Partyflock

Op wie gaan jullie stemmuh?

 
halloo mensies denk tis zondag en daar komt dus mijn lekkere intressante vraag....bedoel we zijn hier altijd zo open tegenover elkaar dus vertel us op wie gaan jullie dan stemmuh?
bedoel de 2e kamer verkiezingen he....en niet de gemeenteraadverkiezingen.....

TELL me tell me
word het lijst 0 met katja en bridget of
toch maar pim fortuyn of pvda...of de cda...
kussie voor jullie
Sabbie, je moet wel stemmen , anders gaat jouw ste, , de zwevende naar de winnende partij , en dat zuigt ook best wel.

Ik ga op de ouderenpartij stemmen, die lullen niet overal zo omheen, ennuh ouderen moeten het gewoon goed hebben. Zo willen wij het later ook hebben.
Pimmetje Fortuyntje
To UndeRter: Wijze woorden, nooit zo bekeken eigenlijk...
Op radio en TV wordt dan wel de hele dag geroepen dat "jij ook uitgenodigd bent" voor de gemeenteraadsverkiezingen, alleen in Utrecht worden die toevallig dit jaar niet gehouden. Over wat ik op 15 mei ga stemmen heb ik nog geen flauw idee. Niet GroenLinks in elk geval.
Misschien is de ouderenpartij nog de minst slechte optie.
Pim Fortuyn als het nog kan...
Anders VVD.

Komon Beckham... geef nou die ideale tegenstem!

VVD is wel okay maar eigenlijk ook nog te slap.
Heej Confuzer. Helemaal geen zin om weer een nieuwe Fortuyn-topic te openenen hoor, ik ben gewoon benieuwd. Waar stem je precies tegen dan? Ik hoef eigenlijk nergens zo nodig tegen te stemmen, 't gaat wat mij betreft allemaal wel redelijk in dit landje.
een beetje NNP stemmen:S het zal wel iets van nieuwe nat. partij zijn of zo, nou nee bedankt, ieder zn eigen mening hoor daar niet van, maar dit vinnik nie zo slim (zwak uitgedrukt)

ik twijfel tussen vvd en pim, wordt vvd denk ik, meer als tactische stem (een ruk naar rechts)
evil pim ofkeurs heh aja><_party_man , gewoon je oom !! Dat kunnnen we niet na laten!!
EastSideGait >>

Gewoon omdat ik de huidige politiek te soft vind.
Moeilijk gaan doen bij verkrachtingen etc.
5 jaar voor een moord? en dan nog moeilijk doen.

Nee, en zo heb ik wel meer.

Het wordt tijd dat politiek Den Haag is vernieuwd wordt. Het huidige cultuurtje daar wijkt te veel af van onze waarden en normen.
Confuzer: zit wat in. Ik ken veel mensen die dezelfde problemen zien als jij. Ik zie dat zelf ook wel enigszins. Maar ik stem liever niet rechts omdat ik graag partijen aan de macht zie die opkomen voor financieel zwakkere groepen in de samenleving. En met zwakkere groepen bedoel ik eigenlijk gewoon mensen als WAO'ers (zoals mijn pa), studenten, ouderen, zieken e.d.
In Nederland gaat het economisch zeer goed, maar ik vind niet dat je van welvaart kunt spreken als die economische macht voornamelijk n kant op stroomt (tweeverdieners, mensen met hogere opleidingen, beleggers), en we niet in staat zijn goed te zorgen voor de generatie die dit land heeft opgebouwd. Er zijn echt onwijze problemen in de zorg. Er ontstaan naar mijn smaak een te grote kloof tussen mensen die wel en net meeprofiteren van de groei.
(hehe.. ik zei geloof ik in die vorige post nog dat ik in Nederland alles wel redelijk goed vond gaan ofniet? :s)

Maar ik ben met je eens dat linkse partijen (PVDA, GroenLinks, SP, D66) zaken als veiligheid op straat en de (te slappe) aanpak van misdaad gewoon negeren, en daar baal ik ook wel van.
Tja, dat komt voornamelijk door de vergrijzing en een beetje economische resessie...

Een geboorteregeling zou ik invoeren, en tevens een flink bedrag opsparen om over de eerste klap heen te komen (ultieme vergrijzing)...

Daarna zal het stabiel blijven en er zal een gezond economisch klimaat ontstaan. Jammer dat heel veel mensen dit niet willen op etische gronden.

Maar ik ben het met je eens dat oude mensen niet in de steek gelaten moeten worden (denk maar aan jezelf als je oud bent)
ik ben er ook nog niet helemaal uit.
Het is bij mij dus een hele omekeer geworden stemde ik vroeger trouw op groenlinks zit ik nu te dubben tussen NNP, Pim Fortyn, en zelfs de VVD
van links naar een beetje rechts.
miech; volgens mij zit er eigelijk niet zoveel verschil tussen pim fortuyn en de nnp, alleen profileert de nnp zich van tevoren al meer als een nationalistische partij (de naam/afkorting zegt het al...). pim vind ik een praatjesmaker, dus die valt bij mij sowieso al af.
Pimmetje
ik mag nog niet stemmen..
maar als ik dit zo lees krijgt Pim toch wel behoorlijk wat stemmen denk ik..
op die kale homo pim ofcourse
inderdaad! volgens mij stemmen de meeste hier op fortuyn.. niet mijn keuze, absoluut niet, maar ik vind dat nog wel een legitieme keuze.. ik heb eens even een beetje gekeken naar wat die NNP precies inhoud, en dat is gewoon een partij die voor het grootste deel bestaat uit oud-kopstukken van de CP86 (Beaux en Ruitenberg).. ERRUG FOUT, dus als je dan toch een ander geluid wil laten horen, stem dan ajb op LN of PF en net op de NNP (vieze vuile bruinhemden zijn het!)
ben ik het dus niet mee eens warezguy, pim wordt AFGESCHILDERD als een nationalist (in de foute zin dan). ondertussen is hij helemaal niet anti-marokkaan of zo, hij heeft zelfs een aantal jaar vrijwilligerswerk voor die mensen gedaan (en hartelijk bedankt door ze op het moment).

het gaat erom dat hij onze huidige normen en waarden naar de verdommenis ziet gaan door het linkse gekonkel van de afgelopen 20 jaar en de onvermijdelijke politieke correctheid (en bedankt USA voor het ons geven van dit begrip) die met allochtonen samengaan.

volgens hem zijn de huidige 'allochtonen' 100% ned. staatsburger, met alle rechten en plichten. alleen moet er op gelet worden dat we over 20 jaar niet een moslimstaat zijn, zegt ie. nou is dat natuurlijk overdreven, maar de strekking van het verhaal is wel duidelijk denk ik.

ps: mocht dit gebeuren ga ik naar canada, ik hou van mn land, maar als ik het niet meer herken, ben ik weg
mmm..ik heb juist meer het id dat onze vriend pim juist te rechts is voor LN...maar goed, we zullen zien.

iig krijgt ie niet mijn stem omdat ik vind dat ie echt op t trieste manieren media-aandacht probeert te krijgen
miech>> eindelijk iemand die het snapt!!!!!!!!!
maarre ik denk als je 50 jaar verder bent dat de Nederlanders dan al aardig in de minderheid zijn
het is gewoon een feit dat moslims vaak meerdere kinderen hebben (vaak 5/6) en wij nuchtere nederlanders nemen of geen of 1/2 kinderen(gemiddeld dan)
ik ga dus noway voor pimmie hahaha sukkel dat ie is whehehe ik heb me ziek gelachen om deze looser zijn vertoningen in zijn priveleven :)
ik ga voor stampbaar nederland!
Nou effe over die kinderaantal van buitenlanders.

Ten eerste is dat stukken minder dan in hun eigen land, jah ze passen hun eigen wel aan.

Ten tweede NL-ers pakken juist nu meer kinderen, gezinnen van 4 a 5 kinderen zijn erg in. Alleen dumpen hun die kinderen vanaf 6 weken oud op kinderdagverblijven.

En over onze Pim, het is gewoon een racist, en hij is zo gemaakt en niet geboren. En ik vind het erg dat zo'n kleurrijk land op zulke figuren gaan stemmen. Het zou verboden moeten zijn bij de wet dat zulke partijen tot leven komen.
@ housepauzinnetje>> heeft te maken met armoede>>vroeger in NL ook veel kiddies>> kunnen later voor je zorgen op de oude dag etcetc>> wordt idd al minder zoals wordt gezegd.

en idd allochtone groei (kinderen zijn autochtoon, maar voor het gemak geef ik ze de naam autochtoon, so sue me) is veel hoger, maar ik denk dat het wel zal stabiliseren.

aanpassen zal vast wel gebeuren, maar iedereen wil het NU, en dat gaat niet zo 1-2-3. joden deden er ook 300 jaar over.....de 'grote 4' zijn hier ook pas sinds de jaren 60, give em some time.

overigens wil ik met bovenstaande relaas niet zeggen dat deze groepering extra in de gaten gehouden moet worden, het criminele deel bedoel ik. er is een hoger % criminelen in deze groepen....

overigens (wordt nu wel lang) ben ik ook van mening dat het om opvoeding gaat. het moet in de botte,domme harses van de conservatieve ouders doordringen dat hun wolkjes van kinderen op 9 jarige leeftijd buitenshuis al hun eerste overval hebben gepleegd. in de moslimcultuur is het naar mijn weten normaal de opvoeding buitenshuis aan school/staat over te laten, aan DIE mentaliteit moet iets gebeuren


phew

iets langer dan verwacht, oh well, trekt het niveau weer omhoog;D
nu ik dit allemaal gelezen heb bedenk ik me dat ik me toch ff wat meer in de politiek moet gaan interesseren want heb nog nooooit gestemd omdat ik politiek zo zaaai vind

misschien dat ik volgend jaar wel ga stemmen

haha
ik hoop dat dat een grapje was van 'volgend jaar'......
nee was geen grapje
of kan iemand me ff in het kort uitleggen welke party waar voor staat want dan haal ik dit jaar misschien nog
:)
en wel obejectief blijven dan he
dus niet jou eigen politieke voorkeur er ff beter uit laten komen ofzoiets
nou ga je gang
Mizz Prinzezz: ik denk dat miech bedoeld dat er volgend jaar geen verkiezingen worden gehouden ;)

eneh.. het is teveel werk denk ik om alle partijprogramma's hier over te gaan tikken, kijk eens op http://www.xs4all.nl/~dilanus/sunright.htm
daar staan ze puntsgewijs op 1 pagina

greetz
huh
?
jezus

dat wist ik niet eens
SHAME ON ME
ik scoor nog wel een beetje hoog op de IQ-test hoor ;)
Valt me op dat veel ppl hier op Pim gaan stemmen.
Het enigste wat me afkeer tegen em geeft zijn zijn racistische uitspraken en dat ie een poepstamper is. Voor de rest vind ik het wel goed dat ie z'n bek opentrekt over dingen waar normaal nooit echt over wordt gesproken...
AAN UnderTer...

Bedankt dat je zo rekening houdt met dement nederland...;) Ik ben hier vandaag voor het eerst en jullie jingeren weten tenminste hoe je vrije tijd moet vullen! Dus ik denk ik doe maar mee...Wist je dat ik zelf zo af en toe wel s een party (zoals dat tegenwoordig heet) bezoek? Qlimax in Heerenveen wordt me volgende feestavond! Tot dan!!! Peter
Oja, EastSideGait?

Gefeliciteerd met de overwinning!;)
haha! jo peter, tnx...redelijk oftopic maar toch bedankt
hahahaha ik blijf het hier zo grappig vinden
oja ik zag op het nieuws dat vooral jongeren stemmen op fortuyn
heeft dit met jeugdige wijsheid te maken? ;)

stelling:
de meeste mensen in de terror|gabberscene zijn voor fortuyn

juist of onjuist
PF het torentje van pim .....
kijk mensuh gaan pimfortuyn stemmuh...de reduh....nvu of nnp hebbuh misschien kans op 1 of 2 zetels maar meer ook niet stem je allemaal op pimfortuyn nou kijk eeens.....die krijgt waarschijnlijk veel zetels..en kan dus ook echt wat gaan doen...toch denk ik laat np nvu maar een paar zetels krijgen....dit combineren met pimfortuyn en het gaat heerlijk met nederland!
pim rulsss
de nvu een paar zetels en het gaat heerlijk met nederland???!!! je hebt het wel over een neo-nazi partij... rechterhandje in de lucht, hinter den fhrer... ajb zeg, kun je niet menen toch?
Nederlandse regering = pappa en mamma
Nederlandse bevolking = kindertjes

pappa en mamma hebben ook kindertjes geadopteerd en doen het nog steeds..
het ligt aan pappa en mamma hoe ons huis eruit ziet en hoe het eruit gaat zien..

een kind merkt pas dat ie niet goed bezig is als die een goed standje krijgt van de ouders..
maarja als de ouders bijvoorbeeld zwaargelovige satanisten zijn krijgt het kind misschien klapjes als ie dingen goed doet..
waardoor die misschien verkeerde dingen als slecht begint te zien

Evil pappa en mamma = Evil kindertjes
en daar zit ons rode vriendje daar beneden op te wachten ;)
mezelf.... zie: wat moet er volgens jullie veranderen in Nederland
Tja ben Socialist dus zal wel SP stemmen.
Maar ben dr nog niet zeker van zal ff precies bekijken wat iedere partij wil, en dan mn uiteindlijke keuze maken.
pim fortuyn of d66, zie nog wel :)
pim fortuyn
heej psykonoot! medestander! niet verwacht, toch gekregen...