Partyflock

GASTENLIJST

 
Sta ik eindelijk weer eens op de gastenlijst, bij 2 feesten nog wel op 1 avond. KAn ik V*RD*MME niet gaan! Wat is dat nou weer man , sjezusssss!!
Ja, moet je geen aanvraag doen als je toch niet kan
ja da's kut ja! Gelukkig heb ik daar nooit last van :). Ik heb ook vaak gastenlijst en gratis kaartjes, maar ik zorg gewoon dat ik kan :D.
heb ik ook wel eens gehad, maar dan laat je gewoon iemand anders op jouw naam gaan... tog???

en beetje beter opletten ja... hahahaha
tja das kut...
das mooi shit ja maar waarom kan je dan niet ?
maak je iemand anders d'r meej gelukkig = probleem opgelost :)

veel plz iig :)
gratis hemkade binnenkort en vip met dancevalley meestal !!
he vuile kankergek!!!bij welke twee feesies dan en waarom is joannie niet op de hoogte????
Ja nou MARS-L JE wordt bedankt maar ik hoorde dat je weer eens net zo vlug bent als dikke stront...
De reden dat ik niet kan is omdat ik niet wist dat het dit weekend was en dit weekend KEN ik gewoon niet uit i.v.m toetsuh
Hahahahahahahaha, heb je dat wel eens gehoord, san en leren een heel weekend das een goeie, maarja ik wens je veel suc6 en leerse dan maar, ik zit hoogstwaarschijnljk op qlimax zaterdag, want kaartje heb ik al :D
Jaja, maar als je nou is goed had geluisterd (of was ik tever :xtc: heen en heb ik het verkeerd gezegd. ik stond alleen in dordt op de gastenlijst. aan gezien WIJ nu naar Arnhem gaan moet ik het daar ff snel ook regelen. Fijn leerweekend sannie :lief: (K)
2 idian-party-man, jij ook gratis de fun binnen? Goed is dat he. Wat zijn wij toch bofkonten!!
Ik heb twee keer op de gastenlijst bij een feest gestaan. Maar hoe doen jullie dat nou, op de gastenlijst komen? Gewoon mailen? En met wat voor reden?
Gastenlijst kom je niet zomaar denk ik. ik werk in de ministry rotterdam en probeer via hun of daar werkende dj's die ook op b2s feesten draaien ergens op een lijst te komen. was me hiervoor ook nooit gelukt.
balen! naar welke feesten zou je gaan?!
Ik heb maar een keer op de gastenlijst gestaan en dat was op een HQ party in Den Haag, dj's toen waren Sterling Moss, Tom Harding en nog wat andere
Ik (of m'n lieve vriendje) sta bijna altijd op de gastenlijst, gewoon omdat ik zo liev ben ;-)
Bij die twee feesten waar ik op de gastenlijst stond was het omdat ik op m'n site promotie had gemaakt voor die feesten.
Ik sta (correctie) stond altijd op de gastenlijst, totdat Barrie me niet meer zo lief vond ofzo. (nee hoor grapje) CONNECTIES zijn altijd handig. Nu heb ik touwens een connectie erbij en dat is MarSeL alias kapotte ZweetCeL aka Zweetbass