Partyflock

ik heb hulp nodig!!!!

 
Hier is mijn probleem, ik heb echt een hele GOEIE smoes nodig.
We zouden naar Italie gaan op 15 JUNI naar een MASTERS OF HARDCORE VS NOGWAT! EN nu hoor ik gewoon dat ik toetsen week heb van 12 tot 19 juni!!!!!AAAHHHH ik wordt echt helemaal GEK ik MOET daar gewoon heen , ken niet anders!­[img]http://www.smilies.nl/2up.gif[/img]

HELP ME ALSJEBLIEFT EEN SMOES TE VERZINNEN VOOR SCHOOL! ANDERS DRAAI IK ECHT FINAAL DOORRRR!!!!SERIEUS>­[img]http://www.smilies.nl/screams.gif[/img]PLEASE!!!!
ligt eraan wat voor toetsen

Maar anders gewoon de smoes van je tante die een bruiloft geeft
voor een bruiloft krijg je een officieele vrijde dag jah!!! en je ken ook altijd nog zegge dat er iemand dood is ofzo!! of je ziek melden, whehehe!!
Ja zoiets zat ik ook al te denken , maar moet je daar dan een heel weeknd voor hebben en ook nog eens maandag niet op school komen>?dat geloven ze nooit!Het zijn de eind toetsen en het is volgens mij echt nog nooi t voorgekomen dat ze een uitzondering hebben gemaakt voor 1 leerling....IK BAAL ECHT ALS EEN FOCKING STEKKER...!!!!!!!!
Kan ik me heel goed voorstellen ja! Maar op welke dagen heb je precies toetsen dan? Echt elke schooldag van 12 tot 19 juni?
JA EN IN DAT WEEKEND VAN 15 EN 16 JUNI IS HET DUS!!!!!!IK MOET ECHT ZORGEN DAT IK VRIJ KAN KRIJGEN OP 1 OF ANDERE MANIER DIE MAANDAG EN DISNDAG(AL IS HET ALLEEN DIE MAANDAG!DAN KOM IK WEL HERSENDOOD OP SCHOOL MAAR DAN MOET IK VAN TE VOREN MAAR GOED LEREN)
Haha, je moet inderdaad niet bij jezelf denken van 'ik leer in de bus naar huis wel', want daar zal wel niet zoveel van komen ;). Is het je laatste jaar ofzo, of is het gewoon een toetsweek?
Het is gewoon een toetsenweek, de laaste van het jaar, maar ik moet wel voldoendes halen, want ik heb ook al geen herkansingen meer!! Ik kan geen enen gaan halen.
Hmmm, dan zou ik even heel goed nadenken wat je precies wil, want zo te lezen is het wel belangrijk voor je. Kan je van te voren tijd 'inruimen' om flink hard te leren voor die toetsen op de laatste 2 dagen?
wat voor opleiding doe je, zit je nog op de middelbare school of doe je beroepsonderwijs?
Nah toen mij opa en oma van de trap af vielen en allebei dus op dezelfde dag storven had ik ik wel ff een weekendje rust nodig dus de perfecte smoes, maareh ik gaat douchen en naar midtown zuid en dan kom ik jouw richting op met een cado'tje
Zie je straks
(k)
je kan tog gewoon dat weekend gaan?? EN volgens mij ben je maandag wel terug toch?? dan leer je van te voren heel goed... en op de heenweg... en dan terugweg veel slapen proberen en maandag ben je dan wel vrij verrot, maar lijkt me dattut wel lukt!!!
Misschien ben je dan ook wel ziek ja, en DOOD gaat wel heel erg ver, of je moet goed toneel kennen spelen :p
JA, maar ik denk niet dat als ik op maandag ochtend pas terug kom (slapen zal moeilijk gaan) dat ik dan effe in mijn feestoutfit gelijk door kan gaan naar schjool.....ik ken dan niet eens een pen normaal vast houden denk ik! En over nadenken nog maar te zwijgen.....:vaag:
Heb je geen herkansingen ofzo??? Dan ga je gewoon niet heen en dan herkans je gewoon alle toetsen, nix aan de hand toch?
ik vrees dat je toch maar aan die toetsen moet, opleiding toch belangrijker dan feesten (nou ja, 1 feest dan:P). kaartje valt vast wel ergens te slijten

toevallig heb ik ook dat probleem, 15 juni is ook hq vs frantic in engeland, moet ik ook missen door mn laatste tentamens:(:(