Partyflock

ONGELUKSMAAND April

 
Ik weet niet hoe bij jullie deze maand is verlopen maar ik heb alleen maar pech gehad en gezien.

Eerst 1 april, ik wilde dat het een leuke grap zou zijn maar dat was het dus niet, focking ernstige dingen gebeurd op het station.

11 april: mn broertjuh gepakt door mn ouders met you know what en nie te zuinig ook dus die zit nog ff binnen.

Nu twee weken terug ik en WhiskyGirl voor eeuwig gebannen van hollywood, weer door een of andere .......hoer die dr bek nie kon houden.

En nu onze grote feestmaat Marcel geband van de Ministry of Dance.

Ik kan hier wel allemaal om janken whehehehehe.
Ik hoop dat mei wat beter gaat.
Hebben jullie ook zo'n pech gehad?
Valt wel mee eigenlijk, niet echt superveel pech gehad. Ik ben wel de hele maand april naar 0,0 feesten geweest, dus dat telt vast ook wel een beetje :)
nope :-)

maar gelukkig is het nu mei.. nieuwe ronde nieuwe kansen :-)
April was idd nie egt een leuke maand... Alleen maar ruzie... verkering uit, geen huis, geen blije dingen, vette oorlog met paps en mams... Ik hoop heel heel errug dat t beter word!!

Maar ik denk maar... ongeluk kanniet eeuwig duren... Eens moet t beter gaan... En dat denk ik al vanaf mijn 12e!
ik heb ook gigantische kutmaand gehad. door persoonlijke zaken ben ik vier keer ziek geweest. lopen modderen met mezelf. op zoek naar die knop. uit elkaar barsten, janken. twijfelen aan mezelf van hier tot tokyo.

het tij lijkt zich te keren. gisteravond kreeg ik te horen dat 2 jeugdvrienden zijn overleden. de een afgelopen zondag aan een hersentumor en de ander eergister door een auto-ongeluk. beiden 24.

het ene moment loop ik te janken, het volgende zo leeg als ik weet niet wat. heel raar allemaal. snap er niets van. vreemde reactie. soort van trance, afwezigheid. ik laat het allemaal lekker over me heen komen en hoop dat ik in de loop van de volgende week mijn kracht weer een beetje terug vind. dat ik ook werkelijk tussen mijn oren ook besef waar het leven nou daadwerkelijk om draait door het verlies van die twee jongens. dat dat zieke gelul wat er tussen mijn oren zit en wat ik er maar niet uit krijg weer plaats maakt voor realiteit.
oke dan kom ik met de oplossing voor jullie!
Huur mij!!!!!!!!!!!!!!!
2 Essie: men! Da's allemaal niet zo leuk (zacht uitgedrukt) hope you feel better in a while...

hele dikke knuffel!!!
Daan
R2B
Artiest R2B
In mei leggen alle vogeltjes een ei.....klinkt wel positief d8 ik zo......mei en juni wordt weer een partymaand....
zo goed begin april startte, zo slecht die eindigde:)
heb hele goede maand april gehad eigenlijk
maar heb nooit problemen :)
het eind van de maand was voor mij ook ronduit klote. Maar aangezien het niet helemaal mijn probleem is ga ik er verder niet op in, de persoon over wie het gaat zou het niet zo tof vinden als ik zijn/onze soris op i'net ga zetten. Maar 't was gewoon een klote-eind van de maand, maar ja, ik denk dan altijd maar dat je ongeluk nodig hebt om het geluk te kunnen waarderen, dat maakt sommige dingen een beetje dragelijker.