Partyflock

fotoalbums

 
Hebben jullie thuis ook zoveel partyfoto's van al die wegwerpcamera's enzo, ben nu bezig om al mijn foto's in een grote map te plakken en er wat commentaar bij te zetten. En ik ben al 2 dagen een paar uur bezig.
Maar ja foto's zijn wel je herrineringen voor later
Hebben jullie ook allemaal van die fotomappen
Ik heb nog wel heel veel oude foto's liggen van feesten, maar ik scan ze altijd in en zet ze op m'n website. Daar bekijk ik ze nog heel vaak, maar de foto's zelf kijk ik eigenlijk nooit meer maar! Voor mij is m'n site dus eigenlijk m'n fotoboek, ik zet er ook altijd commentaar bij enzo!
Ik heb een paar van die soort douchegordijnen waar je ze allemaal in kan hangen en die ga ik weer ophangen op mijn nieuwe kamer... leuk is dat he??? Voor later....!!
ik heb wel veel vakantie foto's en zo maar die plak ik niet in.
De foto's die wel zijn ingeplakt zijn mijn baby foto's.
Je weet wel van die super lelijke foto's die je ouders nemen als je toevallig lekker in je blote kont ligt te zonnen als klein mannetje.
Beetje triest, en als er weer famillie komt gaan die boeken weer de tafel over.
Grrrrrrrrr heel irri!
Tja smiley ken het probleem me kamer ligt vol met foto's ben zelf al twee maanden bezig met plakke.Ik word er nu schijt ziek van en kan bijna geen foto meer zien. Maar het is een toppertje als ze af zijn eerlijk is eerlijk. Dus ik zou het wel af maken!
Franzelare
Werkzaam bij Partyflock
Ik ben juist alles aan het inscannen op het moment, dat scheelt een hoop ruimte!! In mijn fotoboek kijk ik toch niet en nu zie ik al mijn foto's weer eens. het is ook wel makkelijk als je iemand ff wat wil laten zien.

Van de afgelopen 2 jaar heb ik al alles digitaal voor op mijn eigen site dus is het vind ik logisch dat ik de oude foto's ook ff inscan
Gelukkig dan ben ik nie de enige die ziek wordt van het plakken de foto's zijn we leuk maar dat plakken aaaaaaaahhhhh
wel van partypics als polaroid ofzow, en die andere fotoos liggen op 1 grote stapel :D maar zeker leuk voor later! dan denk je van....damn i was a idiot :D