Partyflock

Goa-Trance

 
Forumonderwerp · 15891
IK WAS DUS LAATST OP LOWLANDS, EN BEGON HET DE LAATSTE NACHT SLECHT TE TREKKEN, TECHNO WERD EEN BEETJE TE EENTONIG EN HET INKAKKEN WAS EEN FEIT.

TOEN WE MET DE GROEP TERUGKWAMEN OP DE CAMPING WERD ER DOOR EEN GEZELLIGE GROEP DUS GOA-TRANCE GEDRAAIT.
HEERLIJKE MUZIEK EN EEN HEERLIJK SFEERTJE HING ER BINNEN DIE GROEP, BEN DAARNA TOT +- 10 UUR DOORGEGAAN MET DANSEN.
IK VROEG ME NU DUS AF OF ER ALTIJD ZO'N RELAXTE SFEER OP DIE FEESTEN HANGT EN HOE JE ER KAN ACHTERKOMEN WANNEER DIE FEESTEN ZIJN.
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ja, ben wel op dat soort feesten geweerst. die sfeer is ALIJD super. alleen best wel vaag.
die muziek is ook vewl relaxt. whehe, psychedelict vind ik ook super. das gigantisch moeilijk-gemakte muziek waar je ontelbare dingen inhoort whehehehe, maar wel vet
Dit Is zoals trance oorspronkelijk hoorde te zijn........met lekker veel trippy TB-303 riffs....:D
YEAH!
laatste aanpassing
idd, ik had nergens meer last van!!
gewoon lekker doortrekken totdat de zon alweer op zijn hoogtepunt stond TOP!!!!!!!!
maar waar zijn dit soort feesten?
hoor er bij ons in deventer nooit wat van!!!:(
Goa-trance feesten schijnen heel apart te zijn inderdaad, heel vage maar wel relaxe mensen... op http://www.goatrance.nl staat trouwens een party agenda!
What is goatrance...?
A short explanation of GOA-Trance
Goa Trance is a form of electronic dance music distinguished by wordless sounds layered into a collage of undulating moods, movements, and frequencies. Each song is constructed with a complex weaving of synth, 303 and analog noises into a powerful, kaleidescopic tapestry of sound. Then add to this strange samples from films and other sources, and whooshes and bleeps that further stimulate the psychoactive mind.

The beat is a steady 4/4 kick but is often hidden deep within the twirling array of analog sounds. Much of the melody comes with a constant barrage of evolving 16th or 32nd note sound streams.

The artists have gone deeper into the machine than ever before, and consequently the sounds are completely removed from any sort of 'normal' reality, rather they are a primal human experience in advanced technological form. Each piece unfolds and evolves to form a rich collage of neo-psychedelic patterns; each at once forming, evolving, and diminishing into the swirling mirage.

Flowing like a sweet river into a whirlpool of complexity you are gradually sucked down the viral spiral into a blissfull sub-reality. Now are you still human, or the first atom? mooie text...:D
laatste aanpassing
kijk maar eens op www.goatrance.net of www.goatrance.nl

Tegenwoordig moet je trouwens schijnbaar psy-trance zeggen ;)
In en om a'dam zijn er altijd wel een aantal feestjes, hoewel er ook in r'dam en in het hoge noorden af en toe wat gedaan wordt.
Sfeer is altijd relaxed, omdat er niet zoveel wannabees rondlopen, maar mensen die echt voor de muziek en de sfeer komen.
Mensen zullen dan ook niet gauw oordelen over anderen, ook al draag jij je witte broek met zonnebril en zij hippiekle(u)ren

Mocht je ECHT willen weten hoe goa is, moet je toch echt naar Duitsland. De hele zomer is het daar in het noorden 1 groot feest :) Elke week iets anders :D
Ik heb een mix van Paul Oakenfold met een boel Goa Trance, das echt een supercd! Daar kan je nou echt lekker bij relaxen!
In de buurt van EHV was ooit een illegaal Goa feestje.

Wel leuke muziek, maar veel mensen trokken het toch niet zo leek het.

Maar het is trance zoals trance hoort te zijn, niet die shit die je tegenwoordig hoort.
Eindhoven is nou ook niet echt de place to be voor trance, wat voor vorm dan ook, Eindhoven's roots liggen vooral in techno. Wel jammer...
In Duitsland schijnt dat er veel van die feesten worden gegeven, en ik belgie ook wel hoorde ik..Een gozer met wie ik gewerkt heb draait wellus op feesten daar...

http://www.goatrance.de/
Goa Rules! In A'dam vind je elke week wel een feessie, al is het allervetset allemaal al achter de rug. En dan dat festival op zo'n Grieks eiland dat 3 dafgen duurt, kan zo gauw niet op de naam komen...zucht...Check idd effe www.goatrance.nl, en je vindt van alles!
goa roelt best wel heftig ja!

bij mijn weten moet je die feesten iig nie buiten de randstad zoeken (oftewel de meesten zijn voor mij schier onbereikbaar - geen zin om elk weekend 150 km heen en terug te rijden voor een feest).

dankzij eye overigens 2 puike goadjs op mysteryland gezien... hing idd weer een maf maar relaxed sfeertje :) ... fijn ook als je er op gewezen wordt dat desbetreffende djs goa draaien :D ... tging om de experimental area btw, daar heb ik dus ook veel rondgehangen :D
Deze zomer word er in de woestijn (sahara) in Marokko geloof ik een maanfeest ofzo gegeven... ook al1 maar goa. een vriend van mn ouwe collega draait daar... wel vet idee dus
Duitsland is inderdaad het summum voor goa-festivals. elk weekend wel 1!!
De bekendste zijn de VooV en Antaris. Het leuke van goa is ook alles eromheen: sfeer, mensen, het idee achter goa, decoraties, etc.

Wackiejackie: je bedoelt waarschijnlijk Samothraki :)
schijnt echt heel wijs te zijn, vooral ook door de sprookjesachtige omgeving!

voor degenen die zin hebben: zaterdag 7 september is er een goa-feestje in A'dam waar ik moet draaien (tweede goa-feestje, ik draai normaal niet alleen goa)
gegevens over lokatie enzo heb ik nog niet, info waarschijnlijk wel te vinden op www.goatrance.net
Mocht daar niets staan, stuur me dan even berichtje.
Paar jaar geleden toen ik nog in Leeuwarden zat, was er wel een of andere goa organisatie actief daar... ben de naam kwijt, maar weet niet eens zeker of ze nog bestaan. Hadden toen hele toffe parties in Rock-It en later ook hele grote in grote kraakpanden ofzo aan de rand van de stad daar, echt massive zulke feesten. Perhaps een i-D om 's in het BG groepje te gooien met Jakuza ofzo :)
Goa prijkt geliefelijk naast Techno bovenaan in mijn lijstje van meest geadoreerde muzieksoorten. Heb het nu toevallig opstaan terwijl ik dit lees. Immortality III mixed by Dj Yacco, is cd'tje van paar jaartjes terug. 'k ging tot twee jaar geleden vrij regelmatig naar illegale en legale goafeesten. Moet maar weer eens een keertje gaan eigenlijk. Goafeesten zijn echt super gezellig, veel lieve toffe mensen enzo. De muziek is relatief onbekend hier. In Israel en ook delen van het verre Oosten (Thailand, Maleisie) is er echt een grote scene. Oorspronkelijk komt die muziek uit de Indiase regio Goa waar in de jaren 60 en 70 veel hippies uit het westen naartoe gingen. In sommige goa-nummers hoor je nog steeds orientaalse en Indiase invloeden. Hmmmmm heeeeeerlijke muziek gewoon.

:)
als het zo relaxed was,

WAAROM SCHREEUW JE DAN ZO??
Wie kan mij een paar gooie tips geven om te downloaden? Het liefst livesets. :)
Ja idd ben ook wle benieuwd hoe die muziek klinkt
%)

Geen flauw idee wat ik me er bij moet voorstellen?
heb je een download programma ga dan eens zoeken onder 'talamasca'!!
dit is zeer goede goa ik had hem voor het eerst gehoort dit jaar in thailand op de full moon party
echt mega gaaf feest ga eens naar thailand ipv spanje als je de kans krijgt!! krijg je geen spijt van!! mzzl
Kent iemand toevallig 'Project X'. Dit zijn nummers die bij de trackergroup Industrial Hard Sounds werden uitgebracht, en echt superrelaxe en soms ook extreem snelle (X-Visions bijvoorbeeld) goa! Jammer genoeg nergens meer te krijgen geloof ik, maar ik zal eens kijken of ik niet een paar van die nummers kan uploaden!
Ik wil best een keertje wat cd's opnemen in me PC als mp3 zodat jullie wat kunnen downen met FTP ofzo. Heb wat mix cd'tjes met supervette trip goa erop. 'k zal m'n harde schijf eerst eens opruimen enzo
laatste aanpassing
okay, hier info over goa-feestje komende zaterdag in amsterdam:
DJ's:
Shawnodese (Mind Funk)
Zentaur (arch angel )
La.Nebuleuse (Fool delight)
Dr. Vinni (9LOH)
Nilis (Empathy)
Jons (Empathy)
Bart (Empathy)
Squat (Final Solution)
Tralalama (Tralalama.org)
Eye-Riz (Nexus parties)
UP (Nexus parties)

Het feestje van 22:00 zaterdag tot 18:00 zondag :)
Je moet er alleen wel zijn voor 00.30 ivm met een ferry.
Voor meer info, ceck goatrance.net, daar staat ook een site vermeld over dit feest.
laatste aanpassing
leuk dat je daar met je manneke mag draaien! :)
Luca!
STUKJE CAKE?
heehhehe
sjonge jonge wat hebben wij een cake gebikt op blowlands maar was idd vet :)
Ben benieuwd of er nog mensen van hier naar dat feestje zijn geweest. Het leek er even op dat het in het water zou vallen (het was behoorlijk aan het gieten) en het duurde allemaal wat lang voordat het begon (aggregaat deed t niet, lekkende tenten boven de apparatuur, etc) MAAR daarna was het echt supergezellig!
Goa trance is super een soort vette breakbeat met een harde doorlopende bas, nou ja zo was het in Hongarije dan. Hiero vind je nie zoveel goa, maar waarom het eigenlijk goa trance heet dat weet ik ook niet
Tip als je van Goa en Psychedelic Trance houd:
Pak in Winamp de livestream http://205.188.209.193:80/stream/1030

24/7 de muziek die jij lekker vind.