Partyflock
 
Forumonderwerp · 1095999
­ Nederland
Club Poema
Werkzaam bij {SHOWLIST location 20471, 2698}
Beloning voor heel Techno liefhebbend Nederland

3 juli 2010 zou een zwarte bladzijde worden in de geschiedenis van Techno in Nederland. De bijna 6 jaar oude Club Poema die in Utrecht bekend staat als enige Techno club zou verdwijnen en plaats moeten maken voor een restaurant. Dankzij de stemmen op de petitie opgericht door enthousiaste fans is dit plan van de baan gehaald en blijft Club Poema bestaan zoals die bekend is!
Ter tegemoetkoming voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit bijzondere initiatief organiseert Club Poema speciaal voor alle fans een avond ter ere voor deze fantastische prestatie!

De inmiddels internationaal gevestigde artiest afkomstig uit Zweden, Cari Lekebusch zal een klapper van een act verzorgen om de fans tot in de late uurtjes aan de dansvloer gekluisterd te houden. Zijn Scandinavische techno beats brengen het vuur aan de schenen en energiestoten naar de armen zoals dat reeds op Awakenings Festival en I Love Techno bij grote menigten gebeurde. In het eerste weekend van juli dus voor een intiem en uitbundig publiek en voor het eerst in Utrecht!
De volgende grote act staat bekend om zijn mix van doordreunende, ongepolijste basslijnen en psychedelisch, hypnotiserende computergeluiden zoals alleen hij dat kan brengen. Bekend van het grote Minus label komt de uit Canada afkomstige Marc Houle een optreden geven dat sinds 2007 niet meer in de Poema is gebeurd. Dat hij ooit door Techno grootheid Richie Hawtin is opgepikt heeft hem laatste jaren naar grote festivals als Welcome to the Future en Mysteryland in Nederland gebracht.
De volgende DJ’s zijn afkomstig uit het altijd gezellige Nederland. Altijd enthousiast en voelt het publiek als de beste aan. Wouter de Moor. Ooit winnaar van de TWSTD Dj contest en brengt tegenwoordig op het label van Daniel Sanchez, BlaBla, producties uit die overal in Europa feestgangers aan het dansen brengen. Laatste jaren een vaste waarde als afklapper van de nacht in Poema en dus voor menigeen geen onbekend gezicht. Hij zal de avond op toepasselijke wijze inleiden.
Ille Bitch, voor de kenners bekend als de koning van de Nederlandse underground, heeft onderhand alle grote clubs en feesten (Studio80, Awakenings, GZG, Cocoon) van Nederland van zijn tunes mogen voorzien. Afgelopen februari sloot “the man with the beard” in de vroege ochtend de Poema nog af tijdens Doe//rak met een ongekende afsluitset! Deze keer dus primetime, ter inleiding van Marc Houle.

Slechts 10 euro in de voorverkoop kost een kaartje voor een nacht dansen, juichen en joelen op de beste beats uit binnen –en buitenland. Speciaal voor deze avond mogen de eerste 50 bezoekers aan de deur een leuk feestattribuut uitzoeken om de nacht mee door te komen. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.clubpoema.nl. De mensen die voor 12 mei een kaartje hadden gekocht voor Cari Lekebusch mogen als troost gratis naar binnen. Club Poema heet zijn bezoekers graag welkom tijdens deze bijzondere avond die bewijst dat trouwheid, inzet en enthousiasme leidt tot een positieve uitkomst!Cari Lekebuschhttp://soundcloud.com/carilekebusch/cari-lekebusch-live-awakenings-drumcode-nov-2009

Marc Houlehttp://www.myspace.com/marchouleminus

Wouter de Moorhttp://soundcloud.com/blablasets/bla-bla-wouter-de-moor-august-2009

Ille Bitchhttp://soundcloud.com/illebitch/ille-bitch-nog-eentje-dan-03-09-2009
laatste aanpassing
 
beloning
dus het is gratis????
"Slechts 10 euro in de voorverkoop kost een kaartje "
 
dus je beloont alleen jezelf dus?
niks geen beloning UITNEMERT
:D
hij heeft wel gelijk
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 25 juni 2010 om 16:20:
beloning
dus het is gratis?

Voor de mensen die met hemelvaart een kaartje hebben gekocht (voor Cari Lekebusch die toen gecancelled was)is het wel gratis!
Ar~rie
Werkzaam bij Doe//rak Events
Artiest {SHOWLIST artist 53192, 53371}
10 vvk voor zulke artiesten (Cari Lekebusch + Marc Houle) is een zeer nette prijs!
 
ga ik meemaken :D
was heerlijk!!! :-)