Partyflock

Humor op N1

 
Forumonderwerp · 14009
OP N1 een 1/4 pil verkopen aan een duitser voor 15 Pleuro en een Duitser laten denken dat ie G aan het drinken is (Gewoon mijn flessie water) en vervolgens vragen: Heb je alcohol gedronken. Duitser: Ja! Ik: Dan moet je nu naar de EHBO gek!!
Ik heb nog nooit een duister zo hard zien rennen (met water op)
Nou onwijs grappig zeg....:kots:

Ten eerste zet je mensen niet af, ik had zelfs 2 pillen over en die heb ik in ruil voor een borrel weggegeven aan 2 relaxte gozers. Ten tweede jaag je zo iemand de stuipen op het lijf, weet jij veel, misschien heeft ie wel speed gehad en wordt ie helemaal paranoia. Sorry maar zo'n geintje hebben ze mij ook wel eens geflikt, gezegd dat er GHB in mn drankje had gezeten, ik gelijk een vinger in mn strot, was goed ziek, en toen bleek dat het een grapje was. Nou onwijs lachen hoor, was doodziek!

Maar ja, sommige mensen kicken er nu eenmaal op een anders plezier te vergallen!

:kots::kots::kots:
laatste aanpassing
is het humor dan????
Een vitaminepil verpatsen voor 5 euro das wel om te lachen ja maar dit is gewoon ziek, gadverdamme :@
JOEHOEEEEEEE

WE GOT A LOSERRRRRRRRRRRRRRRRRRR


Jij ben echt nummer een in zielug zijn. Te erg gewoon. Verneuk jij ff iemand anders ze plezier.

Hoop dat ze jou ook een keer goed naaien en dat je zo ontzettend gaat flippen dat je zoiets lomps nooit meer doet.
laatste aanpassing
En een vitaminepil verpatsen kan inderdaad nog wel humor zijn ja, omdat mensen soms gewoon echt gaan trippen als ze denken dat ze pillen op hebben (omdat de geest nou eenmaal sterker is in sommige gevallen dan je lichaam)
moet je een pil kopen van me? zit PMA in da's pas echt goed spul
Ik vinnut gewoon triest om mensen die eraan bijdragen dat jij zo'n geweldig feest hebt te gaan oplichten en voor de gek houden! Ik heb zelfs verlies gedraaid door mn 2 pilletjes weg te geven, maar aangezien ik daar qua sfeer iets heb gezien waar ze in NL nog veel van kunnen leren ben ik daar zelfs blij om! Als ik zo nodig veel geld wil verdienen werk ik wel een uurtje extra ipv andere partyminded people af te gaan zetten en ze bovendien een rotavond te bezorgen!

En een vitaminepil verpasten ala, maar ik ben wel een keer gruwelijk bedonderd met coke, was gewoon heel erg versneden, en toen voelde ik me redelijk genaaid, al was t mn eigen schuld, koop altijd alleen van bekenden, maar je zuklt zien, 1 keertje loopt het anders en je wordt genaaid...niet liev!
Ja, heb je al een stomp op je oog gehad van iemand???
ja! pepm@nnetje jij = triest!

net wat wj allemaal zegt enzo

iemand gek maken enzo pfff

hoe oud ben ?
wat lopen er weer trieste figuren rond. Ik heb ook wel humor gehad daar. Maar meer omdat ik me tent molde ofso :s
Heb inderdaad ook al eens super lopen stressen wat mijn pilrush een megaboost gaf...inderdaad ook grapjas die buiz ghb in mijn water had gedonderd....bleek ook loos alarm te zijn...
Zozo, wat een leuke reacties. Het zijn maar Grappen. Jullie doen net of ik mensen heb lopen vergiftigen. Maakt niet uit hoor. Ik hou ook van het leven....
hahahaha.....;D
vind het wel opvallend dat als iemand een negatieve opmerking op een topic bericht zet je bijna alleen maar negatieve antwoorden krijgt. hadden de eerste die dit gezien hadden erom gelachen hadden heel wat mensen ook zo'n reactie erbij gezet. nu durft bijna niemand niet meer, bang om afgezeken te worden.
ik vraag me trouwens sterk af of het allemaal wel zo gebeurd is. zou die duitser niet eerst gevraagd hebben waarom en zo. hij zal toch niet gelijk zijn gaan rennen. verhaal klopt niet helemaal. en 1/4 pil voor 15 euro. dan hebbie een kruimel in je hand! volgens mij btje verzonnen......maar kan het mis hebben. don't attack me :S:S
laatste aanpassing
ik sluit me gelijk bij je mening aan m@rs-l

;););)
maar tis idd wel zo, hoog meeloopgehalte hier, maar goed neemt niet weg dat het beide kutgeintjes zijn...al had je er later bij gezegd dat het een geintje was, ok
sluit me aan bij P-Kay en bij WJ natuurlijk :D
whehehee

het is koud daarboven he haakmans
zou wel CV willen aanleggen maar de installateurs weten niet hoe ze hier moeten komen....
koud???

Mietje. Maar idd die domme installateurs, we maken hem zelf wel!
Krankheimer
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Pepjochie> hoe zou ji het vinden als ik een vrouw aan je voor stel die ji echt beeldschoon vind. vervolgs zit ze je optegeilen en zoen je met der. het blijkt ineens een man te zijn. zou jij dat leuk vinden?

weet je, ik kan heel ver gaan met grappen, benook wel tever gegaan met grappen, maar ik zou graag eens een goeie grap metjouw uit willenhalen. maar ik kan je op me woord zeggen dat je er alleen tranen aan over houd.

waar zit je verstand om een partyganger zo de stuipen op het lijf te jagen? stel je eens voor dat hij bij de EHBO de horen krijgt dat hij naar het ziekenhuis moet om zijn maag leeg te laten pompen. dan is zijn HELE feest verknalt door een kind dat volgens mij niet eens weet hoe die zijn tanden moet poetsen.

het gekke is, geneen hier vind het GEEN grap, wil jij nu nog beweren dat het een grap is?

tussen 2 haakjes: ik heb lepra.
laatste aanpassing
BAH!
Hmmz, zolang ik je ballen niet in me mond heb... en houd.... ofzow

euuh

heb je sterke drank ofzow?.... thirsty!

;)
en wie laten we de onderdelen brengen?
Bass Auto verhuur en schade-herstel

0900-VERHUUR
Ben in Italie samen met 2 vrienden keihard genaaid met sos, was dus gewoon bijna helemaal codeine. Geloof me: IT'S NOT A NICE FEEELING!!!
Vraag dan gewoon wat meer voor een pilletje als je dr echt wat mee wilt verdienen, maar ga niet iemand z'n feest verklooien met zulke grappen over GHB :-S
Op zich zie ik de humor er wel van in...

Alleen...

Had ik m verteld voordat ie bij EHBO was, dat het een geintje was...

Had t dus iets minder ver laten komen...