Partyflock

Zeg je uiterlijk ook iets over je innerlijk

 
Forumonderwerp · 20850
K wil weten hoe de mensen hier over denken.
Dus ff een voorbeeld omdat gabber/kaal bent of omdat je tatttoos en/of piercings hebt dan ben je dus ook gelijk "tuig".
laatste aanpassing
mja..wee nie
tis meer het vooroordeel
Met je uiterlijk kun je wel uitsralen wat je wilt, en soms zou dat je innerlijk kunnen zijn. Maar als je tattoos hebt kun je natuurlijk ook gewoon willen uiten dat je anders wilt zijn (niet per se tuig dus)
ja ik denk wel een beetje, maar niet kwa kleding en tatoos dan. Meer je uitstraling van je gezicht denk ik en je houding. Maar als je tatoos ofzo heb ben je echt niet gelijk tuig hoor
laatste aanpassing
M'n broetje mag van m'n ma niet met me mee naar feesten. De reden k gebruik drugs omdat k dus kaal ben en tattoo en piercing heb. Dat bedoel k er mee. En als je kaal bent komt je soms "gewoone" disco's ook nie in nie dat k daar heen ga maar geef ff een voorbeeld.
dat is zo'n bull shit!!! al die vooroordelen, echt zwaar iritant maar iedereen doet er wel aan mee.
een netjes gekamt meneertje in mooi gestreken pakkie zal meer bereiken dan een kaal persoon met een tatoo en weet ik veel.....triest!!! maar meestal en heel vaak ontzettend de waarheid! als iedereen nou is 2 keer na zou denken voor over iemand te oordelen?!
mijn hoofd is om te lachen en van binnen zal t ook wel een troep zijn, wat weer om te lachen is voor de dokter. antwoord op de stelling is dus ja
soms wel soms niet...

Sommige mensen weerspiegelen hun innerlijk op hun uiterlijk...

Zo kan je soms wel zaken te weten komen aan de manier van kleden, tatoos etc etc
uiterlijk zegt vaak niet veel over je innerlijk

waar dit volgens mij meer omgaat zijn voorordelen over gabber/kaal etc.

en ja veel mensen denken wel dat je tuig bent, (oudere mensen meestal) maarja

laat ze maar lekker denken :)
laatste aanpassing
Nou ik denk van niet....

Ik word altijd bestempeld als een "Lief meisje" maar zou volgens mijn uiterlijk tot tuig behoren met 2 tattoo's en 3 piercings... :P

Ik kom nooit van dat lieve-meisjes-imago af!
tsja man, ik heb een kale kop en krijg nog al eens om me oren dat ik een nazi zou zijn, of wat ook vaak gebeurt is dat er mensen zijn die me als een of andere arrogante kale zien, nou als de mensen me eenmaal kennen zien dat ik echt volop aardig ben, maargoed lekker boeie allemaal.


wat gvd nog de idiootste was: loop ik op van de zomer op het strand, met me gebruinde kop uiteraard, zegt dr zo'n kutventje: he mental theo!!!

aardig gek of niet! houd je muil gvd!
Nou lijkt me niet, de meeste vriendinnen van mij hebben een tatoo, maar die zijn echt niet a-sociaal hoor!
Nou ik denk niet dat je meteen tuig bent ik denk eerder dat je iets wilt hebben dat jou speciaal maakt ofzow! (K)
Nee voor mijn gevoel niet hoor, of je moet er extreem uitzien. Dan wil je volgens mij wel zo'n beeld uitstralen..... dus dan maken ze 't er zelf naar.

Ik kijk meer naar wat ze uitstralen dan naar hoe ze eruit zien. Als ik een kale gabber zie, dan doet het verder mij nix maar als ie dan vet boos kijkt en arrogant samen met z'n andere vriendjes loopt, tja dan krijg je natuurlijk al heel snel zo'n vooroordeel. But that's the society.
Soms wel, soms niet.

Soomige mensen hebben gewoon zo'n uitstraling waaraan je kan zien dat ze heel aardig zijn. En sommige mensen hebben precies het tegen over gestelde.
ja dancelady, als ik een molukker zie lopen(jeweetwel, met zo'n kraagje) dan is daar nix mis mee maar als ze met meer zijn krijg je toch gelijk een ander beeld
Ja ik vindt dat uiterlijk veel over je innerlijk zegt! Kijk tattoo's hebben er nix mee te maken vind ik want een tattoo kan niet zeggen hoe jij bent, maar kleding doet dat wel vind ik! Kijk ik en mijn zus bv, we zijn echt totaal verschillend, zij heeft altijd iets straks aan (strakke broek, strak truitje, hakke schoenen) en ik (beetje losse broek, het liefst een lang los truitje met gympen of mag's) en kwa innerlijk, zijn wij ook zo, voor mij lekker simpel en zij alles zo netjes mogelijk!
uiterlijk zegt echt wel wat over innerlijk hoor! Niet zo zeer in hoe knap/mooi/perfect iemand is maar aan de kleding die iemand draagt en hoe goed iemand verzorgt is kan je echt wel veel afleiden. al is het niet altijd even betrouwbaar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen
jah tuurlijk uiterlijk zegt wel iets over het innerlijk maar ken ook mensen die er kwa uiterlijk slecht verzorgt uitzien en de netste mensen op aarde zijn... soms bedriegt uiterlijk echt wel...
Pato
Artiest Pato
nee uiterlijk HOEFT niks over innerlijk te zeggen... je kan tattoos en piercings ook gewoon mooi vinden en een lieverdje zijn :P
dat heeft niks met elkaar te maken
Ik ben het met Pato eens. Het hoeft niet altijd, maar vaak is het wel zo.
Ik ben een superknappe vent en ik ben ook nog eens heel erg aardig. Dat kan bijna geen toeval meer zijn, dus ik denk inderdaad dat uiterlijk iets over innerlijk zegt.


Uiterlijk als in je lichaam en je gezicht zegt niets over je innerlijk. Uiterlijk als in kleren, haardracht en dergelijke, dus de dingen die je zelf kunt beinvloeden kunnen wel iets zeggen over je innerlijk. Met kleding en tattoes kun je namelijk iets van je mening, zelfbeeld of stemming uitdragen. En op die manier iets uitdragen kan soms net zoveel zeggen als dat je iets met woorden kunt vertellen.
laatste aanpassing
Nee uiterlijk en innerlijk hebben niks met elkaar te maken. En als je kaal bent hoef je toch ook niet gelijk gabber te zijn??? Met de kleding die je draagt zeg je meer iets over een bepaalde "groep" waar ej bij hoort om het zo maar te zeggen. Als je bijv. strak in pak loopt ben je een zakenmannetje. Dat kunnen van die corrupte figuren zijn of iemand die gewoon eerlijk de ksot verdient met het verkopen van zijn produkten.
jup, ik maak zelfs Freakazoid aan t lachen, weer een bewijs voor de stelling. het gaat goed.