het opstaat.

droom op Poelmo is ook errug vet!!!

tot laters, na achten of morgen op Oxygene
Ik vind Trui echt vet gweoon!! Na b2s met de kerst ware we bij vriendin van me thuis, en hebbe we m gekeke!! Echt vette shit om je roes uit te zitte tijdens hans teeuwe!! Totaal hersenloze humor over t algemeen!! Vooral t begin van Trui, dat stukje Lachen, das ECHt vet!! maare ik gaat nu arbeiten!! Tot laters !!!!!
Trui is zekerz vet met FONS echt een super stuk! ben zelf naar 'Dat dan weer wel' geweest vond hem persoonlijk minder als 'trui' en 'hard en zielig' maar op zich wel aardig groetjes!
hansie is top echt waar ik leg elke keer in een deuk hoe vaak of ik die stukjes ook hoor hahahahaahah........"auw auw pappa.... dat doet pijn..........." :P:P:P:D
hij is ook goed smaen met Pieter Bouwman en Gumbah in Poelmo, slaaf van het zuiden.­
Ja ik heb beide videobanden van poelmo.­ ook de stukjes achter de schermen zijn wel vet, al lijkt het soms ook in scene gezet.­
Weet je wat ik eg leuk vindt? Dan ga ik naar het naakstrand en dan ga ik daar in het zand zitten en een beetjuh om me heen zitten kijken! Eeen beetjuh met mn piemel spelen totdat ie flink stijf is en dan met die stijve lul over dat drukke naakt strand gaan wandelen OWWWWWW.......­en dan met kleine kinderen spelen uh uhhhhh
Of naar de dokter gaan en zeggen dat je een geslachtziekte hebt en als ie dan bukt om te kijken em recht in zn gezicht pissen, Heerlijk....­!
Weet je wat ik leuk vindt eerst ergens een hele dure video camere kopen en dan na een week trug brengen en zeggen dat ie stinkt......­!
En weet je wat ik errug leuk vindt dan ga ik naast een verlaten landweggetjuh staan zo´n weggetjuh waar bijna geen verkeer langskomt en dan wachtuh totdat er een auto langs komt en dan een steen gooien en stapt ie uit en zegt ie wat flik je me nou man en dan zeg ik Dat was ik nie.....­!


Dit komt uit het stukje leuke dingen doen eg super cool stukkie tgaat nog verder maar krijg pijn in mn vingertoppen van het typen.......­
Geweldig ja!!! :-D

2 weken geleden ben ik trouwens naar Theo Maassen geweest!! Echt een geweldige show ook... "Functioneel Naakt"!! :-D
Laat me nou toch is met Rust man
Laat me nou toch is met Rust man
Laat me nou toch is met Rust man

Hebbie voor mij een broodjuh SHOARMA

Weet je wat ook leuk is? je eerst vijf X achter elkaar afrukken en dan naar een hoer gaan en zeggen dat ze der vak niet verstaat....­!
Ik was het nie !!!

het was die NEGER !!!
Al met al een SUPER comedian samen natuurlijk met theo maassen
harry jekkers
eric sauers
bert visscher
Youp van t hek
jurgen rayman

maar hans altijd Number ONE
je vergeet lebbis en jansen en arie en sylfester
ook lachen live
Schitterend die vent
Lebbis &­ Jansen - Eikel

Ja mensen,
Dit is een lied over een gewone Hollandse jongen.­
Een jongen zoals jullie, een jongen zoals hij.­
Dit is een lied over een jongen met het rood, wit en blauwe bloed in zijn aderen,
Tros compas op tafel en buren uit Ankara.­
Ik heb een hond, een Bouvier, die doet haast niemand kwaad,
soms luistert 'ie niet, ach je weet hoe dat gaat.­
Ik riep: "­hee wat kost het,, toen je vrouw naar me keek.­
En ik was me geregeld, soms 1 keer per week.­
Ik kijk graag naar vechtsport, het liefst in een kooi.­
En mijn dochter zien douchen, dat vind papa mooi.­
Ik denk niet aan later, ik leef in het nu.­
Ik lees de Penthouse en de Playboy en de nieuwe Revue.­
Maar soms is al dat moois niet genoeg voor een jongen als ik,
nee nee, oh nee, ja ja
dan ga ik op pad en vermaak me met andermans leed
ja ja ja jaaaaaaaaaaa.­
Ik neem alle tijd bij de giromaat.­
Ik geniet van de rij die achter me staat.­
Ik ben een eikel, je bent een eikel, ja jaaa, ik ben een eikel.­
Mijn hond heeft geen riem, maar een touw met een lus.­
Ik heb het aan tafel over zweren met pus.­
Ik schop tegen auto's met een alarm
en ik vraag in een hittegolf: "­Heb jij het ook zo warm?,,
Ik ben een eikel, je bent een eikel, ja ja, ik ben een eikel,
het ergste soort eikel.­
Soms vraag ik me af, hebben ze gelijk, als ze zeggen: "­Hee Dolf, je bent niet wat je lijkt,
Je bent best OK als je iets verder kijkt....­
NEEEEEEEEEE Ik ben een eikel, je bent een eikel.­ Ik ben een eikel.­
Kijk, ik heb op zich een redelijk normaal leven.­
Ik heb een auto en daarmee rij ik altijd 70 km per uur voor het milieu
op de linker baan van de snelweg met een stikker achterop: "­Ik rem soms voor dieren."­
En als ik de binnenstad van Amsterdam klem kom te zitten omdat er te veel verkeer is,
daraai ik mijn raampje open, ik toeter, ik doe mijn alarmlichten uit en ik roep uit mijn raampje:
Opzij, opzij, ik moet er langs, ik heb een donornier, ik heb een donornier!
En het leuke is, we hebben allemaal een donornier.­
Ik spaar mijn scheten op voor een volle bus, tram of lift
en ik pis bij voorkeur naast de pot, of over de bril.­
Als het vrijdagavond is bel ik alle theaters in Amsterdam, bestel ik overal 4 kaartjes
en blijf dan lekker thuis en kijk ik samen met mijn vrouw nar NET 5,
waarmee ik tevens het aantal kijkers verdubbel.­
Ik heb een dochter van 2, als die vraagt: "­Papa, waar is Neintje?,,
dan zeg ik: "­Neintje heeft kanker, Neintje gaat dood en Bert heeft aids van Ernie.­,,
Ik heb op zich een leuk leven, 1 keer in de week ga ik naar het concertgebouw om
lekker lang uitgebreid te hoesten en op een mooie dag in de zomer gaat deze jongen
naar de efteling, maar dan gaat ie niet alleen naar de efteling, maar dan gaat 'ie met een
busje vol demente bejaarden naar de efteling, en dan zoeken wij de rij met de meeste kinderen en...­
Je bent een Eikel, ik ben een eikel, het eerste soort eikel, E-I-K-E-L, allemaal E-I-K-E-L
Dit is het moment dat jullie mij op mijn plek kunnen zetten.­ 5 letters, 1 woord, E-I-K-E-L
allemaal, E-I-K-E-L, allemaal E-I-K-E-L, E-I-K-E-L, E-I-K-E-L, E-I-K-E-L
Ik ben een eikel, je bent een eikel, ja jaaa, ik ben een eikel, het eerste soort eikel.­
Ik ben een eikel.................­,
en ik ben er nog trots op ook.­
Slecht zijn
De Vliegende Panters
SEX

M'n vader en m'n moeder, die zeggen altijd kind
Zorg dat iedereen je later aardig vindt
Spreek altijd met twee woorden en doe altijd beleefd
En zorg dat je altijd om je mede mensen geeft

Maar ik wil niet eerlijk zijn, want ik wil liegen
Ongelukkig zijn en dood gaan aan de drank
Naar de hoeren en iedereen bedriegen
Ik wil genieten van m'n eigen rotte stank

Refrein
Want ik wil slecht zijn, ik wil slecht zijn
Een klootzak en een hufter en afschuwlijk onterecht zijn
Ik wil slecht zijn.­
Een atoombom een hyena ?en gevaarlijk levensecht zijn

Ik wil sli sla slo slecht lalalalala

De heere Jezus had veel langer moeten lijden
En ik stop een rotje in m'n meesters nieuwe boek
En die lijfwacht had nog harder kunnen rijden
En m'n oma schop ik dood omdat ze er om vroeg


Ik trek me af terwijl ik Donald Duck lees
En dwing m'n broertje tot het eten van m'n stront
Ik maak een filmpje van m'n zusjes schaamvlees
En schuif tot slot nog een bezem in haar kont
(Op de koude grond, stront)

Refrein

Ik wil sli sla slo slecht zijn

Ik wil gewoon slecht zijn, net als Sadam Hoesein
Slecht zijn.­ Massamoordenaar helemaal zo gek nog niet
Slecht zijn.­ Wat ik later worden wil ?heroïneprostituee

S L E C H T slecht zijn.­
k kan niet anders zeggen: brabanders roeleren!

tijd voor een kroegentocht in gemert :) HANS TEEUWEN maar jah dan moet j wel hier wonen anders ken j dat niet :)
RRRRUUUUUUUUUUUUUUPERRRRRRRRT!!!

ik lig gelijk helemaal weer dubbel als ik alles lees.­
ik weet trouwens niet zeker of ik Trui heb gezien, kunnen jullie ff wat onderwerpies onder elkaar zetten welke erin voorkomen? anders koop ik namelijk die band ff.­
Hans teeuwen, Pieter Bouman, Gummbah hun show Poelmo vond ik ook super.­

Daarnaast zijn Theo Maasen, De vliegende panters, Bert Fischer (nieuwste stuk is echt top) en Rob Kamphues ook erg goed, Rob had ik laatst gezien met het stuk Tijd Zat, als je die nog ergens kan bezichtigen dan moet je het echt doen.­
HOER!!!!!!!!

maar eigenlijk rulled Bertje Visch!!!!
HEy die haught je weet ze stiekum uit je hood he allemaal wwhaaaaaaaahhahha aech lachen hiero!!!!!
echt heeeeeeeeeerlijk Hans
ik ben al jaren verliefd up um!

geef mij een man met zulke humor!

kuzzzzzzzz
IK HOU HEEL ERG VAN PAARDEN!!!!
dat is dus een van de weinige stukjes die ik nog niet ken!!
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej, waarom staat Rupert hier nog niet in?!?!?!

vind ik toch wel een van de beste sketches van m!!!

dees gebruik ik zelf ook nog wel eens, omdat ik in Haarlem op school zit: latur wurd ik net als mun vadur ur ur ur ur